نقل قول:
من مسنجر ندارم آنلاين هم نميتونم لاگين بشم...
Printable View
نقل قول:
من مسنجر ندارم آنلاين هم نميتونم لاگين بشم...
متوجه نمی شم. یعنی چی آنلاین نمی تونی لاگین بشی؟
مگه می شه مسنجر نداشته باشی؟
لا اقل برای این فروم یه آی دی مسنجر درست کن. حالا یا لایو یا یاهو...
پس چی شد؟ سرور درست کردین؟؟؟ مبدأ و مقصد معلوم شد؟؟ اصلا پایه هستین؟؟؟
من الان میام با c-130 میام اگه نظرتون روی هواپیما خاصیه بگیننقل قول:
teh ------mashhad vor to vor
پس کجا موندی سرور و داره میسازه از تهران میریم مشهد vor to vor ارتفاع fl150 با 737 اگه passداشت 12345بزن
یه سر برید این ادرس اون وقت میفهمید چقدر خوشبختیم که باfsxداریم بازی میکنیم:31:کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,642347/PCGH-Special-26-years-of-virtual-aircrafts/Knowledge/&menu=browser&entity_id=164340&image_id=817164&article_id=642347&page=1
پرواز امشب هم به اتمام رسيد (يعني صبح) اين دفعه بيشتر از دفعه هاي قبل خوش گذشت چون امير و مرو 229 هم بودن پرواز رو از مهرآباد شروع كرديم ساعت 11 كه تا 11:25 سرور درست شد تا 12:30 هم تو گيت منتظر بوديم تا دوستان به طور كامل و قطعي بيان (چون امير همش قطع ميشد بيچاره خيلي اذيت شد "و مرو 229 هم 1دقيقه بود 2دقيقه نبود...). كه بعد از 1 ساعت و نيم دوباره مونديم من و حسام مونديم براي پرواز. هر كدوم يك باند رو انتخاب كرديم و رفتيم براي يك پرواز زيبا كه حسام به من اخطار داد درب هام بازه (اما بسته بود) كه من با يك دور ماست مالي خواستم درستش كنم كه يه دفعه ديدم رو سر آقا حسام قرار دارم كه آخرشم كرش شد. و همه چيز از نو...
اما اين دفعه آقا امير اگه اشتباه نكنم جلو تر حسام رفت رو باند و تيك آف كرد" ما هم بعدش به نوبت تيك آف و به سمت مشهد حركت كرديم در همين حين بود كه مرو هم به ما پيوست .
عكس سمت چپ من و حسام هستيم تو مهرآباد "در حالت علافي به سر ميبرديم...
سمت راستيه هم اگه اشتباه نكنم درست يادم نيست فكر كنم امير بايد باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .................................................. ..........................
پايينه خودمم كه دارم از كنار دماوند رد ميشم.بالا هم من و مرو هستيم (مرو 299 هميشه به من نزديك بود بر عكس بقيه)
.................................................. .................................................. ........................
سمت راستي حسام هست كه پس از كلي تلاش يا نميدونم كلي بيخيالي به من نرديك شده بود.
اين هم بگم كه امير بدون پنل داشت هواپيما رو هدايت ميكرد:18: ((يعني هر دفعه دم يكي ميشد.(امير ناراحت نشدي كه).))
خلاصه چون vor to vor بوديم جاده كلي پيچو خم داشت و تو آخرين پيچ آقا حسام فرودگاه رو اشتباه گرفت و ميخواست لندينگ كنه تازه به ما ميگفت: كجا دارين ميرين...:27:
و پس از 1ساعت و خورده اي همه براي لندينگ آماده شديم آقا حسام 32R رو انتخاب كرد من هم 32L رو ""بعد پرسيدم كي اول بشينه حسام گفت هر كي زود تر رسيد... همينطور ادامه داديم كه ديدم من آخرينم در همين حين بود كه امير رو گم كردم و حسام هم اپروچ ميست كرده دوباره داره آماده ميشه اين شد كه ديدم اولين نفر دارم ميشم كه يك دفعه مرو از زير ظاهر شد... ديگه خدتون فكرش رو بكنين. خلاصه اول مرو نشست بعد من بعد حسام و بعد هم امير كه خدا ميدونه چه هارد لندينگي بود ديگه...
