ممنون دوست عزیز.
ایا شما در دانشگاه سراسری درس میخونید؟؟
واینکه اگر این رشته جهان گردی هست چجوری با اون ور اب اشنا میشید؟؟؟
اگر هم توضیحات مفیدی بود لطفا با ما به اشتراک بذارید
باز هم ممنون
ممنون دوست عزیز.
ایا شما در دانشگاه سراسری درس میخونید؟؟
واینکه اگر این رشته جهان گردی هست چجوری با اون ور اب اشنا میشید؟؟؟
اگر هم توضیحات مفیدی بود لطفا با ما به اشتراک بذارید
باز هم ممنون
نقل قول:
دوستان عزیز ، من مخوام یکمی کتاب سفارش بدم برای دوستم ، کتابهایی که بهترین باشن و رو دست نداشته باشن اگر ممکن هست یکمی مشاوره بدین که چه کتابهایی بگیرم . 1- حسابان آموزش - تست 2- ادبیات 3 و زبان فارسی 3 ، آموزش و تست 3-فیزیک 3 آموزش 4-شیمی 3 آموزش 5-زبان انگلیسی 3 آموزش - تست 6-عربی 3 آموزش 7-دین و زندگی 3 - تست 8-هندسه 2 - تست ممنون .
فیزیک پایه آموزش خوشخوان خوبه تست هم آبی قلم چی 30 سال
شیمی آموزشی برای مبتکران جلد آبیش خوبه
هندسه 2 تست اندیشه فائق بانک تست با حدود 1000 تست از کل پایه
دین و زندگی هم اگه میخوای تست بگیری برای گاج رو بگیر که سه سال رو داره + 2700 تا تست ( دوم ، سوم ، پیش )
عربی هم تست کتاب عربی به زبان ساده ایاد فیلی که هم تست هست هم آموزش
بابا من كه گفتم!!نقل قول:
مبتكران ديفرانسيل و انتگرال 2 آموزش و تست
در كنارش 30 سال
حسابان آموزش= اندیشه سازان (مبتکران) نویسنده:عباس امیدوارنقل قول:
حسابان تست= آبی کانون
ادبیات 3 = کلک معلم هم تست داره هم آموزش زبان فارسی 3 =گاج سبز
فیزیک 3 آموزش = کتاب کلاس رمزینه
شیمی 3 آموزش = اندیشه یازان(مبتکران) بهمن بازرگانی
زبان 3 آموزش تست= مبتکران شهاب اناری
عربی 3 آموزش= گاج سبز
دین و زندگی کتاب جامع باید بگیری یا گاج سفید یا کتاب سبز یا انرژی اتمی این 3 تا عالین
هندسه 2 تست=مبتکران
با سلام خدمت دوستان عزیز:10:
کتابی هست که کلمات عربی کنکور های مختلف رو همراه معنی گردآوری کرده باشه؟؟؟
آیا انتشارات گاج کتاب مخصوص آیات دین و زندگی رو منتش کرده؟
جواب بدین ممنون میشم:31:
سلام
قطعا پولی اند. از اقوام نزدیکمون بود که تک رقمی شده بود. از موسسه ... بهش زنگ زده بودند که اگه فلان کتاب مارو تبلیغ کنی اینقدر دلار بهت میدیم. اگر هم که بگی از این کانون هستی که دیگه به جای دلار یورو میدیم بهت. معلومه که دکون و دستگاه باز کردن واسه خودشون اینا!!!!!!!!!!!
اقا کسی از جلد سه اموزش دیفرانسیل رمزینه محمد مهربان خبر نداره
این اقا حسابی مارو گذاشته تو خماری
نکنه اصلا امسال نیاد
پیش 2 هیچی بارم نیست (نکه پیش1 رو فولم)
خود آقای مهربان گفت 20 فروردین.........نقل قول:
اُه شیت!!!نقل قول:
خود آقای مهربان گفت 20 فروردین.........
اینو از کجا شنیدی
اینجوری باشه که دیگه به کار ما نمیاد
سلام
واسه هندسه تحلیلی کتابی هست که هم آموزش داشته باشه هم تست و خیلی خوب باشه؟؟؟؟
ممنون
ممنون میشم یه کتاب عالی پیشنهاد کنید من هیچی از این هندسه تحلیلی بارم نیست ولی همه میگن هلوه!!! 80 درصدشو راحت میشه بزنی و خوب درصد و بالا میاره من گاج سبز عنایت گشاورزی هم رو خوندم ولی زیاد خوب نیست. یه کتاب بهتر معرفی کنید خواهشانقل قول:
.
