این هندزفری داخلی چیه هی میگن هندزفری داخلی داره؟؟؟
اگر هیچ نرم افزاری براش نیاد تازه میشه مثل ویوتی یا گوشی های جاوا درسته ؟
Printable View
رفقا دیشب سونی اریکسون به این سوالم:
Considering the closure of uiq still is possible that Sony Eriksson update for new handsets especially direct uiq G900 and G700 direct presented?
این جواب رو داد:
Regarding to your question, there is no information about we will stop to release new firmware for the G900 and G700! Your understand is highly appreciated!
خوب
تا اونجا که من انگلیسی حالیم میشه یه چیزایی فهمیدم
فک کنم میگه اطلاعاتی در مورد توقف ارائه فریمور جدید نیست
حالا یکی هم ترجمه کنه بیشتر حالیمون بشه
که اگه لازم شد ازشون بخوایم شفاف سازی کنن:دی
ترجمه:
با توجه به سوال شما هیچ اطلاعاتی مبنی بر متوقف شدن فریمور جدید برای این دو گوشی موجود نمیباشد!!! این فهم بالای شما جای تشکر وقدر دانی دارد!!
نکنه فکر کردن ما نفهمیم !!
اگر امکان داره به سوال قبلیم هم یکی پاسخ بده ممنون میشم.
میگم من 990 رو که هک میکنم واسش یه دفترچه یادداشت میریزم که مال جی 900 هست.
یه بدی داره که نمیشه توش مثلا عددی رو کپی پیست کرد !
مثلا یه عدد تایپ کردم اونجا میخام اس ام اس اش کنم گزینه ای برای کپی نداره !
شما چیکار میکنید این مشکل رو ؟
برنامه های زیادی داره این ورژن . که تقریبا کافی هم هستن. ضمن اینکه تقریبا اکثر برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه.نقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
شاید هندزفری همراه منظورشون باشه (که احتمالش کمه)
نه وحید جاننقل قول:
میگم من 990 رو که هک میکنم واسش یه دفترچه یادداشت میریزم که مال جی 900 هست.
یه بدی داره که نمیشه توش مثلا عددی رو کپی پیست کرد !
مثلا یه عدد تایپ کردم اونجا میخام اس ام اس اش کنم گزینه ای برای کپی نداره !
شما چیکار میکنید این مشکل رو ؟
واسه ما کپی پیست داره
more >> edit
آقا آرمین میشه برامون یک عکس از نهایت مایکروی این گوشی و همچنین یک عکس از یک سوژه ی رنگی بزارین؟؟
شاید منظورش این باشه که بدون هنزفری میتونه رادیو رو بگیره! البته نمیدونم میتونه یا نه!نقل قول:
در اولین فرصت این کار رو میکنمنقل قول:
آقا آرمین میشه برامون یک عکس از نهایت مایکروی این گوشی و همچنین یک عکس از یک سوژه ی رنگی بزارین؟؟
نه بدون هندزفری نمیشه رادیو گوش دادنقل قول:
شاید منظورش این باشه که بدون هنزفری میتونه رادیو رو بگیره! البته نمیدونم میتونه یا نه!
یک سوال دیگه اینکه چون من خیلی از مجله های pdf استفاده میکنم pdf و آفیس توی این گوشی مشکل نداره ؟
مثلا فایلهای pdf فارسی که وسطشون کلمات لاتین هست رو خراب نشون بده یا نصفش رو از چپ به راست و باقی رو از راست به چپ نشون بده ؟
یا اون کتابهایی که وسطش عکس داره رو کند نشون بده (مثلا عکسش رو بعد از باز شدن صفحه دیر نشون بده)؟
من یادمه دوستم که 990 داشت نمیتونست صفحات pdf رو افقی توی گوشی نشون بده و مجبور بودیم برای خوندن آخر خط توی یک صفحه اون رو جلو و عقب بدیم!
شرمنده زیاد سوال شد!!!
