حالام وسط آپدیت ADSL ام قطع شد !!! واسه گوشی موردی پیش نیومده ! چی کار کنم ؟
Printable View
حالام وسط آپدیت ADSL ام قطع شد !!! واسه گوشی موردی پیش نیومده ! چی کار کنم ؟
ببین عزیزم آپدیت دو مرحله داره: 1-دانلود فریمور 2-انتقال به گوشینقل قول:
اگه وسط دانلود فریمور دیسکانکت بشی موردی نداره ولی موقع انتقال فریمور به گوشی این اتفاق افتاد کارت به باکس و فلش می کشه.
الان اگه اینترنتت قطع شده مشگلی نیست.
پروداکت کدتو عوض کن دوباره ادامه بده....فایلهای مربوط به زبان دوباره دانلود می شن.
اون پروداکت کدهایی که من گذاشتم همشون فارسین بسته به رنگ گوشیت یکیشون رو انتخاب کن.:10:
مهدی یه چیزی ، بعد آپ گوشی ، گوشی کند شده !! عوض بیشتر شدن صدا صداش کمتر هم شده !! چه کار کنم ؟
یه مستر ریست بکنم حل میشه ؟
کلا قبل و بعد از آپدیت بهتره یه 7370 بکنید....مموریتم فرمت کن(البته قبلش فایلهایی که می خوای بریز تو کامی)نقل قول:
مهدی جان ممنون . ولی وقتی اینطوری ریست میکنم ، مثله قبل نمیشه که کلا از اول بیاد و ... یه ریست میشه بازم برمیگرده سره جای اول !! هارد ریست کنم ؟ راستی این با 3 دکمه معروف * و 3 و سبز ریست نمیشه !نقل قول:
کلا قبل و بعد از آپدیت بهتره یه 7370 بکنید....مموریتم فرمت کن(البته قبلش فایلهایی که می خوای بریز تو کامی)
بچه ها یه مرد دیگه ! همونطوری که گفتم بعد از آپ صدای گوشیم کم شده ، حالا تو موزیک پلیر هر موزیکی که بازمیکنم و میبخوام تنظیمات اکولایزر رو امتحان کنم ، روی هر کدوم ار مدها میزارم ، صدا کوچکترین تغییری نمیکنه ! مشکل از کجاست ، چرا بعد آپ عوض درست شدن قاطی کرده ؟ عکسهارو هم تو گالری گاتی پاتی نشون میده و پیکسل پیکسل و عکس گویا کامل لود نمیشه !!
سلام
آخرين ورژني كه واسه 82 اومده چيه ؟
پرداكت فارسي اش رو هم محبت كنين
آخرین ورژن 31.0.016نقل قول:
پروداکت کد فارسی هم 0561032 :11:
0551525 هم هست
مخلص علی جان هم هستیم.
مطمئنی RM گوشیت با RM آپگرید یکسانه؟؟؟؟ :blink:نقل قول:
دوستان سلام
من هم همین الان 3250 خودم رو به صورت آفلاین از نگارش 4.14 به 4.60 آپگرید کردم... بمونه که چقدری پدرم در اومد!!! :13:
در هنگامه فلش، از لیست پروداکت هایی که پیش روم بود، APAC Variant 15 رو گزینش کردم به امید این که زبون فارسی توش باشه. اما فارسی که نبود هیچ، عربی گوشیم هم پرید!!! :31: حالا تا فردا که یه امتحانی روی پروداکت های عبری بزنم ( آخه می گن بیشتر سرمایه دارای یهودی که در اسراییل ساکن هستن، ایرانی هستن ) ببینم فارسی توش پیدا می شه یا نه...
فعلا شب خوش :10:
نقل قول:
مطمئنی RM گوشیت با RM آپگرید یکسانه؟؟؟؟ :blink:
نمیدونم حقیقتش :دی ولی ماله من RM-333 البته اگه پشت گوشی درست باشه ! که هنگام آپدیت هم همینو نشون داد
اگه یکی بوده پس نباس مشکلی باشه :13:نقل قول:
چی بگم؟!!! ببین، چرا آفلاین آپگرید نمی کنی عین خودم. این جوری خیلی بهتره !!! :27: تازه همه زبون ها رو هم یک جا داره :10: من هم الان دارم نگارش اسراییلی می ریزم توی گوشیم ببینم توش فارسی هست یا نه!
دوستان آیا لان میشه گوشی های قدیمی نوکیا مثله N70 رو هم آپ کرد ؟ اگه میشه پراکد فارسی نسخه موزیک ادیشن رو بزارید . ممنون
آره می شه آپ کرد. ولی گوشی های ساخت نوکیا در طی سال های پیش از 2007 اصلا زبان فارسی ندارن :13: ( البته به جز E51 و N76 ). اگر بخوای کد عربیش رو بگذارم؟؟؟نقل قول:
برای این گوشی اصلا زبان فارسی تعریف نشده! :41::13:نقل قول:
داریوش خان زحمت کدی رو که گفتی رو بکش . ممنون
داریوش خان من کد 0539240 رو برای عربی N70 میدم ، اما وقتی آپ میخوام بکنم ، عکس N70 معمولی میاد که اصولا یا پراکد جدید باید نسخه سیاه رنگ و موزیک ادیتیون بیاد ! درسته ؟
نه اشتباهه ... شما موقعی هم که میخوای گوشی N73 Music رو آپدیت کنی عکس همون N73 معمولی رو نشون میده ..
