:18:نقل قول:
چند؟؟؟؟
Printable View
:18:نقل قول:
چند؟؟؟؟
کسی اینجا میدونه در wireless adsl modem نیازی به بودن خط تلفن هست.
ممنون.
3 ماهه 128 با 10 گیگ 46 تومن اما حالا به دلیل جشنواره قیمتها اوده پاییننقل قول:
3 ماهه 128 با 9 گیگ 40 تومن شده
فکر کنم نیاز است چون شما مودمی میگیرین که امکان وایرلس رو داره ( به عنوان خروجی ) نه اینکه اینترنت وایرلس از ISP بگیرینقل قول:
کسی اینجا میدونه در wireless adsl modem نیازی به بودن خط تلفن هست.
دوست عزیزم، من نمیدونم؛ ولی جایی رو میشناسم که خیلی عالی جواب میدند:نقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
بله هست.چون فعلن تو تبریز شرکتی که خدمات بی سیم بده نیست.نقل قول:
کار مودم وایرلس هم اینه که دیتا رو از خط تلفن میگیره و به صورت امواج میده بیرون. همین.
اگه شرکت این خدمات رو بده خودش آنتن های وایرلس رو نصب میکنه و فقط شما کافیه با لپ تاپ یا شبکه بی
سیم روی پی سی تون به شبکه وصل بشین.
میخوام یه 128 درست حسابی بگیرم :27:موندم از شاتل بگیرم یا صبا نت :19:؟
شبانه مفت هم داشته باشه:31:!!!
مونده به اینکه مصرفت در ماه چقدر است اگر از 2 گیگ بیشتر است از صبا بگیر اما اگه از 1.5 گیگ کمتر است از شاتلنقل قول:
سرعت کدوم بهتره (هم روزانه هم شبانه) ؟:3:نقل قول:
در مورد سرعت شاتل اطلاعات دقیقی ندارم و در مورد سرعت صبانت به منطقه مخابراتیت بستگی دارهنقل قول:
اما حدودا اینه
سرعت روزانه صبانت 20 و شاتل هم باید 60 تایی باشه
سرعت شبانه صبانت 50 و شاتل هم همون 60 تا باید باشه
زمان اکانت شبانه صبانت 3 الی 7:45 است و شاتل 1 الی 8 است
میزان داونلود شبانه صبانت حدود 800 و شاتل حدود 1400 تایی باید باشه
( سرعت صبانت در برخی مناطق تا 110 تا هم میره یعنی 1800 مگ در هر شب )
چون حقیقت رو نمی شناختیم.نقل قول:
سر زبون افتادنش به خاطر اینترنت رایگان هایش بود و تبلیغات کاذب که دیگر رنگی ندارد.
راه اندازی خطوط e1 خیلی ارزون درمیاد و کلی سود داره و میشه رایگان هم داد. قدرتی نیست e1 .
خیلی خیلی خیلی متاسفم که شاتل رو با همه مقایسه می کنید.نقل قول:
به مثال انگار پراید رو با بنز2008 مقایسه کرد.:41:
اون شرکت (ماکس) اگر کاری هم بکنه اون سودش رو برمی گردونه.
بابا شرکتهای زردن دیگه؟نقل قول:
اومدن به یک خیابان هدف اصلی رقابت نیست.نزدیکی به مراکز مادر مخابراتی خودش یک دنیا حرف داره.
اره خیلی جالبه این هم یک نوع توهین به دولت و مخابرات و .. هست و باید با ان برخورد بشه.
شاهد بودم که به علت مشکلات سرویس دهی اینترنت و قطع سرویس ، مشکلات را گردن مخابرات و فیبر نوری و قطع کابل و ... می اندازد.
اصلا تایید نمیشه.نقل قول:
tohidkh جان : چرا تبلیغات می کنی.نقل قول:
نه من نیستم.
تکذیب میشه.
فردا همه چی سر من می افتد.:46:
15 تومن هست برای کاربرای معمولی.نقل قول:
خوب اگر خط نباشه از کجا adsl میگیری.نقل قول:
نخیر نمیشه .
مگر بخواهید از wimax استفاده نمایید که بزودی راه خواهد افتاد در تبریز.
و نیاز به آنتن و ... داره .
کدوم رو ترجیح میدی؟:19::23:نقل قول:
مونده به مصرف ماهانه ات اگه بیشتر از 2 گیگ است صبا رو انتخاب کن
ولی اگه فقط سرعت روزانه مهمه و روزا هم داونلود نمیکنه و با مشکل 1 یا 1.5 گیگ در ماه مشکلی نداری برو از شاتل 6 ماهه بگیر ماهی میشه 11.5 اما اگه نمیتونی یکجا بدی برو یک ماه صبانت با محدودیت 3 گیگ رو بگیر 13 تومن
نقل قول:عزیزان، در آخر، انتخاب کننده خودتون هستید.نقل قول:
یکی شاتل رو دوست داره.
یکی همارا رو
یکی صبانت رو
یکی شاتل رو
یکی ماکس رو.
