سلام
من مي خواهم عنوان آيتم رو در دفتر چه تلفن تغيير بدهم
مثلا به جاي عبارت mobile چيزي ديگه بنويسم .
همچين امكاني وجود داره ؟
در نوكيا گزينه اي به نام edit label وجود داشت.
Printable View
سلام
من مي خواهم عنوان آيتم رو در دفتر چه تلفن تغيير بدهم
مثلا به جاي عبارت mobile چيزي ديگه بنويسم .
همچين امكاني وجود داره ؟
در نوكيا گزينه اي به نام edit label وجود داشت.
جز add field توی منوی edit contact گزینه ای دیگه نیست.مثلا چی میخوای وارد کنی که نداره؟
سلام. تتو گوشی من آب رفته . آموزش تصویری باز کردن 960 رو از کجا گیر بیارم؟
فروم ir-tci دات org برو بخش آموزش UIQ3.
سلام ، متاسفانه هیچ کدوم از نرم افزارهای MyPhoneExplorer (حتی آخرین ورژن) و MobTime Cell Phone Manager V6.6.5 گوشی w960 رو نمی شناسن!! حالا از چی استفاده کنم؟؟:41::18:نقل قول:
توی تنظیمات My Phone Explorer ، تنظیمات مربوط به پورت رو درست انتخاب میکنین؟نقل قول:
سلام به همه
دوستان كسي فابل زبان فارسي داونلود شده واسه اين گوشي رو داره؟؟ رو سايتش كه چند 10 مگ بايد دانلود كني واسه خاطر 1 مگ فارسي . اگه كسي ميتونه آپ كنه دريغ نكنه .
من چند تا هك واسه صدا و بلوتوس و هدفون و انيميشن استارت آپ و ... ريختم روي پي 1 همه اينا رو ميتونم روي 960 هم بريزم ؟؟ البته اگه ورژن مخصوص 960 بود كه بايد مال خودش رو ريخت .
كلا رابطش با هك چطوره؟؟ مثل پي وان هك خورش ملسه؟؟؟
ممنونم
سلام،نقل قول:
فریمور گوشیتون اینه؟ Farsi_CXC162108_R6G04.sis
اگه این هست که بگین براتون آپلود کنم :46:
هک گوشی های UIQ هم همش مثل همه... بله میتونین نصب کنین ؛ فقط مخصوص خودش رو :20:
عزيز مگه ورژن فريم وير فرق كنه پك فارسي ساز عوض ميشه؟؟ من واسه پي وان ريختم اينو چك نكردم
پورت رو که خودش انتخاب میکنه ، کلا اگه بخوام دستی انتخاب کنم روی چه حالتی قرار بدم که جواب بده؟:41::19:نقل قول:
باید ببینی گوشیت رو چه Com به کامپیوترت وصل شده بعد همون کام رو انتخاب کن که برای پبدا کردنشنقل قول:
Control Panel> System> Hardware> Device Manager
تو این ادرس باید گوشی تو که احتمالا به اسم SonyEricsson یا به اسم گوشیت میاد پیدا کنی
یه سوال
صدا و دوربین W960 بهتره یا P1 ؟ صدای P1 رو شنیدم هم بلنده و هم صدای ریز رو میده بیرون 960 هم همیتوریه؟
یه سوال دیگه این گوشی دکمه های ولوم رو داره مثل گوشی های دیگه؟
صدای P1 و W960 رو قبلاً با هم مقایسه کرده بودم، از نظر بلندی 960 بلندتر و کیفیتش هم بهتره و Bass بیشتری داره، ولی P1 صدای تیزتری داره... شاید گوشی که شما دیده بودین هک شده بوده...نقل قول:
صدا و دوربین W960 بهتره یا P1 ؟ صدای P1 رو شنیدم هم بلنده و هم صدای ریز رو میده بیرون 960 هم همیتوریه؟
بله داره...نقل قول:
یه سوال دیگه این گوشی دکمه های ولوم رو داره مثل گوشی های دیگه؟
نقل قول:
نه هک نشده بود
صدای W960 مثل 990 خفه که نیست منظورم صدای ریز رو بیرون میده؟
من منظورم اون دکمه هایی که راست گوشی قرار داره و بازدن اون دکمه ها می شه صدای گوشی رو کم و زیاد کرد منظوره شما همین دکمه هاست؟
سه تا سوال دیگه
باطری چطور نگه میداره؟
دوربین کدوم گوشی بهتره؟ معمولا سریه w بهترین دوربین ها رو دارن
راستی LCD این W960 زیر نور افتاب مشکلی نداره یا مثل 990 خاموش میشه؟
آره همونا منظورمه!نقل قول:
من منظورم اون دکمه هایی که راست گوشی قرار داره و بازدن اون دکمه ها می شه صدای گوشی رو کم و زیاد کرد منظوره شما همین دکمه هاست؟
کلاً باتری سری واکمن خیلی خوبه... یه باتری 950 داره که اگه خیلی استفاده کنی ازش یک روز کامل رو کار میکنه و اگه زیاد استفاده نکنی تا سه روز هم شارژ نگه میداره...نقل قول:
باطری چطور نگه میداره؟
