پی سی ورلد که این بازیو تو 2 دی وی دی میده رایتیه یا اصلی؟
Printable View
پی سی ورلد که این بازیو تو 2 دی وی دی میده رایتیه یا اصلی؟
اميد خان لطف كن شما تو تاپيك گيم پد اينارو مطرح كن. البته اگه بياي اونجا كلي چيزاي جالب گذاشتم كه فيض ببري صفحه آخرش
شك نكن كه اصل نيست. معلومه كه از نت دانلود شده كجاش اصله. اصلا اصلش رو من و شما گير نميتونيم بياريم. اصلش رو ان شا الله ميتوني از سايت فيفا آنلاين بخري يه 30 دلاري هم خرجش ميشه. البته شك دارم برات بفرستن چون تو تحريم هستيم.نقل قول:
من گرفتم الانم ددارم بازی میکنم .... رو XP میاد ... ولی رو ویستا بهتر ...
اما مشکلم با ویستا اینه که موقع دمو های بازی یعنی نما های نزدیک بازیکنا با اشکال گرافیکی نشون میده ... لکه های سیاه و کلا قاطی پاتی میشه ...
گرافیکم 8800 GT هست نباید مشکلی باشه ! فقط درایورش 16x هست این جدیده 178 رو نگرفتم ...
شرمنده دوباره اومدم :
کسی Devdata برا این دسته رو داره ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Topway اش ....
منم همینو میخوامنقل قول:
سلام . من ظهر از WEST خریدم تا الان داشتم بازی می کردم !!!
اینم نظر من راجع به بازی :
خدمت شما باید عرض کنم که واقعا بازی بسیار عالی شده . تقریبا 90 درصد بازی نسبت به 08 تغییر کرده . از منو جذاب گرفته تا گرافیک باورنکردنی .
گرافیک . من سیستم گرافیک رو حداکثر قرار دادم و با کیفیتی باورنکردنی که اصلا انتظار نداشتم برخوردم . چمن طبیعی ، توپ قشنگ ، چهره های بسیار بسیار بسیار مشابه ، عرق روی صورت بازیکنان ، حرکات جالب چهره بازیکنان ، تور دروازه طبیعی ، سایه های بسیار زیبا و شگفت انگیز ، تغییرات نور در بازی به طوری که کاملا حس میشه که مثلا جلوی آفتاب ابر میاد و سپس باران ، و و و و .....
اما گیم پلی . باید بگم که حرکات بسیار جالب تر شده . دویدن جالب ، حالت شوت قشنگ ، برخورد با بازیکنان دیگر ، پریدن از روی تکل دیگران ، تکنیک ها و دریبل های شگفت انگیز و غیره . اما خب ضعف هایی هم داره : مثلا عدم خوشحالی بازیکن بعد از گل زدن تا پخش ویدئو ، احمق بودن شدید داوران ...
قابلیت های جالب ، لیست کامل و دقیق تیم ها و بازیکنان و همه و همه باعث شده که این بازی خیلی جذاب شه . به نظر من که بسیار ارزشمند تر از 08 است .
مهم ترین نکته ای که من رو به شگفت آورد چهره بسیار بسیار مشابه و زیبای بازیکنان بود . (خصوصا رئال مادرید)
نکته :
کرک داخل دی وی دی وست گیم مشکل داره . بطوری که manager mode و tournament mode و challenge mode غیر فعال می باشند و این کرک این مشکل رو رفع میکنه که میگم اونایی که از وست می خرن حتما دانلود کنن .نقل قول:
سلام
آقاي krauser گذاشته بودن devdata رو تو اين تاپيك:
البته من دسته ندارمکد:http://forum.p30world.comshowthread.php?t=263977
نقل قول:
منم devdata برای دسته میخوام . دسته ساده بدون shok از اینایی که توش معلومه . اسم نداره ! چرت و چرته . تیپش مثله دسته ps1 . تو این مایه ها :
کراوزر جان دستتو میبوسه . جون من هرچه زودتر .
سلام براي چندمين بار خواهش مي كنم درخواست Devdata رو تو تاپيك كلوپ گيم پد مطرح كنيد. اونجا براي تمامي طرح هاي Ps2 ساختم كه دوستمون هم (آقا رضا) لطف كرد و دوباره گذاشت ولي اصولا بايد درخواست هاي مربوط به دسته و گيم پد رو اونجا مطرح كنيد. چند دقيقه ديگه Devdata هاي درخواستي رو مي ذارم اونجا
آپديت شد...