یه سوال دیگه:
این رمزینه دیفرانسیلش چجوریه که اینهمه منتظرش هستین
از دیفرانسیل یکش بگین ببینم چجوریه؟
ممنون+متشکر
من یکی از دوستام برام از نمایشگاه کتاب حساب دیفرانسیل خوشخوان گرفته ( 2 جلد )خوبه یا نه ؟ نویسنده حسین شفیع زاده اگه خوب نیست برم یا یکی دیگه از کتابای خوشخوان عوض کنم ( با چی عوض کنم ) ؟ خیلی ضروووووووووووریهههههههه
ممنون میشم یکی در مورد 3 جلدی رمزینه توضیح بده قضیه چیه ؟
كتاب كلاس رمزينهنقل قول:
با سلام خدمت علما واساتید***** لطفا یک کتاب برای قرابت معنایی ادبیات معرفی کنید(قرابت معنایی کلک معلم چطوریه؟)این ارایه های ادبی رو چطور یاد بگیریم؟ خیلی ممنونم......................
من که برای تحلیلی کتاب سبز کانون(مولف:ناصر پایافر )رو خوندم خیلی توپ بود(من هرجا اقای پایافر رو ببینم دستش رو می بوسم)..............................اقا یکی سوال من رو جواب بدهنقل قول:
سلامنقل قول:
والله در مورد فرصت شغلي بعد از درس كه اگه به رده بالا برسي و بتوني تو شاخه راهنماي تور فعاليت كني نونت تو روغنه با در آمد كذايي ...!! متاسفانه تو ايران اكثر توريست به صورت مذهبيه و مقداري درماني و در صد پاييني رو توريسم گردشگري شامل ميشه . ويژگي خاصي كه نميخواد فقط علاقه ، چون داشتيم كه علاقه نداشتن بعد از يك ترم رفتن . من زماني كه تو تلويزيون اين آثار باستاني رو ميديدم كلافه ميشدم ولي حالا كاملا برعكس دوستشون دارم .
سلامنقل قول:
نه من دانشگاه علمي كاربردي وابسته به ميراث فرهنگي و گردشگري در اراك هستم.
منظور جهانگرداني كه به ايران سفر ميكنند ، ما جهانگردي ميخونيم تا از هر لحاظ بهترين شرايط رو كه يك توريسم دوست داره رو از هر لحاظ مهيا كنيم و اين نباشه كه يك توريسم يك بار بياد و ديگه پشت سرشو نيگاه نكنه ، بر اساس متد جهاني. با اين همه منابع كه فكر كنم جزو ده كشور برتر دنيا تو منابع هستيم ولي از لحاظ جذب توريسم تو رده صد به بالا هستيم و فقط 1 درصد توريسم متعلق به كشورمونه .من فهميدم كه حتي كشور خودمونم كه چه عرض كنم حتي استان خودمونو اكثرا درست نميشناسيم ..!! و اين خيلي بده و همش اروپا آمريكا ميكنيم كه اونجا قشنگه فلان جا قشنگه و....
!!!!
نميدونم چيز ديگه اي بود .... در خدمتم
میشه بگید کدومو بگیرم؟؟؟ممنون میشم اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید
كتاب كلاس رمزينه
یا
کتاب سبز کانون(مولف:ناصر پایافر )
یا
مبتکران
کلک معلم خیلی خوبه :8:نقل قول:
من خودم انرژی اتمی رو ندیدم ولی تعریفشو خیلی خیلی شنیدم !نقل قول:
فکر می کنم بعد از اون رمزینه خوب باشه :46:
من کتاب کلاسهای رمزینه رو 2 جلد از دیف و گسسته و تحلیلی اش رو دارم واقعا عالی هستند
به نظر من زیاد خوب نیستش اگه میخوای برو با کتاب گسسته ی خوشخوان عوضش کننقل قول:
کلاس رمزینهنقل قول:
گفتم که از خود آقای مهربان پرسیدمنقل قول:
این کتاب 3 جلدی 3 جلد تست دیفرانسیل حسابان و ریاضی پایه هست که الان هر 3 جلدش چاپ شده و موجودنقل قول:
هست. کتاب کامل و خوبیه فقط باید وقت زیاد داشته باشی که همه تستاشو بزنی
اندیشه ی فائق کتاب آموزش دیف داره؟
ماشاالله رضوی نویسنده ی کدوم انتشاراته؟ کتاب دیف داره؟
ایشون نویسنده انتشارات " راه علم " هستند .نقل قول:
من حسابان و ریاضات پایه و انگرال و مثلثاتش رو خوندم . زیاد تعریفی نداره .
