مدیران و سوپرمدیران و همکاران می تونن پیغام های عمومی تایید نشده رو که به پروفایل کاربران میاد بخونن؟
Printable View
مدیران و سوپرمدیران و همکاران می تونن پیغام های عمومی تایید نشده رو که به پروفایل کاربران میاد بخونن؟
بارها مطرح شده. ارشد یا همون سوپر می بینه.نقل قول:
اینطوری که خیلی بده!!!!!:13::13:نقل قول:
دوستان بنده که حال نگاه کردن این همه صفحه رو ندارم اگه کسی خبر داره لطفا بگه که این آقا مهدی کتابی رو که صفحه اول گذاشتن رو تموم کردن یا نه؟
خیییییییییلی ممنون:31:
بابا چرا هیچکی جواب نمیده یعنی هیچکدومتون نمیدونید؟:13:
نقل قول:نه تموم نکردن !نقل قول:
نمیدونم دقیقا از کی اینطوری شده ولی تا همین چند وقت پیش برای کاربرای عادی مثل من سقفش 1000 بود، حتما برای کاربرای با درجه بالاتر از 2000 هم بیشتر شده.نقل قول:
شما داراي ? پيغام ذخيره شده از مجموع حداکثر 2,000 میباشید!
بالا کامل شدنقل قول:
شما صد هزار تا پست داشته باش اخرش 6 ستاره مهم اینه که مدیران ادم رو به عنوان کاربر فعال فلان جا انتخاب کنن
در مورد این همبله برای من هم افزایش پیدا کرده لازم و حیاتی بودنقل قول:
شما داراي ? پيغام ذخيره شده از مجموع حداکثر 2,000 میباشید!
موفق باشید:43:
:11:با با ایول گل کاشتی دمت گرم خیلی وقت بود دنبال هم چین برنامه ای بودم:11::11:
من آموزش رودیدم ممنون ولی اصلا نمی تونم با انجمن ارتباط برقرارکنم یعنی نمیدونم چرارادستم نیست یعنی بیشترمطالبی روکه می خوام نمیتونم پیداکنم نمیدونم من نابلدم یا مطالب سایت خیلی جامعیت نداره
مثلا اینکه باید درگفتگوشرکت کنیم تا محدودیت ها برداشته شه خیلی خسته کننده است من نمیدونم چقدردیگه به مطلوبیت مدیران می رسم ولی خیلی بده که من نمی تونم جواب سوالهاموبه موقع بگیرم اول باید تایید شه بعد به نمایش درآد
نوش دارو پس ازمرگ سهراب:45:
دوست عزیز شما بعد از کم فعالیت دیگه پست هایی که میدید احتیاج به تایید ندارهنقل قول:
30 تا 40 پست داره خودمونی میشه 1 ستاره
خوب ببینید تو چه زمینه ای استعداد دارید برید اونجا کمی فعالیت کنید مثلا بخش موبایل اس ام اس
موسیقی فتوشاپ خبر تازه اگر دنبال برنامه یا موضوع خاصی میگردی فقط کافیه کلمات کلیدی رو تو جستجوگر وارد کنی و خیلی سریع مطلب مورد نظر رو پیدا میکنی .
نقل قول:
میتونید از GOOGLE استفاده کنید
site:forum.p30world.com kalameyeMOredNazar
دوست عزیز شما اولا یکم معدبانه صحبت کنید دوما شما با همون گووگل سرچ کننقل قول:
مدیران برسی کنند
نقل قول:
من به کسی توهین نکردم
اما اگه بی ادبی کردم شرمنده(اما خداییش راست میگم سرچر Forum ها کارایی خوبی ندارند)
چرا دوست عزیز مهم اینه چه چیزی داخلش بنویسی خوب تو سرچ گوگل شما ده خط بنویسی باز یه چیزی پیدا میکنه ماشاالله یکی دو تا سایت که نیست
ولی این قسمت Google™ Search دقیقا مثل سرچ گوگل قوی هستش نمیدونم مشکل شما چیه
البته فکر کنم شما به عبارت من توجه نکردینقل قول:
با این عبارت گوگل فقط تو p30world سرچ میکنه
site:forum.p30world.com MozuMOredNazar
خوب اینم میشه همون جسجوگر بالا دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا این همزه کجاست ؟ بخوام مثلا سوی تفاهم رو با همزه بنویسم کجاست دکمش ؟
دیگه این که چرا در حال تایپ فارسی هستیم یک کلمه لاتین هم تایپ میکنیم میره اول خط. این رو باید چکار کرد ؟
ء
منظورت این بودش:11:
shift +m
در حالت زبان فارسی
سلام دوستان بنده از یکی شنیدم که اگه زیادی پست بدیم banned میشیم حالا میخواستم بدونم حداکثر پستهایی که میتونیم توی یه مدت زمان معین بدیم چقدر هست؟
ممنون:11:
نــه جانم !نقل قول:
اگه اسپم باشه اخطار میگیرید ! اگه به اخطارا توجه نکنید بـــن میشید !
تعلیق هم هست در مواردی ، مثل خودم : دینقل قول:
من يكي از اعضا ي انجمن هستم ميخواستم بدونم چطور يك تاپيك ايجاد كنم
با تشكر
سلامنقل قول:
توی هر انجمنی با کلیک روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید تاپیک ایجاد کنید
چرا موقع دانلود فایل های ضمیمه اینو میگه ؟
در حالی که من یک فایل دانلود کردم و میخوام دومین فایل رو دانلود کنم نه چهارمی رو !نقل قول:
محدودیت دانلود وجود دارد !!
در هر مرحله فقط امکان دریافت سه فایل وجود دارد و شما تا 10 دقیقه آینده نمیتوانید فایل دیگری دانلود کنید
پایان محدودیت در تاریخ 10-27-2009 در ساعت 03:16 PM
سلام دوستان لطفا یه توضیح کامل درباره پیغامهای بازدیدکنندگان بدید.
سلام...
دوست من منظور از پیغام های بازدید کنندگان یادداشت ها یا پیام هایی است که سایر کاربران در پروفایل شما ثبت میکنند
شما نیز بر روی شخص مورد نظر کلیک میکنید و جوابش را در پروفایلش میدهید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت پایین پنلی مربوط به مدیریت پیغام ها وجود دارد که میتوان از آن برای ( حذف ، تایید برای دیدن، تایید نکردن ) پیغام ها استفاده کرد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این سایت دو نفر مثل تو داشت غم نداشت
با ابراز ارادتarzeva
بابت امکاناتی که به جعبه پاسخ سریع اضافه شده تشکر می کنم.
خیلی ممنون دوست عزیز،چند تا سواله دیگه هم داشتم. اولیش اینه که فرقه بین پیغامهای بازدیدکنندگان با پیغام خصوصی چیه؟و دومی اینکه چرا تو این تاپیک کنار پستهای افراد دکمه تشکر وجود نداره؟و سومیم اینکه چرا تو این تاپیک هر چی پست میدم به تعداد پستام اضافه نمیشه؟نقل قول:
باز هم ممنون:11:
سلام
من بعد از 19 پست از " در آغاز فعالیت " به " داره خودمونی میشه " ارتقا پیداکردم:31: اما HTML کد برای من غیر فعاله . اول اینکه کاربرد HTML کد چیه ودوم اینکه چجوری فعال میشه ؟
پیغام خصوصی رو فقط خود گیرنده میتونه بخونه ولی پیغام بازدید کننده در صورت تایید کاربر برای همه قابل مشاهده است جواب سوال 2 رو نمیدونم تو این تایپیک و تایپیک های دیگه مثل اس ام اس شمارش پست ها خاموشهنقل قول:
سلام
بهترین سایت برای آپلود فایل ( بدون محدودیت حجم و تعداد دانلود ) چیه ؟ توضیحی درمورد نحوه آپلود در آن سایت بفرمایید .:46:
سلام دوستان یه خبر! خودم فهمیدم چرا تو این تاپیک پستها اضافه نمیشه...دلیلش رو هم میگم که بقیم بفهمن...اگه دقت کنید اون بالا آخر اون سطری که نوشته سرآغاز/... نوشته ( [ شمارش پست ها : خاموش ] ) پس هر تاپیک یا انجمنی که اون نوشته رو داشته باشه توش پستها شمارش نمیشه:20:...پس اگه واسه اضافه کردن تعداد پستها ،پست میدید توصیه میکنم تو این تاپیکا پست ندید:31::31::31:
سلام دوستان یه سوال دیگه:31:(مثل اینکه مبتدی ترین کاربر اینجا منم)...این html کد کارش چیه که واسه من خاموشه و کی برای من روشن میشه.
سلام
بالاخره قدر منم دونستن و گفتن اگه نباشم جام خالی میمونه :دی
تعداد پستا باید چقدر بشه تا ارتقا پیدا کنیم
200 تا میشه جاش خالی میمونه
بعدش چی؟
سلامنقل قول:
مبارکه
شدی 500 میشی پروفشنال
شدی 1000 میشی آخر فروم باز
شدی 2500 میشه 5 ستاره
دیگه باقیش ربطی به پستا نداره
دی
سلام علیکم برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
دستت خیلی مرسی
انشالله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه چهار سال دیگه تازه میشم پروفشنال
بن های موقت حداکثر چند ماهه هستن؟ به عبارت دیگه اگه مدت بن یه کاربر از چه مدتی بیشتر طول کشید میشه فهمید که اون کاربر بن دائم شده؟