سلام
یه فیلم تورنت دفعه اول که دیدم کامل بود. ولی حالا تمام 1.4 گیگ در یک ثانیه رد میشه !! یعنی فقط ابتدای فیلم.
با kmplayer هم هست.
نمی دونم مشکل فایله یا codec
Printable View
سلام
یه فیلم تورنت دفعه اول که دیدم کامل بود. ولی حالا تمام 1.4 گیگ در یک ثانیه رد میشه !! یعنی فقط ابتدای فیلم.
با kmplayer هم هست.
نمی دونم مشکل فایله یا codec
یعنی شما یک بار فیلم رو دیدید وسالم بود ؟نقل قول:
پس احتمالا مشکل نرم افزاریه . در این مدت کدک رو عوض نکردید ؟
میتونید آخرین ورژن mega codec pack رو پیدا و نصب کنید تا از این جهت مطمئن باشید
این مشکلش چیه ؟ تمام پارتها کامل دانلود شده . پسوردم نداشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mkv
1080
825 mg
دانلود کردم ، صدا نداره
یعنی هیچ پلیری به جز کا ام پخشش نمی کنم(پاز stopمی مونه)، اونم صدا نداره
من همیشه عادت دارم فیلمی رو که دان میکنم یکی دو پارت رو که دانلود کردم اون رو اکستراکت می کنم وفیلم رو می بینم تاببینم کیفیت اون چطور هست.الان یک فیلم دارم دان می کنم با اینکه 15 پارت اون رو هم گرفتم اما با هیچ پلیری نشون داده نمیشه .حتی توی صفحه سایتی که این فیلم معرفی شده و لینکهاش گذاشته شده رفتم اما کسی حرفی از خرابی لینک یا فیلم نزده .بدبختی این هست که فیلم7.5 گیگ هست و میترسم چند روز معطلش بشم اخر سر ببینم اصلا فیلم بالا نمیاد.
حالا به نظر شما باید صبر کنم تا پارت آخر یا اینکه راه دیگه ای هم هست.
سلام دوستان
من مشکله عجیبی دارم با سریالهایی که فرمت RMVB دارن.
هر وقت دانلود کردم به محض اتمام دانلود . سیستم قاطی میکنه . همش Restart Program میاد اصلا نمیشه حتی 1 کلیک کرد.
چندین فیلم هم تست کردم .ولی بازم همین مشکل هست. فقط میتونم از توی safe mode برم و فرمتشو به صورت دستی بردارم از انتهای نام فایل تا دیگه اون ارور رو نده .
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
یعنی ویندوز از کار میفته ؟ با آنتی ویروس (آپدیت شده) چک کردید سیستمو ؟نقل قول:
+
کسی برای پست 1243 جوابی نداره ؟
کاملا ویندوز از کار میوفته . یعنی حتی یه کلیک هم نمیتونم بکنم . :41:نقل قول:
آنتی ویروس هم همیشه آپدیت هست :31:
به هزار زحمت توی safe mode میتونم فرمتشو دستی عوض کنم تا دیگه اررور نده .
ویندوزم 7 هست
---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:49 AM ----------
نقل قول:
دوست عزیز مشکل crc error 2 تا علت داره
1 : فایل زیپ خراب هست
2: رم مشکل داره (این برای خودم اتفاق افتاده که میگما :31:)
که احتمال اولی زیاده برای حل این مشکل هم میتونید از خود نرم افزار Winrar استفاده کنید
با استفاده از گزینه ی repair میتونید مشکل فایل زیپ رو حل کنید
امیدوارم کمک کرده باشم :11:
میخواستم بگم آخرین ورژن mega codec pack رو بگیرید نصب کنید + km player اگه ندارید ، اما میگید تا دانلود میشه ویندوز از کار میفته و "نه با باز کردن فایل"نقل قول:
کاملا ویندوز از کار میوفته . یعنی حتی یه کلیک هم نمیتونم بکنم .
به هرحال اون کار رو بکنید جهت اطمینان. اگه درست نشد - و از کاردرست بودن آنتی ویروستون هم مطمئنید - ویندوز رو عوض کنید
(یه ویندوز دیگه بریزید. منظورم عوض کردن مدل ویندوز نیستا. مثلا اگه با se7en ultimate کار میکنید یه se7en ultimate ِ دیگه بخرید یا دانلود کنید . ترجیحا هم از اینا که ایرانیها توش دست بردن نباشه)
پارتها رو repair کردم اما بازم همون ارورها رو میده . اگه اشکال از رم هست چرا برای سایر فیلمها اینطور نیستنقل قول:
با استفاده از گزینه ی repair میتونید مشکل فایل زیپ رو حل کنید
نقل قول:
آخرین ورژن کدک هم نصب هست . ولی تا دانلود تموم میشه دیگه اصلا نمیتونم کاری بکنم
هم آنتی ویروس درست کار میکنه. هم این مشکل رو روی 3-4 تا ویندوز 7 دیگه هم داشتم . حدود 6-7 ماه پیش اولین بار تست کردم . از اون موقع تا الان ویندوز هم عوض شده . و ورژن جدید تری نصب کردم.
در مورد مشکل شما هم پس 100% فایل زیپ شدتون خراب هست.
من ذهنم به جایی قد نمیده جز اینکه سخت افزار خراب باشه! یا توانش کم باشه و مثلا خوب نتونه با سون کار کنهنقل قول:
دوستانِ دیگه اگه میدونن کمک بدن
دوستان من یه فیلم دانلود کردم که توی 4 پارت هست که 01 - 02 - 03 - 04 هست ....
چه طوری باید این ها رو به هم بچسبونم .....
ممنون.
با برنامه HJ-Split میتونی انجام بدی،از لینک زیر بگیر:نقل قول:
کد:http://www.freebyte.net/download/hjsplit.zip
این فایلی که پسوند .nfo داره و با بعضی از فیلمها دانلود میشه ، چه نوع فایلی است ؟ :11:
باید حذف بشه یا خیر ؟
اطلاعات آپلودر و سایت مبدا و از اینجور اباطیله.نقل قول:
پاک کردنش هم بلااشکاله و برخی گفتن که مستحب هم هست !
این فیلمها که تو عنوانش dual audio نوشته یعنی به دو زبون صدا داره ؟
سلام بچه ها من فیلم notting hill رو با فرمت عجیب a00 a01 ....a05 دانلود کردم حالا نمی تونم بزش بکنم . کسی میتونه کمک بکنه :31:
ممنون:11:
یحتمل با برنامه hj split استنقل قول:
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
؟.............نقل قول:
+
فیلم مانی بال رو گرفتم.. به صورتی بود که ظاهرا باید با hj split وصل میشد ولی نمیشه . پارتهاش عجیبه . به این صورت:
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv.001
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv_2
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv_3.003
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv_3
Mnybll-2011-720p_IMDB-DL.Com.mkv_4
چرا اینطوریه ؟ تو hj هم که میخوام پارت اولش رو باز کنم اصلا نشونش نمیده (جزو فرمتی که hj باید بازش کنه نیست یعنی)
آره، احتمالا هم یکی صدای اصلیش هست و اونیکی دوبلش به زبون دیگه.نقل قول:
پسوند آخرشون همینه یا چیز دیگست؟( از folder and search options تیک Hide extensions for known file typesنقل قول:
رو بردار ببین همینه پسوندشون؟)
اگه همین بود یحتمل:31: با برنامه HJ-Split باید باز بشه، پسوند فایل ها رو به 001 و 002 و ... تغییر بدید ببینید مشه یا نه!
سلام دوستان ...
من چند تا فيلم دانلود كردم ... از جمله فيلم هاي جديد مثل War House و ... نسخه ي Blue ray & 720 كه اينا رو من ريختم روي USB و وصل كردم به تلويزيون تا توي تي وي ببينمشون ... اما خب اينا اصلا هيچ زيرنويسي نداره خود فايل اصلي !
من حتي خود فايل اصلي رو با يه زيرنويسش ( هماهنگ ) داخل يه پوشه ريختم و باز امتحان كردم كه تلويزيون هيچ زيرنويسي رو نشون نداد.
مي خواستم ببينم راهي هست كه اين فايل ها رو با زيرنويس و روي فلش در تلويزيون ببينم يا نه كلا بايد بيخيالش بشم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد ...
بستگی داره تلویزیونت چی باشه . مثلا مدل های جدید سامسونگ (حتی بعضی قدیمی هاش) + LG زیرنویس srt رو اگه با فایل فیلم هم نام باشه راحت پخش میکنن . حتی اگه زمانش هماهنگ نباشه ، با سامسونگ میتونی با خود تلویزیون زیرنوس رو عقب جلو کنی . زبون رو هم باید Arabic بذاری .نقل قول:
ولی مثلا سونی srt رو پشتیبانی نمیکنه .
اگه تلویزیون به هیچ صراطی مستقیم نباشه ، فیلم فقط باید مجدداً با زیرنویس رندر بشه.
با نرم افزاری مثل Xilisoft video converter به صورت زیر میشه زیرنویس رو سوار فایل اصلی کرد:
1: انتخاب فایل فیلم مورد نظر با این دکمه
2: انتخاب فایل زیرنویس مورد نظر با این دکمه
3: انتخاب فرمت مقصد با این دکمه
3-4تا از آخرین فیلم هایی که دانلود کردم مشکل افت تصویر دارن .. هر 2-3 ثانیه کند میشن . codec هم نصب کردم ..
؟؟؟؟؟
این مشکل فقط فیلم های جدید دارن
کمک لطفا
بچه ها ما پلیری داریم که بتونه ویدیو های 10 بیت رو بدون تنظیم کردن خاص رندر کنه بده؟؟؟؟:13:
ظاهرا بچه ها هنوز سراغ 10bit نرفتن که خبری ازش نیست .......:13:
یک سری مطالب بدست اوردم که گرچه برای الان زیاد راحت نیست ولی بهتر از هیچی است...( تو این بین هم مسئله ساب هایی که عدد تو پلیر نشون می دادن رو هم فهمیدم چی هست بالاخره):31:
ولی فکر کنم بهتره یک معرفی اولیه بزارم که بعدا که ریپ کننده ها می رن سمتش ملت نمونن قضیه چیه...:5:
نقل قول:
فکر کنم شما اطلاعاتتون از بقیه بیشتر باشه در این زمینه ها
ما منتظر اطلاعات شما در این زمینه هستیم
سلامنقل قول:
Potplayer این فایلها را بدون مشکل پخش میکند ولی فرمت را به 8bit تغییر میدهد اگر میخواهید فایلهای تصویری Hi10bit را بدون تغییر و با بهترین کیفیت تماشا کنید بهتر است از MadVR به عنوان Video Renderer استفاده کنید(البته اگر یک کارت گرافیک متوسط به بالا دارید).
نمایش یک فایل Hi10bit با تنظیمات نامناسب:
نمایش یک فایل Hi10bit با تنظیمات مناسب:
vtn54 از من ماهر تر است.:31:نقل قول:
هنوز فایل 10 بیت ام طول میکشه تموم شه ولی نرم افزار MadVR نصب کردم ( و چند جور راهنما باسه تنظیم کردن دارم هر کدوم درست کار کرد و اسون تر بود ان روش رو می گم.)
شما از کدوم راهنما باسه تنظیم کردن استفاده کردین ؟ لینک می دین؟:20:نقل قول:
راهنمای دیگری هم چک کردین؟
اره یکی از نکاتی که منم دیدم همین بود که حتی اگر پخش شد فکر نکنین دارین 10 بیت می بینین ممکنه تبدیل به 8 بیت شده باشه و کیفیتش خراب شده باشه.....:27:
راستش بعضی راهنما ها مثل هفت خان رستمه باسه اجرا کردن.....ببینم موفقیتی در درست پخش کردنش پیدا می کنم یا نه:31:
سلام
متاسفانه اگر بخواهید بهترین کیفیت را داشته باشید باید از هفت خان رستم رد شوید :27:
اگر یک راهنمای کامل میخواهید بسته به پلیری که استفاده می کنید یکی از موارد زیر را انتخاب کنید:
1.اگر از MPC-HC استفاده میکنید:
2.اگر از Potplayer استفاده میکنید:
البته یک روش ساده تر هم این است که Klite-Mega Codec Pack را که حاوی MPC-HC و MadVR است نصب کنید و حین نصب گزینه های مربوط به آنها را انتخاب کنید و تمام.
MadVR بهترین Video Renderer موجود است برای اینکه کیفیت آن را با سایر رقبایش مقایسه کنید::27:
موفق باشید.
بعد از سالها یه پستی بزنیم :دی
واسه 10bit این مطلب رو مطالعه کنید.یه فایل html توی فولدر هستش که اصل کاری همونه :دی
سلام.
من از سایت پرشن یوزر هر چی فیلم دانلود میکنم، موقع باز کردن فایل های فشرده این ارور رو میده.
CRC failed in the encrypted file Goodfellas.1990.720p-(PersianUser.com).mkv. Corrupt file or wrong password.
repair و همینطور گزینه keep broken files هم فایده نداره.
باید چکار کرد ؟
ممنون.
اگه مطمئنید که پسورد فایل درسته با 7-zip اکسترکت کنید تا اونجاهاییکه جا داشته باشه اکسترکت میشه:46:نقل قول:
بله، کمیش رو به زحمت اجرا کرد، اما فیلم ناقص که به درد نمیخوره.نقل قول:
تعجب میکنم چرا هر چی فیلم از اون سایت میگیرم اینطوری میشه. خب یکبار فایل ها ناقص دانلود میشند نه همیشه.
سلام
بعضا پیش میاد ویدیویی که دانلود کرده ام، در لحظات خاص و کاملا معین، صدای فیلم به کل قطع میشه.
مثلا فرض کنید در لحظه 6:34 و همچنین لحظه 23:17 و 47:12 فیلم.
وقتی فیلم به این لحظات میرسه، صدا به کل قطع میشه. در صورتی که برای تصویر هیچ مشکلی وجود نداره.
و برای اینکه صدا رو از دست ندم مجبورم از روی این لحظه های مشخص، پرش کنم و بزنم جلو تا به این لحظات برنخورم.
-اساسا دلیل این مشکل چیه؟
احتمالا میگین خود فایل ویدیویی مورد نظر مشکل داره، خوب این واضح هست. منظورم دلیل فنی هست که این مشکل خاص بوجود میاد.
- و اینکه آیا روشی راه حلی چیزی برای تصحیح و تعمیر این مشکل وجود داره ؟
یعنی اگه مثلاً ثانیه 23:17 فیلم رو ببینید ، صدای فیلم تا آخرش قطع می شه؟
فایل رو رو سیستم یا پلیر دیگه امتحان کردید؟
من تا حالا با همچین مشکلی برخورد نکردم ، ولی اگه این مشکل را با همه فایلها
و با همه پلیرها دارید ، قضیه جدیه و باید بیشتر توجه کنید
ممکنه یه مشکل اساسی با هارد باشه.
بله دقیقا.نقل قول:
یعنی اگه مثلاً ثانیه 23:17 فیلم رو ببینید ، صدای فیلم تا آخرش قطع می شه؟
روی چند تا پلیر امتحان کردم و همین مشکل وجود داشته.نقل قول:
فایل رو رو سیستم یا پلیر دیگه امتحان کردید؟
از جمله در KMPlayer و مدیا پلیر خود ویندوز XP.
با همه فایل های ویدیویی که این مشکل رو ندارم.نقل قول:
من تا حالا با همچین مشکلی برخورد نکردم ، ولی اگه این مشکل را با همه فایلها
و با همه پلیرها دارید ، قضیه جدیه و باید بیشتر توجه کنید
ممکنه یه مشکل اساسی با هارد باشه.
کم پیش اومده که یک فایل ویدیویی چنین مشکلی داشته باشه ولی بعضا پیش اومده و سابقه داشته با این مشکل برخورد کنم.
مشخص هست که ایراد از اون فایل ویدیویی دانلود شده هست ، ولی میخواستم ببینم آیا راهی هست برای اینکه یک جوری این مشکلش برطرف بشه.
مثلا برنامه ای چیزی باشه که روی "بخش صوتی" ویدیو پردازش و عملیات هایی بتونه انجام بده یا مثلا بتونه تعمیر کنه !
حتی اگر راه دیگه ای نیست، بشه یک جوری اون لحظه های معین از کل ویدیو (و یا بخش صوتی ویدیو) حدف بشند بلکه این مشکل برداشته بشه! شاید اگر اون ثانیه های معین حدف بشند این مشکل هم حدف بشه! نمیدونم!
اصلا میشه چنین کاری کرد که بشه با برنامه ای ،به یک باره لحظه های کوتاهی از ویدیو رو حذف کرد و برنامه خودش کل ویدیو رو دوباره مونتاژ و بازسازی کنه؟! (یعنی بدون اینکه نیاز باشه ویدیو رو به چند قسمت مجزا تکه تکه کرد و تکه معیوب رو حذف کرد و دوباره تکه ها رو بهم چسباند و اینها !)
چون چندین لحظه مشکل ساز در اون ویدیو وجود داره و اذیت کننده هست هی بخوایم بارها تکه تکه کنیم و بهم بچسبونیم!
ضمن اینکه میخواستم یه راه حل کلی و معقول برای این مشکل قطع شدن صدا در حین پخش ویدیو پیدا کنم که بعضی وقتها پیش میاد.
در واقع شما نرم افزاری می خواید که بدون رندر کردن مجدد ، اون تیکه خراب رو حذف کنه
یکی دو بار فیلمهای بنده که خراب بودن ، نرم افزارهایی دانلود کردم برای تعمیرشون
ولی ضمن اینکه فیلم رو مجدد رندر می کردن ، نتیجه قابل قبولی هم نمی دادن
شما یه سرچی بکن برای نرم افزار با کلید واژه video repair ، یکی دو تا از نتیجه ها رو تست کن ببین چی میشه.
شما با vlc پخش کنی مشکلی پیش نمیاد
با VLC هم امتحان کردم باز همین مشکل وجود داره.نقل قول:
عجیبه اگه دیگرانی که با فایل های ویدیویی زیاد سر و کار دارند تا حالا به همچین موردی برنخورده اند.
چون خودم چند بار به این مشکل برخورده ام نه فقط روی کامپیوتر خودم، روی کامپیوترهای دیگه هم فایل مشکل دار ازین نوع ، دیده ام.
سلامنقل قول:
محمد جان من تا حالا به پرش صدا برنخوردم
مشکلات تصویر و به همریختگی آن رو داشتم ولی اینی که شما میگی من تا حالا ندیدم و موردهایی هم که خودم مواجه بودم به خاطر مشکل فایل بوده یا بد ریپ شده بوده یا بد دانلود شده بوده
ولی این یکی شما.....