نه منظور هندزفری داخل جعبه اس bult in handsfreeنقل قول:
دوستان من جدیدا اس ام اس می فرستم همش میره تو outbox و همش هم sending failed میشه و همش unsent هست...یه نظرتون ایراد از گوشیه؟بعد جالبیش در اینه که وقتی مسیج رو edit می کنم و دوباره send میکنم این دفعه فرستاده میشه...
نه ایراد از خطه، گاهی اوقات پیش میاد. service center رو عوض کنی شاید مشکلت حل شه.نقل قول:
دوستان من جدیدا اس ام اس می فرستم همش میره تو outbox و همش هم sending failed میشه و همش unsent هست...یه نظرتون ایراد از گوشیه؟بعد جالبیش در اینه که وقتی مسیج رو edit می کنم و دوباره send میکنم این دفعه فرستاده میشه...
بچه ها مواظب باشید ... شید ... شید ... شید ... د ... د ...
به تازگی g700 تقلبی در بازار مشاهده شده به قیمت 200 هزار تومن. ایراد اصلی هم توی دوربینشه که بالا نمیاد یا سخت بالا میاد...
اگه سیم کارت ir-tci هست، بسوزونین تا بشه mci تا مشکل برطرف شه ;)نقل قول:
مرسی دوست عزیز دقیقا فکر کنم مشکلش همینهنقل قول:
بچه ها تاچ من از تنظیم در رفته گوزپیچ شده . تا حالا 3-4 بار هم کالیبره اش کردم ولی باز هم باید دو میلیمتز بالاتر کلک کنم تا درست کار کنه. اعصابمو خورد کرده حسابی . چیکار ش کنم؟
بازم کالیبره کنش
نشد ریست کن :دی
نشد آپدیت کن :دی
نشد گوشی رو ازت میخرم 50 تومن :دی:دی (این آخری شوخی بود)
نشد که نشد.نقل قول:
اصلا انحرافش یکنواخت نیست. وقتی سمت راست بالا صفحه خط میکشم تا 5 میلیمتر خطا داره ولی وسط صفحه خطا نداره دوباره پایین سمت چپ دو میلیمتر خطا داره.!!!!!!!!!
خیلی عجیبه نه؟:13:
اقا یه سوال
این دوربین g900 در حد دوربین p990 هم نیست؟ مگه میشه اینقدر ضعیف؟
ميگم وحيد جون تو كه تو كار تعويض دوربين گوشي و انگولك كردن و اين حرفايي( :31:) نميدوني ميشه دوربين گوشيهاي uiq رو جاي هم ديگه استفاده كرد يا نه؟نقل قول:
يعني مثلا نميشه دوربين P1 يا همين جي900 رو مثلا گذاشت رو p990 ؟
موفق باشي.
اگر هم دوربین ها روی هم دیگه جواب بدن نمیشه تو قاب گوشی جا زد مثل ازمایشی که من با اسپیکر K510 و k750 رو 990 کردم که کاملا جواب داد و صدای 990 مثل اون دو تا گوشی شد(k510 k750) یعنی 990 تس تس:31: می کرد ولی نتونستم جابزنمنقل قول:
دوستان بلاخره من امشب این گوشی رو خریدم
تو راه که داشتم میومدم خونه خیلی خوشحال بودم بوددم چون داشتم از دست نوکیایی که مجبور بودم تو دست بگیرم خلاص میشدم و سونی اریکسون گرفته بودم.
ولی الان قیافه ام یکم تغییر کرده:46:
چون همین اولین شب موبایل شارج نمیشه باید اون قسمت شارج رو فشار بدی تا اون لامپ سبزی که داره شارج میشه روشن بشه. نمی دونم مشکل از شارجره یا از گوشی.:41: الان مغارهه تعطیله وگرنه الان بلند میشدم میرفتم سراغش:9:ولی فردا دارم میرم.
دوستان ممنون میشم کمک در راه خیر کنید. و به سوالام جواب بدید:27:
1-من فعلا تو مالیزیم و گوشیم رو از اینجا گرفتم نمی دونم گوشی هایی که اینجا میفروشن اصله یا نه؟ ولی من در شکم.چطوری میتونم بفهمم که گوشیم اصله یا نه؟از دوربینش؟از کاورش؟من قبل از که بیام مالیزی ادرس یه سایت داشتم سریال گوشی رو میدادی بهت میگفت که گوشیت اصله یا نه. ولی الان متاسفانه تو لابتوب ندارم.ممنون میشم یکی از دوستان ادرس این سایت رو بده.
2-دومین سوالم
میخاستم بدونم گوشی های شما هم موقع باز کردن اهنگ طول میکشه و تقریبا یه یا دو ثانیه ای طول میکشه تا اهنگ رو باز کنه؟ نمی دونم کوشی من چرا اینجوریه . تو بعضی از منوهاش هم کند نشون میده البته نه زیاد.شاید من قبلا با کا 800 و دبلیو 550 عادت کرده بودم فکر میکنم این زیادی کنده شایدم از مموری کارتش باشه فکر کنم اصل نباشه . روش که نوشته سونی ولی نمی دونم اصله یا نه . دو جی بی هستش. نظره شما چیه؟
اگه اینجوری کند باشه باید بیخیال جی 900 بشم و برم فردا سی 902 بگیرم. من فکر میکنم چون سیستم سمبیان هم داره شاید یکم کند باشه
ممنون میشم زودتر جوابم رو بدید فردا هرچی زودتر برم سراغش:rambo:
پیشاپیش تشکر میکنم
به احتمال 90% مشکل از گوشی چون من قبلا ها w850 داشتم که بعد از 2 ماه اینجورا این مشکل براش پیش اومد و وقتی فیش رو می زدی وصل نمی کرد باید ی تگونی می دادی به فیش حل می شد
10% امکان داره از شارژ باشه
P1i منم همینطوری شده.
یه 2-3 ماهی هست که موقع شارژ باید یه تکونی بدم تا درست شه
سلام دوست عزیز که مالزی هستی. حسین رو هم میبینی؟ حسین کپل رو میگم. اپیت/اپید:27:نقل قول:
گوشیت هم مبارک باشه
بعضی وقتا به خاطر کثیف بودن یا اکسده شدن کانکتور هاش این جوری میشه مالزی هم که هوا استواییه شاید یه کم اکسیده شده. قسمت های فلزی و تماس هم سر شارژر هم محل نصب شارژر گوشی رو با یه مسواک زبر تمیز کن ببین درست میشه یا نه. با شارژر دوستات هم تست کن ببین به چه نتیجه ای میرسی.
2- هیچ جور نمیتونی بفهمی. اون سایته هم که میگی معتبر نیست. این گوشی ها توی چین تولید میشه. اصل چین. ( البته اونهایی که توی بازار ایرانه) توی بازار مالزی نمیدونم!
3- دقیقا همین قدر طول میکشه . کلا سری سیمبین همینطوره تازه سری جی از بقیه پسر عمو هاش سریع تره. ربطی هم به مموری و اینا نداره. گوشی های جاوا دقیقا همین طوره که میگی سرعت منو هاش خیلی زیاده ولی انها همینجورن باید بسازی باهاش.
حسین رو هم ببوس.:40:
امشب رفتم تاچ گوشیمو که خراب شده بود بدم تعمیر. آخه با هیچ ترفند نرم افزاری درست نشد. حتی بازشم کردم یه خورده فوتش کردم بازم نشد
یارو گفت که حیف گوشیت هم نوهه ضربه هم نخورده چرا اینجوری شده تعجب کرده بود. خلاصه گفت صفحه تاچش باید عوض بشه . گفت من تا حالا عوض نکردم. صفحه اش رو هم ندارم گیرت هم نمیاد اصلا قیمتشم نمیدونم ای بابا دست از سر کچل من بردار...
خلاصه دست از پا دراز تر برگشتیم منزل تا باهاش سر کنیم...
بازم ممنون از همه ی دوستاننقل قول:
سلامت باشی داداش
عزیز تمیز کردم الان فایده ای نداشت و هیچ کدوم از دوستام هم اینجا سونی اریکسون ندارن.