اين هم بنده در حال كم كردن سرعت...
.................................................. .................................................. .
حسام موقع بر خورد لاستيك به آسفالت...
.................................................. .................................................. ........
سمت چپ مرو كه ميخواد پارك كنه....( سمت راست)..وسط من"راست حسام"چپ مرو.
.................................................. .................................................. .
اين هم امير (منم اگه پنل نداشتم شايد همينطوري لندينگ ميكردم)
تمام.
جاي همتون خالي اميدوارم دفعه بعد همه باشيم.:10:
اقا اگه كسي تو مشهد زندگي مي كنه و همه ي يا بيشتر پك هاي fsx رو داره خبر بده ماپول بديم واسم رايت كنه
ممنون
جای ما خالی
آقا این آنلاین بازی کردن چه جوریه؟ما که نفهمیدیم!
حسام
لینک دانلود برای اینها داری ؟ ( لینک خودته )
اگه داری ، ممنونم میشم که بفرستی .
شما بعد از اينكه اكانت رو ساختي و وارد شدي اونجا يك ليست دراز ميبيني كه همش داره بهش اضافه ميشه اونجا ميگردي دنبال IRAN.SIMULATION بعد روش 2بار كليك ميكني كانك ميشي البته ازت رمز ميخواد كه:12345 رو وارد ميكني و ديگه چيزي نميمونه مثلا هواپيما رو انتخاب ميكني و... اصلا كاري نداره:20:نقل قول:
این آتاریه؟؟؟ :دی واقعا چقدر شبیه سازه...نقل قول:
یه سر برید این ادرس اون وقت میفهمید چقدر خوشبختیم که باfsxداریم بازی میکنیم
آقا دنی از گزارش تصویریت ممنونم... جالب بود.
منم یه چند تایی عکس گرفتم اگه خدا بخواد...
--------
-------
------
-----
جای همتون خالی بود.خیلی حال داد.
اقا ممنون برای توضیحاتی که دادی این vor یه کم فهمش سخت بود ! تا ادم تو شرایطش قرار نگیره ونقل قول:
به خدا خيلي خستم وگرنه پاسختو رو كامل و با عكس ميدادم. اما سعي ميكنم تا فردا عصر در مورد vor با عكس بيشتر بنويسم. هر چند چيزي نميدونم و حالا حالاها چيز براي ياد گرفتن هست چيز! و ضمن اينكه بايد اول ايواو رو تموم كنم كه هي قول ندم و نيمه كاره بمونه اما اگر باز هم متوجه تشديد تا فردا شب صبر كنيد . يا يكي از دوستان زحمتش رو بكشه.
تصور نميكنم كورس بيشتر از 360 وجود داشته باشه.ببينيد شما يك دايره دور پرنده در نظر بگيريد و به 360 درجه تقصيم كنيد. حالا دماغه هواپيما روي هر كدوم از اين اعداد كه باشه ميشه هدينگ
اما اگر همون دايره رو دور يك فرستنده VOR در نظر بگيريد ميشن كورس يعني اگر از سمت عدد 285 درجه به سمت VOR بريد داريد روي كورس 285 درجه از اون VOR حركت ميكنيد. و اين درحاليه كه چون شمال و جنوب ثابت هست و تغيير نميكنه و در نتيجه دايره دور پنرده شما با دايره دور VOR يكي هست پس براي اينكه روي كورس 285 به VOR نزديك بشيد بايد با هدينگ 105 درجه حركت كنيد(285=180+105) . يعني با اختلاف 180 درجه و اين يعني اگر از كورس 285 درجه VOR يك خط مستقيم بكشيم از هدينگ 105 درجه هواپيماي شما عبور ميكنه و از پشت ازهدينگ 285 درجه خارح ميشه!!
ساده گفتم!؟ ساده هست . فقط گره ذهني هست كه براي هر كس و براي ساده ترين مسائل هم ممكنه پيش بياد.
به اميد خدا فردا مشكلات حل ميشن و با انتقال به سرور جديد هر چه رو كه هست و نيست ميزارم. تا يك مرجع بزرگ داشته باشيم و كيفيت پرسش و پاسخ ها بالا تر بره. البته اگر دوستان هم كمي كمك كنن.
راستي اجازه بديد از دوستاني كه قابل دونستند و سر زدند چه ثبت نام شده ها و چه نشده ها!!! خصوصا قديمي هاي تايپيك مثل آقاي ايزي و بقيه دوستان تشكر كنم.
در ضمن آقاس nasa لطف كرديد و يك ريپينت 737-800 داديد كه براي دانلود... لينكش كار نميكنه اگر لينكه ديگه اي محبت كنيد هم من و هم دوستاني كه بهش احتياج دارن ممنون خواهيم شد.
تجربه نکنه دستش نمیاد! تا حد زیادی فهمیدم باید در عمل چک کنم :11:
من امروز از دوستم خواستم که خودش خلبان هست خواستم بیاد که کلاس فشرده برام بزاره
به اصطلاح من رو راه بندازه برنامه های لازم برای انلاین پرواز کردن و همی جور کار کردن رو برام انجام داد
2 تا پرواز هم از پیام به مهر اباد کردیم ! خیلی جالب بود ! فقط نمی دونم چرا ivao روی ورژن X اجرا نشد
مجبور شدم رو ورژن 2004 کار کنیم ! امشبم ساعت 9 یه پرواز فرمیشن تو IVAO از ایران هست
بازم ممنون من فعلا خیلی هیجان زده هستم !
فقط اگه می دونید برنامه های IVAO روی ورژن X جواب میده یا نه به من بگید
سلام به نظر میاد بازیه خیلی هیجان انگیزی باشه!:18:
آخرین نسخشو لینک میدین؟:wub:
راستی این داستانایی که میگین حقیقت داره؟؟!:44:
میشه آنلاین بازی کرد؟
سلام خوش اومديد .نقل قول:
اول از همه اين رو بايد بگم كه اين بازي بيشتر جنبه ي آموزشي داره ولي اگه به پرواز علاقه داشته باشيد اين برنامه خيلي خوبه...
بله اين داستانها كاملا واقعي هستند و ساعتها طول ميكشن.
چند روش هم براي آنلاين پرواز كردن هم هست.
لينك"""خيلي هجمش زياده واقعا ميخوايد دانلودش كنيد...؟
سلام.نقل قول:
سلام به نظر میاد بازیه خیلی هیجان انگیزی باشه!
آخرین نسخشو لینک میدین؟
راستی این داستانایی که میگین حقیقت داره؟؟!
میشه آنلاین بازی کرد؟
همونطور که دوستمون گفتن این برنامه بیشتر جنبه آموزشی داره و اکثر خلبان هایی که من با اونها صحبت کردم از این نرم افزار استفاده می کنن. آخرین ورژن این برنامه X هست.
بهتره که این برنامه رو از بیرون بخرید یا از کسی تهیه کنید. به صرفه تره تا این که دانلود کنید.
برنامه کامل به همراه سرویس پک های 1 و 2 حدود 4 دی وی دی هست که بعدا برنامه ها و هواپیماهای دیگه روی این برنامه اضافه می شن که حدود چندین دی وی دی می شه.
فکر می کنم اصل برنامه رو دانلود نکنید به صرفه تر باشه. چون ممکنه که اصلا خوشتون نیاد و بیهوده دانلود کنید. این یک برنامه شبیه ساز برای افرادی هست که به پرواز هر چه طبیعی تر علاقه دارن....
موفق باشید.
من هم کلی عکس گرفتم . اما چطوری باید اپلود کنم ؟
فکر کنم این سایت مناسب آپلود کردن باشه.نقل قول:
من هم کلی عکس گرفتم . اما چطوری باید اپلود کنم ؟
بعد هم داخل تگ [img] قرار بدید.کد:http://tinypic.ws/
سلام دوستان خوبین این چند وقته fsxمن کارای عجیبی انجام یداد خودتون ببینید
1 هواپیمام چرخ نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 یه بار تو مولتی پلیر منو گذاشت رو برج:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3اینم هواپیمایه بیچارم که اوراقش کرد:18:
4اخه نمیدونم این شهرداری داره چیکار میکنه از کی تا حالا تو رمپ فرودگاه خونه میسازن ودرخت میکارن(البته شاید تو المان مشکلینداره من که نرفتم ببینم):8:
در ضمن بعد از این درختکاری گرافیکم کلا بهم خورد موقع بازی همش تیکه تیکه میرفت اخرش مجبور شدم تنظیماتگرافیکم رو بزارم رو مینیمال الان تو بیابون بازی میکنم راهی میدونین واسه درست شدن گرافیکم
اخه این مسافرای بیچاره چه گناهی کردن(فرودگاه ابوظبی)
اینم عکسهای دیشب :20:
هرچی به دنی میگم در هواپیمات بازه باور نمیکنه با هواپپیماش منو له میکنه اینم مدرک
اینم منم ار بغل دماوند رد میشم ماشالا به قدش:31:
اینم منم که تازه دنی و مورو رو پیدا کردم
اینم اون لحظه ای که موری و دنی همدیگرو ترکوندن
بعد اونم مثل 3 تا دوت مهربون بدون درگیری به راهمون ادامه دادیم
خلاصه جاتون اساسی خالی تازه بعد لندینگ یه نیم ساعتی گپ زدیم:10:
والا منم ندارم گفتم که اسم کاملش + شرکت سازندش +downlad+fsxتو گوگل سرچ کن مطمعنا یه چیزایی گیرت میادنقل قول:
منم همیشه سراغ سایتهای تولید کننده میرم با اسم کامل اون پرنده رو گیر میارم بعد دانلود میکنم بعدشم میگردم دنبال کرکش البته اگه گیر بیاد بیشتر شانسیه:31: در ضمن یه متخصص کرکم تو فروم داریم اقا بهرام گل:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا بهرام بیزحمت یه تکسچر هم واسه این بد بخت درست کن لخته گناه داره
سلام دوست عزیز.ممنون از پاسختوننقل قول:
من خیلی به پرواز علاقه دارم. همینطور داشتم دنبال اینطور بازیها میگشتم که اینو تو گوگل پیدا کردم!
حالا چند تا سوال دارم.(یا دانلود میکنم یا میخرم)
1-اول اینکه چه طور مایکروسافت به ایران اهمیت داده و فرودگاههای ایران هم تو این بازی هست؟:18:
2-مگه حجمش چه قدره؟
3-آنلاین بازی کردن خیلی حجم اینترنت مصرف میکنه؟
4- واقعا" تو این تاپیک خلبان هست؟:20:
ممنوننقل قول:
the network was unable to connect!!!چی کار کنم؟در ضمن adsl هم دارم.نقل قول:
این بازی نیست اسمش روش هست شبیه ساز پرواز (به قول دوستم که خلبان هست میگه هیچ فرقینقل قول:
سلام دوست عزیز.ممنون از پاسختون
من خیلی به پرواز علاقه دارم. همینطور داشتم دنبال اینطور بازیها میگشتم که اینو تو گوگل پیدا کردم!
حالا چند تا سوال دارم.(یا دانلود میکنم یا میخرم)
1-اول اینکه چه طور مایکروسافت به ایران اهمیت داده و فرودگاههای ایران هم تو این بازی هست؟
2-مگه حجمش چه قدره؟
3-آنلاین بازی کردن خیلی حجم اینترنت مصرف میکنه؟
4- واقعا" تو این تاپیک خلبان هست؟
با ریل نمیکنه) اگر اینترنت پر سرعت نداری بخر! نسخه فارسی اش هم هست که برای نوین پندار هست
فرودگاه ایران من یادمه از زمان 2002 بود دلیلی برای نبودنش نیست
انلاین رو حتی با دایل اپ میتونی بازی کنی البته من فقط IVAO رو تست کردم
حجمش فکر میکنم 2 تا DVD باشه نسخه انگلیسی و اصلی
من که اماتور هستم اما دوستان با تجربه ای اینجا هستن که هیچی از خلبانی کم ندارن
برای این دوستان متاسفیمنقل قول:
-اول اینکه چه طور مایکروسافت به ایران اهمیت داده و فرودگاههای ایران هم تو این بازی هست؟
1.چون فرودگاههای ایران Open Sky و به صورت ۲۴ ساعته عملیاتی بوده و بهجهت واقع شدن در آسیای میانه از اهمیت بالایی برخوردار میباشند.و با مأموریت ارائه خدمات هوائی، پروازهای برنامهای و غیر برنامهای، آموزشی و نظامی برای مسافرین، متقاضیان و سایر ارگانهای کشوری و تحت نظارت ضوابط سازمان جهانی هوانوردی ICAO در محل های مشخص ایجاد و ساخت شده اند همچنین فرودگاه مرکز ایران(مهراباد) یکی از بهترین و پرامکانات ترین فرودگاههای جهان میباشد
2. اگه فرودگاههای ایران در لیست این شبیه ساز نبود بیش از 10 میلیون نفر از طرفداران خود را از دست میداد
مثل این که خانوما فقط رانندگیشون بد نیست:31:
اینم IRIAF
با سلام خدمت اقا بهرام میتونی برای A300این تکسچر رو بسازی ممنون میشیم :40:
AIRBUS A300B4-203(F
تو صفحه اول در مورد حجم و ... دوستان خيلي خوب توضيح دادن.نقل قول:
در مورد آنلاين هم بايد بگم كه" خير سنگين نيست و با اينترنت معمولي هم ميشه آنلاين پرواز كرد. اما با توجه به زماني كه پرواز آنلاين ميبره ADSL خيلي بهتر هست.
تا الان نديدم كسي خودش رو خلبان معرفي كنه.((يا واقعا نيست يا از ترس خودش رو معرفي نميكنه چون ميدونه اگه ما بفهميم كچلش ميكنيم:31:.))
در هر حال بهترين نرم افزار رو براي آموزش انتخاب كردي.
من تونستم fsp رو روي نسخه نوين پندار نصب كنم حالا يه error ديگه ميده
كسي مي دونه بايد چي كار كنم
Your version of FsX is unknow, you must have at least SP1 or SP2 or Acceleration installed - aborting FsPassengerEnd of FsPassengersX.dll
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19:
من تونستم fsp رو روي نسخه نوين پندار نصب كنم حالا يه error ديگه ميده
Your version of FsX is unknow, you must have at least SP1 or SP2 or Acceleration installed - aborting FsPassengerEnd of FsPassengersX.dll
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19:
.................................................. ....ويرايش
عزيز دلم خودش داره با زبون بي زبوني بهت ميگه ديگه.... براي نصب fsp بايد سرويس پك ها رو نصب كني. يا ACCنقل قول:
amir_0098 من تونستم fsp رو روي نسخه نوين پندار نصب كنم حالا يه error ديگه ميده
Your version of FsX is unknow, you must have at least SP1 or SP2 or Acceleration installed - aborting FsPassengerEnd of FsPassengersX.dl
دوستان سلام
شرمنده چند روز درست حسابي نبودم. مشكل از جائي شروع شد كه كاربر مجبور بود تو سايت و انجمن و گالري و .... دونه دونه ثبت نام كنه و براي حلش به فكر افتادم از پايه همه چيز رو تغيير بدم. به همين خاطر اونجا هم كم سر ميزنم اينجا ديگه.....
در مورد ثبت نام اگر براي فايل منظورتونه متاسفانه الان نميتونم كاري بكنم . چون بايد اين cms براي هميشه دور انداخته بشه. اما ميتونيد با نام كاربري iransimulation فعلا دانلود كنيد و البته رمز هم همينه. هر چند چيزي زيادي براي دانلود نيست. البته مشكلي كه تو ثبت نام هست از سروره كه امشب به اميد خدا ميگردم يه جا ديگه ميگيرم. تغييرشم چند ساعت بيشتر طول نميكشه.
در مورد ivap بله اون نسخه براي 2004 هست. براي x هم بايد آپلود كنم كه بعد از تغيير cms انشاالله . البته لينك دانلود از سايت اصلي رو تو انجمن گذاشتم ميتونيد از اونجا هم دانلود كنيد + يه سري توضيح كه اونم ادامه ميدم.
در مورد ريپينت فكر ميكنم ايران اير كارگو بود. چشم ميزنم براتون.
اين كه اسم شبيه ساز رو بازي بزاريم يا برنامه يا آموزش يا هر چيز ديگه اي مهم نيست هست!!؟
ابن مساله اوايل تايپيك مطرح و حل شده. شما ميتونيد با يك هواپيماي واقعي هم بازي كنيد! چه اشكالي داره ؟ (البته اگر بتونيد:31:) اگر وقت گزروندن رو بازي بناميم بله بازيه. اگر هم آموزش رو در نظر بگيريم نه! نرم افزار آموزشيه . اصلا مگه اين دوتا با هم نميشه!! تند رفتم باز!
براي دانلود بازي من توصيه نميكنم. اگر ميخوايد دانلود كنيد خوب نسخه پلاس رو دانلود كنيد ديگه... نسخه معمولي كه همه جا هست!؟ اگر هم بر فرض محال نبود دوستان قبلا مهرباني رو اثبات كردن حاظرن براتون ارسال كنن. (بنده هم براي خدمت گذاري ...) هدف چيزي جز خوش گذراندن كنار هم نيست. البته بار آموزشي هم داره.
حجم مصرفي براي پرواز آنلاين (بازي آنلاين) بستگي به سرور .... و تنظيماتي كه ميكنيد داره. كيفيت صداي بيشتر .. حجم بيشتر و الي آخر
من پيشنهاد ميكنم اول كرك رو پيدا كنيد بعد پرنده رو دانلود كنيد! فكر ميكنم به صرفه تره. چون سازنده هم حداقل به اندازه يك همستر هوش كه داره ؟ وقتي ميبينه قفلش لو رفته خوب درستش ميكنه و دوباره ميزاره براي دانلود. يه بار سر F1 اين اشتباه رو مرتكب شدم الان 7-8 گيگ برنامه كرك نشده دارم!!! هر چند پيدا ميشه بالاخره.نقل قول:
منم همیشه سراغ سایتهای تولید کننده میرم با اسم کامل اون پرنده رو گیر میارم بعد دانلود میکنم بعدشم میگردم دنبال کرکش البته اگه گیر بیاد بیشتر شانسیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This thread has more than 10 replies. Click [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to review the whole thread.
تا كومو هست قصه نداريم!! راستي مشكل MD-11 شما حل شد ؟
و در آخر يك خواهش. دوستان عكس هائي رو كه جنبه آموزشي ندران و صرفا به دليل لطف شما تو انجمن قرار ميگيرند رو به صورت بند انگشتي بگذاريد تا كساني كه از Adsl استفاده نميكنند به مشكل بر نخورند (البته جسارت ميشه)
اگر عكس ديگه اي از اون كارگوي ايران اير داريد بهم برسونيد براتون ميزنمش. چشم. امشب تصميم گرفتم اول به انجمن و سايت يكم برسم بعد در اين بين اگر شد cms رو عوض كنم. هر كدوم از دوستان كه ميتونن در زمينه وي كمك كنند ممنون ميشم اگر منتي هم سر ما بگذارن تا من كمتر درگير وب بازي بشم و هي قول ندم .. بد قول بشم. جبران ميشه انشاالله
ظاهرا سروراي ياهو تركيده!! درسته ؟ من كه نميتونم كانتك بشم شما چطور ؟ راستي خوب حال ميكنيد پرواز گروهياااا. خوب بياين وتسيم يا ايواو مام بيايم ديگه!! يا حد اقل يكي از دوستان تو GS مشكل كنترلر رو حل كنه يا به بنده آموزش بده چطور ميشه از ATC استفاده كرد تا بنده خدمت گذاري كنم. با GS كار نكردم.
پاينده باشيد.
اقا بهرام دست رو دلم نذار که خونه ممنون که راهنماییم کردی برای نصبش نصبشم میکنم حتی یه چند باریم باهاش سقوط کردم:31: ببخشید لندینگ کردم ولی بهد چند ساعت فایلهای هواپیما از جمله CFGوپنل و بقیه بعد از پاک کردنش کلن FSXهنگ میکنه موندم چیکار کنم قبلنا هم به بار یه DC-10به حجم 250 مگ دانلود کردم نصب نشد اخرش ار مگدانل داگلاس ناامید شدم :43:شما میدونی دردش چیه؟
راجع به اندازه عکسها هم واقعا عذر میخوام ممنون که یاد اوری کردی اخه بعضی عکسها واقعا جالبن
راستی اقا بهرام نمیدونی چیکا ر کنم واسه ارتقاع گرافیکم قبلا خوب بود دار ودرخت داشت خونه داشت ولی نمیدونم چیشد وقتی پرواز میکردم رون نمیرفت مجبور شدم تو تنظیمات خیلی پایین پرواز کنم الان تهران بیابونه:41:
:19::41: .نقل قول:
دوستان کسی میدونه هدینگ فرودگاه های مختلف رو از کجا میشه بدست اورد ؟ :11:
اقا بهرام اگر اون اموزش ivao روی ورژن X اماده شد خبرش رو به ما بده !
دوستان پرواز روز عید فطر یادتون نره ! قراره به یاد استاد علی رومینا برگزار بشه !
دوست منم یکی از کنترولرهاست !
برای جزئیات
کد:http://ivao.iransim.ir/
آموزش نسخه 2004 و x ندارن عزيزم هر دو يكي هستند. اگر واجب هست و نميتونيد از سايتش دانلود كنيد بفرمائيد تورنت ميسازم سيد ميكنم.نقل قول:
باور كنيد چند بار اومدم يه پيشنهادي بدم ولي تا دستم رفت رو صفحه كليد موندم آخه چي ميتونم بگم!!؟؟ امروز اومدم يگم با ID تماس بگيريد تا شايد تو گفت و گوي زنده بتونيم حلش كنيم كه يادم افتاد ياهو باز نميشه. اما ببينيد تو قسمت multiplayer يه گذينه network setting هست توش portrange رو بگذاريد رو 6112 تا 6122 اگر نيست. يا يه قاير وال مزاحمه كه بعيد به نظر ميرسه. يا فايل ها آسيب ديدن كه با تعمير حل ميشه (نصب مجدد بهتره) اين هم ممكنه كه شايد شما GS داريد يا هر چيز مشابه ديگه اي كه با FS تداخل ايجاد ميكنه. به هر صورت جز آزمون و خطا راهي به ذهن ناقص من نميرسه.نقل قول:
نوشته شده توسط babak_deghat [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the network was unable to connect!!!چی کار کنم؟در ضمن adsl هم دارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
البته در جالب بودن عكس ها كه شكي نيست. اگر جسارتي شد ببخشيد.نقل قول:
قا بهرام دست رو دلم نذار که خونه ممنون که راهنماییم کردی برای نصبش نصبشم میکنم حتی یه چند باریم باهاش سقوط کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بب
من كامل متوجه نشدم ! بعد از پاك كردن aircraft.cfg شبيه ساز هنگ ميكنه !!؟؟ بعد از چند دقيقه پرواز نمايشگرها خاموش ميشن ؟ وقتي انتخابش ميكنيد ارور سينتاكس ميده ؟ اگر دقيق تر و واضح تر بفرمائيد ذهن عليل بنده بهتر درك ميكنه.
شما حرفه اي هستيد و نياز به نظر من ندارد . اما در نظر داشته باشيد كه شبيه ساز مثل 3Dstudio ميمونه. همونقدر كه به گرافيك احتياج داره به cpu هم احتياج داره. كارت گرافيك رو اوور كلاك كرديد ؟ CPU رو چي ؟ بنسته به نوع خيلي ميتونه كمك كنه. اما بنده هم تو فكر ارتقا هستم. اگر چيز خاصي پيدا كردم كه ارزش داشت اطلاع ميدم.
دوستي كه حمل بار ايرا اير رو خواسته بودA300 cargo. عكسهاي بيشتري بهم برسونيد. متاسفانه من هاردم رو دم دست ندارم. نه لگو دارم نه نمونه!!!
پاينده باشيد