در مورد مسئله اول شما باید گزینه T9 رو فعال کنید .... از طریق Option
.
این اعداد rm های مختلف برای انواع گوشیها هستند ... مثلاً rm 342 یا rm 247 ... خودمم هنوز معنی این rm رو نمیدونم ...
Printable View
در مورد مسئله اول شما باید گزینه T9 رو فعال کنید .... از طریق Option
.
این اعداد rm های مختلف برای انواع گوشیها هستند ... مثلاً rm 342 یا rm 247 ... خودمم هنوز معنی این rm رو نمیدونم ...
با چند فریم بر ثانیه فیلم برداری می کنه؟!
سلام.
من تو n78 قسمتی برای t9 ندیدم . فقط توی قسمت
tools>setting>general>personalisation>language>pre dictive text
دیدم که شبیه کاری که t9 توی سونی اریکسون میکنه انجام میده.
تا اونجا که من می دونم t9 برای نشان دادن لغت های توی دیکشنری هستش که تایپ رو ساده تر کنه
ولی اینی که من میگم چه با t9 چه بی t9 فعال هستش و یک باکس سفید در بالای پنجره میاد
مثلا دکمه 2 رو بزنی مقادیر داخل باکس به شکل زیر احتمالا هستش
a b c 2 .....
vga 15 فریم بر ثانیهنقل قول:
دوستان چرا برنامه ir-daroo (نرم افزار دارویی همراه) تو گوشی من نصب نمیشه؟
نقل قول:
توی گوشی منم نصب نمیشه!!:8:
این گوشی فایلهای فلش رو اجرا میکنه؟؟
من توش یک فایل فلش ریختم اما وقتی میخوام اجراش کنم مینویسه مموری برای باز کردن فایل کافی نیست!
بله حمید جان به خوبی اجرا میکنه ... مگه حجم فایل فلشتون چقدره ...؟
.
برای راحتی کار برنامه Flash lite رو نصب کنید
vga 15 f pr secنقل قول:
qvga 30 f rer sec:31:
دوستان بالاخره معلوم نشد چی کار باید کردتا وقتی صفحه خاموش میشه ساعت رو صفحه نشون داده بشه؟(توضیح:توی تنظیمات sleep mode نداریم)
با استفاده از یک برنامه ی ساعت برای اسکرین سیورنقل قول:
اسکرین سیور بیشتر از یک دقیقه نمیمونه...نقل قول:
با استفاده از یک برنامه ی ساعت برای اسکرین سیور
سلام دوستان
من 6120 دارم و به سرم زده بفروشم و یه n78 بگیرم. میخواستم نظر شما رو بدونم . معذرت که نمیتونم 126 صفحه رو بخونم.
پیشنهادتون چیه؟
سلام
میخواستم بدونم که این گوشی مشکل خاصی چیزی نداره؟
هنگ نمیکنه؟
کسی نمیخواد جواب بده؟
من تجربه ی خودم رو میگم.
من هیچ مشکلی تا اینجا از این گوشی ندیدم.
صفحه ی نمایش زیر نور خورشید عالیه.
سرعت گوشی بالا هست.
جی پی اسش مشکلی نداره.
وایرلسش خیلی عالی و پر سرعته.
بازی ان-گیج رو به راحتی میشه بازی کرد.
صداش بلند هست ولی کیفیت آنچنانی نداره(به نظر من).
کیفیت قاب پشتش یکم بده و به راحتی خش میفته ولی به سختی خش دیده میشه.
صفحه کلید هم فقط یکی دو روز اول یکم ناراحته ولی بعد عادت میکنی.
من هم موقع خرید می ترسیدم که نکنه این گوشی خیلی برام هنگ کنه و ازاین جور چیزها ولی از وقتی که گرفتم حافظه ی اون رو هم تا آخر پر کردم و تا حالا که برام هنگ نداشته و خدا کنه تا آخر همینجور باشه.
تنها چیزیش که در حد انتظار نبود همون دوربینشه( به نظر من) چون من از کیفیت دوربینش راضی نیستم(گفتم من) حالا از بقیه هم بپرسین.
برای اون آقایی که میخود 6120 رو بفروشه میگم که امکانات این گوشی به نظر من خیلی بهتر از 6120 هست ولی هر جور مایلید.
دوستان من میخوام برنامه unidic رو روی دو تا n78 بریزم ری اولی که ورژنش 10 هست اجرا میشه ولی روی دومی که ورژنش 12 هست اصلا نصب نمیشه میشه بگید جریان چیه؟
????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!نقل قول:
دوستان من میخوام برنامه unidic رو روی دو تا n78 بریزم ری اولی که ورژنش 10 هست اجرا میشه ولی روی دومی که ورژنش 12 هست اصلا نصب نمیشه میشه بگید جریان چیه؟
برای منم نصب نشد :13: :41:نقل قول:
لینک آدرس برنامه رواینجا عنوان کنید تا بررسی بشه ... همین برنامه Unidic که روی گوشیتون نصب نمیشه ....
