کسی نتونسته سوال من و جواب بده
Printable View
کسی نتونسته سوال من و جواب بده
نقل قول:
چند تا راهکار ميگم اينا رو هم امتحان بکنيد :
1. تو Safe mode هم ببينيد همون طور نوشته ميشود
2. قبل از بوت شدن سيستم F 8 رو که ميزنين گزينه اي هست با اين عنوان :
Last known good اينو انتخاب ميکنين
3. که آخرين راه حل مي باشد با يه کيبورد ديگه امتحان بکنين.
نقل قول:
نر م افزار winrar رو بايد نصب بکنيد
با درود به همگی دوستان
مشکلی که من دارم این است که حجم درایو C(درایوویندوز)بسیاربیشتراز ن چیزی که هست نشان داده میشود من وقتی خودم حجم فایلها راجمع می زنم چیزی درحدود 4گیگابایت است اما ویندوزحجم این درایو را دو برابر نشان می دهدیعنی حدود 8گیگابایت وهنگامی هم که درایو پرمیشود پیام full disk می دهد ازدوستان کسی میتواند راهنمایی کند چکاربایدبکنم تادرست بشود
باسپاس ازهمگی دوستان
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم،اونم اینه که وقتی فلشم رو به کامپیوتر می زنم،به جای اینکه شکل درایو نشون بده،شکل فولدر نشون میده
درایو I
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرمتشم نمی تونم بکنم،در ضمن با آنتی ویروس nod32 هم اسکن کردم ولی ویروس یا تروجانی پیدا نکرد
از طرفی وقتی میخوام فلشو remove کنم،نمیشه و شکل زیر میاد
به نظر شما این چه ویروسیه و با چی میشه اسکنش کرد؟
پیشاپیش ممنون:20:
ذوستان یه سوال...
چرا هی این فونتای فارسی قاط می زنه ...
رفتم وینذوز و آپ گریذ کرذم ولی باز ذرست نشذ....
این نرم افزار TrayLayout رو هم نصب کرذم اما فایذه ایی نذاشت ...الان من ذ (ذ بی نقطه ها) نذارم به جاش می نویسه پ...
یه نفر بگه این چشه...
لطفا کمک کنییییییییییییییییدنقل قول:
دوست عزیز، یه نوع Worm هست. Terojan Autoranنقل قول:
من چند روز پیش از فلش یکی از دوستانم اون روگرفتم. با KasperSky منتها باید آپدیتش کنید.
موفق باشید. :11:
سلامنقل قول:
اگه کارهایی که توی تاپیک زیر گفتم را کامل انجام داده باشید نباید این مشکل پیش بیاد . نگاه کنید ببینید قسمتی از این تنظیمات تغییر نکرده .
موفق باشید .
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز من نمیدونم چطور میتونید دیسک چک رو فعال کنید.
ولی شما میتونید در داخل ویندوز هم این کار رو انجام بدین.
از منوی Start پنجره ی Run رو باز کنید و داخل اون بنویسید ChkDsk . (به حروف بزرگ و کوچک دقت کنید.)
این دستور همون کار دیسک چک رو انجام میده.
موفق باشید :11:
mamnoonنقل قول:
dar safe mode moshkeli nabood va dorost neveshteh mishod
ba estefade az gozine last known good ham dorost nashod
safhe kelid digei ham nadaram
aya ba upgrade windows moshkel hal mishe
نه هیچکذوم از اینا نیست...من خوذم همه این راهها رو رفتم می گم که حتی Upgrade کرذم اما باز ذرست نشذ الان من فقط ذ (از جنس بی نقطشو) نذارم...مصیبتیه ها...نقل قول:
اگه کارهایی که توی تاپیک زیر گفتم را کامل انجام داده باشید نباید این مشکل پیش بیاد . نگاه کنید ببینید قسمتی از این تنظیمات تغییر نکرده .
شما برید کنترل پنل تنظیمات زبانها تب دوم language بعد details ببینید اونجا کیبوردتون غیر از انگلیسی و فارسی زبانینقل قول:
دارد که به احتمال زیاد زبان عربی باعث میشه این کار پیش بیاد اگر arabic بود remove کنید
نقل قول:
پس اگه تو safe mode کلمات درست نوشته میشند پس کیبورد اشکالی ندارد ولی باید با همون
Last known درست میشد برو کنترل پنل قسمت زبانها تب language قسمت details
ببینید غیر از انگلیسی و فارسی زبان دیگری هست اگه بود فعلا remove کنید
اشکال حتما از ویندوزه شاید با repair درست بشه
نقل قول:
آره عربی بوذ پاکش کرذم حالا به جای ذ(ذ بی نقطه) می نویسه پ ...
برید safe mode ببینید اونجام اینطوریهنقل قول:
سلام به همگی.
