ما که سرمون به دروس ترم مشغول بود و هیچی نزدیم:n03:
Printable View
ما که سرمون به دروس ترم مشغول بود و هیچی نزدیم:n03:
من شماره داوطلبیم گم کردم - حالا چیکار کنم:n13:
شماره پرونده هم ندارین؟نقل قول:
اگه نباشه ، هیچ کاری نمیشه کرد.
با سازمان سنجش تماس بگیرید
سلام
دوستان من امسال به طور آزمایشی شرکت کردم و الان هم مجاز شدم. ولی تاریخ فارغ التحصیلیم رو اشتباه زدم (یعنی موقع ثبت نام فکر میکردم 8 ترمه تموم میشم ولی موندم واسه ترم 9) الان من محروم میشم از کنکور سال بعد؟؟ :n28:
نرم افزار ، مجاز شدم، ولی با رتبه افتضاح :n02:
تفریحی دادم، ایشالا سال بعد می ترکونم :n20:
ما که مجاز نشدیم ( برق )
سلام دوستان ظاهرا همه موسسات برای تخمین قبولی و انتخاب رشته پول میگیرند خواستم بدانم جایی سراغ دارید که بشه تخمین قبولی را بدون پول انجام بده البته میدونم یه مقدار پر توقعی است که اینکار مجانی انجام بشه
با تشکر
فقط در حالی که انتخاب رشته کنید و قبول بشید و نرید بخونید از کنکور محروم میشید.....نقل قول:
ممنون ولی آخه بالای کارنامه اینو نوشته :نقل قول:
"تذکر خيلي مهم: هر زمان مشخص شود که داوطلب در اعلام هر يک از موارد ذيل (سهميه ، معدل ، نام موسسه فارغ التحصيلي ، رشته تحصيلي، ...) حقايقي را عمدا يا سهوا کتمان نموده باشد ، در هر مرحله (ثبت نام ، پذيرفته شدن ، حين تحصيل و ... ) که باشد ، از اين آزمون و آزمون سال بعد محروم خواهد شد و حق هر گونه اعتراضي از وي سلب مي گردد."
بچه ها من مجاز نشدم ولی می شه یکی این جدولشو توضیح بده؟؟ رتبه کل داوطلب بدون سهميه و این عدد ها چه چیزی رو نشون می ده؟ رتیه خود من کجاست که بتونم بمقایسه کنم چقدر دیگه تلاش می کردم قبول می شدم؟ اصلا هر چقدر جدول رو نگاه می کنم اصلا متوجه نمی شم چی می گه. لطفا یکی حوصله کنه یک توضیح بده:n16:
زده اخرین نفر قبولی 4900 نمره کل داوطلب رو هم زده 6990 این یعنی خیلی بد؟یعنی 2 هزار نفر از من بهتر زدن یا واحدش فرق داره و مثلا برای قبلو شدن تو دانشگاه اصفهان باید چقدر باشه
یادمه تو تاپبک کاردانی به کارشناسی بچه ها کارنامه هاشون رو می گذاشتن یا درصدهاشون رو با رتبه هاشون می گفتن.
فکر خوبیه که اینجا هم بچه ها کارنامه شون رو بزارن تا سال بعدیا ببینن برای گرفتن رتبه دلخواهشون چه درصدهایی باید بزنن.
نقل قول:
لطفا اگه کسی می دونه ...
هر سه تا سوال غلط که جواب بدیم یک نمره کم می شه؟ ؟؟
من خیلی از نتیجه شوکه شدم فکر میکردم خوب زدم . :n27:
منم فکر میکردم مجاز بشم . درصد درسام کم بود ولی منفی نداشتم و فقط ریاضی سفید گذاشته بودم . با نرم افزار تخمین رتبه پارسال تست کردم من مجاز اعلام می کرد و احتمال قبولیم توی تکمیل ظرفیت می دادم ولی نمیدونم چرا اینطوری شد:n13:نقل قول:
تازه سرجلسه بعد از پخش دفترچه دوم بنظرم فقط 70 درصد حاضر بودن بلکه کمتر.
دنیا که به آخر نرسیده .یا سال بعد یا آزاد و یا خدمت :n09:
خدمت ما داریم می آییم :n02:نقل قول:
بچه ها چرا جواب سوالامو نمی دین اینا سوالاتی هستن که اکثرا می دونن...واقعا اینا برام سواله.هر کی جواب بده براش like می زنم :n02:گل بش می دم .
یکی راجب ضریب منفی هر تست.. ایا به ازای هر 3 تا جواب غلط یک نمره کم می شه تو کنکور؟
و راجب جدول وقتی زده اخرین نفر قبولی 4900 یعنی کلا 4900 نفر تو کل کشور پزیرش می کنن ؟ و من که 6000 هزار بودم یعنی نفر 6000 بودم؟؟ این خیلی افتضاحه؟
تست های امسال واقعا فریبنده بوده من فکر کردم تخصصی 30 درصد زدم!
آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته MBA پيام نور وغيرانتفاعي 16112
با این اوصاف بنظر شما آخرین رتبه ای که میتونه تو MBA امید به قبولی داشته باشه چه رتبه ای هست!؟
بلی، هر 3 غلط یه سوال صحیح رو حذف می کنهنقل قول:
اون مورد دوم هم فکر کنم آخرین نفر مجاز رو میگه که باید برحسب ظرفیت اعلام بشه + یه درصد اضافه تر که به دلیل احتمال عدم ثبت نام یه عده هست (فکر کنم اینطوری بود - دقیق مطمئن نیستم)
قسمت رتبه خودتون دقیقا جایگاهتون رو مشخص میکنه (حداقل برای زیر 100 مطمئن هستم)
رشته ها معمولا چندین گرایش دارند مثلا کنکور فیزیک زیرگروه هاش میشه: فیزیک ، نانو فیزیک و آموزش فیزیکنقل قول:
بچه ها من مجاز نشدم ولی می شه یکی این جدولشو توضیح بده؟؟ رتبه کل داوطلب بدون سهميه و این عدد ها چه چیزی رو نشون می ده؟ رتیه خود من کجاست که بتونم بمقایسه کنم چقدر دیگه تلاش می کردم قبول می شدم؟ اصلا هر چقدر جدول رو نگاه می کنم اصلا متوجه نمی شم چی می گه. لطفا یکی حوصله کنه یک توضیح بده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زده اخرین نفر قبولی 4900 نمره کل داوطلب رو هم زده 6990 این یعنی خیلی بد؟یعنی 2 هزار نفر از من بهتر زدن یا واحدش فرق داره و مثلا برای قبلو شدن تو دانشگاه اصفهان باید چقدر باشه
تو هر زیر گروه هم ممکنه ضرایب دروس فرق کنه و به همین دلیل رتبه هر زیر گروه با زیر گروه دیگه فرق میکنه
شما باید تو دفترچه ببینید مثلا گرایش یا زیرگروه اول چی هست و بعد تو کارنامه ببینید تو همون گرایش رتبه تان چقدر شده - یعنی بر حسب رشته شما چندین رتبه دارید ... مکانیک 9 تا داره !
رتبه شما دقیقا به ترتیب آدمایی هست که جلوتر از شما قرار گرفته اند پس اگه رتبه اتان 7 هزاره یعنی 6999 نفر عملکرد بهتری داشته اند اما فقط 4900 نفر مجاز به انتخاب هستند
رتبه هر دانشگاه تو رشته و گرایش خاص رو باید از بچه هایی که مال همون رشته هستند به دست بیاورید و همچنین ببینید سال قبل آخرین رتبه قبولی چند بوده ... که برای حالت روزانه و شبانه فرق می کنه
:n16::n16::n16::n16: ما سر حرفمون بودیم اینم از گل :دینقل قول:
اقا اون قسمت اول گفتید زیر 100 احیانا..منظورتون 1000 بود دیگه؟؟؟ چون 100 نفر اول که ادم باید نابغه باشه!! خیلی سخت می شه که!:n28:
اقا من واقعا ناامید شدم ... می تونم رتبمو تا 3000 هم برسونم ولی بیشتر از اون یعنی باید 2-3 سال پشت کنکور بمونم:n27:
دوستان من امسال بدجوری افتضاح دادم (به کسی نگید 8000 نرم افزار :n02:) مجاز هم شدم :n05:
یه سوالی دارم من رنبه اول کارشناسی نرم افزار تو ورودی های خودمون هستم با معدل 19.20 ، در مورد سهمیه شاگرد اولی سوال دارم :
1- اینکه من برای پذیرش تو دانشگاه مقصد ، توسط سنجش بررسی می شم یا دانشگاه مقصد؟
2- فقط شاگرد اولی درنظر گرفته میشه یا رتبه +شاگرد اولی؟
3- من تصمیم دارم اگه قبول نمیشم یه سال بخونم ، چون از چند وقتی هست شروع کردم، بهتر نیست از این سهمیه برای سال دیگه استفاده کنم؟
سلام
کارت ورود به جلسه آزمون ارشد آزاد 92 رو چه موقعی توزیع میکنند...؟
سلامنقل قول:
حدودا یه هفته قبل از آزمون مثل اینکه
مرسینقل قول:
نه، منظورم همون زیر 100 بود چون افراد رو با رتبه هاشون می شناختم و ترتیب رو می دونستم
کنکور ارشد اونقدرا هم سخت نیست - نسبت به کنکور کارشناسی اصلا سخت نیست و لم هم داره
تلاش کنید و از هم رشته ای های خودتون که رتبه خوب آورده اند بپرسید که چطور عمل کرده اند که رتبه شان خوب شده، حتما موفق می شوید
1: تعدادی از دوستان با دیدن کلمه مجاز بسیار خوشحال شدن و فکر میکنن که دیگه قبول شدن ولی اینطور نیست...... دوستان اینو بدونید پذیرش هر رشته در کشور از نصف تعدا افراد مجاز هم کمتره پس گول مجاز شدن رو نخورید و برید دنبای ظرفیت پذیرش رشته خودتون تو سال گذشته..... به طور مثال براتون بگم رشته من آخرین رتبه مجاز رو زده حدودا 5000 ولی در عمل روزانه و شبانه 300 نفر و در کل دانشگاه ها 600 نفر پذیرش داره و رشته های دیگه هم به این صورته........
2: هر سه سوال غلط یک سوال درست رو از بین میبره و یا به عبارتی درصد منفی داره و این درصد هم به تعداد سوالات هر درس بستگی داره به طور مثال اگر درسی 30 سوال داشته باشه هر سوال درست حدودا 3 درصد داره و هر سوال غلط حدودا منفی یک درصد....
کسی رتبه آخرین فرد پذیرش شده رو تو دانشگاههای مختلف داره؟
الان چطور انتخاب رشته کنیم؟
کسی میدونه شهریه ارشد حقوق بین الملل دانشگاه آزاد چقدره؟
اتفاقا پرسیدم همشون بدون استثنا مجاز شدن و اصلا هم نخونده بودن و با علم اللهی به این موفقیت های رسیدن با رتبه های 2000 هزارو اینا طبق ادعای خودشون ...فقط نمی دونم چرا معدل من که چند نمره از همشون بیشتره ترازم شده نزدیک 7000 هزار ... :n13: نمی دونم نظر شما چیه ...نقل قول:
من که ازاد رو می رم خیلی ناامید شدم ... نمی دون مشکل از چی هست
کنکور اندکی قلق هم داره که با شرکت تو آزمونهای آزمایش دستتون میاد اما من منظورم این بود که مثلا از رتبه 50 رشته تون بپرسید چطور درس خونده - وگرنه اون عبارات رو تقریبا همه می گن !نقل قول:
من 91 کنکور دادم و با ضرایب اون موقع مشخص بود که اگه 2 تا درس رو درصد خوب بزنید (بالای 40 الی 50 درصد) رتبه مون تو رشته مون زیر 300 میشه . این خیلی بهتره از مثلا همه درسا رو 15 درصد زدن هست چون در حالت بالا شما خارج از میانگین می باشید اما اگه همه رو 15 درصد بزنید شبیه خیلی ها هستین
ممنون .دیگه چیکار می شه کرد واقعا فکر اینکه مجاز نشم رو اصلا نمی کردم .احساس می کردم 30 دصد تخصصی زدم. 8 درصد زده بودم :n03: راجب تست ها تو جلسه مطمئن بودم تو کتاب اینارو خوندم و می دونم.خیلی برام عجیبه ...کاش این لامصب رو بردارن یک سال بشینم پا کنکور ...خیلی بی ایندس ..فکر کنم باید رو گذینه کار و یا ادامه خارج کشور فکر کنم .ازاد رو هر جوری فکر می کنم ارزش ندارهنقل قول:
سلام لینک انتخاب رشته اینترنتی کارشناسی ارشد کی فعال میشه؟تا الان که خبری نیست یا من ندیدم؟
