دوستان
کم کردن اب رادیاتور علتش چی میتونه باشه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از درب رادیات نیست و جایی هم نشتی نداره . یه مکانیک میگفت از واشر سر سیلندره صبر کن بدتر که شد و اب روغن قاطی کرد درستش کن
Printable View
دوستان
کم کردن اب رادیاتور علتش چی میتونه باشه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از درب رادیات نیست و جایی هم نشتی نداره . یه مکانیک میگفت از واشر سر سیلندره صبر کن بدتر که شد و اب روغن قاطی کرد درستش کن
علتش اگر از جایی نشتی نداره احتمال زیاد از همون واشر سر سیلندره ولی نمیفهمم چرا مکانیک این حرفو زده و همین حالا عوضش نکرده؟نقل قول:
استپر ؟نقل قول:
کجا هست این استپر ؟
خودم میتونم تمییزش کنم ؟
اگه موتور خوب کار نمیکنه,اب روغن قاطی میکنه و دود ابی میده به علاوه ی مشکلی که گفتید پس مشکل از واشر هست و سوخته و باید تعویض بشه و باید این چیز هایی که گفتم رو چک کنید.نقل قول:
سلام دریچه ای که روی سر سیلندرت هست و باز کن ببین اگه فط روغن باشه از واشر سر سیلندرت نیست اگه بخار کرده باشه اب چسبیده باشه بالا روی در از واشرنقل قول:
ممنوننقل قول:
چنديد دليل عامل اين صداي تق هست و اگه اين صدا به همراه يك تققه با حركت ماشينه يعني زماني كه مي خواين حركت كنين ماشين به اصطلاح تقه ميزنه (با يه تكان شبيه سريع ول كردن لحظه اي كلاچ) حركت مي كنه مشكل احتمالا مي تونه از ديفرانسيل و اجزاش يا دسته موتور باشه.
تقریبا همین چیزیه که شما میگین
ولی این صدا فقط موقعی که دنده رو روی یک یا دو هست شنیده میشه و وقتی دنده عوض میکنم این صدا طوریه که انگا توی ماشین شنیده میشه
درست نمیدونم ولی فکر کنم صدا از سمت شاگرد یا عقب ماشین میاد
دوست عزیز استپر موتور شما یا همون موتور پله ای خراب شدهنقل قول:
حدود قیمت هم 25 تا 30
ارزون تر هم هست میتونی بگیری ولی یه هفته کار نکرده دوباره همون آشو همون کاسه
خودت هم میتونی عوضش کنی روی دریچه گاز نصب شده.
یک قطعه استوانه ای کوچک مشکی کنار دریچه گازهنقل قول:
اگه دائمی نیست پس با تمیز کردن باهاش کنار بیاید که چنس جدید ارزون واقعا افتضاحه
برا تمیز کردنش هم اگه بلد نیستید خیلی احتیاط کنید که خراب تر نشه
موفق باشید
والا مکانیکه میگت عوض کردن واشر سر سیلندر خیلی کار میبره و هزینش زیاده حدود 100 تومنی میشه بزار خیلی که خراب شد بعد عوض کننقل قول:
خوب مشخصه . برای عوض کردن واشر باید سرسیلندر باز بشه و چون سرسیلندر هم خیلی به تاب برداشتن حساسه و همین طور باز کردنش مشکله هزینه ی زیادی داره.نقل قول:
دوست من اگر واشر خراب باشه امروز و فردا نداره آخرش باید عوض بشه پس بهتره زودتر عوضش کنی که حداقل از ماشینت راضی باشی و با این قیمتها الان 100 تومن هزینه داره فردا معلوم نیست چقدر بشهنقل قول:
سلامنقل قول:
سئوال قبلی رو که کسی جواب نداد :20:
دیروز ماشین رو بردم تعمیرگاه. چک کرد گفت فشنگیت سوخته.ولی پایه اصلی گیربکست هم خرابه. بعدا بیار درستش کنم چون یه مدت دیگه دوباره فشنگی رو از کار میندازه. ولی 10 دقیقه نشده بود عوض کرده بود دوباره دیدم کار نمیکنه. بردم پیشش گفت مال همون پایه گیربکسه . میخواستم ببینم کسی از دوستان در موردش اطلاعات داره؟ این پایه اصلی گیربکس چجوریاست, گرونه؟ اگه بدم بازش کنه امکانش هست تو خرج زیاد بیوفتم؟:13:
سلام یه چند وقته چراغ ترمز سمت شاگرد روشن نمیشه
به نظرتون مشکلش چیه ؟ لامپش سوخته یا فیوزش یا ....
ماشین : پرشیا 88
مشکل احتمال زیاد از لامپه اگر فیوز بود هر دو چراغت خاموش میشدنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
منظور از این پایه میل ماهک که به دسته دنده و گیربکس متصل است.
این میله ساییده شده
اگه بخوای عوض کنی باید گیربکس پایین بیاد.
میتونی یه فشنگی دنده عقب پایه بلند پیدا کنی و بندازی درست میشه
باید یه فشنگی پیدا کنی که اون ساچمه که داره بلند تر باشه که جبران اون ساییدگی رو بکنه.
ممنون. خودم میتونم عوض کنم ؟اگه ممکنه بگید چی کار کنم؟نقل قول:
بله دوست عزیز یه لامپ دو کنتاکت خار مخالف اسرام بخرید پیچ رو باز کتید و کیت رو در بیارید لامپ رو با فشار و چرخش خارج کنید فقط با احتیاط که چیزی نشکنهنقل قول:
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
امروز متوجه شدم که چراغ ترمزام روشن نمیشه و پس از جستجو فهمیدم که از کلید فشنگی زیر پدال است ولی خیلی بدجا و سخته چه راهی پیشنهاد میدین
پرشیا
ممنون
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
سلامنقل قول:
اینو کسی نمیدونست؟
امروز باطری ماشینو عوض کردم یه پوما 74 آمپر انداختم 135 تومن
سلام دوستان،
من یه 206 تیپ 2 دارم چند روز پیش که ماشین بیرون پارک بوده، دزد نمی دونم چجوری صندوق عقب رو باز و خالی کرده بود. الان دیگه صندوق عقب باز نمیشه کسی میدونه چجوری قفل رو لاز کنم آیا قفل نیاز به تعویض داره؟
با یه پیچ گوشتی دو سو اینکارو میکنن.نقل قول:
بهتره بری کلیدسازی راهنماییت کنن.
SD هست یا هاچ بک؟
برو چند تا کلید سازی حسابی پرس و جو کن ... نذار سرت کلاه بره ها ! حواست باشه
هاچ بکه، پرس و جوی چی؟ یعنی تعمیر میشه و تعویض نمی خواد؟ طوری هست که خودم بتونم بازش بکنم یا ...نقل قول:
کسی از هزینش خبر داره؟
یه دفعه صندوق عقبم گیر کرده بود باز نمی شد ، از یه نفر پرسیدم گفت دستتو بنداز زیر در صندوق عقب ،یه چند بار یواش بده بالا بعد یه دفعه محکم درو بکش بالا
من اینکارو کردم درست شد حالا نمیدونم 206 هم میشه یا نه ،زیر صندوق پرشیا یه ذره جا هست که میشه دستتو بذاری زیرش
بچه ها من 405 2000 دارم داخل شهر 100 کیلومتر 19 لیتر میسوزونه.یه جارفتم درست کنم کاربراتو شست درست نشد یه جا دیگه رفتم سوزن بنزین رو عوض کرد کلی پول ازم گرفت مصرف که درست نشد هیچ شتاب ماشین هم پایین اومد و بعد رفتم همون سوزن قبلی رو گذاشتم.خواهشا راهنمایی کنین چی کار کنم؟
پرس و جو از این بابت که اگر بخوای سوئیچی بشه و با همون کلید خود ماشین باز بشه ، حدود 150 تومن هزینه داره.نقل قول:
ولی شاید بتونی با 15-20 تومن ، یه قفلی بندازی که کلیدش فرق داشته باشه .
درست کردنش کار شما نیــست. باید بری کلید سازی.
برای اطرافیان من بارها و بارها پیش اومده. 206 رفیقم رو در سمت شاگردش رو خریاب کردن. دیدیم 145 تومن هزینه داره ، ولش کرده به امان خدا! همونجوری خراب مونده!
کلا"2000 مصرفش زیاده! شما شمع های ماشین رو عوض کردی؟ ماشینت کلا چند تا راه رفته؟ فیلتر هوا رو تعویض کردی؟نقل قول:
سیم گاز و سیم ترموستات مشکلی ندارن؟ یه تنظیم موتور ببر ببین چــی میگه.
افزایش مصرف سوخت به خیلی چیز ها ربط نداره و این جوری کسی نمیتونه دقیق بگه مشکل از کجاست. بهتره تمام تغیراتی که بعد از بالا رفتن مصرف سوخت به وجود اومده رو بیان کنید و یا به یه مکانیک حرفه ای نشون بدید.نقل قول:
نقل قول:درسته مصرفش زیاده ولی نه در این حد.یه ماشین نشسته بودم طرف ماشینش 2000 بود پرسیدم چند میسوزونی گفت داخل شهر 12-11.گفت قبلا 18 میسوزوندم بعد دقیق یادم نیست چیه هوا یا اکسیژن رو عوض کرد که پارسال خرید 39 تومان.اون چیه؟نقل قول:
فیلتر هوا که میگین همینیه که تعویض روغنی عوض میکنه و قیمتش حدودا 4 تومانه؟اگه این باشه بله هر 3 بار روغن عوض میکنم یک بار عوض میکنم.
ماشین مدل 78 هست و کلا 278000 تا راه رفته.از کجا بدونم سیم گاز یا ترموستات مشکل ندارن؟
اول اینکه بهتره شما هر2 بار که روغن عوض میکنید 1 بار فیلتر عوض کنید و حتی بهتر اینه که با هر بار روغن عوض کردن فیلتر هوا هم عوض بشه.نقل قول:
مصرف سوخت ربطی به ترموستات و سیم گاز نداره.
به احتمال 90 درصد مشکل از کاربراتور هست که بگین دقیق چک کنند.
ببخشید فیلتر اولی که گفتین با دومی چه فرقی میکنه؟اولی واسه روغنه؟نقل قول:
کاربراتور رو چک کنن چیزیش رو باید عوض کنن؟شتاب ماشین کم نمیشه؟
بچه ها 405 ن بلبرينگ چرخ جلو ميخونه . ميخوام بپرسم علتش چي هست كه اينطوري ميشه كه رعايت كنم دوباره خراب نشه؟
نه دوست عزیز منظورم از فیلتر همون فیلتر هوا هست.نقل قول:
کاربراتور هم اگه از نزدیک دیده باشین می دونید که چیز خیلی پیچیده ای هست.من دقیق نمی تونم بگم مشکل از چه قطعه ای هست.باید مکانیک ببینه.
سلام پرشیا دارم بعضی وقتا بدون اینکه ماشین داغ باشه یا آمپر آب بالا بره چراغ اب و استاپ روشن میشه و و باید بست باتری رو باز و بسته کنم تا دوبره درست شه توی این مدت هم فن همیشه روشن میمونه ولی ماشین خنکه یکی هم ینکه نمیدونم دمای طبیعی اب این ماشین کجا باید باشه یعنی 90 درجه کجاشه؟
ممنون
مشکل از ترموستات هستنقل قول:
دمای 90 درجه هم بالا هست و دیگه نزدیک جوشه باید تقریبا روی 80 الی 85 باشه.
سلام ممنون ولی با سمند تجربشو داشتم وقتی ترموستات جام می کنه ماشین خیلی سریع جوش میاره و اگه جوش اورد واشر سر س می سوزونهنقل قول:
ولی این مورد وقتی ماشین سرده اتفاق میفته و با برداشتن بست باتری حل میشه مثل اینکه رله اتصالی کنه نمی دونم واقعا نکنه واشر بسوزونه!!!!!
بعدم اینکه معمولا دمای خانواده پژو 85 درجست ولی بعضی از انها خط وسط 90 رو نشون میده و در بعضی خط 1/4 90 درجست این رو پرسیدم
ممنون
سلام. ماشین من چندتا مورد اساسی داره که هرجا بردم درست نشد که نشد. از تعمیرگاه های مرکزی تا تعمیرگاههای دیگه.
1- موقعی که فرمون رو می پیچونم و می خوام دور بزنم یه صدای تق بدی از محدوده چرخ سمت شاگرد میاد. (البته نمی دونم از خود چرخه یا نه)
2- دینام ماشین مثل موتوری که گریپاژ کنه بعضی وقتا صدای جیغ بدی می کشه. مخصوصا وقتی دنده معکوس می کشم یا از دنده های سنگین استفاده می کنم. همش هم تسمه دینام پاره می کنه ماشین.
3- موقع نیم کلاج گرفتن و یا شروع حرکت صدای جیغ از صفحه کلاج (فکر کنم) میاد.
حالا دوستان می تونن راهنماییم کنن که چی کار باید بکنم.
اعصابمو واقعا این قضیه ریخته به هم
اقا پراید من جدیدا روی گاز وقتی ترمز نسبتا شدید میزنی دور موتور تا 400 میاد پایین و در بعضی مواقع خاموش میشه . علت چیه؟؟؟
ســلام....همه چیز رو گفتید...غیر از اینکه ماشینتون چیه..؟؟نقل قول:
سلام. ماشین من چندتا مورد اساسی داره که هرجا بردم درست نشد که نشد. از تعمیرگاه های مرکزی تا تعمیرگاههای دیگه.
1- موقعی که فرمون رو می پیچونم و می خوام دور بزنم یه صدای تق بدی از محدوده چرخ سمت شاگرد میاد. (البته نمی دونم از خود چرخه یا نه)
2- دینام ماشین مثل موتوری که گریپاژ کنه بعضی وقتا صدای جیغ بدی می کشه. مخصوصا وقتی دنده معکوس می کشم یا از دنده های سنگین استفاده می کنم. همش هم تسمه دینام پاره می کنه ماشین.
3- موقع نیم کلاج گرفتن و یا شروع حرکت صدای جیغ از صفحه کلاج (فکر کنم) میاد.
حالا دوستان می تونن راهنماییم کنن که چی کار باید بکنم.
اعصابمو واقعا این قضیه ریخته به هم
ببخشید..405نقل قول:
1.شما برای مورد اول ماشین رو ببرین آچار کشی مخصوصا سر کمک ها خوب اچار کشی بشه درست نشد احتمال زیاد از پلوس هست!نقل قول:
2.دینام ماشین ایراد نداره! پولی هاش مشکل دارن که باعث میشن تسمه هم پاره بشه!
3.این صدایه جیغ احتمالا از همون تسمه هست! اگه نباشه باید مجمعه دیسک صفحه بازرسی بشن ممکنه تعویض بخوان
سلام دوستان...یک پراید ۸۷ دارم...وقتی پدال گاز رو خیلی کم فشار میدم دور موتور یهو افت میکنه به حدود ۵۰۰ میرسه...انگار که میخواد خاموش بشه.علتش چی میتونه باشه؟
به احتمال قوي استپر موتور خراب شده و با تعويض اون درست ميشه. منتها اگر از اين وضعيت بيشتر از سه يا چهار روز گذشته بايد اول خطاهاي ايجاد شده در كامپيوتر خودرو پاك بشه و بعد استپر جديد سوار بشه. اينهم كار تنظيم موتور وارد و با تجربه و باسواد علمي هست و نه هر كسي كه صرفا يه دستگاه دياك گرفته و ادعاي تنظيم موتوري رو ميكنه.نقل قول:
اگر اهواز بودين من يكي از بهترينها رو به شما معرفي ميكردم.