پیام نور حذف شرط داشتن میان ترم و انتخاب واحد بدون محدودیت (در صورت داشتن معدل ۱۲ تا ۲۰ واحد می توانید بگیرید و با معدل بیشتر تا ۲۴ واحد) را تصویب و به اجرا در آورده استنقل قول:
Printable View
پیام نور حذف شرط داشتن میان ترم و انتخاب واحد بدون محدودیت (در صورت داشتن معدل ۱۲ تا ۲۰ واحد می توانید بگیرید و با معدل بیشتر تا ۲۴ واحد) را تصویب و به اجرا در آورده استنقل قول:
این طوری باشه که خیلی خوب میشهنقل قول:
یک نون بخورید و 100 تا صدقه بدید :31:
:41::41:کجا گفته که من ندیدم ؟؟ به صورت بخشنامه بوده ؟؟نقل قول:
بله بخشنامه بوده و جزء همان مقرراتی بود که نمره ی منفی را از امتحانات حذف کردند و همچنین اضافه شدن نمره ی میان ترم بدون احتساب نمره نهایی .نقل قول:
ولی از این به بعد کسانی که 4 ( یادم نیست شاید هم 3 ترم) ترم مشروط شوند را بلافاصله اخراج می کنند
ترم قبل فقط 2 تا قانون بود که من دیدم اجرا میشد
یکی اینکه 6 نمره میان ترم دست استاد هستش . و استاد میتونه 6 نمره کامل را به دانشجوها بده . حتی اگه دانشجویی توی برگه 1 هم شده باشه استاد میتونه نمره میان ترم کامل 6 نمره را بهش بده .
اما ترم های قبل استاد به شرطی میتونست 6 نمره را به دانشجو بده که دانشجو حتما از برگه نصف نمره را گرفته باشه . یعنی حداقل 7 شده باشه .
یکی دیگه اینکه نمره های منفی را از تست ها برداشته بودن . اما یکی از امتحانات ما نمره منفی هم داشت .
موفق باشید :)
تاریخ انتخاب واحد ترم تابستان سال تحصیلی 88-87 از مورخ 27/04/1388 لغایت 10/05/1388 می باشد.
داشجویان گرامی از مورخ 25/04/1388 برای دریافت تاریخ و ساعت ثبت نام خود به سایت گلستان مراجعه نمایند.
سلامٌ علیکم یا شیخنقل قول:
بیا ببین چه درسی دارم می خونم کشتم خودمو ...دیگه نمیای پیام ببینیمت ؟ باباااا پول لازمم بیا دیگه !!
حالا سوالو داشته باش تا حساب کار من بیاد دستت :
دوستان..من از پارسال که قبول شدم تا الان (2 ترم) سر هیچ امتحانی نرفتم :15: در واقع حذف ترم کردم. می خوام بدونم هیچ اتفاقی برام نمیفته ؟!! البته قول میدم تابستون جبران کنم :eh:
نه جونم هیچ اتفاقی نمی افته . برای اونا مهم پول هستش . شما پول هر ترم را به حساب بریز اما امتحانات را برو حذف کن .نقل قول:
موفق باشی :)
در انتخاب واحد ترم تابستان دانشجويان دانشگاه پيام نور فقط 6 واحد ارائه ميشود.
برای دانشجويان ترمهاي 7 و 8 دانشگاه پيام نور در انتخاب واحد ترم تابستاني دروس تخصصي ارايه ميشود اما به ساير دانشجويان فقط دروس عمومي ارائه ميشود.
:27:منبع لطفا ؟؟؟نقل قول:
کد:http://pnunews.com/
ویرایش شد ..............
دوستان من فقط فیزیک 2 با سیستمهای اطلاعاتی مدیریت را دارم
ایا تابستان ارایه میشه برای رشته علوم کامپیوتر
نقل قول:
فعلا دروس تخصصی ترم تابستان اعلام نشده ولی فکر میکنم باشه شما فکر میکنم ترم 7 یا 8 هستید درسته ؟؟!!