من خودم قرار بود یه موقعی یوزر صبا بشم. واقعا به این نتیجه رسیدم که حتی اگه سرعت شبانش 2 مگ هم بشه، باز هم برای من مناسب نیست.
چه کنم؟ سلیقه هست دیگه. اون موقعی که من قرار بود صبا بخرم، نوبت داشت. اون هم چه نوبتی؟ سه هفته موندیم تو صف انتظار. آخرش هم گفتند حداکثر تا دو هفته وصل میکنن. (یعنی 5 هفته) من هم انصراف دادم. :18::18::18:
اومدم همین هماراسیستم خودمون. بعد از 24 ساعت خط رو وصل کردند. همون سرویسی که صبا میداد 45 تومن، ما گرفتیم 30 تومن.
گفتم که بستگی به سلیقه داره.
یکی دوست داره از شبانه بیشتری استفاده کنه؛ میره شاتل میگیره. (از 1 شب، تا 7 صبح، رایگان. به اضافه اون، جمعه ها هم رایگان)
.....
موفق باشید :40:
این مورد جمعه ها رایگان مخصوص سرویسهای آرت است و تو اکو مثل اینکه نیستنقل قول:
سرویسهای آرت هم قیمتاشون خیلی زیاده
توی سایت maxnet نوشته بود :
600k ماهی فقط 11000 تومان.
این که به نظر من خیلی بهتره:8:
نقل قول:
3500 تومن هم هزینه آبنومان و مخابرات و . . . میباشد.
بدون دانلود شبانه.
ببخشید یعنی چه بدون دانلود شبانه.
یعنی شبا نمیتونی استفاده کنی یا منظور شما این هست که رایگان نداره؟
ممنون.
منظورم این بود که رایگان نداره.نقل قول:
البته از سایتش میگم هااااااا.
با یک تلفن میشه اطلاع دقیق پیدا کرد.
نقل قول:ماکس نت که نماینده ی اسیا تک هست اونم که تو سایتش خبری از دانلود شبانه ی رایگان و این دست و دلبازیا نیست
نقل قول:
کجاش بهتره ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت 600K ماهانه 16 تومن هست + 3 تومن ابونمان + 1 تومن مالیات و عوارض + 20 تومن راه اندازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همارا همین سرویس رو میده 13500 بدون هزینه های دیگه راه اندازیش هم 10 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت قضاوت کن حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=-
BizimT جان گرافیست بزرگوار کجایی داداش یه سوال فنی برام پیش اوومده :
این رحیمی نیا شریک رسولی هست تو ماکس نت ؟ قبلا که اسمی ازش نبوود الان یهو از کجا پیداش شد ؟
به نظر من ماکس اگه اینجور پیش بره فاتحش خوندس باید یه فکری به حال خودش بکنهکد:http://asiatech.ir/atrepresentative.html
من که هر چی به این عقل ناقصم فشار میارم دلیلی نمیبینم که یوزر بره با اون قیمتای بالا از ماکس سرویس بگیره
یوزر اگه بخواد زیاد خرج کنه میره سمت شاتل و سرویس خدا میگیره کیفش کوک میشه
اگرم برعکسش باشه مگه همارا مرده ؟
راستی این Wimax که میگی فعلا تو تبریز نیست اگه بدن به یوزر خانگی یه زمانی سرعت دانلودش و وضعیت نویز و اینجور چیزاش مثل DSL هست ؟ ارزش داره بریم سمتش یا نه ؟
اون آنتن پشت بووم همارا پس چی هست ؟
ممنون.
درست هزینه سرویس maxnet خیلی بیشتر در می یاد.
دوستان من حدود سه هفته است از یه شرکت adsl گرفتم اصلا میگه من وصل نمیشم که نمیشم.:18:
تا حالا خود شرکت 5 بار از مخابرات بررسی کرده میگن اقا مشکلی وجود نداره.
توی این سه هفته مجبور شدیم 2 تا خط تلفن عوض کردیم.:41:
توی خط اول که کلا چراخ link نداشتیم.حالا توی این خط دوم هر 2 یا 3 دقیقه یکبار چشمک میزنه.:21:
كلاً اعصابها به هم ریخته.:19:
شما میگید چیکار کنیم.مشکل از کجاست.ایا این درد دارویی داره من که فکر نکنم داشته باشه.:19::19:
چرا ؟نقل قول:
اکو512 شاتل ماهی 2.5 گیگ هست که برای وبگردی روزانه کافیه و دانلود شبانه هم که 1.5 گیگ فکر کنم بس باشه.
اینا رو من هم میدونم اما صبانت 3 گیگ رو میده 13 اما شاتل این 2.5 گیگ رو میده 18.5نقل قول:
حالا شما حاضرین کدومش رو انتخاب کنین:31:
اکونوموی ها فقط 6 و 12 ماهش ارزش خرید رو داره چون ماهی 11.5 و 9.5 میفته اما حجمش خیلی کمه ماهی 1 گیگ:2:
کسی از 512 اکو شاتل اسفاده کرده؟ چند سرعت دانلود میده؟؟؟؟؟
بچه ها یه مثل قدیمی هست که میگه :
هرچه قدر پول بدی اش میخوری :دی
مسعود به نظر من تو ADSL ایران کاملا این ضرب المثل برعکسه:31:نقل قول:
شاتل هم گرونتره هم بدتر از صبانت:21: :دی!!!