Devdata مخصوص PS1 تو كلوپ گيم پد گذاشته شد لينك تاپيك روي امضام هست
من بازی رو گرفتم . به نظر من گرافیک بازی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته . بازیکنها هم خوب شبیه شدند (البته به جز رونالدینیو که به نظر من یه کم قیافش رو خراب کردند) .
البته یه مسئله ای هست . ظاهرا بازی در 2 دی وی دی کامله . من 1 دی وی دی رو گرفتم و نمی تونم از موس در بازی استفاده کنم .(استفاده از موس در 09 اضافه شده) . فکر کنم یه دی وی دی ناقصه .
نه عزيز اصلا ربطي نداره بازي ناقص باشه نصب نميشه كافيه از اينستاليشن 1 فايل كم كني تا به نصب پيغام خطا بده حتما مشكلت چيز ديگه اي هست. توي تنظيمات دسته بيشتر دقت كن. پيدا ميكني اشكال از كجاستنقل قول:
سلام؛
من كه به فروشگاه پيسي ورلد سفارش دادم.
آماده به ارسال.
توجه توجه: محبوب ترين پچ تنبل ها منتشر شد پچ آنلاكر كه تومام آيتم هاي قفل شده بازي رو آنلاك مي كنه. بدون اينكه نيازي به پولي باشيد كه بايد از راه انجام چالنج ها بدست بياريد.
لينك دانلود با حجم 206 كيلو بايت
کد:http://fifasoccer.ru/files/?download=10330
REview من در مورد fifa09 :
نقاط قوت :
# گرافیک فوق العاده پیشرفت کرده نسبت به نسخه های قبل .
# استیل هر بازیکن منحصر به فرده . توانایی ها خیلی منطقی درست شده .
# چمن فوق العاده اس ... وقتی نگاه میکنه آدم قشنگ معلومه چمنه ... سه بعدی ....
# تیم ها و لیگ ها انقدر زیادن که سر گیجه میگیره آدم ...
# یه نکته جالب تو بازی بارون بود ! داری بازیتو میکنی یه دفعه وسط بازی بارون میگیره و تا آخر بازی کمکم زمین خیس آب میشه ! زمین خیس هم خیلی عالی و طبیعی ساختن .
# موزیک های بازی خوب انتخاب شده ...
نقاط ضعف :
# تماشاچی ها اصلا خوب به نظر نمیان . احساس میکنم دو بعدی هستن .
#استادیوم ها میتونست خیلی بهتر طراحی بشه . از اونجایی که بازی پیشرفت گرافیکی داشته باید تکسچر های استادیوم ها رو با کیفیت تر انتخاب میکردن که متاسفانه تو این قسمت تنبلی کرده EA
# بدترین مشکل گیم پلی سرعت بالای بازی هست . سرعت بازی خیلی بیشتر از واقعیته و این باعث میشه شمایی که داری بازی میکنی بعضی اوقت گیج بشی و مخت هنگ کنه . چون حرکات سریع هستن و دریبل زدن تو سرعت بالا نیاز به تمرکز داره که واقعا سخت میشه ...
# بازی یه مقدار آسونه . هوش مصنوعی خیلی فرق نکرده . و با دیدن بازی حریف به هیچ عنوان هیجان زده نمیشید .
# کمر بازیکنا یه کم بیش از حد خم شده .
# داور واقعا افتضاحه ! فقط بلده تو زمین بدوه ... اکثر اوقات هم از جریان بازی عقبه . داور های کنار هم همین طور . خیلی بد ساخته شدن .
# قسمت منیجر )Manager( هیچ تفاوتی با نسخه های قبل نداره .... هیچ تفاوتی .
# قسمت Be A Pro هم بد نیست اما نمیشه همیشه تحملش کرد . کمی حوصله میخواد بازیکردن جای یه نفر تو زمین . اما اگه بتونی باهاش گل بزنی خیلی کیف میکنی !
من هم امروز بازی رو از وست گزفتم ....
کلا تغییرات بازی عالی هست .
منتظر Pes 09 هستم ...
شما تو نقاط قوت اشاره كرديد كه استيل بازيكنها عاليه ولي باز تو نقاط ضعف بازي ميگيد كمر بازيكنها بيش از حد خم شده!!!نقل قول:
شما بازی رو گرفتی؟نقل قول:
سلام آقايون منم امروز خريدم نزديك بود دوتا ديويديشو بشكونم البته به خاطر نداشتن ورزشگاه santiago bernabeo
بعد كه يه مقدار بازي كردم خوشم اومد ولي بازم به خاطر نداشتن اين ورزشگاه بازيو پاكش كردم حالا اگه يكي يه پچي چيزي به من بده كه اين ورزشگاه اضافه شه كه منم بتونم اين بازيو بازي كنم ممنون ميشم
با تشكر
سلام !