من ترم 10 هستم سال 83 امدم دانشگاه
فیزیک 2 را که بعید میدونم ارائه بدن . یعنی تا به حال که این درس ارائه نشدهنقل قول:
سیستمهای اطلاعاتی مدیریت را هم احتمالا ارائه بشه . من این درس را ترم پیش داشتم
خو بهنام اینیم که الان گذاشتی امضا هستش دیگه ! :31:
نقل قول:
عهد کردم دیگه هیچ امضایی نذارم آخه هر چی میذارم زود حذف میکنن
""" میگن خلاف قوانین "" " اینام دلشون خوشه ها ////
بچه هی کسی فراگیر پیام نور اخر مرداد امتحان نداره؟
قابل توجه روساي محترم مراكز استاني و مراكز و واحدهاي مجري ترم تابستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریووووووووووووووووووووو ششششششششش کجایی که جفتمونم اخراج شدیم !!!! :42:
10 دفعه گفتم جوون بیا بریم هی حرف این پیر دل شکسه رو پشت گوش انداختی.. حالا باید پاشم برم سربازی
مهدی جان..امروز رفتم دانشگاه برای تطبیق واحد، گفتن شما اجازه ثبت نام نداری !!! :weird: گفتن باید بری خیابون نجات اللهی -که اداره مرکزی پیام نور اونجاست- بپرسی تا برات کمیسیون تشکیل بدن، اگه OK دادن یه نامه میاری ثبت نامت می کنیم !!! در غیر این صورت خداحافظنقل قول:
با این توضیح که من مشروط درسم :15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دهه! پسر چرا شایعه میدی!
از مادر زاده نشده کسی که منو اخراج کنه!×!
...
حالا شاید یه نفر از حساب کتابام در رفته باشه!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زاده شده باشه
چه شده است حالا؟
بابا اینا هم دلشون خوشه هانقل قول:
مهدی جان..امروز رفتم دانشگاه برای تطبیق واحد، گفتن شما اجازه ثبت نام نداری !!! :weird: گفتن باید بری خیابون نجات اللهی -که اداره مرکزی پیام نور اونجاست- بپرسی تا برات کمیسیون تشکیل بدن، اگه OK دادن یه نامه میاری ثبت نامت می کنیم !!! در غیر این صورت خداحافظ
با این توضیح که من مشروط درسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بچه بازی ها چیه در میارن!×!
راستشو بگو برار من نبودم رفتی با رفیقای ناباباب و روفوضه گشتی همچین شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی حس و حال داشته باشم باید یه سر برم ولایت بلکه تابستونی این مقاومت مصالح رو بعد از 4 بار ورداشتن ترمه 8 ای بگیرم بره!
سلامنقل قول:
مگه تو نمیگی حذف ترم می کردی ؟
یعنی موقع امتحانات سر جلسه نمیرفتی و درسها را حذف می کردی ؟
اگه اینطوری باشه مشکلی وجود نداره . من دوستام خیلی هاشون این طوری کردن . واحد گرفتن اما دیدن نتونستن بخونند رفتن و همه را حذف کردن و غیبت موجه زدن .
اما اگه واحد بگیری و بدون موجه کردن سر جلسه نری این شاید برات مشکل ایجاد کنه .
اما از ترم پیش یک قانونی اومد ( البته توی دانشگاه ما این قانون انجام شد) که هر کی سر هر جلسه امتحانی که نره خودشون اون درس را براشون حذف می کنند . و خود به خود غیبت موجه می شه .
ببین اونای که توی دانشگاه پیام نور هستند بعضی وقتها ***** شعر زیاد میگن :31:
واقعا خسته نباشن! یعنی این قانون نبود کلا قبلش؟×!×!$@%$%نقل قول:
ما از ترم پیش یک قانونی اومد ( البته توی دانشگاه ما این قانون انجام شد) که هر کی سر هر جلسه امتحانی که نره خودشون اون درس را براشون حذف می کنند . و خود به خود غیبت موجه می شه .
در این که شک نیستنقل قول:
ببین اونای که توی دانشگاه پیام نور هستند بعضی وقتها ***** شعر زیاد میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوده دانشگاش هم از این ستاره ها: * زیاد داره پس و پیش!!!
