به خاطر اینکه شکلا درست در بیاد نقطه گذاشتم!!!
Printable View
به خاطر اینکه شکلا درست در بیاد نقطه گذاشتم!!!
........... ()' "' '()
........... ( ' ; ' ) .,'@,
......... =(,,)=("')===:',@,'@
.......t_!_J......
In khers 1 daste gol az tarafe man avorde baraye To
....,,. ,,
-('v') <' )
(( )) ( /)..
> -"--"-- "-"-
,,. ,,..
('v')<' )
(( )) ( /)
> -"--"--"-"-
*BOOOOS*
Dooset daram!
وای مردم هر کدوم از پستها رو 2،3 بار ویرایش کردم بیخیالش شدم
عشق تو توی قلبم،مثل "نظیر شنبه" است که از خونه "شکوه" بیرون نمی ره.
چه کسی می داند که تو در پیله ی تنهایی خود تنهایی؟چه کسی می داند که تو در حسرت یک روز نه در فردایی؟پیله ات را بگشا...تو به اندازه یک پروانه زیبایی
اگه دیدی یه خرس دنبالت کرد نترس!چون اون فهمیده تو چه عسلی هستی
از همه چيز گذشتن و به همه چيز رسيدن مهم نيست . مهماز چه گذشتن و به چه رسيدن است.
بزرگراهّاي مهندسی ساز ما را به هم نميرسانند. عشق با قوانين بيگانه است ،از بيراهها بيا براي ديدن کسی که عمريست دوست دارد.
به اين غروب غريبم بخند حرفي نيست طلسم اشک مرا با فريب دزديدند تو هم براي فريبم بخند حرفي نيست.
اگه يه روزي فرشته ها بخوان تورو زودتر ببرن به اونا ميگم که از قديم ماهي رو با تنگش ميبرن
گفتي:" دور مرا خط بکش?" کشيدم...حالا تو در محاصره ي مني
دستتون درد نکنه - معلوم بود خیلی زحمت کشیده بودید. اون که می گفت الهی فدات شم خیلی قشنگ بودنقل قول:
این یکی خیلی حرف توشهنقل قول:
لاک پشت ها هم عاشق میشن ولی تحمل درد عشق براشون راحته چون حداقل عشقشون آروم آروم ترکشون میکنه
هوس بازان کسي را که زيبا ميبينند دوست دارند اما عاشقان کسي را که دوست دارند زيبا مي ببنند
روز اول شوخي شوخي جدي شد شوخي ترين جدي عمرم دوست داشتن تو بود و جدي ترين شوخي عمرم از دست دادن تو
هر چقدر كه تو منو دوست داري من يه دونه بيشتر دوستت دارم...
چون اين جوري اگه دوستم نداشته باشي من يه دونه دوستت دارم.
عاشقي را شرط اول ناله وفرياد نيست تا کسي از جان شيرين نگذرد فرهاد نيست عاشقي مقدورهر عياش نيست غم کشيدن صنعت نقاش نيست
در مرام ما نیست رسم ترک دوست؛عهد با هر که ببندیم جانمان در دست اوست
ثمره عمر آدمي يك نفس است و آن نفس از براي يك همنفس است گر نفسي با نفسي هم نفس است آن يك نفس از براي عمري بس است
خيلي خوب بود ولي متنش خيلي كمه.
سخني روز گـفتــه ام با وي
راه انــديشه شــبش زده ام
تا نگويد به هيچ كس اين راز
قفلي از بوسه بر لبش زده ام
(ناظرزاده كرماني)
الهي شمع بشي پروانه شم دورت بگردم
بعدش فوتت كنم خاموش بشي هرهر بخندم
ارزوهايت را يادداشت كن
خداوند انها رافراموش نمي كند
اماتوفراموش ميكني
انچه امروز داري خواسته ديروزت بوده است
به تعداد قدمهايي كه برداشتم دوستت دارم
امضا: فلج مادرزاد
خورشيد را باور دارم حتي اگر نتابد
به عشق ايمان دارم حتي اگر ان را حس نکنم
به خدا ايمان دارم حتي اگر سکوت کرده باشد...
غیردل چیزی ندارم که بدونم لایق تو، اونم که خیلی وقت بردی دیگه هیچی ندارم حتی جواب sms
يك نفر. يك جايي.تمام روياهايش لبخندتوست وزماني كه به تو فكرميكنه احساس ميكنه زندگي واقعاباارزشه پس هروقت احساس تنهايي كردياين حقيقت رابه خاطرداشته باش:يك نفر..يك جايي..درحال فكركردن به توست
همه شب صورت خود را به خدا خواهم كرد
از خدا خواهش ديدار تو راخواهم كرد
تاكه جان دارم و برسينه نفس ميآيد.
بر تو وعشق تو اي دوست وفاخواهم كرد.
كنار آشيانهء تو آشيانه ميكنم،
فضاي آشيانه را پر از ترانه ميكنم
،كسي سئوال ميكند براي چه زنده اي
،ومن براي زندگي تو را بهانه ميكنم.
كاش در دهكده عشق فراواني بود
توي بازار صداقت كمي ارزاني بود
وقتي زماني رسيد كه خواستي قلبت رو به كسي تقديم كني ..اول مطمئن شو كه اون قلبتو نمي شكنه.
چون قلب شكسته لوازم يدكي نداره
براي كسي كه آهسته و پيوسته مي رود، هيچ راهي دور نيست· اميد، درماني است كه شفا نمي دهد، ولي كمك مي كند تا درد را تحمل كنيم
آنقدر شكست خوردن را تجربه كنيد تا راه شكست دادن را بياموزيد
ميداني چه مي شود وقتي تمام احساساتت وعشقت را جمع كني و همه را به يك نفر هديه كني ..! مايه نشاطش باشي و تمام تلاشت شادنگهداشتن او باشد . اما او بي اعتنا باشد و بي تفاوت . اينچنين است كه لحظه هاي خاموشي جان مي گيرد
عشق رازي است مقدس . براي کساني که عاشقند ، عشق براي هميشه بي کلام ميماند ؛ اما براي کساني که عشق نمي ورزند ، عشق شوخي بي رحمانه اي بيش نيست
در كلبه كوچك قلبم ،برايت، مركبي از غرور و محبت مهيا مي كنم تا تكسوار درياي بي انتهاي عشقم گردي .اگر رفتي و مقصد گمشده را نيافتي تو را به خدا سوگند مي دهم به كلبه كوچك قلبم بازگردي ! چشم به راه توام ...
هر كسي هم نفسم شد دست آخر قفسم شد. من ساده به خيالم كه همه كار و كسم شد. اون كه عاشقانه خنديد خنده هاي من دزديد زير چشمه مهربوني خواب يك توطئه ميديد
عشق مانند هوا در همه جا جاريست. تو نفسهايت را قدری جانانه بكش.
نمي خوام قلب تو باشم كه با هر اتفاقی بشكنم، مي خوام روح تو باشم كه تنها لحظه مرگ، از تو جداشم.