نقل قول:
شما زیاد جوش نزن سیو ایشون به بنده هم خورده چاره ای نیست .
حالا هم از ماها یه کمک خواسته . . .؟؟؟!!! شما چه پیشنهادی داری؟؟؟
Printable View
نقل قول:
شما زیاد جوش نزن سیو ایشون به بنده هم خورده چاره ای نیست .
حالا هم از ماها یه کمک خواسته . . .؟؟؟!!! شما چه پیشنهادی داری؟؟؟
نقل قول:
کسی که جواب نداد ولی خودم از طریق کتابچه راهنمای انگلیسی فهمیدم باید چی کار کنم.
بچه ها من بالاخره نفهمیدم این قرص های مالاریا رو باید چه جوری گیر بیارم . هر چی میرم سراغ اون نقاطی که با علامت زرد نشون داده و همه کسانی که بیرون هستند میکشم باز هم نمیشه وارد خونه شد. واقعا گیج شدم.
من رسیدم به act2 حالا چون قرص مالاریا ندارم می افتم زمین ولی هر چی صبر می کنم نمی میرم. فقط صفحه بازی سفید میشه و صدای درد کشیدن خودم می یاد. به نظر شما این باگ هستش یا این که چیز دیگه؟
من تعجبميكنم چطور شما نميتوني وارد بشي البته شما اشكالي تو كارت هست شما اول بايد بري پيش پدر روحاني يا يه دكتر كه معمولا توي منطقه آتش بس هستند بعد شما بايد بريد به ماموريت آندرگراندنقل قول:
با سلام
بعضي اسلحه ها علامت قفل دارن
ونميتونيد بخريد
الماس كافي وجود داره
ولي روي اسلحه ها قفل است
چگونه ميشه اونها رو فعال كرد
در ضمن در منو وقسمت additional promisin هم پسورد مي خواد
اين پسورد كجا كاربرد داره ؟
شما باید برای اسلحه فروشی ماموریت انجام بدید تا اسلحه های جدیدتر در دسترس باشهنقل قول:
نقل قول:
اون پسوورد نمیدونم چی هست ولی این قسمت مربوط به اضافات بازی هست.
من پسوردها رو دارم بعضي ها رو قبول مي كنه ولي بعضي ها رو نه البته من تغييري نديدم بعد وارد كردنشون
برای بازی رمز یا ترینری می خواستم که تمام چیزها قفلشان باز بشه زمانی که پشت کامپیوتر میشینه.
یه سر به اینجا بزن خیلی راحته. کارتم راه میفته:نقل قول:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/trainers
من رسیدم به این ماموریت
Objective: Go to the TaeMoCo mine and kill Voorhees and his aide.
حدود 84% بازی رو رفتم
باید بریم یه جایی و 2 نفر رو بکشیم
بعد از اینکه نفر اول رو می کشم نفر دوم پیشنهاد میده که به جای کشتن اون بر گردم و رییس اصلی که ازش دستور گرفتم رو بکشم
من می خوام این کار رو بکنم
برمی گردم توی شهر
اون یارو توی ساختموشه یه نفر هم جلوی در وایساده نمیذاره برم تو
اون رو که بکشم بازم نمی تونم برم تو ساختمون
و شهر وارد شورش میشه
چی کار کنم؟
بايد بري بالاي ساختمان روبه روييش طرف رو با اسنايپ ترور كني دقيقا روبروي همون نگهبان رو نگاه كني ميبيني يه ساختمان هست يه نردبان داره از نردبان ميري بالا يارو جلو پنجره قدم ميزنه مي كشيشنقل قول:
حتما تغييري وجود دارهنقل قول:
اگر دارين لطف كنين بزارين
شايد جايي بدرد خورد
اين چند تايي هست كه از نت پيدا كردم ولي همه شون كار نميكنن بزرگ كوچك بودن كاراكتر ها حساس هست
THaCupR4
SpujeN7x
2Eprunef
6aPHuswe
96Cesuhu
Cr34ufrE
JeM8Spaw
sa7eSUPR
tar3QuzU
tr99pUkA
ZUmU6Rup
کمک کمک
بعد از نصب و اجرای بازی ، بازی درخواست به روز رسانی داد ، منم به روزش کردم اما حالا شماره سریال می خواد !!!
شماره سریالش چیه ؟
سلام بازي من رو 8درصد موند
هرچي ماموريت انجام ميدم
همون 8 درصد است علت چيست
دوست عزيز فقط ماموريت هايي كه اون وسط شهر از اون آدم هاي داخل خونه ميگيري درصد بازي رو پيش ميبره بقيه جانبي هستند و ربطي به درصد ندارندنقل قول:
عجب بازی جالبیه !
تازه دو روزه گرفتم و دارم بازی میکنم....
فعلا دنبال ماموریت نیستم.
فقط آدم میکشم !
هر بازی رو که ubisoft ساخته تا به حال هیچ عیبی نداشته...
مگر اینکه بعضی ها بخوان........................................ ...............................................
نقل قول:
با انجام دادن ماموریتهای UnderGround که با علامت یک مشت بسته است شما بعد از انجام هر ماموریت یک شیشه قرص میگیرید...
بله يوبي سافت در سال هاي اخير نشون داده كه واقعا در صنعت گيم سازي موفق بود ولي به نظر من در ساخت بازي Driver Paralel Lines خوب عمل نكرده بود اين نظر شخصي بنده هست شايد به خاطر اين بود كه اين بازي رو با GTA SA مقايسه مي كردمنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
من در منطقه ای به نام Cock-fights هستم ! act اول فکر کنم ... نمیدونم دقیق ...
ماموریت هم Free the captive from bricked building at cock fighting arena که نقشه هم یک خونه رو نشون میده در پشت اون محوطه ولی در بسته است و باز نمیشه !
میشه بیشتر توضیح بدی آخه همون اوایل بازی توسط فردی نجات پیدا میکنی و سر از CockFight در میاری....نقل قول:
اره اوایل بازی هستم !نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی آخه همون اوایل بازی توسط فردی نجات پیدا میکنی و سر از CockFight در میاری....
توی همون منطقه Cock Fight یک قسمت هست که یک انبار ماننده ! توش خروس هم هست چند تا ... کلا یک پایگاه کوچیکه با چند تا بشکه قرمز ! اینجا باید بری تو انبار اصلیه و پشتش یک خونه هست که باید ری توش ولی درش بسته است و هیچ کاری هم نمیشه کرد !
سلامنقل قول:
یادم نمیاد زیاد اما نمیتونی چیزی رو با نارنجک اینا منفجر کنی ؟
دقیق نمیدونم کجا هست ولی شاید شما باید به بالا پایین برید ممکن اونجایی که وایسادید درست بالای سرتون باشه یا زیر پله ها مسلما شما باید از جایی بالا برید یا پاین برید و هم سطح بشید با جایی که مشخص شده. خوب بگرد شاید نردبان و یا چیز بالا یا پایین رفتنی اون دور و برها باشه. می تونی سیوت رو برام آپلود کنی؟ نگاه می کنم ببینم چه جوری هاست راهنمایی می کنم خودت رد کنینقل قول:
این هم عکس از اون محیط !
با نارنجک و RPG و ... نمیشه کاری کرد !
کد:http://ufile.info/up/files/b5qqv91ae2evdo1vbsr2.gif
کد:http://ufile.info/up/files/hks0ldujj20fqzz76f2y.gif
کد:http://ufile.info/up/files/aglcw3ywi2bsdunizm8g.gif
سلام.نقل قول:
اگه باگ نگرفته باشه باید با e درو باز کنی و یکی از دوستانت رو توی اون خونخ آزاد کنی.
بنی سیوت رو بفرست ببینم چی کارش می تونم بکنم آپ کن رو 2shared
اگه اشتباه نکنم بعد از آزاد کردن یک نفر که عضو گروهت میشه و آزاد کردن یک Safe House میباشد.نقل قول:
به احتمال زیاد باگ گرفته که نمیتونه درب رو باز کنه.
با این حال Escape رو بزن تا صفحه منو بیاد. اونجا ماموریت رو نوشته اگر بازم چیزی دستگیرت نشد یه عکس از صفحه منو (ماموریت) بزار تا بگم باید چه کار کنی...
سلام رفیق.
اشتباه شده کاربر beny-nvidia مشکل داشته یا شما اشتباهی نقل قول منو زدی.
سلام
این هم سیو ...
باگ ؟! چطور رفع میشه ؟
کد:http://www.2shared.com/file/5422689/87008763/281626965812.html
شاید لود مجدد.
بله متاسفانه خراب شده سیو شما قبلی تر رو لود کن این به درد نمیخوره گیر کرده برا منم چندین بار پیش اومده بودنقل قول:
خوب من چه کنم ؟! :دی
میشه یک سیو به من بدید که از اینجا کمی بعد تر باشه ؟!
معمولا كسي سيو 20% رو نگه نميداره. البته كلا اگه سيو ديگه استفاده كني بديش اينه كه شخصيتت كس ديگه اي هست و بادي هات فرق مي كنه من 2 بار تموم كردم بازي رو بار اول اصلا نسرين داور بادي نشده بود ولي بار دوم با اون پسره اسرائيلي رفتم جالب شده بود بادي هام. مارتي آلنسر خيلي دنگ و فنگ داره كلافه مي كنه آدم رو. در ضمن سيو قبل از اين رو نگه نداشتي ؟ هميشه سعي كن 3 تا سيو اخير رو نگه داري. يه بار ديگه شروع كن ولي سعي كن سيوهاي اخير رو پاك نكنينقل قول:
من این بازی رو تا آخر رفتم و تمام Save های بازی رو دارم (حتی 20%) اگر تونستم حتما برات میزارمش...
ممنون میشم بذارید ! من سیو ها قبلش رو هم دارم ولی از کجا شروع کنم ؟! از خیلی قبل ؟! همه سیو ها رو دارم ... من تمامی سیو های تمامی بازی هام رو دارم :دی
نه ديگه چند سيو مونده به آخري رو لود كن نياز نيست خيلي برگردي اونجا گير كرده. پس حله نگراني نيست:46:نقل قول:
یک سوال فنی :
من چه جوری اون الماس رو که بالای واگن قطار هست بدست بیارم ؟
اینم عکس موقعیتش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]