ولی سره اسکل بازیه اینا همین درد سر اینا پیش میاد دیگه و الکی چند روزی مردم رو از کار و زندگی میندازن
راستش توی دانشگاه ما قبلا هر کی نمیخواست بره سر جلسه امتحان و نخونده بود 10 دقیقه دیر میرفت سر جلسه امتحان بعدش میرفت و یک برگه پر میکیرد که دیر سرجلسه رسیده و اون درس را براش حذف می کردن .نقل قول:
اما این قانونی که توی پست بالایی گفتم سال پیش اومد که دیگه نیازی نیست بری و برگه پر کنی خودشون حذف می کنند .
تازه توی دانشگاه پیام نور مشروطی معنی نداره . هر چند ترم هم مشروط بشی مشکلی پیش نمیاد .
اگه هم شما نرفتین درس را حذف کنید نهایتش اینه که همه اون درسها را به شما صفر میدن . هیچ حقی بابت اخراج شما از دانشگاه ندارند .
همون طور که گفتم اونایی که توی دانشگاه پیام نور کار میکنند از هیچی سر در نمیارن و همین طوری الکی برای اینکه شما را از سرشون واکنند میگن برو فلان جا .
دقیقا همین کارو میکردم..من و داریوش با هم مرداد 87 امتحان دادیم و تو پیام قبول شدیم.. :7: البته من مشروط درس شدم در مورد داریوش اطلاعی ندارم ..یعنی نتونستم همه درسای دوره دانش پذیری رو پاس کنم. ظاهرا یه قانونی وجود داره که کسانی که مشروط درس شدن نهایتا دو ترم وقت دارن اون درسا رو پاس کنن در غیر اینصورت دیگه دانشجو محسوب نمیشن..درسته ؟نقل قول:
من از مهر 87 که ترم اول دانشجوییم محسوب میشه تا الان (در کل دو ترم) فقط ثبت نام کردم و پول واریز کردم و سر هیچ کلاسی هم نرفتم و در نهایت همه امتحانات رو هم نرفتم سر جلسه :25:
دیروز که با مسئول جدید آموزش صحبت میکردم (سرش شلوغ نبود-خیلی هم خوب برخورد کرد) گفت شما عملا نمی تونی ثبت نام کنی چون دو ترم مهلتی که داشتی رد شده و هیچ درسی رو هم پاس نکردی..برای اینکه مطمئن بشه رفت پیش رئیس دانشگاه دوباره اومد گفت ایشون هم همینو گفتهنقل قول:
باید بری مرکز-اونجا هم بعید می دونم کمیسیون تشکیل بدن اما نا امیدت نمیکنم !!
حالا اگه کسی از دوستان گذرش به مرکز افتاد اگه بپرسه که خیال هه راحت میشه
همونی که از حساب کتابات در رفته کار داده دستمون دیگه :24:نقل قول:
فعلا که جفتمون اخراجی محسوب میشیم دیگه کم کم باید بریم با همون رفوضه ها رفیق شیم :10:
بچه ها اگه در دومین ترم دانشپذیری از 5 درس 4 درس رو قبول بشیم ایا می تونیم ادامه بدیم یا نه ؟
والا طبق قانون شما در طول این دوترم (اوایل فکر کنم یه ترم وقت می دادن الان شده دو ترم) باید تمام درسهای دانش پذیری رو پاس کنی..حالا اگه فقط یدونه مونده باشه بعید می دونم گیر بدننقل قول:
من از این قانون ها سر در نمیارم . یعنی اصلا همچین چیزهایی وجود نداشتنقل قول:
اکثر همکلاسیهام 6 یا 7 ترم مشروط شدن ولی اتفاقی واسشون نیفتاده .
یا یک ترم کامل درسها را رفتن و حذف کردن بازم اتفاقی براشون نیفتاده .
حتی بعضی ها یک درس را ممکنه 5 بار گرفته باشن و افتاده باشن بازم اتفاقی براشون نیفتاده .
همون طور که گفتم توی پیام نور مشروطی معنی نداره . یعنی اصلا سقف مشروطی ندارن . به خاطر همین اگه کسی هیچ درسی را سر جلسه نره نهایتش دروس را بهش صفر میدن و اونم مشروط می شه .
البته شاید چون شما فراگیر هستید همچین قانونهایی دارید . یا این قانون شاید برای ورودی های جدید هستش .
اخراج از دانشگاه را بعید میدونم .
اینا را به این دلیل گفتم که یکی از همکلاسیهام کارمند بانک بود و وقتی که ما ترم 7 بودیم اون هنوز ترم یک بود . یعنی 3 سال فقط ترم یک را میخوند . چون همش واحد برمیداشت و می افتاد . اخرش هم بنده خدا رفت و تغییر رشته داد . اما هرگز بهش نگفتن تو اخراجی .
انشالله که مشکلی پیش نمیاد .
موفق باشید :)
ممنون مهدی جان :11:نقل قول:
نکته اساسی اینه که اون دوستانی که می فرمایید چند بار مشروط شدن یا افتادن، اونا هم مثل ما مشروط درس با مشروط معدل بود و نتونستن درساشون رو پاس کنن یا در طول دوره مشروط می شدن؟
هه هه هه
ساملیک!
میگم بنده که کلا مشروط متولد شدم!×!
ولی این مردک های بی مرام بی .... نامردی کردن! یادم نمیره sudy dkills رو بالای 80 درصد زدم ولی زده بود سفید!×!
اداره مرکزی ش هم یادت باشه رفتم کلی و اعتراض و ... آخر دیگه بردنم یه گونی نشون دادن گفتن اعتراض های شماس و اونطرف هم این بچه هاشون داشتن باهاشون هواپیما کاغذی درست میکردن!
یعنی دانشجو در حده پشمک هم ارزش نداره چه برسه اعتراضش که به چوبه پشمک هم نمیرسه
حیف اون 150-200 تومنی که کلا خرجه اینا کردم
برای همین بی خیالش شدم تا حدودی
میثم برار حال چه کنیم؟
من اومده کس نیستم ها! بگو کاری داشتن با منشیم تماس بگیرن و وقت قبلی بگیرن!!×!!@
راستش میثم جان من متوجه نمی شم فرق مشروط درس ، مشروط معدل یا مشروط طول دوره چیه ؟نقل قول:
ما کلا یک مشروط داریم .
اونم اینه که شما مثلا توی یک ترم 15 واحد میگیرید و بعد از این که امتحان دادید و نتایج اومد معدل شما توی این ترم مثلا زیر 12 میشه . اونوقت گفته میشه که شما توی این ترم مشروط شدید . یعنی معدل ترم اگه از 12 کمتر باشه شما مشروط حساب میشید و تنها فرقش اینه که شما توی ترم بعد بیشتر از 12 واحد نمیتونید بگیرید .
اوکی :)
خدا خفت کنه داریوش کلی خندیدم :31::31:نقل قول:
بچه هاشون داشتن باهاشون هواپیما کاغذی درست میکردن
والا چی بگم..دست رو دست هم که نمیشه گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم که اصلا نمی رسم فعلا برم مرکز، تو گذرت اونطرفا نمی افته ؟نقل قول:
بذار دستم بهت برسه تو با اون منشیتو با خاک یکسان می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فراگیر..شرایط قبولی اینطوریه :نقل قول:
حالت اول اینکه تراز کافی برای قبولی رو بدست بیاریم که خودش دو حالت داره :
1-1 کسب نمره تراز کافی و کسب حداقل نمره 10 برای هر درس یعنی یکضرب قبول که این حالت مال از ما بهترونه (داریوش)
1-2 کسب تراز کافی اما یکی دوتا درس رو نتونی بالای 10 بیاری که به اون دانشجو میگن مشروط درس در واقع میشه همون حالت دروس پیش که ترم اول دانشگاه های دیگه باید پاس کنیم
حالت دوم اینکه تراز کافی رو بیاریم و همه درسها رو هم قبول شیم اما معدلمون زیر 12 بشه که به اون دانشجو میگن مشروط معدل
جفتشون باید تو مدت زمان تعیین شده توسط دانشگاه خودشون رو از اون وضعیت های خفت بار مذکور در بیارن !!
مشروط طول دوره یعنی از این وضعیت ها در بیان اما بعدا هی مشروط شن که خوب اون حالت تو همه دانشگاه زیاد مشکلی نیست ظاهرا
حالا اگه دوستانی گه گفتید مثل ما مشروط درس یا معدل بودن و همچنان دروس پیشنیاز رو پاس نکردن یا نتونستن خودشون رو از مشروطی ترم اول در بیارن و الان مشفول به تحصیلن جای بسی امیدواری داره
هان!×!نقل قول:
والا چی بگم..دست رو دست هم که نمیشه گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم که اصلا نمی رسم فعلا برم مرکز، تو گذرت اونطرفا نمی افته ؟
بذار دستم بهت برسه تو با اون منشیتو با خاک یکسان می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا میثم آخه منم الان فرضه محال!×! برم دنباله کاراش الان خفتم میکنن میگن دو ترم مرخصی رد میکنیم پوله زور بده!×!
منم که تو همین آزاد موندم!×!
منشی به این جیگرکی رو (شغلشه فکر بد نکنید!) رو دلت میاد؟ --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پسر چرا اینقد شایعه میدی!نقل قول:
1-1 کسب نمره تراز کافی و کسب حداقل نمره 10 برای هر درس یعنی یکضرب قبول که این حالت مال از ما بهترونه (داریوش)
دهه
برای من رو رفتم ثبت نام وضعیتم رو این زده بود:
داریوش .... --> وضعیت قبولی: مردود علمی ( حالا ثبت نامش کنید گناه داره دانشگاه هم بودجه نداره!)
بابا..جمله معروف علم بهتر است یا ثروت یا سربازی یادت نره :27:نقل قول:
یعنی سربازی 200 تومن نمی ارزه ؟!!!
من احتمالا 5شنبه میرم..اگه میای بگو با هم بریم
به! خسته نباشی برادر
خوب بگو یه دفه میخوام برم نباشن دیگه
اینا روزای معمولیشون هم تعطیلاتن چه برسه 5 شنبه ها
آخه میثم من تا به حال خوشخیال بودم فکر میکردم این آزاده رونهایتا تا ترم 9 تموم میکنم ولی الان تقریبا تا 11 دارم!!!
حالا بابایه هم بفهمه بدبختم! میگه کله شهریه دیگه با خودت!
اووووووو :19:
موگوم شما باید هفت خان رستم و اسفندیار و زلیخا ( ببخشید قاطی کردم :31:) را رد کنید .
میثمی و داییوش ( یکی از دوستام به داریوش میگفت داییوش) خدا به دادتون برسه .:27:
اره دیگه برادر این طوریاس!
قدره عافیت بدون که مثله ما نشی!×!@#!@#^%^
پیام نور اتفاقا 5شنبه ها و جمعه ها بازه یادت رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا 11 ترم که خوبه..با اون رشته دربو داغونی که تو انتخاب کردی اگه 13 تموم کنی کار خفنی کردی :24:
اگه تا 11 داری پس تکلیف اینطرف رو یکسره کن..یا رومیه رومی یا زنگیه رنگی ! فکر کردی خیلی زرنگی ؟!!
بابا مهدی جان نه به اون دلداری دادنت نه به این ته دل آدمو خالی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی با این اوصاف جمع کنیم بریم دیگه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا بنده هر چی اسکن میکنم ذهنم رو یادم نمیاد!×! شاید سیفت دیلتش کردم رفته خونشون!×!؟نقل قول:
پیام نور اتفاقا 5شنبه ها و جمعه ها بازه یادت رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها! نه بابا دیگه اونطوری ها هم نیستنقل قول:
بابا 11 ترم که خوبه..با اون رشته دربو داغونی که تو انتخاب کردی اگه 13 تموم کنی کار خفنی کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند همه استادامون رفتن یه استاد بی پد مونده 18 نمره بنویسی میده 10.25!×!
گزینه ای به نام " عجب مرده هنرمندی " نداره؟نقل قول:
یا رومیه رومی یا زنگیه رنگی ! فکر کردی خیلی زرنگی ؟!!