.
شما با همون کد آپدیت کن نگران نباش موزیک ادیشن میشه ... همون اولش بعد از آپدیت با اضافه شدن تم سبز رنگ متوجه میشین ...
نه... حله! برو واسه آپگریدنقل قول:
دوستان من یه غلطی کردم که ای کاش نمی کردم... :41:
گوشیم رو چند بار با فینیکس فلش کردم که شاید در میون پروداکت ها زبان فارسی گیر بیارم. وقتی داشتم آخرین پروداکت که APAC واریانت 13 بود رو می ریختم، نحسی 13 منو گرفت و وسط کار ارور داد. بعد از اون گوشی Dead شد. وقتی روشنش می کردم صفحه سفید می شد و بعد هم خاموش می کرد :13:
چند بار در حالت dead USB با خود فینیکس تلاش کردم، اما دست آخر همون ارور مانع به پایان رسیدن کار می شد و همون آش و همون کاسه...
تا این که امروز با جاف خواستم درستش کنم که اون همون ابتدای کار ارور عدم نوشتن فایل CMT رو داد. برنامه رو بستم و دوباره بازش کردم. دیدم که دیگه همش ارور می ده که گوشی نمی شه بوت فلش بشه!!!!!!! :45:
بعد از اون خواستم گوشی رو روشن کنم، اما دیدم همون صفحه سفید هم دیگه نمیاد. انگار که اصلا باطری توی گوشی نباشه بخوام روشنش کنم... هیچی !!!!!!!!!!! :41:
حالا چه خاکی توی سرم کنم؛ فکر کنم دیگه واقعا کشتمش... :37:
سلام
پروداکت کد فارسی برایN78 میخواستم......ورژن 30
ممنون
Blue 0548459 RM-235 Farsiنقل قول:
White 0548537 RM-235 Farsi
Black 0569752 RM-235 Farsi
ببخشید برای brown پروداکت کد نبود؟......ممنون میشم اگه بذارین....
N78-1 RM-235 CTR FARSI COCOA BROWN 0548520نقل قول:
دوستان من n79 سفید دارم با RM-350 میشه پرداکت کد فارسی شو بگذارید البته خودم دو تا پیدا کردم ولی نمی دونم کدومو استفاده کنم؟ 0568358 - 0568368
برای عوض کردن پرداکت کد با nss باید گوشی رو در چه حالتی به pc وصل کنم ( من با mass storage زدم nss گوشی رو نشناخت)
خیلی ممنون
pc suiteنقل قول:
اگه nokia pc suite هم ریخته باشی بد نیست.
گوشی رو در حالت PC Suite وصل کن ...نقل قول:
کد پروداکت فارسی N79 :
Pewter - Canvas White - Light Sea Blue : 0568358
زدم کشتمش! IC فلش سوزونده!!! :27:نقل قول:
برای شادی روحش اجماعا یه کف مرتب :31:
نقل قول:
زدم کشتمش! IC فلش سوزونده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شادی روحش اجماعا یه کف مرتب
یعنی با JAF هم نتونستی فلش کنی ...؟
اوه . عجب زوری داشتی. باریکلا.نقل قول:
چقد توش پول گیر کرده بود ؟
برای آپدیت گوشی، مموری کارت هم فرمت میشه؟
آپدیت کاری به مموری کارت نداره و اطلاعاتش حذف نمی شن
نقل قول:خیر مموری فرمت نمیشه ولی خودتون فرمت کنید....قبلش فایلهایی که لازم دارید به کامپیوتر انتقال بدید.نقل قول:
آپدیت کاری به مموری کارت نداره و اطلاعاتش حذف نمی شن
dj.mamal جان و کل بچه ها دستتون درد نکنه گوشیمو که ان 95 بود آپدیت کردم 140 مگ 2.5 سال بود خریده بودم گوشی نو شده دمتون گرو فقط جی پی اس موبایل که داده بودم ریخته بودن پاچید کسی نمیدونه آیا تو پی سی هست هم فایلش و هم نحوه نصب و هر نرم افزار مفیده دیگه ای.ممنون
استيد و دوستان كمك كنيد
مشكل كانتكت سرويس گوشي 3110 .... 1.بايد چكار كنم 2.اگه فلش ميخواد نحوه اونم بگيد 3.در ضمن باكس يونيورسال دارم اگه امكان داره با همين باكس بشه خيلي بهتره
اگه موقع آپدیت sms بیاد مشکلی پیش میاد ؟
خیر فقط دایورت کنید زنگ نخوره.نقل قول:
دوستان من n79 دارم و می خوام با خود گوشی اپدیت کنم ولی میگه گوشی شما اپدیت میباشد.!!!
بعضی دوستان گفتند با خود گوشی دیگه نمی شه اپدیت کرد این صحت داره؟
نه حتی خود باکس جاف هم نتونست فلشش کنه! چه برسه به برنامش!!! :13: یارو یه چیزی گفت... گفت گوشیت RPL شده... یه چی توی همین مایه هانقل قول:
50 تومن خرج بر می داره که صد البته دیگه من یه پول سیاه بابت این گوشی نمی دم! :31:نقل قول: