بازم اون rsportcars قیمت خیلیا رو نمیزنه بهترین سایت برای دیدن قیمت های ماشین قسمت Autos سایت Yahoo یا MSN هست که خیلی جامع و کامل و قیمت همه ماشینهای موجود در بازار امریکا رو داره .
کد:http://autos.yahoo.com/
کد:http://autos.msn.com/
بازم اون rsportcars قیمت خیلیا رو نمیزنه بهترین سایت برای دیدن قیمت های ماشین قسمت Autos سایت Yahoo یا MSN هست که خیلی جامع و کامل و قیمت همه ماشینهای موجود در بازار امریکا رو داره .
کد:http://autos.yahoo.com/
کد:http://autos.msn.com/
ممنونم از جوابت دوست عزیز
میتونم بپرسم چرا ضرر نمیکنم؟
بچه ها ببینم قیمتاشون به دلیل بنزین پایین نیومده ؟
من 2 روز پیش تو روزنامه خوندم خیلیا اقدام به فروش کردن و اعتراض زیاد نسبت به این حرکت دولت . اما تا حالا قیمت پایینتر نیومده باز اگر کسی اطلاع جدیدتری داره بگه .نقل قول:
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟
نگفتم ضرر نمیکنی گفتم نسبت به او کمتر ضرر میکنی دوست عزیزنقل قول:
ممنونم از جوابت دوست عزیز
میتونم بپرسم چرا ضرر نمیکنم؟
ارزش نداره.حداکثر قیمت این ماشین 12 میلیون هست که این راهزنا آوردن رسوندنش اونجا .مگه تیپ 5 زمان تولیدش 13 میلیون بود .حالا اینا یه ماشین 10 میلیونی رو 15 میلیون قالب میکنن .
نه اقا لوگان با شما نبودم با اقای torpedo بودم
با سلام خدمت دوستان عزیز
من نمیدونم چی شده همه دارن این تندر رو خفه میکنند
کی گفته شتاب تندر از ریو کمتره . ا خه یه مدرکی بیاره . یا خودش یه کورس بذاره فیلمش رو نشون بده .
تندر از 206 کم بیاره واسش بد نیست چون 206 خودروی اسپرتی است و قطعا تندر رو رد میکنه ولی خوب برای یه خوانواده 5 نفره بدترین خودرو 206 است .
ولی تندر از ریو کم بیاره براش خیلی بده . و فعلا با شواهد تندر شتابش 10.2 ثانیه است ریو هم 11 و خرده ای . تازه من تو جاده چالوس تو یه کل کل حسابی پوز ریو رو خوابوندم . ولی ریو تو پیچ ها با جرات تر میپیچید . یه نکته قابل تو جه شما اقایون در مورد شتاب تندر و ریو که رینگ تندر 15 است و ریو 13 که خیلی تو شتاب تاثیر میذاره . تازه تندر من الان 6400 تا رفته و پشتش خوابیده و دیگه نه پشتش تو مانور در میره نه در دید عقب مشکل دارم . ماشین صاف صاف شده .
بعدش من با تندر تو جاده خداوکیلی با زانتیا 1800 یا حتی 2000 کل کل میکنم . چون تو شتاب ثانویه عالیه و در اینجا ریو کلا بازندس .
در باره کولر هم بگم تندر گازش کمه باید زیادش کنی تا خوب درست شه و بعد اون عالی میشه
در مورد تو دست بودن تو تندر هم میتونید تحقیق کنید .
کاربری یک فروم دیگر حسابی بین تندر و 206 سمندlx که خودش داشته و الان هم تندر داره میگه که تندر تو پایداری همپای سمند است میتونید برید ببینید و در کل هم تندر رو بهتر دونسته (البته 206 تیپ 2)
راستس اقایlavson1361 شما تو فرم پالس برو ببین یه اقایی تندر داره هم ریو خودش میگه که تو این دو تندر خیلی بیشتر میارزه
و اگر هم واقع بین باشیم به این پی میبریم . تندر صدای موتورش خیلی کم است ولی ریو بیشتر از حد معمول است
قدرت موتور تندر بهتره
تو سرعت های بالا تو دست تره
ایمنیش بیشتره
تو سرعت های بالا فکر میکنی ماشین موتور نداره چون صدا خیلی خیلی کم میاد و دیگه وقتید در
جاده خلوت با 180 190 تا میری گوش درد نمیگیری مثل ریو که باهاش تو 160 تا میری گوش ها مثل جریان سال های قبل که هر کی با پیکان جایی میرفت گوش هاش میگرفت میشه . اینقدر هم نگید قد تندر بلنده یه کم بخوابون و رینگ 13 مثل ریو بنداز هم قدش مثل سمند میشه بعد ببین ریو تو شتاب میتونه بهت برسه یا نه
حالا جدا از همه اینها
یه کلیپی هم دارم واسه همه 206 داران عزیز که هی میگن تندر اصلا تو شتاب به ریو نمیرسه یا به 206 نمیرسه
این کلیپ کورس 206 1600 با تندر 1600 است
ببینید و خودتان قضاوت کنید
راستس برای دیدن در سایت یوتب به فلش پلیر نیاز دارین و البته ----- شکن
http://www.youtube.com/watch?v=0D3v1EB_CVM
ولی پیکان تر تمیز و جوندار از پراید خیلی بهتره
راستش من یه بار که پراید سوار شدم 4 نفر ادم 100 کیلویی به بالا سوار ماشین کردم برای یک کاری صندوق هم یه 200 کیلو بار بود باورتون نمیشه تو راه صاف ماشین خاموش میکرد از 120 که اصلا بالاتر نمیرفت تو دست انداز ها هم ماشین میکوبید زمین فرمون هم که 60 درصد گیج میزد . ولی پیکان اصلا این مشکلات رو نداره فقط یه کم مصرفش زیاده
من خودم با پیکان جوندار خداوکیلی 160 تا رفتم و تو اون سرعت پیکان پیش پراید شاه بود
به نظر من اقا lavson1361 دچار توهم شده
پژو206 گزینه بهتریه براخرید تواین رنج
دوستان به نظرتون از هر نظر هم از نظر قیمت هم از نظر سواری و هر چیزه دیگه بهترین ماشین موجود و در ضمن خوش قیمت ترین ماشین بازار چیه ( کمترین قیمت و بهترین کیفیت به جز پراید و پیکان )؟؟؟
روي دوو ماتيز هم فكر كنيد يا يدونه ريسر تميز...
الان تو نظر سنجی 206 تیپ 5 اوله تندر و 405 و سمند lx دومند. دوستان اگه لطف کنن بگن منظورشون از سایر خودرو کدام هاست ممنون میشم.
ورنا فوق العاده پرمصرف هستش...نقل قول:
فرمان فوق العاده نرمي داره
از نظر فني و دوام هم سالهاي سال بدون خرج اضافي و مشكل كار ميكنه...
تعادل و پايداري خوبي داره و رانندگي باهاش خيلي لذت بخشه
منم فکر می کنم 206 بهترین گزینه است
اخه باید بدونیم واسه چی میخواد اگه واسه اسپرت و گاز دادن میخواد 206 وگرنه برای خوانواده که 206 بدرد نمی خوره .
آقا همونطور که گفتم تردیدی در کیفیت موتور لوگان وجود نداره . در مورد کلیپ که گذاشتی این داچیا لوگان هست که در رومانی اروپای غربی مونتا÷ میشه ولی با آرم داچیا بجای رنو . تو آخرین شماره مجله ماشین هم این خودرو رو بررسی کرده . ابن لوگان با لوگان موجود در ایران مشابه نیست کیفیت قطعات و مونتا÷ کلی فرق داره و به گفته تستر این ماشین حتی قطعات داخلی از لحاظ کیفیت کاملا فرق دارن . همینطور من کلیپ رو دیدم pejo 1600 نیست 1400 هست و در آخر هم با هم به خط میرسن . این هم متذکر بشم همونطوری که میدونید حتی تیپ 5 هم در ایران با نمونه اصلی حداقل 20 تا 30 درصد افت کیفیت براثر دستکاری قطعات و مونتا÷ بد پیدا کرده اگر تیپ5 مدل 82 رو با 85 مقایسه کنی و حتی یکبار پشتش بشینی کاملا این اختلاف چه موتوری چه بدنه محسوس هست . اما امکان نداره لوگان چه در سرعت چه در شتاب از 1600 پ÷و پیشی بگیره که این امر طبیعی هست چون این 2 تا اصلا در یک کلاس نیستن منظور هاچبک و سدان هست .
206 خودرویی هست که میشه روش به لطف ECU پیشرفته طیف وسیعی از امکانات الکترونیکی رو از جمله دسته کروز سوپرچیپ السیدی تایپ B & C و غیره رو نصب کرد . درمورد لوگان اطلاعی ندارم بشه اینکارروکرد یا نه .
Glx ترو تمیز مدل 75 تا 77 گیرت اومد بگیر.(فرانسوی)
دوو اسپیرو و ریسر هم بد نیستن ولی فروششون مشکله و لوازمشون نیست
داداش یعنی تو میگی تندر 1600 از یه نیم بچه 1400 کم بیاره
عجیبه
یه اقایی که این دو رو داره خودش میگه توشتاب 206 برتره مثلا تا 1 متر
من کلیپ 1400 ها رو دارم که 206 با فاصله زیادی از 1400 تندر جلو بود
اخه من خودمم تو جاده وقتی که با 5 سرنشین با ماشین 206 ت 5 اقواممون کل کل کردم انصافا تندر بهتر میکشید (206 هم 5 سرنشین داشت )
بعدش خوب کیفیت 206 هم بایداز این 206 ایران خیلی برتر باشه
مثل اینکه نمی دونی دست ایرانی بهش خورده
ولی خوب در کل 206 تو شتاب و سرعت برتره البته مدل هاچ بکش نه صندوقدارش
نقل قول:
با سلام :11:
اقای lavson1361 یکم تو اینجا اشتباه دارید
با اجازه اصلاح کنم
1=کم مصرف ترین خودروی سایپا و همچنین پاکترینشون که کمترین الاینده را دارد تندر است
منبع (عکس از روزنامه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. ................................
2= پرشتاب ترین خودروها که خوب معلوم است اول 206 بعد تندر و بعدش ریو (فعلا با مدارک موجود اینطور است ):46:
.................................................. ..............................
3= بی ریخت ترینشون
405 یا خود ریو که مثل وزق است:31: یا 206 قورباقه یا تندر گاو :31:
همشون یه جوری ایراد دارن ولی دیگه تندر از 405 خوشگلتره :13:
.................................................. ....................
4= خزترین خودرو ها
405 سمند
تندر که الان خز نیست (خیلی ها نمیشناسنش ):19:
.................................................. .......................
5=باکلاس ترین
گل
ورنا
پرشیا
206
ریو
سمند و تندر
یعنی فعلا که به نظر بنده اینجوری است :20:
6=پرمصرف ترین خودرو ها
405
سمند
.................................................. ................
.................
متن من رو یکمی با دقت بخونید کاملا این موضوع رو اتفاقا من گفتم که دست ایرانی خرابش کرده . مدل اس دی که فیس لیفت هست اصلا جای بحص نداره .....نقل قول:
در مورد 206 1400 کلیپی که خودتون گذاشتید اینطور نشون میده که داچیا لوگان 1600 با 206 1400 باهم مساوی به خط میرسن . اما نظر خودم اینکه لوگان بهتر عمل میکنه هم از لحاظ تئوری موتور هم عملی فقط مقابل 1400 . حالا از کجا مطمئن بشید 1400 هست چون 206 با حجم موتور بالاتر از پایه رو مثل همین لوگان همیشه و همه جا با تذکر حجم موتور بالا جلو اسم و مدل بیان میکنن تو این کلیپ هم اینطور هست : Lugan 1600 16v Vs peju 206 اگر مدل 1600 بود بدون تردید ذکر میشد و همینطور در نظرات کسی به 1600 بودن اشاره ای نکرده اگر پیدا کردید به ما هم خبر بدید .نقل قول:
در مورد تیپ 5 از لحاظ چیدمان و طراحی موتور و در عمل با طراحی بدنه تیپ 5 بهتر از لوگان عمل میکنه این واضح هست مثلا گریبکس لوگان از نوع JH3 هست که یک گریبکس قدرتی هست نه سرعتی و برای مصرف کمتر سوخت استفاده شده و عاقلانه هم بوده چون این ماشین یک سدان کاملا شهری هست با سیستم تعلیق نرم و راحت هست نه یک اسپرت هاچبک با سیستم تعلیق طبیعتا خشک . شما اگر میشه یک نوشته یا یک compare یا هرچی رو ارائه بده توش این 2 تا رو باهم مقایسه کرده باشن .
در مورد racing و به قولی کل کل هم یک فاکتور مهم محارت راننده هست که اگر مجرب نباشه قابلیتهای ماشین رو ازبین میبره معلوم نیست طرف شما این فاکتور رو داشته یا نه .
اقا جان 206 و تندرو ولش کن .الان من نمیفهمم برا چی تو نظر سنجی تندر با 405 با سمند ال ایکس با هم برابرند. آخه 405 و سمندو میشه با هم مقایسه کرد ولی دیگه اینا رو رو با تندر نمیشه مقایسه کرد چون :
میزان مصرف 10 برابر -میزان قدرت یک دهم برابر- ریخت 1دهم برابر-و...
شما اگه کاتالیست اگزوز 405 و بردارین بازم به تندر نمیرسه:31:
نه اقا این 206 5 با تندر 1600 است .
تندر از 206 به هیچ وجه کم نمیاره
من خودم 405 دارم تندر رفیقم رو بردم جاده قم
تو کل کل با زانتیا باورم نمیشد تندر مثا اسب شتاب میگرفت
تو شتاب ثانویه تندر از 206 تیپ 5 بهتره
به خصوص اگه تو ماشین سرنشین باشه
فرمایش شما کاملا درست هست چون اینجا بیشتریا فکر میکنم از رو علاقه و تعصب رای میدن . تندر موتورش 1600 با 16 سوپاپ هست که نسل جدید و بروز هست و کاملا بهتر عمل میکنه مخصوصا در شتاب و مصرف سوخت . اگر فقط به حجم موتور باشه که پیکان 1800 هست نسبت تراکم 16 به 1 هست پس بهتره !!!!!!نقل قول:
باید تمام فاکتورهای علمی و عملی مدنظر باشه نه علاقه و تعصب . سمند هم پایه طراحی فرانسه هست اما از نظر موتوری جالب نیست با قیمت اصلا همخونی نداره و نمیصرفه .
والا تا اونجایی که معلوم هست تو کلیپ 1400 هست چون باید حتما ذکر میشد اگر اینطور باشه شاید اصلا 206 مدل GT با حجم 2000 باشه ! آیرودینامیک و مشخصات گریبکس وزن و طراحی نشون نمیده لوگان بهتر عمل کنه من جایی نه خوندم نه شنیدم این مربوط به تیپ5 هست فقط . خودم هم تست نکردم به هرحال لوگان ماشین روز اروپاس که الان تو 12 کشور بطور همزمان تولید میشه . تو ایران من اگر باشم برای پارس خودرو رو میخرم نه ایران خودرو .نقل قول:
در مورد لوگان و زانتیا اگر 2000 منظور باشه که امکان نداره . ( جناب مافیا شما پستت رو 180 درجه چرخوندی چرا ؟ شما از 206 کلی تعریف کردی اما سره 1 دقیقه پست رو ادیت کردی و برعکس ! ) بازهم این موضوع متذکر میشم اصلا بحث کوبیدن بی دلیل و طرفداری الکی از یک نوع ماشین داخلی نیست ..............
به این میگن رفیق بی تصصب
واقعا جای تحسین داره که چنین شخصی بدون هیچ گونه تعصبی حرف میزنه
واقعا افرین دوست عزیز
خیلی دیونه بی تعصبیت شدم
افرین
آقا پستها قبلی من رو بخون شما فکر میکنی نظر من در مورد لوگان چیه ؟ بحث رو دو خودرو الان هست تیپ5 و لوگان 1600 . ببین من از هرنظر دارم بررسی میکنم به صورت علمی و مشخصاتی ( تا اونجایی که مطالعه کردم حمل بر بی ادبی و .. نشه ) شما میای میگی آقا من کل کل کردم این شد !!! رو چه حسابی چه کتابی ؟ تو کدوم جاده با کدوم راننده با کدوم مشخصات موتور با کدوم سوخت ؟؟؟؟؟نقل قول:
چیزی که مشخصات طراحی و تستهای استاندارد و نظرات میگن چیزی مخالف سخن شماس . جناب مافیا شما پستت رو 180 درجه چرخوندی چرا ؟ شما از 206 کلی تعریف کردی اما سره 1 دقیقه پست رو ادیت کردی و برعکس ! بازهم این موضوع متذکر میشم اصلا بحث کوبیدن بی دلیل و طرفداری الکی از یک نوع ماشین داخلی نیست .............. بحث مقایسه 2 نوع مشخص هست .
این سمند Lx جدیدا با موتور جدید بد نیستا امکاناتشم خیلی خوبه .
خیلی نسبت به کاراییش گرونه.نقل قول:
این سمند Lx جدیدا با موتور جدید بد نیستا امکاناتشم خیلی خوبه
اخه تو این رنج ماشینی نیست دیگه چی هست مثلا , دیگه از ریو و تندر و ... که خیلی بهتره . البته پارس ELX هم خیلی خوبه تو این رنج , که البته ایران خودرو تو این سری فروشی نداره و فکر میکنم البته یکمی بیشتر از 20 تومن باشه ولی امکاناتش خیلی خوبه و ماشین خیلی کاملیه از اون سمند LX هم بهتره .نقل قول:
خیلی نسبت به کاراییش گرونه.
تست ایمنی به صورت نمودار و شکل دو خودرو لوگان و 206 به وسیله EURO NCAP اروپا ببینید و نظر بدید کدوم از لحاظ ایمنی بالاتر هست :
کد:http://www.euroncap.com/tests/peugeot_206_2000/72.aspx
کد:http://www.euroncap.com/tests/dacia_logan_2005/221.aspx
میگم تو این تست مقاومت ماشین ها این ماشین قدیمیها که اندازه تانکند مثل شولتو میذارن اونجا این ماشین جدیدا رو میزنن بهش!؟ نه!؟
تو این تستها که جناب شهرامکت نوشتند تو لوگان یه سری جاهاش خیلی بهتر از 206 از آدم محافظت میکنه یه سری جاهاش خیلی بد. ولی مهم کلس که در 2 تاشون خوب محافظت میشه. تو لوگان یارو یجاش له و لورده میشه یه جاش سالمه سالمه .تو 206 همه جاش به طور متوسط لهو لورده میشه.
لوگان
Frontal impact driver [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Frontal impact passenger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Side impact driver [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو 206
Frontal impact driver [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Frontal impact passenger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Side impact driver
حالا این زانیا که انقدر ازش تعریف میکنن رو نگاه کنید
Side impact driver [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مگان4ستارس