دوستان سه تا سوال فوق العاده فوری فوتی دارم از طرف کسی که میخواد گوشی رو بخره به زودی
قیمت این گوشی با گارانتی و بی گارانتی
آیا بازیهای انگیج به حالت افقی و فـــــــــــول (نه ترایال) روش اجرا میشن؟
گوشی چند ورژن فریمور داره و کدومش هک میشه؟؟؟
سلام دوستان
من همین امروز ان 78 خریدم
نمی دونم چرا دکمه جهت سمت چپ کار نمی کنه باید چه کار کنم؟
درضمن مستر ریست هم کردم فایده ای نداشت.
فلش کردم گوشی رو به ورژن 20 بازهم تغییری حاصل نشد.
ممنون می شم راهنمایی کنید بنده را
از دوستانی که تجربه تعمیر دارن ممنون می شوم بنده را راهنمایی کنند
شما گوشیت رو آکبند خریدی ....؟؟؟؟
.
سنسور زیر دکمه سمت چپ گوشیت از کار افتاده .... باید ببری برا درست کنن ...
بله دوست عزیز اکبند خریدم
حدودا چقدر هزینه داره؟
من هم امروز به جرگه n78 دارها پیوستم.فعلاً که خوب بوده ولی قاب پشتش دلمو زده تا حالا
ببخشید اشتباه شد..
سلام دوستان به نظر شما ارزش داره گوشیم رو از ورژن 10 به 12 اپدیت کنم؟؟
حتماً اینطوره به عینه ثابت شده که آپدیت برخی عیوب اساسی گوشی را از بین میبرن و همچنین سرعت گوشی را افزایش میدن.نقل قول:
اخه شنیده بودم که ارزش نداره به 12 اپدیت بشه چون هک نمیشه و یه سری اشکالات داره ؟!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
حتماً اینطوره به عینه ثابت شده که آپدیت برخی عیوب اساسی گوشی را از بین میبرن و همچنین سرعت گوشی را افزایش میدن.
می خوام گوشی بخرم n78 بخرم یا ??w960?/
دوستان تو تهران( ترجیحا شهر ری) کجا ها اینترنت وایرلس هست میخوام گوشیم رو اپدیت کنم
در ضمن وقتی با اینترنت ایرانسل میخوام اپدیت کنم میگه اپدیت وجود ندارد در حالی که تو سایت نوکیا زده اخرین ورژن12 هست
ورژن گوشی من هم 10 هست مشکل چیه
????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!نقل قول:
دوستان تو تهران( ترجیحا شهر ری) کجا ها اینترنت وایرلس هست میخوام گوشیم رو اپدیت کنم
در ضمن وقتی با اینترنت ایرانسل میخوام اپدیت کنم میگه اپدیت وجود ندارد در حالی که تو سایت نوکیا زده اخرین ورژن12 هست
ورژن گوشی من هم 10 هست مشکل چیه
توی فرودگاه مهرآباد و امام خمینی
توی مجتمع کامپیوتر پایتخت
و معمولا توی فروشگاه های کامپیوتری
من توی فرودگاه بندر امام امتحان کردم کار میده ولی سرعتش خیلی پایینه اون موقع که من رفتم تمام پهنای باند واسه خودم بود.
من توصیه میکنم اونجا آپدیت نکنید و برید پیش یه کافی نت اونجا بهتره.
توی فرودگاه سرعت دانلود بین9 تا 12 هست که بعضی مواقع قطع میشه.
پیش یه کافی نت رفتم قفل بود صاحابش هم گفت این یه سیستم امنیتی که نمتونم رمزش رو بگم (خودش هم نمیفهمید داره چی میگه)نقل قول:
من توصیه میکنم اونجا آپدیت نکنید و برید پیش یه کافی نت اونجا بهتره
توی مجتمع کامپیوتر پایتخت سرعت بالاست
لطفا آدرسشنقل قول:
توی مجتمع کامپیوتر پایتخت سرعت بالاست
تهران-ابتدی میرداماد مجتمع کامپیوتر پایتخت
به هرکی بگی میشناسه
دوستان این حافظه خود گوشی همینجوری داره پر میشه من که برنامه توش نریختم جریان چه؟
سلام به همه دوستان،سال نو مبارک
ممنون میشم طبق شماره به سئوالام پاسخ بدید.
1- منn78 دارم نمیدونم چرا بعضی وقتها نور صفحه 5 ثانیه روشن میشه بعد میره رو استند بای. من تنظیم کردم 15 ثانیه چراغ صفحه روشن باشه و بعد 60 ثانیه هم بره رو استند بای .
چرا بعضی وقتها این جوری میشه بعد گوشی رو خاموش روشن میکنم درست میشه ؟
2- سنسور نور n78 خیلی ضعیفه ؟ من نمیدونم تو نور چرا نور صفحه کلید روشن میشه !! میشه راهنمایی کنید .
3- الان ورژن گوشی 12.046 هست . ورژن خوبیه یا آپدیت بشه بهتره . اگه بهتره در مورد آپدیت هم یه توضیحی بدید .
4- وقتی رو حالت اسپیکر زمانی که داری با تلفن حرف میزنی میزارم صدا فقط از بلند گوی بالا میاد. این طبیعیه؟ماله بقیه دوستان هم اینجوریه ؟
ممنون میشم جواب بدید ، خیلی لطف میکنید .