دوستان بازی خوبه ....
من طرفدار پر و پا قرص ساکر بودم ! ولی این بار فیفا را هم امتحان کردم که خیلی عالی بود ...
فعلا توی بازی های فوتبال برای Pc این بهترینه ولی باید تا اومدن ساکر2009 صبر کنیم ...
موفق باشید
سلام دوستان.
واییییی من یه مشکلی دارم اعصابم را بهم ریخته!!!!!!
وقتی میخوام برم فصل بعدی میگه ورژن فیفا رو باید تو سایت eastore.com حل کنی و نمیزاره برم فصل بعد!!!!!
حالا چیکار کنم؟پچ یا کرک نداره؟
فقط زود.مرسی!
اي بابا از اين دوستاني كه بازيرو گرفتن يكي بياد يه نقدي بنويسه ما هم فيض ببريم دي:
نه عزيز خيالي نيست دو سه روز دندون روي جيگر بذار توي تاپيك آموزش كريشن مستر اين پچها رو قرار ميدم اصلا ناراحت نباشنقل قول:
خوب خوش تيپ گرفته كه نقد مي كنه ديگه:31:نقل قول:
به همین زودی یک فصل رو تموم کردی؟نقل قول:
آقا کسی نیست مشکل منا حل کنه؟
بهتون پیشنهاد میکنم یه فصل سیمولیت کنید که اگه همین مشکل رو دارید مثل من داغون نشید!
منتظر راه حلم!
من بازی را خریدم
ولی مشکلی داره که بعضی از بخش هاش باید نسخه بازیتون توی سایت Eastore ثبت بشه و نمیشه ازشون استفاده کرد
مثل بخش ترنمنت
کسی کرکی چیزی نداره مشکل حل بشه
گرافیکش بهتر شده موهای بازیکنا و چین و چروک لباسشون بهتر شده .چمن بازی خوشرنگ و زیباست. روی صورت بازیکنا عرق رو می شه دید . اما کاملا واضحه که همون فیفای 08 رو بهش شاخ و برگ دادند. گیم پلی و نحوه ی ورود بازیکنا به زمین، شادی گل و ... اصلا فرقی نکرده. چهره ی خیلی از بازیکنا ی معروف هم بد کشیده شده و در کل موها خیلی شبیه تر از صورت ها ساخته شده. و از منوی زیباش هم نباید گذشت!
در عکس های زیر چهره ی سانیا که خوب کشیده شده ، آدبایوری که معمولی و اتویو یی که بد کشیده شده رو می بینید. راستی در عکس های زیر به عرق کردن بازیکنا و رگ های دست بازیکنا دقت کنید!
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
اينم از كركي كه اين مشكل رو حل ميكنه
کد:http://rs425.rapidshare.com/files/150247596/Westgame.ir.rar
خوب معلومه با كوئيك سيم اينكار سريع انجام ميشهنقل قول:
و اما اينم از كرك No DVD Patch اونايي كه اين كرك رو ندارند دانلود كنن
اما يه پچ هم اومده كه قيمت بليط رو هك ميكنه باحالهکد:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=rld-f09f!7z
و اما بالاخره ترينر ها كه از لينكهاي زير قابل دريافت هستندکد:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=rld-f09f!7z
کد:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=FIFA_2009_V1.0_Plus_4_Trainer_By_KelSat!rar
کد:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2008&f=fifa09promo-ch!zip
منم درسته از طرفدارهای پروپا قرص PESتا شماره 6 بودم و حتی ادیتور واسه شماره 6 و5 و4 بودم اما با اون اومدن نسخه پارسالی به حدی ازش بدم اومد که کاملا به سمت فیفا رغبت و علاقه پیدا کردم البته اینم بگم من همیشه واسه آرشیو بازی هم که شده فیفا رو میخرم اما بهار گذشته(یورو 2008) والان هم واسه FIFA 09به عنوان یک طرفدار میخوام بازی کنم چون واقعا فوتبال خوبی رو داره و از همه مهمتر خیلی از لحاظ تیم و تورنمنت و علی الخصوص لایسنس نسخه فیفا در عرشه و ساکر در فرش!