کتاباش به محمود نصیری و عباس امیدوار نمیرسن . :46:
آرايه ها رو از كلك معلم آقاي ساجدي استفاده كن همه ي مثال هاي كتاب رو توضيح داده اما كتاب تناسب معنايي تنها كتاب تست كامل كه پاسخ تشريحي داره و تست هاي تاليفي توپي هم داره فقط از رمزينه استفاده كن مولفش هم شهريار قبادي كه زبان فارسيش شاهكاره:11:نقل قول:
براي آرايه بهتر همون كلك رو بخوني همه مثال ها ي كتاب درسي رو آورده.اما تناسب معنايي رمزينه معجزه مي كنه. شهريار قبادي مولفشه كه زبان فارسي رو هم نوشته.من يه بار تست اين كتاب رو جواب دادم مشكلم توي آزمون ها از بيت رفت خيلي دوست دارم يه بار ديگه اگة بتونم تست هاش رو بزنم.:11:نقل قول:
نقل قول:
ماشاالله رضوی نویسنده ی کدوم انتشاراته؟ کتاب دیف داره؟
من یه تست حساب دیفرانسیل و انتگرال و ریاضیات پایه اندیشه فایق نوشته ایشون و مجید رضوی رو دارم برای شروع بد نیست
من هم رمزينه رو انتخاب ميكنم.البته با اين كار نشون داديد فروش كتابها ملاك انتخابه بوده نه كيفيتنقل قول:
بزرگترين اشتباه اين تاپيك نداشتن انتشارات فرهنگ سبز( يا رمزينه) است به نظر من بهترين انتشارات رمزينست چون هيچكسي نديدم از ايه كتاب رمزينه بد بگه هركي هرچي از رمزينه گرفته فقط تعريف بود كلا چه تو عمومي ها چه تو تخصصي ها رمزينه حرف اول ميزنه.100% رمزينهنقل قول:
کتابای کلاس رمزینه کتابای عالی هستن اما حجمشون خیلی زیاده و حتما باید کتابشو همراه با مدرسه کم کم بخونی تا بتونی تمام
کنی وگرنه شب امتحان نمیشه خوندش
ولی اگه همراه مدرسه کم کم بخونی محشره
اگه دقيق بخوني براي پايان هم خوبه!!!:46:نقل قول:
100% تاييد ميشه و يه خوبي ديگش هم اينه كه اگه از اول سال مثلا هندسه تحليلي نميرفتي كلاس (هم مدرسه هم بيرون) و اون 1ساعت نيم تو خونه يا تو كتابخونه مدرسه از روي كتاب كلاس رمزينه بخوني بهترين نتيجرو ميگري و هيچ احتياجي به كلاس و استاد خفن نيستنقل قول:
سلام سلام سلام**** اقا لطفا یک کتاب خوب برای مثلثات معرفی کنید پاسخ هاش هم مثل این کتاب ابی کانون نباشه که برای هر 3 -4تستی یک درسنامه و یک فرمول جدید گفته و ادم از کنکور بیزار میشه-برای این امار موزی کتاب درسی خوبه یا باید کتاب دیگه رو هم بخونیم***خیلی ممنونم
من از زبان فارسي و فيزيك 3 وعربي رمزينه خيلي راضي ام .شيمي 3 هم مبتكران رو بگيرنقل قول:
سلامنقل قول:
واسه مثلثات کتاب تست دیفرانسیل و ریاضیات پایه جلد 3
واسه آمار اول خود کتاب درسی بعد کتاب مکمل کانون واسه آمار که همه سوالات آزمون های قبلی کانون توشه که به نظرم خوب باشه همچنین اول هر فصل یه خلاصه از درس داره که اون هم خیلی مفیده..
لطفا اگه كسي pdf كتابهاي رشته حقوق دانشگاه پيام نور رو داره يا آدرسي داره كه بشه از توش گير اورد ، بگه ممنون:46:
هندسه 2 بهترین الگو توسعه نمونه.
براي كارداني به كارشناسي دانشگاه ملي (دروس تخصصي) چه كتابهايي را پيشنهاد ميكنيد
:40:
دوست عزیز چه انشاراتی منظورتونه؟(کتابی که برای مثلثات معرفی کردین)نقل قول:
شرمنده یادم رفت انتشارات رو بنویسمنقل قول:
انتشارات رمزینه..
خودم تازه خریدمش و مثلثاتش رو تقریبا خوندم که به نظرم خوب بود..
سلام lomon جان خوبي؟نقل قول:
اين كتاب سطحش چه جوريه؟
حجمش زياد نيست؟
ميشه تو عيد تمومش كرد؟
اگه ميشه سريع جواب بده ممنون
راستي قيمتش هم بگو!:46::10: