كسي نيست جواب بده:5::8::46:نقل قول:
كسي نيست جواب بده:5::8::46:نقل قول:
اینم هست امیر البته این سری اولش هست که دیگه نه تولید میشه نه گیرم میاد(نشونه اصل بودنشم همونیه که گفتی)....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدا خراب میشه و دیسترویت.کاملا طبیعیه چون پخشتون 18 وات ار ام اس بدون دیسترویشن میده و وقتی ولوم رو زیاد میکنی از 18 بیشتر میخوای به باندت بدی در نتیجه صدا خراب میشه اگه صدای بیشتر و صاف میخوای یه امپ باید بگیری برای باندتنقل قول:
دوست عزیز فرق انچنانی ندارن توی ex ها کراس اوورها رو یکم اصلاح کردن صدا یه خورده زلال تره.اگه با امپ ببندی و خوب به صداشون گوش بذی ممکنه متوجه شی.همیننقل قول:
دوستان قیمت این LCD ها که روی سایه بان هستش چنده ؟؟؟؟؟ پلیس گیر نمیده؟
با سلام خدمت اساتید عزیز
من توی خود سایت kenwood مشخصات این 2 تا رو مشاهده کردم گفتم بزارم دوستان هم اطلاع داشته باشند:
718ex : 400w peak power
718:320w peak power
بقیه چیزاشم شبیه هم فقط 718ex این option هم داشت:70mm Water Resistance Cone
در مجموع چیز بهتری این ex
اینم سایت منبع:
کد:http://india.kenwood.com/products/car/speakers/kfc-hq718ex/index.html
کد:http://india.kenwood.com/products/car/speakers/kfc-hq718/index.html
اینم مشخصات دقیق همراه با عکس این دو:
کد:http://www.freeimagehosting.net/image.php?e6126fbe43.jpg
کد:http://www.postimage.org/image.php?v=TsmzYXS
نقل قول:یک چندتا نکته هست که من باید بگم.......نقل قول:
1- اینکه روی peak power حساب نکن(قدرت لحظه ای برای حداکثر یک دقیقه) باید به rated power توجه کنی که قدرت واقعی برای مدت طولانی هست ....
2-frequency responce هر چی بازه بیشتریه شامل بشه بهتره یعنی صدای زیر و بم بیشتری رو می تونه پخش کنه(منظورم بلندی نیست انواع صدای متفاوت از لحاظ بمی و زیری هست)....
3- 718معمولی 4 اهم هست و 718ex سه اهم نتیجش اینه که معمولی بدون آمپ بهتر
جواب میده و با خیال راحت میشه بستش....
ضبط 2050 پایونیر رو میشه آمپ بهش وصل کرد؟
بله میشه و هیچ مشکلی نیستنقل قول:
چون یه جفت خروجی RCA داره و میتونین بهش آمپ وصل کنین(برای عقب:46:)
البته عقب و جلوش فرقی نمیکنه
ولی یه موقع اگه بخواین بالانس باند ها رو تغییر بدین جزو عقب حساب میشه(ببخشید اگه گنگ گفتم )
گرفتم:40:نقل قول:
یک جفت باند ts-a6962e هم نصب دارم بدرد میخوره؟ چه آمپی براش بخرم خوبه؟
ساب هم میشه گذاشت:31: ؟
متاسفانه باند هاتون زیاد جالب نیستننقل قول:
بهتره مثلا با یه جفت 718 کنوود عوض بشن(قیمت 75 - 85 تومن)
آمپ هم بسته به بودجتون و باندی که قراره انتخاب کنید معرفی میشه
بله ساب هم میشه گذاشت
اگه یه آمپ 4 کانال بگیرین مثلا
میتونین 2 کانالش رو به اسپیکر ها بدین و 2 کانالش رو در حالت بریج به ساب بدین :11:
نقل قول:
دوستان کسی قیمت نداره؟:19:
:20:نقل قول:
فکر کنم کار راه انداز باشه:20:
آمپ هم یه قیمت متوسط باشه خیلی نمیخوام هزینه کنم یه باس نرم میخوام و صدای باکیفیت بلند هم نبود نبود ساب هم باکس میکنم
با همین باندها چه آمپی بگیرم(4کانال و 2 کانال شاید ساب نذاشتم) ساب چی بگیرم
با باند 718 چه آمپی (4کانال و 2 کانال) وچه سابی بگیرم
718 روی همین تاقچه میخوره یا باید دوباره بریده بشه؟
دست 2 ts-a6962e رو میخرن؟
دوستان الان یه آمپ 4 کاناله ی معمولی قیمتش چنده؟
:21:آخه معمولی داریم تا معمولینقل قول:
مثلا آمپ 8401 کنوود که 4 تا 60 وات میده قیمتش چیزی حدود 130 تومن هست
که از کیفیت ساخت خوبی هم بهره میبره
من الان یه آمپ 5203 کنوود دارم که به یه جفت باند 6975 وصل هست...
میخواستم ببینم اگه بخوام یه ساب اضافه کنم با توجه به اینکه آمپم 2 کاناله هست...بهتره که یه آمپ 4 کاناله بخرم و یا یه آمپ دو کاناله ی دیگه اضافه کنم؟!
به نظره من بهتره یه آمپ مونو برای ساب بگیریننقل قول:
نمونش 8104 کنوود که یکی از آمپهای خوب بازار هست :46:
سلام خدمت دوستان عزیز از آقای amir.dk و سایر دوستان یه سوال داشتم
خیلی وقته که دنبال خریدن یه آمپ 4 کانال خوب و با کیفیت برای jbl-p953>>RMS110W هستم ساب رو هم mtx4512 در نظر دارم (کلا" زیر 100 هزار تومن و حتما" mtx البته میگنxpro-12 ساند هم با قیمت 95 تومن خوبه) حالا واقعا" گیج شدم نمیدونم آمپ چی بگیرم تا 200 هزار تومن که فعلا" هم باند رو جواب بده هم سابو ؟در ضمن پخش من 3950 هستش با دو تا خروجیRCA واقعا" ممنون میشم کمکم کنید
با سلام خدمت اساتید یکی از دوستان می خواد یک ضبط و باند برداره به نظر شما 5850 یا 6050 را برداره چه فرقی میان این دو هست لطف کنید بگید ؟باند 6960 چطوره آیا آمپ میخوره؟ و آمپ هم زیر 90 لطف کنید بگید چی خوبه ممنون از لطفتون اگه سریع جواب بدی:11:
این آمپی که شما گفتید 4 کاناله هست،درسته؟نقل قول:
پس با این حساب دیگه نیازی به اون یکی آمپم نیست؟
ببین دوست من امیر درست میگه که بهتره امپ سابت از باندات جدا باشه اونم به خاطر اینکه وقتی جدا باشن به راحتی می تونی هر کدوم رو هر جور که دوست داری تنظیم کنی و دچار کمبود قدرت یا (قطع صدا)cut off نمی شی....نقل قول:
البته بستگی به سابتم داره(مدلشو بگی بهتره)
آمپ کنوود 8104 مونو کلاس d به راحتی 300 وات rms روی 4اهم و 500 وات rms روی 2 اهم میده....
یه باند که باس خوب بزنه برای پخش Pioneer 2050 معرفی کنید لطفا(بدون آمپ)/ یه باند هم با آمپ2 کانال(قیمت متوسط رو به پایین) پیشنهاد بدید
JBL GTO937-Mtx XT693-Kenwood 718 OR 718EX-
؟؟؟؟؟
به نظر من بدون آمپ MTX693 رو بردار بیشتر برات کار می کنه صدای 718 رو 2ساعت بیشتر نمیشه تحمل کرد ولی BASS بیشتری داره با آمپ هم GBL963 با یه آمپ JBL 75.2 ببندی راضیت میکنه آمپ ارزون تر هم JBL_A402 وKenwood5204نقل قول:
اشتباه تایپی شد JBL963نقل قول:
کسی قیمت این دوتا آمپ رو داره؟
JBL 75.2
pca2.360
یه سوال دیگه آمپ مونو 8104 برای sub pcw 15 soundstream جواب میده؟ قیمت این ساب چقدره زیر 100 هست ولی دقیقا" چنده؟
سلام
اکثر مطالب رو خوندم خیلی مفید و جامع بود
من خودم تصمیمم دارم تا 500 تومنی خرج سیستم واسه پرایده 141 م بکنم
خواستم شما هم نظر بدین
نظر شما اساتید خودم برام خیلی مهمه البته نمیدونم باند های که انتخاب کردم توی بازار هست یانه
و قیمت الانشم چقده
من ضبط 6050 پایونر
باند 718معمولی یا اینکه 953 jbl (حالا هر کدوم شما پیشنهاد بدین)
امپ هم میخوام 6203 کنود باشه(قیمتشو ندارم)
حالا نظر تون چیه و یه حدود قیمت دقیق هم میخوام البته با نصب و بقیه هزینهاش و مورد اخر اینکه اصل یا تقلبی بودنشو بلد نیستم
کمک بزرگی به من میکنید
6050 تقلبی حواست باشه پنل برقی نداره و DVD هم میخوره یه کنترل خیلی بزرگ هم داره با شونصدتا دکمه ....
متوجه نشدم
اصلیش زیاد دکمه داره و dvdمیخوره یا اینکه تقلبیش:18:
قیمتها رو ندارم متاسفانه.....:41:نقل قول:
sub pcw 15 soundstream یک ساب Dual 4-ohm هست که 400 Watts RMS می خواد اما آمپ کنوود 8104 مونو کلاس دی 300 وات rms روی 4اهم می ده(می تونه راش بندازه اما از حداکثر قدرت سابت نمی تونی استفاده کنی)
تقلبیش DVD میخوره و دکمه های زیادی دارهنقل قول:
6050 تقلبی میشه گفت هیچی نداره
حتی دمو و ....
شما اگه میخوای 6050 بخری باید یه همچین چیزی بخری :46:
سلام
محصولات پايونيراگر با گارانتي پايونيران باشه اصلي هستش.
سلام
ببخشید این سئوال مجدد تکراری پرسیدم
اکثر مطالب رو خوندم خیلی مفید و جامع بود
من خودم تصمیمم دارم تا 500 تومنی خرج سیستم واسه پرایده 141 م بکنم
خواستم شما هم نظر بدین
نظر شما اساتید خودم برام خیلی مهمه البته نمیدونم باند های که انتخاب کردم توی بازار هست یانه
و قیمت الانشم چقده
من ضبط 6050 پایونر
باند 718معمولی یا اینکه 953 jbl (حالا هر کدوم شما پیشنهاد بدین)
امپ هم میخوام 6203 کنود باشه(قیمتشو ندارم)
حالا نظر تون چیه ؟
کمک بزرگی به من میکنید
برای این سیستمی که گفتی 500 تومن خوبه:31:پس بودجه فعلآ کافیه....نقل قول:
پخشت که عالیه قیمت اصلش 180-200تومنه.
هر دو تا باند تو بازار هست اما 953 کمیاب شده و اگر پیدا بشه به قیمت بالای 120 بهت میدن,953 یک باند قدرتیه بیس فراوانی داره که کیفیتش هم خوبه,ولی 718 اونم معمولی فراوون تو بازار گیر میاد که 70-80 تومن میدنش و بیسش واقعآ خوبه و کیفیتشم با توجه به پولی که میدی راضی کننده....
آمپتم خوبه برای هر دوتا باند کافیه 2 کاناله 2تا 150وات آر ام اس روی 4 اهم(718 و953 هر دوتا 4 اهم هستن).قیمت این آمپ فکر کنم چیزی بین130-150باشه
با سلام خدمت همه ی اساتید و دوستان من هم می خام همین یکی دو روزه واسه ماشینم سیستم ببندم ماشینم ریو هستش می خواستم ببینم که ظبط sony bt2500 ظبط خوبیه؟البته تا 200 تومن میتونم خرج کنم ولی بدم نمیومد بلوتوث داشته باشه ولی یه نفر بهم گفت فرق پایونر با سونی مثل بنز و پرایده!!!!!
اگه میشه راهنمایی کنید در ضمن باند لزمه بندازم؟؟؟؟
این ساب تو بازار هست؟
Steel mate | SW826
قیمت؟اسم خاصی داره؟
JBL 937 چطور هست کسی داره راضی هست بیس زدنش خوبه؟قیمت الانش؟با چه آمپ خوش قیمتی میشه درایوش کرد؟
مرسی از جوابتون شما برای این آمپ چه سابی از ساند 12 اینچ پیشنهاد می دید؟ Xpro12 چجوره مشخصاتشو پیدا نکردم ؟نقل قول:
آمپ LW500.4 ساند روی 2 اهم استیبل هست؟ مشخصات اینو هم پیدا نکردم برای اینفینیتی کاپا 692.9 می خوام JBL953 که پیدا نمیشه!!
لطف کنید یه آمپ 4 کانال که امتحان پس داده تا 120 معرفی کنید. دیگه واقعا" گیج شدم. بگید خلاص شم برم بخرم . مرسی
پس چی شد؟؟؟؟کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟؟؟
نقل قول:سلام...نقل قول:
ببین دوست من,من الان تو خونمون 2 تا ماشین داریم که یکیش پخش سونی mex-bt3600u داره و یکی دیگش pioneer 4150sd داره درسته که سونیه بلوتوث داره اما هیچ وقت مثل پایونر نمیشه چون شما وقتی بخوای تنظیمش کنی به جرآت می تونم بگم یک پخش ساده مثل 4150 حدود 3 برابر تنظیمات بیشتری نسبت به سونیه داره که سونی تو خواب اینا رو نداره و واقعآ پایونر از پس خوندن اکثر سی دی های خش دار بر میاد واسه همینه که بیشتر بچه ها توصیه میکنن بری پایونر بخری و منم توصیم همینه ...
اگر اهل ولوم دادن نیستی که لزومی نداره بری باند بخری ولی اگرم دوست داری ولوم بدی بگو تا مدل باندها رو با قیمت برات بگم...
xpro 12 نخر به نظره مننقل قول:
نسبت به قیمتش زیاد تعریفی نیست(من دارم)
میتونی pw12 یا pw 15 بگیری که 12 اینچیش کیفیتی تر و 15 اینچی قدرتی تر هست
آمپ 4 کانال هم میتونی از 8401 کنوود استفاده کنی که 4 تا 60 وات میده و کیفیت ساختش هم به نظره من خوبه
اون باند اینفینیتی هم کیفیت خیلی خوبی ارائه میده