با تشکر
دوستان واسه آزمون های آزمایشی گرایش نرم افزار کدوم موسسه رو پیشنهاد می دید؟
5 خرداد میزنن کارت ورود به جلسهنقل قول:
امتحانشم 9 10 11 خرداده
سلام لینک انتخاب رشته اینترنتی کارشناسی ارشد کی فعال میشه؟لطفا اگر کسی خبر داره اطلاع رسانی کنه تا الان که خبری نیست یا من ندیدم؟در ضمن خدمت دوستان بگم که اصلاحیه دفترچه شماره 2 (ظاهرا یک سری رشته اضافه و حذف شده است و بعضی شهریه ها تغیر کرده است) در سایت سازمان سنجش آمده است
با تشکر
- به داوطلبان مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1392 توصيه ميشود ابتدا نسبت به تهيه و مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) اقدام نموده و كد رشته محلهاي مورد نظر خود را استخراج و به ترتيب علاقه مرتب نموده و پس از آن در فرم پيشنويس (نمونهاي كه به همين منظور در دفترچه راهنماي شماره 2 قرار دارد) درج نمايند و پس از اطمينان از صحت رشته محلهاي انتخابي خود، از روز سهشنبه 24/2/92 لغايت ساعت 24 روز شنبه 28/2/92، براي انتخاب رشته با وارد كردن اطلاعات كارت اعتباري، شماره شناسنامه و يا كد رهگيري كه در پايان ثبتنام اوليه توسط سيستم به داوطلب داده شده است (درج اين اطلاعات براي ورود به برنامه انتخاب رشته اينترنتي ضروري ميباشد) نسبت به ثبت كد رشته محلهاي انتخابي و تكميل فرم مذكور اقدام نمايند. بديهي است پس از تأئيد نهايي رشتههاي انتخابي توسط داوطلب، شماره رمز 15 رقمي توسط سيستم به عنوان رسيد در اختيار داوطلب قرار داده خواهد شد و در غير اين صورت انتخاب رشته آنان تكميل نگرديده است.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب رشته فعال شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال فنی
تاریخ آزمون کارشناسی ارشد چه زمانی هست ؟؟ (( مهندسی برق قدرت ))
یکسری از افراد میگن بهمن ماه یکسری میگن اردیبهشت :n13:
چون میخام تاریخ دقیقشو بدونم واسه برنامه ریزی
نقل قول:
سلام
سراسری بهمن ماه
آزاد خرداد
سلام
دوستان براي مشاوره در انتخاب رشته به جز مشاوره هاي حضوري ، راهي هست ؟ اصلا چطور ميشه اطلاعاتي كسب كرد ؟ اينكه مثلا با رتبه 585 رشته بيوتكنولوژي كشاورزي اصولا ميشه رشته هاي شبانه و روزانه هر دانشگاهي قبول شد يا نه ؟
لطفا اگه سايتي تلفني موسسه اي چيزي ميشاسيد كه براي انتخاب رشته مشاوره ميدن كمك كنيد . خيلي مرسي ...
سلام دوست گرامی بعضی از موسسه ها مثل ماهان و مدرسان شریف انتخاب رشته را انجام میدن البته هزینه داره ولی مثلا در سایت ماهان میشه بصورت پرسش و پاسخ بدون هزینه چند سوالی را مطرح کنی میشه سوال و جواب بقیه افراد را هم دید و استفاده کرد جواب هم میگیری ولی در اخر همه چی به خودت بستگی دارهنقل قول:
دوستان من دولتی قبول نشدم . ارشد چیکا کنم دارم به سربازی نزدیک می شم اگر آزادم نشم اوضام خراب می شه مشکل اینجاست که رشته من ict و مجبورم با it امتحان بدم چون شبهات بیشتری داره اما کلا 80% درس های کنکورشونو ما نداشتیم
کسی نیست راهنمایی کنه منو . دانشگاهی موسسه ای پیام نوری ...... چیزی که ارشد it بگیره
تا ترمی 4 میلیونم موردی ندارم