والا از زمان های دوور اون قدیم ندیما شاتل سرویساش عالی بووده
اونم دلیل داره ها فکر نکنی عاشق چشم و ابروی یوزراش هست
دلیلش هم اینه که سرویس نا محدود نداره بنابراین کیفیت سرویسای محدودش عالیه
به نظر من سرعت اگه روی 30 ثابت بمونه بهتر از اینه که دایم بین 20 و 50 نوسان کنه
دوست عزیز درسته که صبا نت بین 20 و50 نوسان میکنه ولی اولش 50 است بعد میاد روی 20.میدونی این یعنی چی؟نقل قول:
یعنی مثلا همین صفحه ای که الان بازه شما با 20 کیلوبایت(128) باز میکنی ولی ما (صبانت رو عرض میکنم).با همون 50 باز میکنیم(128)،این یعنی اینکه ما یک سوم زمان شما رو میذاریم برای منتظر شدن کامل لود شدن صفحه.این کجاش عیب داره؟خیلی هم عالیه.
در مورد شبانه هم شما 6 ساعت میگیرین با سرعت 20 کیلوبایت،ما 4 ساعت میگیریم با سرعت 50 کیلوبایت.
حالا قضاوت با خود شما.:10:
نه با 50 در ابتدا با 110 که بعد میره رو 20 :10:نقل قول:
یعنی اینجوری میشه ترجمه کرد که با همین شرایط موجود،سرویس 128 صبانت،درواقع:نقل قول:
1024 برای وبگردی
و
128 برای دانلود
و
حدود 25 گیگ ترافیک شبانه رایگان ماهیانه.
فکر کنم جشنواره که توی سایت میگه هم همین باشه،فقط با فرم جدید و البته قیمت بالاتر.
سناتور جان اتفاقا منم قبلا یوزر صبا بوودم و همه ی اینا رو خوب میدونم
صحبت من چیز دیگه ای هستش عزیز بحث سر سرعت ثابت هست نه سرعت بالای لود صفحات
شما مطمئن باش موقع لود یه صفحه هیچ وقت از تمام پهنا استفاده نمیشه
نظر من اینه که بجای کمیت بچسبیم به کیفیت
سرویس شاتل کجا و سرویس صبانت کجا ( زمین تا زیر زمین فرق دارن با هم : دی ) همه چیز که ارزون بوودن و گرون بوودن نیست که
کاملا باهات موافقم.من هم الان منتظر اقا فریدم که نتیجه تست 512 اکو رو بگهاگه خوب باشه شاید برم شاتل.البته مشکل مودم هم دارم مودم من الان +2 رو ساپورت نمیکنه.نقل قول:
آیا در تبریز شرکتی هست که خدمات اینترنت بی سیم ارائه بده....؟؟
من هم اين مشكل رو داشتم.نقل قول:
نصاب پارس آنلاين وقتي ديد خط من با مودمهاي سيمفوني جديد مچ نمي شه، برام مودم سيموفوني قديمي تر آورد.
Symphony SY500C
اين مدل مدتهاست كه ديگر توليد نمي شود و يافتنش هم سخت است.
به شما هم پيشنهاد مي كنم مودم خود را عوض كنيد و به مدل هاي قديمي روي آوريد.
فعلن نه.ولی قراره راه اندازی بشه.:10:نقل قول:
:10:کی و چه شرکتی ؟؟؟نقل قول:
پول رو واریز کردم روی فیش نوشته بودم تغییر سرویس براشون فاکس کردم امروز دیدم قطع شد زنگ زدم گفتند که فاکس نرسیده !!!نقل قول:
خلاصه چون دوره شروع شده بود مجبور شدم مابقی پول رو هم پرداخت کنم و این دوره اجباری بازم آرت1
عجب ضد حالی خوردم :41:
:46:یه سایت منتظر شما بود.نقل قول:
نه تنها شما بلکه همه ما ضذ حال خوردیم.نمیشه دوباره پول بدی 512 بگیری؟ همش 20 تومنه دیگه!:46::46::12:
:37::37::37::37::37:
خیر چون وارد دوره ماهانه ام شدم هیچ گون امکان دستکاری نیست.نقل قول:
( نیم ساعت چونه زدم !!!!! )
چرا بابا سر کارت گذاشتن.حوصله نداشتن.نقل قول:
میتونستن این سویسی که الان بهت دادن رو لغو اش کنن دوباره یه سرویس 512 بهت بدن.
خواستن حالا یه ماه هم بهت آرت قالب کنن تا بعد.
اینا که حاضر نیستن اشتباه خودشونو گردن بگیرن ،عجب خدماتی!!!!!!!!!!1:2: