کسی می تونه فایل های اصلی که موقع خرید روی گوشی هست ( یعنی همون سه تا کلیپ و چندتا تم) رو برای من بزاره. آخه همش پرید. لازمشون دارم.
با تشکر
Printable View
کسی می تونه فایل های اصلی که موقع خرید روی گوشی هست ( یعنی همون سه تا کلیپ و چندتا تم) رو برای من بزاره. آخه همش پرید. لازمشون دارم.
با تشکر
آقا یکی بیا عیب هاشو بگه.
شادمهر جان در حدود يك ماه و اندي پيش كه من اين گوشي رو چند روزي دستم بود توي همين تاپيك يه پست درباره اشكالات k850 ارسال كردم كه متاسفانه خيلي از دوستان در اون زمان عليه من جبهه گيري كردن.نقل قول:
خيلي جالبه بدوني همون افراد عزيز تازه به حرفهاي من پي بردند و...
در هر صورت من باز هم از تجربه يك هفته اي ام نكاتي رو در اختيارتون مي زارم شايد بتونه كمكي هرچند اندك به شما انجام داده باشم.
ايرادات:
- كيفيت عكس اين گوشي با اينكه جزئيات رو بخوبي نمايش ميده اما در رنگ بندي ها اصلا جالب عمل نمي كنه.اما در مجموع قابل تحمل هستش.اما شما برتري محسوسي رو نمي تونيد بين عكس گرفته شده توسط اين گوشي در قياس با k800 lمشاهده كنيد.در واقع دوربين k850 همون دوربين k800 هستش و در واقع بصورت نرم افزاري پيكسل اون رو افزايش دادند.
در مورد گوشي هاي نوكيا هم همين امر صادق هستش.
- اشكال بزرگ و اساسي k850 درپوش لنز دوربين اون هستش!!!!
براي يك گوشي كه در واقع و صرفا يه كمرافون اختصاصي هستش اين اشكال يه نمره منفي به حساب مياد.اثر انگشت،گردوغبار و هزاران خطر ديگه كه شيشه محافظ دوربين شما رو تهديد مي كنه.
حالا نمي دونم اين چه سياستي بوده كه كاور لنز رو زيره شيشه دوربين قرار دادن.
بگذريم.
اشكالات ديگه عمدتا سليقه اي هستند مثل صفحه كليد اون يا كليد جهت هاي اون چون هر كس ظاهر گوشي رو به يك ديد مي بينه.
ممنون rjoun عزیز
ضمنا سرعت کم توی قسمت مدیا و البته جدیدا کیفیت ساخت پایین
اون درپوش لنز برای اینکه خیلی حساس و ظریفه ، برای اینکه برخورد دست باهاش یه وقت خرابش نکنه ، اونو زیر شیشه قرار دادن.
راستش من هم خيلي از اين اشكال شنيدم.نقل قول:
اما چه ميشه كرد هيچ وقت هيچ چيز سري اول نخواهد شد!
ببخشيد امين جان مگه مجبور بودن اين طوري بسازن؟نقل قول:
اين قرطي بازي ها فقط يه نتيجه داره و اونم خط افتادن رو اون شيشه هستش.
مطمئن باش كه بر روي عكاسي شما اثر ميزاره.اثر انگشت.گردو غبار.خش و خداي ناكرده ضربه.
همين اشكال رو n95 8 gb داره!!!!
بعد از يك ماه مي بيني كه شيشه لنز افتضاح شده!
ممنونم
ولی من این مطمئنم که شیشه لنز کا850 ضد خشه فقط تنها ایرادش کثیف شدنشه که به کیفیت عکس تاثیر میزاره
راستی دوستان من کا850 میخوام بفروشم و جز سری های اولش هست و کیفیت ساخت بالایی داره البته نسبت به جدیداش و گارانتی اصلی هست یعنی سیتادل
چند ميديش؟
چقدر كار كرده؟
چند تا عكس بذار ازش
ایراداتی که Rjoun و corey گفتند کاملاً درسته و در جواب دوستمون amin 3gp باید بگم که تمام دوربین های دیجیتال دنیا یه همچون درپوش برقی دارند ولی هیچ کدوم همچین کار احمقانه ای رو نکردن که جلوش محافظ شیشه ای بزارن
خوب این یک موبایله نه یک دوربین دیجیتال. من نمیخوام از 850 دفاع کنم چون خودم یکی از منتقدینش هستم.
از نظر طراحی ظاهری به نظر من حرف نداره . ولی ایرادات این گوشی از نظر من :
1- کیفیت دوربین در حد انتظار نیست . البته من موافق نیستم که مگا پیکسل دوربین ،نرم افزاری زیاد شده ولی خب کیفیت راضی کننده نیست. ( هم فلاش رو میگم هم دوربین رو )
2- سرعت پایین گوشی در مقایسه با بقیه گوشیهای سونی اریکسون.
3- پسرفت نحوه ضبط مکالمه تلفنی نسبت به مدلهای قبلی. اگه دقت کرده باشید هنگام ضبط صدا هر 20 ثانیه یه بوق میزنه.
4- یه چیز دیگه که مهم بود برای من ،تو k800 وقتی 1 عکسو میزاشتی روی یه کنتاکت ، بعدا اگه عکسه پاک میشد ، باز هم همچنان کنتاکت با عکس میومد بالا ولی این قابلیت در k850 وجود ندارد.
5- عدم وجود دکمه پخش موسیقی در کنار گوشی با این که سمت چپ گوشی هیچی نیست ، میتونست و میبایست این دگمه وجود داشته باشه .
6- ریست شدن نا خود اگاه گوشی.
بچه ها کسی نیست جواب مارو بده ؟!!!نقل قول:
سلام بچه ها من یک کا 850 گرفتم.اوایل خوب بود ولی اخیرا دکمه های تاچش بیخود گیر می ده کار نمی کنه یکهو خوب می شه می شه راهنماییم کنید.
با تشکر
اين تاچش حرارتيهنقل قول:
سلام بچه ها من یک کا 850 گرفتم.اوایل خوب بود ولی اخیرا دکمه های تاچش بیخود گیر می ده کار نمی کنه یکهو خوب می شه می شه راهنماییم کنید.
ممكنه با كاهش دما كار نكنه
شما اونجا هوا سرده؟
گوشی من پشت شیشه اون گردو غبار رفته من قاب پشتش باز کردم ولی یکایرادی داشت که اون شیشه به قابش
وصل نیست بلکه به درپوش آن وصله
شما منبعی داری که تاچش حرارتیه ؟نقل قول:
فکر نکنم این جوری باشه اخه تا اونجا که من میدونم سنسور حرارتی( استرین گیج ) که انقدر حساس باشه نداریم.
نقل قول:دوستان کسی نمی دونه؟نقل قول:
گوشیم مشکل پیدا کرده؟
لطفا اگه می دونید کمک کنید
يادم نيست ولي يادمه منبعش معتبر بود كه يادم موندهنقل قول:
شما منبعی داری که تاچش حرارتیه ؟
فکر نکنم این جوری باشه اخه تا اونجا که من میدونم سنسور حرارتی( استرین گیج ) که انقدر حساس باشه نداریم.
مقاله خارجي بود
سلام بر دوستان قدیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (و جدید)
مدت زیادی بود که تو این تاپیک نیومده بودم و مشکلم محرومیت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که الان دوباره درست شده
یه سووال دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعد از اینکه مموری گوشی رو عوض کردم دوربین گوشی به شدت کیفیت عکاسیش افت کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم مشکل از مموری هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم قبلی مارکش SanDisk بود و این جدیده Sony هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
به نظر من ربطی به مموری نداره آخه مموری کارش فقط ذخیره اطلاعات است
میتونی مموری اون رو بیرون بیاری و درحافظه گوشی ذخیره کنی
و ببین کیفیت عکس بهتر شده یا نه
:10::10:
این دیگه از اون حرفای خنده دار بود.نقل قول:
گندش بزنن این گوشیو
من تقریبا 6 ماه پیش گرفتم و سرعتش هم خیلی خوبه - کیفیت عکسش هم حرف نداره (البته اگه تنظیمات مربوطه رو خوب انجام بدید) ولی با اجازتون حدود 2.5 ماه پیش سوخت !
یه روز صبح پا شدم دیدم دیگه روشن نمی شه ، نه صفحه نه خود گوشی و pc هم شناسایش نمی کنه .