نمی دونم اگه بخواد اینجوری باشه شاید عوضش کنم و سی 902 گرفتم.
باشه حسین رو میبوسم .:36:
تازه اسم خودمم حسین هست:31:
راستی من یادمه قبلا که زیاد فروم میومدم یه جا دیدک چند دکمه رو میزدی قبل از اینکه موبایل بگیری قسمتهای موبایل رو چک میکردی.
تقریبا اینطوری بود
چپ چپ بالا چپ راست * و پایین نمی دونم یه همچین چیزای بود کسی نمی دونه این رمز رو:46:
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
اقا من دیروز برای بابام یه g900 خریدم. چرا روی عکس ها زوم نمی کنه؟؟!
باید از مدیا سنتر بری تو عکسهات بعد more>edi>pan and zoom:31:نقل قول:
فرق وایرلس 802 b\g با 802 g چیه ؟؟ خیلی با هم فرق دارن؟
در ضمن یک سوال خیلی مهم اینکه من با خودم خیلی فکر کردم و کلی کلنجار رفتم که N78 خیلی امکاناتش بیشتره!!!
به نظر شما چیکار کنم؟
از یک طرف با نوکیا حال نمیکنم و از یک طرف یک صدایی دم گوشم میگه بدبخت gps و سیمبیان 9.3 رو بچسب!!!
نظر شماها چیه؟؟
ای وای:13:
من یه چیزه تازه کشف کردم:31:
زیر شیشه ی لنزم یه جوریه..انگار رو شیشه ها کنی بعد پاک نشه...اونطوری شده...نمی دونم خشه یا نه...با پارچه، روسری اینجور چیزا پاک کردم:31:....این میشه دلیل خش؟؟:41:
به نظرتون دلیلش چیه؟امکان داره زیرش کثیف باشه؟اگه بازش کنم می شه تمیزش کنم؟
من از همه ی برادران و خواهران به خاطر نمونه های عکس هایی که گذاشتم معذرت می خوام:31::41::13:
1-بازم از عیبهای این جی 900 بگین تا دو یا سه روز دیگه که خریدم نیام یقتون رو بگیرم !
2-آرمین نتیجه اون ایمیلی که واسه سونی زدی این شد که بازم آپدیت واسش میاد دیگه ؟ تا کی رو نمیدونی ؟
3- با کیبرد خود گوشی نمیشه اس ام اس فارسی در صورت فارسی نبودن منو فرستاد ؟(یعنی فارسی تایپ کرد؟؟)
4-این مشکلات خاک رفتن تو لنز و زیر شیشه حل شدنیه آخر یا نه ؟
مال من که اصلا کیبردش فارسی هم نداره هیچ جوری هم فارسی نمینویسه به جر کیبرد مجازیششششنقل قول:
نه هنوزم خاک میره توش.
وحید اگر خواستی بری بازار موبایل واسه من بپرس تاچ جی700 ببین گیر میاد یانه؟
فکر میکنم تاچش و قاب جلوش به هم پرس شدن. و صفحه اش جدا نمیشه.
مثل 990 نیست که صفحه تاچش به ال سی دیش چسبیده باشه. السیدیش به بوردش چسبیده تاچش به قاب بیرونیش. جالهبه
حالا رفتی واسم بپرس. اگر هم ارزون بود یکیشو برام بخر بفرست:31:
قیمت تاچ 990 رو من دو ماه پیش 7 تومن پرسیدم اینو نمی دونم در ضمن تاچمو که خواستم عوض کنم تاچ جدا بود بعدا به lcd می چسبه با یه چسبنقل قول:
جای مموری (البته اگه نیاز باشه درش بیاری)نقل قول:
1-بازم از عیبهای این جی 900 بگین تا دو یا سه روز دیگه که خریدم نیام یقتون رو بگیرم !