می خواستم بپرسم که آیا برنامه ایی هست که بشه توی Workgroup برای مثلا 5 یوزر قسمت های خاصی از هاردیسک خودم را برای اونا اختصاص بدم که هر کدومشون نتونه وارد فضای هاردیسک تعیین شده دیگری بشه.
یا اینکه مجبورم ویندوز سرور رو سیستمم نصب کنم؟
یه سئوال دیگه: پریمیر پرو روی ویندوز سرور جواب می ده؟
من باید چیکار کنم که با بالا اومدن ویندوز این برنامه ها دیگه اجرا نشن؟ (تصویر پایین)
سلامنقل قول:
باید از پرمیشن ها استفاده کنید . یا از برنامه هایی که ایجاد محدودیت می کنند استفاده کنید .
موفق باشید .
سلام
یدونه مشگل دارم کمکم کنید ثواب داره این- folder option/view/do not show hidden.... سیستم من show hidden نمیشه . وقتی انتخاب می کنم show hidden بر می گرده به حالت do not کمک کنید
راستی انتی ویروس nod 32 ورژن آخرشه آپدیت به روزه شده
قربون همتون نماز روزه هم قبول
با سلام
مدیران و سرپرستای انجمن به دادم برسید
مدتی قبل برادرم داشته تو اینترنت گشت و گذار می کرد و آنتی ویروس کسپرسکی رو هم غیر فعال کرده بود که یهو !!! یه ویروس یا تروجان یا هر درد و مرض دیگه میاد تو سیستم ما و آلوده میکنه و میزنه تمام فایل های اساسی سیستم رو پاک میکنه این داداش ما هم یواشکی سیستم رو خاموش میکنه و میگه من نمیدونم چی شد خوشبختانه من با کسپرسکی این برنامه مخرب و نامردو نابود کردم و تمام فایل های از دست رفته رو از طریق run و scannow برگردوندم ولی چند تا فایل اینترنت اکسپلورر با نام های iecont.dll و iecontlc.dll همچنان از دست رفته هستند ( این مطلب رو از System information فهمیدم) حالا چطور من میتونم این فایل ها رو برگردونم؟؟؟
با تشکر
سلامنقل قول:
ابتدا اخرین نسخه انتی ویروس بیدیفندر را روی سیستم نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید و در حالت safe mode سیستم را اسکن کنید و بعد هم به ادرس زیر برید و کارهایی که برای حل این مشکل گفته شده را انجام دهید .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
بهترین راه Repair ویندوز هست .
سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار دهید و وقتی سی دی به صورت اتوران بالا اومد روی گزینه windows install کلیک کنید و از صفحه بعد گزینه upgrade را انتخاب کنید ( البته به صورت پیش فرض انتخاب شده است ) و بعد هم چند تا next بزنید تا ویندوز شما ریپیر شود .
مراحل مانند نصب ویندوز هست .
با این کار هیچ اسیبی به برنامه های نصبی شما وارد نخواهد شد و برنامه های شما سالم خواهند ماند فقط ویندوز شما بازسازی اساسی خواهد شد مثل اینکه تازه ویندوز نصب کردید .
فرقش با نصب ویندوز اینه که هیچ اسیبی به برنامه های نصبی شما وارد نخواهد شد .
دوست عزيز سلامنقل قول:
run رو توي استارت باز كن و عبارت MSCONFIG رو بنويس و OK كن سپس به تب STARTUP برو وبرنامه هايي رو كه نمي خواهي در موقع اجراي ويندوز بالا بياد رو غير فعال كن وOK وتمام
تشکر. ولی پرمیژن ها فقط رو کامپوتری کار می کنه که توش تغییرات آوردی ولی من می خوام یوزرهای تحت Workgroup این کار روشون انجام بشه. از اون برنامه هایی که گفتین محدودیت ایجاد می کنند چند تا سراغ داری؟نقل قول:
تشکر.
اگه بخوای برنامه ها رو به صورت دائم از استارتآپ برداری باید از طریق رجیستری حذفشون بکنی البته همه برنامه ها رو نمیشه از استارت آپ برداشت . در msconfig مقابل هربرنامه کلیدش در رجیستری هست که میتونی در رجیستری با راست کلیک روی اون و Delete برای همیشه حذفش بکنی.نقل قول:
یک سؤال هم دارم من از استارت آپ این مورد رو imjpmig .exe و tintsetp.exe و چند مورد دیگه رو حذف کردم و ویندوز رو ریستارت کردم مشکلی نداشت میخواستم بدونم که حذف این موارد از استارت آپ برای ویندوز اشکالی پیش نمیاره؟
سلام
بعد از اينكه ماي كامپيوتر رو باز ميكنم و ميخوام برم توي يه درايو اون درايو توي يه پنجره جديد باز ميشه .چس كار كنم ؟ايا ويروسه؟نود 32 من اپديت اپديته
توي فولدر اپشن هم گزينه هاي show و hidden نيست و به جاش چند تا گزينه مختلف براي show داره
براي رفتن به پوشه هاي هيدن بايد اسم پوشه رو توي ادرس بار بنويسم
چي شده سيستمم نو هست
سلام.نقل قول:
دوست عزیز، شما یه بار، تمام قسمت های Folder Options رو Restore Defualt کنید (منظورم برگ نشان های General و View هست)
فکر کنم مشکلتون حل بشه.
موفق باشید :11:
دوستان logon ویندوز رو چطوری به حالت اولش برگردونم؟!
نقل قول:اولا مرسينقل قول:
دوما دو تا مشكل هست
سوما به اين راحتي ها هم نيست اين كار جواب نداد
ممنون...نقل قول:
برید safe mode ببینید اونجام اینطوریه
من تو حالت safe mode بوت کرذم اونجا می شه ذ(ذ بی نقطه) نوشت...تو Regional and language گزینه عربی و فارسی با هم بوذن یعنی هی عربی رو پاک می کرذم اما ذوباره اضافه می شذ اما می شذ ذ (ذ بی نقطه) نوشت ولی بایذ ذو بار شیفت وآلت بگیری یعنی یه بار که انگلیسی می شه یه بار عربی بعذ فارسی می یاذ اما اینجا اصلا" نمی شه د نوشت .....می گم اگه هر کی می تونه کمک کنه...دست آخرش اینه که یه بار سیستم و فرمت کنم ذوباره وینذوز نصب کنم... حالا به نظرتون با فرمت کرذن ذرست می شه...خذایش خیلی سخته هی اشتباهی انگشتم می ره رو پ و بایذ ذوباره پاکش کنم...وقتی ام خیلی لازم پاشته باشم د رو بایذ کپی کنم!!!!
نقل قول:
چنین فایلهایی اگه مربوط به فایلهای سیستمی نباشد مشکلی ایجاد نمیکند
نقل قول:
Control panel / user accounts/ change the way users log on or off
تیک هر دو مربع رو فعال میکنی و apply optin میکنی اگر error داد و نشد یه تصویر از اون خطا بزار
شاید هم client for Microsoft networks رو غیر فعال کرده ای و خطا مربوط به این میباشد
نقل قول:
اگه تو safe mode مشکلی نداری پس کیبورد سالمه و ایرا د از ویندوز می باشد خاطر تون هست از کی این
طوری شد . کدام برنامه ها رو نصب کردین ضمنا فونت که نصب کرده این ؟ضمنا اگه عربی رو حذف
می کنی ولی دوباره ظاهر می شود فکر می کنم برخی از تنظیمات خاص زبانها تو کنترل پنل تغییر یافته باشد
مثلا تیک فایلهای زبانهای شرق آسیا رو شاید فعال کرده این. شما یه نیگاهی به تب language بندازید
تو اون تب فقط باید تیک اولی فعال باشه بعد تو همون تب details رو بزنین یه نگاهی بندازید تو تب
Advanced هر دو کادر باید تیک نخورده باشد
این مشکل مشکلیست که دلایل قطعی بر ا علت به وجود آمدنش نیست مثلا نمیشه گفت از ویروسه
ولی همون طور که گفتم باید مرحله مرحله جلو بریم ببینیم مشکل چگونه حل میشه از repair و یا
Upgrade از طریق سی دی ویندوز و یا استفاده از last known good همچنین استفاده از
سیستم restore ,حذف فونت های بعدا نصب شده
ضمنا اگه تو تعویض ویندوز از فرمت کامل استفاده کنید قاعدتا باید همه چیز مثل روز اول بشود
میگم مگه این برنامه با نصب ویندوز نصب نمیشه ؟نقل قول:
دوستان لینکشو رو دارید بذارید ؟
نه دوست عزیز؛ همراه با ویندوز نصب نمیشه (البته در MRT نصب میشه)نقل قول:
بفرمایید این هم لینک:
حجم 1.10 مگابایت
موفق باشید :11:کد:http://www.rarlab.com/rar/wrar341.exe
دوستان ممنون بابت راهنماییتون
در سوال shahedi عزیز باید بگم که یوزر من بصورت Admin هستش و تنظیمات پاور تغییرى نکرده
دوست عزیز پس یعنى همونطور که Shahvand گرامى گفت احتمالا مشکل من از رم هستش؟]
منصور
سلامنقل قول:
اگه سرچ کنید زودتر به جواب می رسید .
موفق باشید .
doostan salam
sharmande ke pinglish minevisam
moshkele man ham hamine
windows ro avaz kardam va hala in windows farsi ro support nemikone
chikar bayad bokonam?
من فعالش کردم ولی بازم همون حالت کلاسیک رو داره...ارور هم نمیدهنقل قول: