ميخوام وقتي جدول رو ويرايش ميكنم شماره اشتراك رو بزنم فقط همون ركورد رو نشون بده و ويرايش كنم
:10:
يه سوال ديگه
چطور ميشه تو فرم ساعت و تاريخ رو نشون بده اگه زياد دنگ و فنگ نداره ممنونت ميشم كمك كني:دي
Printable View
ميخوام وقتي جدول رو ويرايش ميكنم شماره اشتراك رو بزنم فقط همون ركورد رو نشون بده و ويرايش كنم
:10:
يه سوال ديگه
چطور ميشه تو فرم ساعت و تاريخ رو نشون بده اگه زياد دنگ و فنگ نداره ممنونت ميشم كمك كني:دي
سلامنقل قول:
من طبق اين عمل كردم اما اينطوري شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی ControlSource فقط باید بنویسی 1= ، همین. بعد مشخصه runningSum اون رو Over All یا Over Group میکنی.نقل قول:
مرسي از جوابت :40::11:نقل قول:
دوتا سوال قبليمم جواب بدين ممنونتون ميشم :10:
وقتي گزارش ميگيرم نمايش نميده و ميره واسه پرينت
واسه نمايشش چيكار كنم؟
وقتي تكست باكس خالي هست و گزارش ميگيرم اينو ميده
اينو چيكارش كنم:دي
سلام.چطور میتونم یه فرم درست کنم که دارای فیلد جستجو باشه. مثلا بانک اطلاعاتی کتابخانه رو در نظر بگیرید که شامل: شماره دانشجویی، نام و نام خانوادگی و نام کتاب باشه. اونوقت تو فرم یه قسمت داشته باشه که هر وقت شماره دانشجویی رو وارد کردیم تیتر فرم به اسم دانشجو بشه و اونوقت هر تغییری رو که در مورد کتابهای امانت گرفته شده باشه بشه انجام داد یا حتی نام و مشخصات دانشجو رو تغییر بدیم.
کد باید اینجوری بشه:نقل قول:
کد:DoCmd.OpenReport "sabzevar-rep", acViewReport,...
قبل از خط Docmd.Open.... باید این کد هم اضافه کرد:نقل قول:
کد:If IsNull(me.projnum) Or (me.projnum = "") then Exit Function
خب بهتره برای ویرایش اطلاعات جدول، از طریق یک فرم این کار رو کرد چون میشه کنترل بیشتری رو هنگام کار اعمال کرد. یه فرم که بر اساس جدولت ساختی، بعد یه تکست باکس برای جستجو میذاری و بر اساس مقدار اون، داده ها رو قیلتر میکنی.نقل قول:
تو 2003 یادم نیست ولی به احتمال زیاد گزینه ای برای وارد کردن تاریخ و زمان باید داشته باشه. اگه هم که نه، یه تکست باکس درست میکنیم و تو کنترل سورسش مینویسیم: ()Date= یا ()Time= .
خب باید از دستور findRecord استفاده بشه، حالا یا در ماکرو یا در کد VBA . البته بهتره تغییر مشخصات دانشجو رو جداگانه در یه فرم مخصوص خودش انجام داد.نقل قول:
ممنون از پاسختون.یه خواهشی ازتون داشتم.اونم اینه که اگه میشه یه نمونه کار از خودتون بذارید تا ما با نگاه کردن به کارهایی که کردید ازش درس بگیریم.البته نمونه کارهای خود آفیس هست ولی پیچیدس و ازش نمیشه چیزای زیادی فهمید.ممنون میشم اگه خواهشم رو اجابت کنید.نقل قول:
-دو تاسوال دیگم داشتم:
1-چطور میشه نتایج حاصل از کوئری رو که به صورت جدول هست، در فرم (form) نمایش داد.
2-چطور میشه یه فرم داشت که داخلش یه تکست باکس داشته باشه که هرچی تو اون وارد کردیم ، مبنای جستجومون تو کوئری برای یه فیلد خاص قرار بگیره.
بازم ممنون
من یه فرم توی اکسس ایجاد کردم
چه جوری میتونم جوری تنظیم کنم که اگه بعضی از فیلد ها خالی باشه اطلاعات در بانک اطلاعاتی ذخیره نشه.(یعنی فیلد اجباری یا همون ستاره دار چه جوری میتونم ایجاد کنم)
سلام موقع تعریف فیلدهای بانک اطلاعاتی یکی از گزینه هایی که در قسمت field properties ( در بخش پایینی صفحه) وجود داره Requierd هست که باید اون رو yes کنینقل قول:
موفق باشید:11::11::11::11::11:
پیغام خطایی که در وصرت وارد نکردن اطلاعات میدهرو نمیشه به دلخواه تغییر داد؟؟نقل قول:
یه سوال دیگه.می خواستم یه combo box درست کنم که یه سری گزینه توش وارد کنم.تا اینجا درست.می خوام یه گزینه توش بزارم با عنوان "سایر موارد" که اگه اون انتخاب بشه یه کادری زیرش فعال یا پدیدار بشه که بشه اونو اطلاعات وارد کرد
چه جوری این کار رو بکنم؟؟؟
با سلام خدمت سروران گرامی. شاید مطرح کردن این پست اینجا درست نباشه ولی از اونجایی که بیشتر افرادی که با اکسس کار میکنن به این تاپیک مراجعه میکنن وبا توجه به کمبود زمان این پست رو اینجا زدم.
با توجه به اینکه نمایشگاه کتاب تهران تازه باز شده و مدت زیادی هم باز نیست و تا سال دیگه ما شاهد چنین رخدادی در این سطح نیستیم از اساتید محترم و اونایی که با کتابهای خوبی کار کردن خواهش میکنم کتابهای خوبی رو که استفاده کردن بگن ( ترجیحا فارسی باشه)تا دوستان بتونن اونا رو تهیه و استفاده کنن. فقط خواهشی که دارم دوستان از دادن پست بیهوده در این رابطه خودداری کنن تا این تاپیک از موضوع اصلی دور نشه و مدیران سایت مجبور به بستن اون نشن.
دوستانی هم که اسم کتاب رو میگن ،خواهشن اسم نویسنده و انتشارات رو بگن که پیدا کردنش تو نمایشگاه آسان بشه و اگر سطح کتاب رو هم بگن (مبتدی-متوسط-حرفه ای)که دیگه خیلی عالیه.
من خودم از دو تا ایبوک استفاده کردم که خیلی عالیه فقط به زبان انگلیسی هست(هرکی خواست بگه تا آپلود کنم): 1-اولی Teach Yourself VISUALLY Access 2010 هست که به صورت تصویری آموزش داده و حتی اگه زبانتون هم خوب نباشه به صورت ابتدایی و در کمترین زمان ممکن مسائل اساسی اکسس رو آموزش میده که برای افراد متوسط و مبتدی خوبه. دومی کتاب Access 2010 Inside Out از انتشارات خود مایکروسافت هست که بدرد افراد حرفه ای میخوره و در ضمن زبانتون هم برای خوندنش باید تقریبا خوب باشه. البته کتاب دومی شامل سی دی مثالها هم هست ولی من هرچی تو اینترنت گشتم نتونستم مثالها رو گیر بیارم. اگه کسی مثالهای این کتاب رو داره ، برای استفاده بذاره لطف بزگی در حق من و همه اکسس آموزان کرده. شرمنده که خیلی طولانی شد.ممنون
سلام.یه کار واجب داشتم.چه جوری می تونم که فرم جستجو توی اکسس درست کنم؟؟خواشا کمکم کنید.کارم گیره.ممنون
منتظر هستم
چرا کسی جوابمو نمی ده؟این سوالو دیگه جواب بدین
من 2 تا table دارم و دو تا فرم.اطلاعات table 1 به وسیله فرم1 و table 2 وسیله فرم 2 وارد میشه.حالا می خواستم ببنیم که چه جوری می تونم مقدار یه فیلد از table 2 رو توی فرم 1 نمایش بدم؟؟
با تشکر منتظر هستم
با سلام خدمت همه اساتيد اين فروم
من يك بنك اطلاعاتي براي صورتجلسات براي شركتي كه در اون مشغول هستم درست كردم ، حالا ميخوام زمان اجراي فايلم فقط فرم اجرا بشه و كسي جداول و كلا اطلاعاتقسمت شمت چپ بانكم رو نبينه .
سوال دومم هم در رابطه با انداختن يك عكس بصورت water mark پشت subform داخل فرممه.
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد.:46:
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
دوست عزيز براي اين كار حتما بايد يك نقطه مشترك بين دو تا جدول ايجاد بكني يعني اگر خواستي مثلا شماره فاكتور رو از جدول يك بخوني اول بايد اين فيلد رو روي جدول دو ايجاد بكني بعد در قسمت relationship اين دو فيلدو به هم مرتبت كني:5:
سلام
ديتابيس تحت برنامه Access داشتيم
الان كه قصد استفاده از آن را دارم با پيغام زير مواجه مي شوم
سلام لطفا به طور کامل راهنماییم کنید بد جوری گیر کردم من در فایل پایین میخوام عمس بعد از بسم الله را بردارم و اسم و فامیل خودم را بذارم ولی همش برنامه اجرا میشه چه کار کنم کمکم کنید.
چه طوری تصاویر را که در اکسس میاد بالا ویرایش کنم. لطفا راهنمایی کنید فایل زیر است
[PHP]http://d01.megashares.com/dl/9964e0a/ali%20kalantari.accdb[/PHP]
سلام به همه ی دوستان. من می خوام یه تکست باکس درست که کنم که کنارش یه دکمه ی سرچ باشه و هر وقت که متنی داخل تکست باکس نوشتم، مثلا با زدن دکمه ی سرچ، رکورد نام رو جستجو کنه و نتایج رو داخل همون فرم نشون بده.
درست مثل دکمه ی سرچی که Query ساخته می شه. اما کیوری نتیجه رو داخل جدول نشون می ده، اما من می خوام نتایج داخل خود فرم باشن.
تشکر.
:40:
باز هم سلام. این هم از فایلی که آزمایشی درست کردم. با اکسس 2007 کار کردم اما چون یه فایل ساده اش بیشتر از یک و نیم مگا بایت بود، با فرمت 2003 ذخیره اش کردم.نقل قول:
تشکر.
سلام. اگه میشه یک پروژه (مثل اژانس و...) که سطحش درحد کاردانی باشه برام بزارید. با تشکر :11:
نقل قول:سلام. کسی نیست نظری بده؟نقل قول:
یکی از دوستان گفته بود که لینک قبلی ف ی ل ت. ر . ه !!! این هم لینک جدید:
منتظر نظرات تون هستم.
کد:http://www.4shared.com/file/8HR-M1_q/Database2.html
ممنون آقا محمد.نقل قول:
اما من هر چی با اکسس 2007 کار می کنم، دکمه ی سرچ اش کار نمی کنه! کد اکسس 2007 فرق داره؟
بازم تشکر.
سلامنقل قول:
فایلتو بررسی کردم هیچ گونه قفلی نداره
کافیه موقع دوبار کلیک بر روی فایلت جهت باز کردنش دکمه Shift رو نگه داری تا به تمام فایلهاش دسترسی پیدا کنی موفق باشید:11::11::11::11::11:
یعنی همون دکمه Go که تو فرم هست یا دکمه دیگه ای رو میگی؟ اگه همونه که نه، کد ها تفاوتی نمی کنه. من تو 2010 درست و امتحانش کردم. یه چیز دیگه (که احتمالا میدونی) اینکه تو قسمت پایین فرم کنار دکمه های Navigation یه کادر جستجو هم هست و میشه از اون هم استفاده کرد. الان وقتی تو فرم چیزی برای جستجو مینویسی و دکمه Go رو میزنی اتفاقی نمی افته؟نقل قول:
باز هم اتفاقی نیفتاد!نقل قول:
منظور منم همون دکمه Go که تو فرم هست.نقل قول:
آره اون رو می دونم. منم دقیقا می خوام همون کار کادر جستجو رو تو تکست باکس و دکمه GO انجام بدم.
QUOTE=mohammad96;6114075]
الان وقتی تو فرم چیزی برای جستجو مینویسی و دکمه Go رو میزنی اتفاقی نمی افته؟
[/QUOTE]
نه اتقافی نیفتاد! شیفت رو هم گرفتم، دکمه های دیگه رو گرفتم، اما اتفاقی نیفتاد. حتی اسم جدید هم اضافه کردم و اون رو جستجو کردم اما بازم اتفاقی نیفتاد!!!