خلاصه 92 تومان خرج انداخت رو دستم
Uif - فلت - آی سی پاور... فک کنم تنها جاییش که سالم مونده بود LCDیش بود!
مشکل ریست شدنش هم که .. قربونش برم هفته ای ده بار باید ریست بشه.
فریمور جدید مشکل ریست شدن کاملا حل کرده
سوختن هم شانسه من کا800 سوخت و 120 تومن خرجش میشد برای همین لاشه گوشی فروختم
اصولا هر گوشی که شما می خرید همون سری اول مهمه چون وقتی تولیدش متوقف میشه امتیازش رو به دیگر کارخانه ها میدن:10:نقل قول:
من هم مشکل ریست شدن رو به وفور داشتم اما الان چند ماهی هست که آپدیت کردم و دیگه اصلاً ریست نمیشهنقل قول:
کیفیت یک محصول هم تا حد زیادی به کشور سازندش مربوط میشه. کسایی که با دوربین های دیجیتال سونی چینی و ژاپنی یا کانن چینی و ژاپنی عکاسی کرده باشن می دونن که تفاوتی از زمین تا آسمون بین یه دوربین از یه مدل چینی و ژاپنی وجود داره
سلام
3 تا سوال
اولا اینکه این گوشی این دکمه هاش نمی افته یا دکمه های لمسی سریع خراب نمیشه
دوم گوشی رو خریدیم وسایل جانبی گوشی چی چیزایی هست
سوم قیمت الان چنده ؟
نمیدونم تا چه حد در جریان ساعت ها و تقویمهای فلش که میشه به عنوان wallpaper روی این گوشی استفاده کرد هستید
اینجا میتونید تعداد زیادی از اونها رو دانلود کنید
البته من یه ایده دارم که کسی اگر ساخت فلش بلد هست به راحتی میتونه تقویم رو شمسی کنهکد:http://gallery.mobile9.com/c/flash-download/
و خیلی جالب میشه اگر بشه ساعت و تقویم شمسی رو به عنوان wallpaper داشته باشیم
سلام دوستان.
امروز دوباره یک K850 خریدم.از طرف پرسیدم گفت 6ماهه خریده وتا حالا آپ دیت نکرده.دیشب زدم آپ دیت کنم نوشته بود آپ دبت وجود نداره.جریان چیه؟؟؟
سلام.
میخواستم ببینم کسایی که این گوشی رو دارن ازش راضی هستن و ارزش خریدن داره یا نه.
ممنون.
اینجا یه نفر پیدا نمیشه که k850 داشته باشه جواب من رو بده ؟:41:نقل قول:
تو صفحات قبل بگردی جواب سوالت کامل میگیرینقل قول:
در کل کا850 با فریمورهای جدید دوربین خوبی داره ولی فیلم برداریش مثل همه سونی اریکسون ها ضعیفه
صدای خوب و نسبتا بلندی داره و کیفیتش هم خوبخ تو هدفون هم عالیه
کیفیت ساختش خوبه ولی قدیمی هاش بهتره صفحه کلید غیرعادی داره ولی بعد از یک مدت که با گوشی کار کردی برات عادی میشه
در کل گوشی خوبی هستش و با ان قیمت یعنی 270 واقعا میرزه
من این گوشیو دارم ولی راضی نیستم
من دارم و کم و بیش راضی ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه مشکلات گوشی رو بگین؟
قیمتش رو شنیدم تا 250 هم رسیده.درسته؟
در کل گوشی هست که به دوستان خریدش رو توصیه کنم؟و آبرومون حفظ بشه؟
جدا" 250 ؟
من تیر خریدم 370 !
من شنیدم.مطمئن نیستم.جملم سوالی بود.
قیمتش توی سایت گوشی شاپ 272 هست یرای فروش
سلام
راست که میگن باتری های جدید این گوشی اصل نیست؟
باتری اصل براش بخوام بخرم چقدر هزینش میشه؟
باتری اصل با غیر اصلش چه فرقی با هم دارند؟
سلام من opera 4.1 رو میریزم موقع کانکت fail میشه
چی باید کرد
تاریخ هم درست کردم ولی نمیشه:((
من شنیدم با این opera میشه رایگان وب دید
دوستان opera 4.1 با 850 مشکلی داره؟
واسه من کانکت نمیشه و fail میده