میشه! ولی عواقب رو نمیدونم!نقل قول:
سآقا ما با یکی ازدواج کردیم حالا میخوام طلاقش بدم برم یه زن دیگه بگیرم
نمیشه ؟
:biggrin:
اثراتش چیه ؟ یعنی طوری میشه؟
تو منوی حرف زدن mean رو بزن بعد Break Up...
به هم میزنن
Printable View
میشه! ولی عواقب رو نمیدونم!نقل قول:
سآقا ما با یکی ازدواج کردیم حالا میخوام طلاقش بدم برم یه زن دیگه بگیرم
نمیشه ؟
:biggrin:
اثراتش چیه ؟ یعنی طوری میشه؟
تو منوی حرف زدن mean رو بزن بعد Break Up...
به هم میزنن
طلاقش دادم چیکار کنم بره بیرون از خونه کلا
گزینه MOVE توی کامپیوتر.نقل قول:
گزینه رو می زنی اون آدمی رو که می خوای بفرستی بیرون رو میاری سمت چپ بعد کنترل می کنی تیک کنترل خوانواده سمت چپی فعال باشه بعد گزینه ای که کار MOVE رو انجام میده (اسمش یادم نیست)رو میزنی بعد آدمه میره.
اسمش Make Active House Hold هست! که هر کدوم تیک بخورن اون خانواده اصلی میشهنقل قول:
(اسمش یادم نیست)
الان میشه با یه زن دیگه ازدواج کرد ؟ نمیشه که خیلی بده
میشه کی گفته نمیشه خوبشم میشه حتی می تونی روابطتو با زن اولت خوب کنی و دوباره با همون ازدواج کنی وقتی طلاق گرفتی دیگه آزادی.
نیما جان فکر می کنم منظور آرمین جان kick out باشه که در طی این گزینو سیمو میندازه بیرون و سیم برا خودش یه جایی میره و ما انتخاب نمی کنیم که میشه از توی نقشه دید.
بهترین را edit town هستش . من انداختمش بیرون کلا از بازی
زنده جون یاهوتو آن کن
راستی زن دیگه ای به غیر از اون Holly چیه نیستش ؟
ظاهر مهمه پول مهم نیست :d
راستش من خيلي توجه كردم ولي يا من مشكل پسندم(!) يا زن خوشگل كم گير مياد.:31:نقل قول:
اگر خيلي دقت كنيد و بگرديد شايد گيرتون اومد ولي من يع توصيه ميكنم به شما:
از من ميشنويد وقت خودتون رو براي پيدا كردن زن به هدر نديد بريد خودتون يه سيم زن بسازيد بعد هم منتقلش كنيد تو خونه اي كه ميخوايد اينجوري راحت تر هم هست و به علاوه دقيقا هموني ميشه كه ميخوايد:46::10:
بابا من خلاقیتم ضعیفه هر چی سعی کردم یه سیم ساختم اونم خوشگل نشد
اصلا من زن نمیتونم بسازم مرد میتونم
کسی سیم خوشگل پیش ساخته نداره بده ؟
کلکسیون نیست مثل همونی که برای خونه بود ؟
آقایون راهی نیست که وقتی مکانمو عوض میکنم چیزایی که کاشتم + الماسا و از این جور چیزای با ارزش مثل تابلو ها و قاب و اینا رو با خودم ببرم اون یکی خونه ؟
مخصوصا کلی درخت و گل و گیاه کاشتم نمیخوام بپرن آبم بهشون نمیدم آبیاری اتوماتیک زدم فقط دو روز یک بار یه برداشت میکنم :دی
خوب درختارو نمی تونید کاری بکنید ولی الماسارو میتونید بزارید توی کیفتون تابلو ها قاب ها و ... هم از همون قبیل اند درخت و گیاه رو کاریش نمیشه کرد ولی اگه یخچالتون آخرین مدله یخچالم با خودتون ببرین چون غذاهای توش نیازه چیز دیگه ای نیاز نیست و بقیه قابل ساختن هست.
لطفا دو تا پست یه جا ندهید و از ویرایش کمک بگیرید.
با تشکر.
یه راه دیگه هم هست که میرین تو قسمت خرید وسایل گزینه ای که به شکل جعبه هست رو می زنید. و وسایل رو نو اون کادر قرار می دید.
بله منم با شما موافقم ! احساس مديريت بر داشتتش!نقل قول:
ميگم يه سوال:
تو سيمز 47 نوشته بود ميشه جايي رو كه كامل سهامش رو خريدي اتيش بزني بيمه اش رو بگيري........ نميدونم الكي نوشته بود يا ما هنوز بلد نيستيم. جدي ميگم خودم خوندم.
كسي تونست به ما هم خبر بده.
سلام
من یک سوال دارم!
چه طوری میشه یک خونه خرید بعد خانواده با وسایل رو به اونجا منتقل کرد؟
دوستان اگه خبر داشته باشيد بيشتر مطالب سيمز47 شوخي هستن پس جدي نگيريد بريد خونتونو به اتيش بكشيد.حيف سيمز47 ديگه نميتونه پست بده چون قول داده بود برامون همه ي راز هاي سيمزو بگه.
شما اول با خانواده اي كه هستيد پول كافي بايد داشته باشيد بعد روي تلفن كليك ميكنيد ، بعد هم گزينه ي move رو ميزنيد (دقيق اسم گزينش يادم نيست ولي كلمه ي move توش داره!)نقل قول:
بعد هم از روي نقشه خونه اي رو كه ميخوايد انتخاب ميكنيد ( البته اگر پولتون برسه) بعد هم كساني رو كه ميخوايد برن اون خونه انتخاب ميكنيد و گزينه ي active sims رو هم بايد تيك دار كنيد.
اگر پول كافي هم نداريد و حوصلتون نميشه زياد كار كنيد كليد هاي ctrl+shift+C رو نگه ميداريد تا يه نوار باريك ظاهر بشه بالا ي صفح بعد هم تايپ ميكنيد: motherlode تا 50000 تا پول بهتون بده.:46::10:
لومینا جان من میخوام خونه عوض کنم
مجردم
(طلاق گرفتم)
الان زن مناسب پیدا نمیشه
حالا به درک الماسا رو میشه انتقال داد ولی درختامو چیکار کنم کلی درخت هستش !
راستی جایی نیست سیمز زن یونگ ادولت داشته باشه ما بدانلویدیم؟
نه من كه زن خوب نديدم (هر چي شمارش ميره بالا زناش بيريخت تر ميشن! اخه تو شماره ي 2 رن خوشگل باز يه چند تايي بود!)نقل قول:
خب مجردي كه راحت تره!
درخت ها رو ناراحت نباش اگر وقتي ميخواي نقل مكان كني دو تا گزينه مياد كه من معني هاش رو نميدونم تو ديكشنري نگاه كن ، من يكي از گزينه ها رو زدم تمام وسايل خونه رفت تو قسمت خري يه جعبه هست اونجا و بعد هم اين اينوينتوري ميتونستي بزاريشون تو خونه.:46:
در مورد زن هم مي كه توصيه ميكنم خودت يه زن خوشگل بساز منتقلش كن توي خونه اي كه ميخواي.:10:
اميدوارم به كارت بياد.:10:
دوست عزیز، برای وارد کردن باید Ctrl+Shift+C رو زد دیگه درسته ؟نقل قول:
برا ی من ارور Unknown میداد... چی کار باید بکنم؟
معذرت ميخوام درگ چي هست؟
واسه من که کار کرد!!نقل قول:
شما یک بار با دقت رمز رو وارد کنید 100% کار میکنه:10:
يعني وقتي كليد ها رو فشار ميديد يا وقتي رمز رو ميزنيد؟نقل قول:
اگر وقتي رمز رو ميزنيد ارور unknow ميده كه بايد بگم اشتباه ميزنيد رمز رو و بايد دقت كنيد.
منظور از درگ همون drag akd drop هست ( نميدونم درست نوشتم يا نه)نقل قول:
يعني وقتي كه راست يا چپ كليك ميكنيد ولي دستتون رو برنميداريد و ماوس رو تكون ميديد.
مثل عمل جا به جا كردن ايكون ها.
افتاد يا بيشتر توضيح بدم؟!:31::10:
آقا اون tetris سوپر استار سینما چیه؟
همونی که برای فوتبال یه چیزی به اسم آلتیک بود (درست نگفتم)
مطمئني كه درست نوشتي؟:13:نقل قول:
يكم بيشتر دقت كن. ببين دقيقا چي نوشته؟
آقا شما به اون چیکار داری آره اشتباه نوشتم
فقط میخوام بدونم اون خصوصیتی که طرفو سوپر استار سینما میکنه چیه
همین
آخرین مرحله Create Sim میاد .
با اون خصوصیاتم میشه آرزوی بزرگو تعیین کرد
میشه تمام رمزهاشو بزارین؟
رمز ها:نقل قول:
motherlode 50000 money
kaching 1000 money
testingcheatsenabled true با اين رمز ميتونيد با درگ كردن نياز هاتون رو پر يا خالي كنيد و يا با نگه داشتن شيفت و كليك بر روي زمين خالي خودتون رو تلپورت كنيد.:10:
رمز خاص ديگه اي هنوز براش نيومده.:20:
آقا اصلا میشه سوپر استار سینما شد ؟ اگه میشه tetris سوپر استار شدن چیه؟
ضمنا رمزی نیست life time happens زیاد کرد؟
------
راستی من چرا تا طلاق گرفتم پولام 400 هزار دلار شد؟ راهی نیست کم کنم پولامو؟
بله اينجور كه دوستان گفتن ميشه.نقل قول:
رمزي كه فعلا پيدا نشده ولي شما help رو تايپ كنيد يه سري رمز خودش بهتون ميگه
:18: مردم ميخوان پول هاشون رو زياد كنن شما ميخواي كم كني؟ خب برو سهام بخر يا برو كلاس هاي اموزشي اسكيل ها.
جریان این کلاس آموزشی چیه ؟
چطوریه ؟ باید از کارمون بزنیم؟
مثلا درجه یادگیری کلاس نقاشی از خود نقاشی کردن بیشتره؟ یعنی مثلا اگه 1 ساعت نقاشی کنیم بیشتر اسکیل میده یا یک ساعت کلاس ؟
نه دیگه سرعتیه یعنی سرعت کلاس ها بیشتره نیازی نیست از کارتون بزنید یه کلاس 1 ساعته یا بیشتر که روی هر جایی که به شما کار میدن بزنی یه کلاس داره بیشترشون
خسته نباشی
من که قبل از این که برم سر کار یکم پول ته حساب موند باهاش خوردمو خوابیدم اسکیل ورزشیمو 10 رسوندم بعد رفتم سر کار :)
اسکیلای کوکینگ و باغبانیی هم خوبه ول بقیه افتضاحه !
راستی کسی نگفت Tetris سوپر استار شدن چیه موقع ساخت سیم (منظورم سوپر استار سینماست)
دوست عزيز سعي كنيد فارسي بنويسيد.نقل قول:
شما قبض ها رو پرداخت نميكنيد در نتيجه مامور هم براي اين كه پولش رو ميخواد به جاش وسايلتون رو ميبره.
براي پرداخت قبض ها روي صندوق پستي كليك كنيد و اگر قبضي باشه گزينه ي pay bills رو بزنيد.:10:
اینی که شما میگید ویژگی سیم هست و اونم عکسش یه ستاره هست که داره میره بالا یه چیز تو مایه های ستاره ی دنباله دار که این ویژگی سیم شما رو مجبور میکنه که در بین مردم محبوبیت به دست بیاره و آدم معروفی بشه و اگه سوپراستار فوتبال هست که خوب معلومه اون عکس فوتبال اسمشم التحیک هست توی قسمتی برای بزرگترین آرزوی سیمتون حالا برای سینما هم حتما یا بدست اووردن پول هست یا عکس گیتار داره دیگه:31:نقل قول:
سلام
حقوق کار پزشکی خوبه؟ چقدره؟(لول 10)
من الان 60000 تا امتیاز آرزو دارم به نظرتون کدوم خصوصیت رو بگیرم؟
خوب دوستی که پزشک بود میگفت وقت کار خیلی نیست و ساعتی 1700 دلار گیرش میاد بهترین کاره اما باید توجه کنید که نصف شب بهتون زنگ میزنن میگن پاشو بیا بیمارستان وضع اورژانسیه شما هم مجبورید برید کاریش نمی تونید بکنید میندازنتون بیرون:دی
خوب اگه نیاز دارید کم بخورید هانگری hungray har بگیرید اگه نیاز دارید خرت و پرت پیدا کنید کلکسیون هلپرو collection helper بگیرید اگه نیاز دارید از جایی سریع به جای دیگه برید که به درد نمی خوره تلپورت teleporthرو بگیرید اگه نیاز دارید در دفترتون مثل یه قهرمان باشید آفیس هیرو office hero رو بگیرید اگه نیاز دارید اسکیل هارو زود تر یاد بگیرید فست لیرنرو fast learner بگیرید که من به شما این آخریرو پیشنهاد میکنم
میگم شغل نظامی چطوره واسه زن سیمم که دارم میسازمش انتخاب کنه؟
میشه ژنرال بشه بعد همه بهش احترام بذارن ؟ :دی
ژنرال زن چه شود :biggrin:
سلام
من به تازگي sims3 را خريده ام . اما پس از نصب بازي اجرا نمي شود و error زير را مي دهد : application have failed to start because application configuration is incorrect . سيسنم من يك phenom 9850 4x از نوع چهارهسته با 2G RAM و كارت گرافيك Geforce 8600 است . اگر كسي راه حل را ميداند ممنون ميشوم راهنمايي كند .
شما کرک سیمز رو ریختید یا نه؟نقل قول:
چون روی سیستم شما باید اجرا بشه :46:
مي گما من كه حال سركار رفتن نداشتم همش رمز پول ميزنم همه كلاس هارو مي رم.راستي چجوري خونمو عوض كنم؟اين خونه خيلي ك.وچيكه.
نقل قول:
مي گما من كه حال سركار رفتن نداشتم همش رمز پول ميزنم همه كلاس هارو مي رم.راستي چجوري خونمو عوض كنم؟اين خونه خيلي ك.وچيكه.
رو تلفن یا موبایلت کلیک کن!
بعد بزن move
و خونه ای که میخوای بری رو مشخص کن