تشکر محمد جان. مشکل اجرا نشدن کد، به خاطر امنیت ویندوزم بود. اون رو غیر فعال کردم، کار کرد. تشکر بازم.:40:نقل قول:
سلام من يه برنامه دارم كه خروجي ديتايي كه ميده بصورت اكسس هست
حالا چيزي كه هست اينه كه اين برنامه فايلي كه ميده چند Table در يك فايل اكسس هست حالا ميخوام اين Table ها رو در يكي ادغام كنم چطوري ميشه اينكارو كرد ؟ اگر كسي راهشو بلده يا ميتونه تصويري اموزشش رو بذاره كمك كنه
در ضمن بدنبال يه آموزش اكسس 2007 فارسي هم هستم لينك داشتيد بهم بديد
راهی نیست که با اکسس 2010 بشه بصورت 2003 سیو کرد ؟؟؟
سلام،نقل قول:
File > Save & Publish > Save database as
سلام
من سه تامشکل با اکسس داشتم که اگه راهنمایی کنین ممنون می شم .
1- تو اکسس 2010 چطوری می تونم تاریخ هجری شمسی به فرم بدم ( تاریخش میلادیه )
2- قالب فرم من یه صفحه کامل در صورتی که هر چی سعی کردم ابعادش رو کوچک کنم نتونستم
3- چطور می تونم فیلد سرچ به فرم اضافه کنم ؟
سلام من در کنترل سورس یک تکس باکس شرط جمع 2 تکس را میزارم حالا میخوام جواب در یکی از فیلد های جدول ذخیره شود چیکار کنم دارم دیونه میشم
فردا تحویل پروژست
سلام خیلی خیلی سریع کمک میخواااااااااااااااام
میخوام توی اکسس که داده های قبلی داره فرمول رو عوض کنم ولی داده های قبلیم به همون صورت قبل باقی بمونه خواهش میکنم همین الان کمکم کنین
نسبت به تاریخ ممکنه دائماتعرفه عوض بشه....یا قیمت تغییر میکنه یا فرمول اصلیه برنامه
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
سلام.....موقع سیو کردن save as رو انتخاب کن و در کادر پایین به نام save as type نوع 2003را انتخاب کن....موفق باشی:11:نقل قول:
سلام،نقل قول:
ورژن اکسستون چیه؟ و تا حالا چه جوری این کار رو می کردی؟ یعنی اول مقدار رو محاسبه می کردی بعد اونو تو یه فیلد ذخیره میکردی؟ یا یه جور دیگه؟
سلام
تو یه شرکت کار میکنم که 6 تا کاممپیوتر داره که همه به هم شبکه هستن و میتونن به هم وصل بشن
یه نرم افزار داره که تحت آفیس و اکسس هستش
یه کامپیوتر بصورت کامپیوتر مادر (یا مرکزی ) می باشد
تمامی 6 کامپیوتر قبلا یعنی تا دو هفته پیش به برنامه وصل می شدن و برنامه رو اجراش می کردن تا اینکه یه روز 2تا از کامپیوتر ها به اون برنامه وصل نمیشن و همش ارور ((( can's invoke the application using the runapp action ))) رو میده... در ضمن یک با از اون دو کامپیوتر که برنامه رو اجرا نمی کردن ویندوزشو عوض کردم ولی بازهم نمشکل حل نشد . آنتی ویروس هم نداره و لی سسیستم های دیگه آنتی ویروس دارن کامپیوتر دومی که وصل نمیشه هم آنتی ویروس داره.
اگه کسی میتونه کمک کنه تا مشکلشو حل کنم . با تشکر
سلام
من میخام توی Access نام، نام خانوادگی و شماره ملی عده ای رو وارد کنم، مثلا به این صورت:
نام: - نام خانوادگی: - شماره ملی:
محمد - محمدی - 1111111111
علی - حسینی - 1234567890
تا اینجاش رو بلدم ولی چیزی که میخام اینه که روی اسم هر کدوم که کلیک کنم یه جدول باز بشه که تمام مشخصات اون فرد مثل تاریخ تولد، میزان تحصیلات و... به علاوه چتد عکس از اون شخص رو در یک پنجره جدا باز کنه
آیا همچین چیزی با Access تنها میشه یا باید از Visual کمک بگیرم؟ چون تا حدودی به Visual هم مسلط هستم
ممنون میشم کامل جواب بدید