خاکی که زیرش میره (من چون زیاد اهل بیرون رفتن نیستم هنوز خاکی زیرش نرفته واسه من)
شیشه جلوی لنزش (که قبل از هر عکس باید اول تمیزش کنی)
در باتریش (که فشاری هست مثل g700)
و یه مشکل جدید هم بعد از این چند ماه پیدا کردم من . یه قسمت از کانکتورش داره سولفاته میشه . w850م بعد از 9 ماه شروع به سولفاته شدن کرد. w550 م هنوزم که داریمش سولفاته نشده . این از الان سولفاته شدنش شروع شده
جواب روشنی ندادننقل قول:
2-آرمین نتیجه اون ایمیلی که واسه سونی زدی این شد که بازم آپدیت واسش میاد دیگه ؟ تا کی رو نمیدونی ؟
گفتن هنوز اطلاعاتی در مورد ندادن فریمور جدید نیست
یعنی اطلاعاتی از اومدنش هم نیست
من که بعید میدونم دیگه بیاد
اگه کیبورد هم فارسی نباشه باید جای دکمه ها رو بدونینقل قول:
3- با کیبرد خود گوشی نمیشه اس ام اس فارسی در صورت فارسی نبودن منو فرستاد ؟(یعنی فارسی تایپ کرد؟؟)
تازه اگه بدونی هم فقط زمانی میتونی فارسی تایپ کنی با کیبورد گوشی که منوهات هم فارسی باشن
گفتم بالانقل قول:
4-این مشکلات خاک رفتن تو لنز و زیر شیشه حل شدنیه آخر یا نه ؟
به اون سولفاته شدنه هم توجه زیاد داشته باش
چون من با w850م خیلی دردسر افتاده بودما
واسه اینم از الان قصم شده
لطفا راهنمایی کنید!!:40:نقل قول:
فرق خاصی ندارن تو ایراننقل قول:
فرق وایرلس 802 b\g با 802 g چیه ؟؟ خیلی با هم فرق دارن؟
ببین
تا اونجا که من فهمیدم
سیستم b پهنای باند تا 11 مگ (اعداد رو دقیق نمیدونم) رو میتونه منتقل کنه
و b/g فکر کنم تا 54 مگ رو
هر وقت سرعت 50 مگا بیت در ثانیه داشتی ما رو هم خبر کن :دی
بیشتر گوشی ها فقط b هستن
g900 هم b و هم g
اگه بچه مایه دار هستی الان هر کدوم رو خواستی بگیرنقل قول:
در ضمن یک سوال خیلی مهم اینکه من با خودم خیلی فکر کردم و کلی کلنجار رفتم که n78 خیلی امکاناتش بیشتره!!!
به نظر شما چیکار کنم؟
از یک طرف با نوکیا حال نمیکنم و از یک طرف یک صدایی دم گوشم میگه بدبخت gps و سیمبیان 9.3 رو بچسب!!!
نظر شماها چیه؟؟
بعد از 2 ماه خوشت نیومد عوض کن
اما اگر نمیخوای اینطوری خرج کنی
به نظرم تصمیم خودت مهمه
اونی که فکر میکنی بیشتر دوسش داری رو بگیر
چون اگه نگیری بعدها دلت رو میزنه و همش میزنی تو سر خودت که چرا اون یکی رو نگرفتی
به خدا بچه ی مایه داری نیستم و به شدت هم دنبال گوشی هستم
فقت چون که راه ها رو خوب یاد نمیگیرم و در مسافرتها مشکل راهیابی داریم و همچنین دوست ندارم همش پشت کامپیوتر برم توی اینترنت و به شدت از امکانات گوشی ها استفاده میکنم گفتم شاید از نظر عقلی n78 بهتره !!!
ولی خوب از یک طرف هم به یک دفترچه یادداشت دیجیتالی هم نیاز دارم و یک دوربین بهتر!!!
باور کنید بد جور گیج شدم!!!!
خوب با این حساب من اگه جای شما باشم n78 رو میگیرم
واسه یادداشت هم فکر کنم برنامش رو بتونی واسه n78 پیدا کنی
دوربین g900 هم بارها گفتم در حد 5 نیست
n78 فقط یه مقدار باتری ضعیفی داره