البته نسخه قبلی فیفا مشکلاتی از قبیل سرعت بسیار کم بازیکنان(که در یورو به حد اعلا و معرکه بود طوری که یورو رو در فصل امتحانات هم نمیتونستم ول کنم چون خیلی کنترل و تسلط روی توپ و حرکات انفجاری افرادی عالی بود)و همچنین استیل بازیکنان رباتیک بود واینطور که تو عکسها میبینم بازم این مشکل تا حدودی هست(نمیدونم چه مرضی داره این فیفا با این استیل اعصاب آدم رو ... میکنه)
البته در جزئیات هم اونطور که من چشمم خورد تو هیچ سری فیفا شماره تیمهای ملی که در مارکهای آدیداس و پوما در سمت چپ سینه بازیکنا ن هست(چون قبلا تو پیس کیت سرور رو اینطور تنظیم میکردیم کلیدم رو این موضوع خیلی گیر میکنه) ولی فیفا تحت هر شرایطی وسط پیراهن میزاره!بعد یه چیزی اصلا دفاع کردن بازیکنا واقعی نبود تو فیفای قبلی انگار دارن همدیگه رو نوازش میکنن که اصلا در واقعیت همچین ترحمی بین بازیکنان نیست و در ضمن مانور روی ترکیب نمیشد بدی مث Edit Positionکه در Pesهست فیفا همچین چیزی نداشت که خیلی اعصاابمو خورد میکرد!
البته من بیشتر از اینا رنجیدم امیدوارم تو این نسخه درست بشه !فعلا که با این 3 روز تعطیلی تو خوزستان(حتما میدونید تو خوزستان عید فطر مث عید نوروز مهمه واسه همین پنج شنبه همه جاها تخته بود و ما هم گیرمون نیومد)قحطی فیفا بود !
میگم یکی حداقل سیستم و همچنین سیستم مناسب پیشنهادی رو بگه!چون تو فروشگاه زده بود 64 گرافیک و 256 رم که این نمیشه بگی Next Gen!
کراوزر جان شما تو تاپیک پی ای اس گفتی یه نقد نوشتی.پس کو؟من نمیبینم.
واقعا فيفا امسال كولاك كرده. گرافيك بازيكناش كه خيلي عاليه.نقل قول:
آقا یکی حداقل سیستم اجرایی برای بازی رو از تو سی دی تو اینجا بزاره
فکر کنم گرافیکش رو پایین بیاری بشه با یک رم 512 یا یک گیگ و یک cpu 2.8 به بالا و گرافیک رند 5500 به بالا بشه بازی کرد ، گرافیکش فکر کنم کمی بالاتر باشه.نقل قول:
آقا یکی حداقل سیستم اجرایی برای بازی رو از تو سی دی تو اینجا بزاره
سلام
اقا عجب سرعتی داره تاپیک ایول....
راستی یه چیزی چقدر دوستان عزیز علاقمند سوپر ورزشگاه سانتیاگو برنابئو (لانه قوهای سپید ) دارای نشان الیزه رو دوست دارن من نیز هم در فیفا08 ایکس باکس که عصابم خورد میشد روی همین مسئله بود که ورزشگاه رئال عزیز رو نداره از دوستان عزیز خواهش میکنم که اگر پچی پیدا کردن و یا درست کردن یکی اگر با پیغام خصوصی به من اطلاع بدن بسیار خوشحال خواهم شد .
ممنون
من فکر کنم اینطوری نمیشه .... هر کس مشکل لگ داره حتما باید دراِیور 178.13 جیفورس رو از سایتش بگیره ...
خواهشن من خواهش میکنم از هرکی بازی رو گرفته
1-از ضربه آزاد رونالدو عکس بذاره
2-از کل بازیکنای بارسا عکس بذاره
این 2 چیز برام خیلی مهم.لطفا بذارید.
سلام
من مشخصات سیستمم به این صورت هست میخواستم بیبنم اجرا میشه یا نه ؟
ram 512
cpu 2.4
grafic 128
روي مينيمم كيفيت آره ميتوني بازي كنينقل قول:
بازي رو خريدم متاسفاه ورژن اروپاي مركزي هست امروز تو اروپاي مركزي ريليز شده نميدونم بازي دست من چيكار ميكنه
خب یه نقد از بازی بنویس:10:نقل قول:
مگه فرقی هم داره مال کجا باشه؟
سلام سیستم من هم اینه خوبه ولی اگر سی پی یو رو ارتقا بدم بهتره
amd athlon processor 3500+ 2.2 GHz
ram 2g
vga 512m
میکشه بازی رو ....نقل قول:
سلام سیستم من هم اینه خوبه ولی اگر سی پی یو رو ارتقا بدم بهتره
amd athlon processor 3500+ 2.2 GHz
ram 2g
vga 512m