بهترین دوربین ها رو سری k و سری c دارن. دوربین این گوشی از نظر سخت افزاری عیناً مثل p1ه و دو تا فلش داره. ولی مثلاً از کا800 بهتر نیست!نقل قول:
دوربین کدوم گوشی بهتره؟ معمولا سریه w بهترین دوربین ها رو دارن
یکمی سخنه زیر آفتان باش کار کنب ولی خاموش نمیشه، ولی اگه نور lcd تا آخر روشن باشه میشه خوند.نقل قول:
راستی lcd این w960 زیر نور افتاب مشکلی نداره یا مثل 990 خاموش میشه؟
دوستان من w960 دارم. به نظرم گوشي خوبيه . من فقط مي خواستم زمان Lock شدن صفحه كليد رو تغيير بدم. آخه الان توحالت Auto lock هست و بلافاصله كه باهاش كار نمي كني lock ميشه. ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنند.
در ضمن دنبال ديكشنري فارسي به انگليسي هم هستم . ممنون ميشم اگر كسي لينكي ازش بده.
نقل قول:
دوستان ممنون ميشم اين سوال رو جواب بدين
نقل قول:
زیر نو افتاب یا کلا تو روز میشه راحت عکس انداخت؟ من 990 دارم تو روز مشکل دارم موقعی که lcd رو نگاه می کن(در حین عکس انداختن) صورت خودم رو تو lcd میبینم p1 و k850 اینطوری نیستن و راحت میشه عکس انداخت حالا 960 هم همین طوریه؟
نه دیگه در اون حد نیست! تفریباً مثل p1 زیر نور آفتاب میشه دید!نقل قول:
زیر نو افتاب یا کلا تو روز میشه راحت عکس انداخت؟ من 990 دارم تو روز مشکل دارم موقعی که lcd رو نگاه می کن(در حین عکس انداختن) صورت خودم رو تو lcd میبینم p1 و k850 اینطوری نیستن و راحت میشه عکس انداخت حالا 960 هم همین طوریه؟
از اون دکمه های بخش ، بعدی ، قبلی که داره تو منو و برنامه های دیگه مثل PowerMP3 میشه استفاده کرد یا نه؟
تاچش چطوره راحت میشه با انگشت کار کرد یانه؟
این که مگن بدنش ضده گلوله ، ضد خش و ضد زلزه هست راسته یا نه؟
یه سوال مهم
وقتی رو رم گوشی (منظورم 8GB) فایل میریزی موقع مستر ریست هموشون مثل W550 پاک میشن یا میمونم و تو X-Plore یه درایو جدا گونه میاره یا با درایو C قاطیه ؟
ببخشید من این همه سوال میکنم شرمنده بد جور طلبش شدم
منظورتون دکمه های Playerه؟ نه از اونا فقط توی واکمن استفاده میشه.نقل قول:
از اون دکمه های بخش ، بعدی ، قبلی که داره تو منو و برنامه های دیگه مثل PowerMP3 میشه استفاده کرد یا نه؟
تاچ خوبی داره و با انگشت هم میشه باش کار کرد، ولی حساسیتش از تاچ گوشیای دیگه کمتره، دلیلش هم اینه که یه لایه محافظ روی تاچ داره.نقل قول:
تاچش چطوره راحت میشه با انگشت کار کرد یانه؟
نمیدونم، تا حالا بهش شلیک نکردم!نقل قول:
این که مگن بدنش ضده گلوله ، ضد خش و ضد زلزه هست راسته یا نه؟
اینو امتحان نکردم، ولی دو تا درایو داره، درایو c مخصوص فایلهای سیسنم (مثل Internal Memory گوشیهای دیگه) که حدود 160 مگ میشه و وقتی گوشی به کامپیوتر وصل میشه، درایو نشون داده نمیشه... یه درایو d هم داره به حجم 7.8 گیگ که مثل مموری میمونه توی بقیه گوشیا و وقتی به کامپیوتر وصل میشه این درایو نشون داده میشه. سرعت کپی کردن فایلهاش هم خیلی بالاست، و 700 مگ رو توی 1 دقیقه کپی میکنه.نقل قول:
وقتی رو رم گوشی (منظورم 8GB) فایل میریزی موقع مستر ریست هموشون مثل W550 پاک میشن یا میمونم و تو X-Plore یه درایو جدا گونه میاره یا با درایو C قاطیه ؟
دستت درد نکنه تمام سوال هام رو جواب دادی خدایش از p1 سرتره تنها مضیت p1 نسبت به w960 مموری خودنش هست
سلام دوستان
من خودم p1 دارم حالا دوستم دیروز یه w960 گرفته . یه سئال داشتم : با توجه به ساختار مشابه این دو گوشی من میتونم برنامه ها و هکهای p1 رو روی w960 هم بریزم؟
ممنون میشم کامل پاسخ بدین
یک سری هکها به هم میخوره اما نه همشوننقل قول:
بهتره قبل از نصب برنامه نگاه کنی مخصوص چه گوشی هست
سلام دوستان
من مي خوام زمان lock شدن صفحه كليد رو تغيير بدم. لطفا راهنمايي فرماييد.
سلام دوستان من فردا احتمالا 960 بگيرم اين سوالا رو ميشه جواب بدين؟؟؟؟؟
اخرين ورژن فريم وير چنده؟؟؟
هك كيبورد مجازي كه من روي پي وان ريختم همونو ميشه روي 960 بريزم؟؟ هكي كه حروف ي و ك رو اصلاح كرده منظورمه
باتريش بايد چند ميلي آمپر باشه ؟؟؟؟
ممنونم
چنین امکانی وجود نداره!نقل قول:
سلام دوستان
من مي خوام زمان lock شدن صفحه كليد رو تغيير بدم. لطفا راهنمايي فرماييد.
r6g02فکر کنمنقل قول:
اخرين ورژن فريم وير چنده؟؟؟
950 میلی آمپرنقل قول:
باتريش بايد چند ميلي آمپر باشه ؟؟؟؟
ببخشید w960 کیبورد مجازیش مثل P1 است؟
سلام
یه سوال این W960 چیزی به اسم Hardware Buttons داره؟ مثل P1 و P990
بله، شبیه هم هستن...نقل قول:
ببخشید w960 کیبورد مجازیش مثل p1 است؟
نه، ولی با هک میتونی اضافه کنی.نقل قول:
سلام
یه سوال این w960 چیزی به اسم hardware buttons داره؟ مثل p1 و p990
برای کدوم دکمش میشه گذاشت؟ و چه کار هایی می کنه؟
امتحان نکردم، ولی هکش رو دیدم...نقل قول:
برای کدوم دکمش میشه گذاشت؟ و چه کار هایی می کنه؟
سلام
از کجا میتونم برای این گوشی بازی پیدا کنم؟
چون جوس استیک نداره نمیشه بازی پیدا کرد
نیازی به جوی استیک نیست...نقل قول:
یه سری از بازی های UIQ که با قلم انجام میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی های جاوا رو هم میتونی با دکمه های اعداد بازی کنی :46:
من هکش رو برای 990 انجام دادم می خواستم بدونم W960 داره
حرف از جواستیک شد این یه برنامه هست که کار شبیه ساز جو استیک رو برای UIQ3 میکنه رو 990 P1 نصب کردم که در P1 عالی بود تقریبا تا 80 در صد نیاز جواستیک رو برطرف کرد شما هم نصب منید و نتیجه رو بگیرید
این نسخه کامل و نامحدود کار میکنه هم Loader و هم خود برنامه رو نصب کنید و فقط برای اجرای برنامه Loader رو اجرا کنید
[PHP]http://www.4shared.com/file/89227058/cef46ab6/padissimo_uiq3_100__Loader__crack_.html
[/PHP]
سلام، کد گوشیم رو فراموش کردم، آپدیتم کردم ئرست نشد حالا چی کار کنم ؟
به نظر من همه چیز این گوشی عالیه . به خصوص الان . ( نسبت به قیمتش )
میخوام در مورد دوربینش مطمئن بشم . در حد 3 مگا پیکسلیها هست یا نه ؟؟؟
دوستان از عکسهایی که گرفتن باهاش راضی هستن در حد یه 3 مگا پیکسلی . ؟؟؟
سلام به اساتید
اين 960 مثل p1 نميشه باهاش باقلم فارسی نوشت handwriting mod arabic نداره!!! نميدونم چه مرگشه لطفاً راهنمایيم کنيد که مشکل از کجاست??!!
phone:cxc 162037 r9k009
organizer: Cxc 162146 r6g04
شدنی که میشه.فقط باید اون رو فعال کنی.
روی مثلث سمت راست صفحه موقع نوشتن استفاده کن.بعد arabic handwriting رو بزن.