ba in hame filter barat karte tabrik beferestan:27:نقل قول:
ba in hame filter barat karte tabrik beferestan:27:نقل قول:
1-یرای تاپیک با نظر سنجی بعد از اینکه روی ارسال نظر سنجی تیک زدم باید چی کار کنم ؟
2-وقتی یک کلمه یی را جستجو میکنم امکان این هست که بره تو همون صفحه از تاپیک که اون کلمه را داره یا باید صفحه ها را دونه دونه بگردم ؟
سلام
1- پست را ارسال كنيد ، در ادامه قسمت نظرخواهي باز خواهدشد و سپس قسمت مربوط به نظر خواهي را تكميل نماييد.
2- جستجو بر اساس نام تاپيك و سپس پستها انجام ميشه. وقتي نتيجه جستجو را ديدي و مشاهده كردي كه موردي كه جستجو نمودي در ليست تاپيكهاي نشان داده شده وجود ندارد، داخل آن تاپيك شده و سپس جستجو را داخل آن تاپيك با كليك بر روي قسمت "جستجو در اين تاپيك" ادامه دهيد.
موفق باشيد
سلام
من تازه عضو سایت شدم . می خواستم یه سوال در مورد ISA Server مطرح کنم .چطوری می تونم اینکارو بکنم . لطفا راهنمایی کنید . با تشکر
برای پرسیدن هر سوالی به انجمن مربوطه نظیر نرم افزار - کامپیوتر - شبکه و ... بروید و با زدن موضوع جدید تاپیک باز کرده و سوال خود را بپرسید!نقل قول:
راستی قبل از ایجاد تاپیک یک جستجو بکنید و مطمئن شوید که موضوع شما وجود ندارد و جوابش قبلا داده نشده!
موفق باشید :11:
بای
من اکثرا ساعت 12 تا 2 بعد از ظهر وقت دارم که به سایت سر بزنم
خواستم ببینم چرا در این ساعات ، سایت خیلی به کندی باز میشه
گاهی هم اصلا باز نمی شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی
چرا برای مدیران تعداد پست ها حساب می شه ؟؟؟
امروز كه اينجوري نبود. اميدوارم كه درست شده باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه وگفتي يعــــــــــني چــــــــــــه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره بگید چرا نمایش داده میشه؟نقل قول:
چون به هر حال تعداد پست توسط سرور در هر زمانی قابل محاسبه است!
با سلام
من یه دونه عکس توی امضام گذاشتم ولی خودم نمی تونم زیر پست هام ببینمش؟
ولی توی تنضیمات کاربری خیلی خوب می بینمش؟
مشکل من از چیه؟
ویرایش:اقا ببخشید مشکلم حل شد.
سلام.:19: :19:
اقا چرا به انجمن نرمافزارهاي مربوط به بازيها جديدا اينقدر كم اهميت ميدن:41: :41: من چند تا پست از چند هفته پيش داخلش قرار دادم اما خيلي كم به پستها توجه ميشه :13: :13: وتعداد پستهاي اين انجمن خيلي كمه شايد در هفته يك الي سه پست داخلش قرار ميگيره درحالي كه يك سري انجمنها در روز حدود 10 تا پست دارن.:19: :19: :41:
از مديران خواهش ميكنم به اين پست جواب بدن.:11: :40: :40: :40:
من منتظر جوابشون هستم.:10:
سرعت ارسال مطلب به فروم بسیار کند است؟ شنبه 5 خرداد 1386
چرا امکان حذف کردن ارسالهای تکراری به کاربر داده نمیشود؟
سلام
چرا هشدار PM من كار نمي كنه؟ با وجود اين كه در قسمت تنظيمات، گزينه «هشدار در پنجره كوچك» رو فعال كردم (البته هشدار به وسيله ايميل رو غير فعال كردم)، وقتي PM برام مياد و وارد سايت ميشم اون پنجره كوچكي كه به صورت Message Box آمدن پيغام جديد رو هشدار ميده برام ظاهر نميشه و اين باعث شده كه بعضي وقتها اومدن پيامها رو خيلي دير متوجه بشم.
با تشكر
اقا احسان درست ميگن نبودن وجود اين توانايي در فروم ها براي من مشكل ايجاد كرده چون گاهي اوقات يك نفر كه انلاين هست وشماهم در همان صفحه انلاين هستيد وقتي شخص مقابل يه درخواست ميده شما جواب درخواست اون رو ميدين وبعد اگر مشكل شخص حل شد ازشما تشكر ميكنه و اون پستي كه شما براي رفع مشكل اون شخص داديد ديگه به درد نميخوره واگر شما دوباره يه پست با يه عنوان ديگه بدي افرادي كه دراون انجمن هستند به شما ميگويند كه پست پشت سر هم ندهيد حا لا اگر توانايي حذف پستهاي قبلي خودمون رو داشته باشيم ديگه اين مشكات پيش نمياد وتعداد صفحات هر انجمن هم كمتر ميشه.
از مديران درخواست اين توانايي رو براي افراد ايجاد كنند تا ديگه از اين مشكلات پيش نياد.
چرا كسي به اين پستها جواب نميده.
به دلیل اینکه کمتر کسی هست که بتونه به پست های شما در خواست کنندگان جواب بده ! مشالا درخواست کننده ها زیاد هستند و منم توی اون انجمن تک هستم یعنی فقط من و دو سه تا از دوستان باید جواب بدیم که یکم طول می کشه !نقل قول:
تازه منم تا 23 تیر کمتر میام ...
ایشالا بعدش جبران می کنم !
:40: :40: :27: :27: ممنون از توجهي كه به انتقادات ميكني اقا محسن.:46: :11: :11: :31: :31: :20:
حتماً در موردش قبلاً صحبت شده و ما نديديم
اما اين نداشتن تشکر هم در سايت اصلاً هيچ انگيزه اي ايجاد نميکنه واسه اومدن به p30world
يه اشکال کاملاً توپ و درست و حسابی هست از p30world !
آدم نميدونه واسه چی بايد پست مفيد بده ؟!
آقا رضا خود من هم در ابتدا حسابي از اينكه تشكر وجود نداره از دست سايت شكار بودم.نقل قول:
ولي با گذشت زمان و اينكه تو يه سري سايتهايي كه دكمه تشكر وجود داره سركي ميكشم. به اين نتيجه رسيدم كه درسته كه اين قسمت چيز بدي نيست ولي يه جورايي نميدونم چرا ديگه باهاش حال نميكنم.
دليلش هم بيشتر اينه كه ميبينم تو امضاي بعضيها در اينگونه سايتها بزرگ نوشته ميشه : براي تشكر از دكمه مثلا تشكر استفاده نماييد. بعد يه كاربري هم بياد يه پست تشكر بزنه، حسابي حالشو جا ميارن. ميگن كاربر عزيز لطفا از دكمه تشكر استفاده كنيد. دليلشون هم اينه كه پست الكي اضافه نشه. كه البته مشخصه كه دليل اصلي اين نيست. در يك كلام اينها (كه البته بيشترشون هم كسايي هستند كه تو اينگونه سايتها پستي هم دارند) تشكر گدايي ميكنند. و چقدر اين كارشون چندش آوره.
دكمه تشكر نوعي انتظار بيجا به وجود مياره و ... .
اين نظر من بود.
موفق باشيد
نقل قول:
کاملاً معلومه که نظر شما بود :21:
تا اونجا که من می دونم
به دلایل امنیتی وجود دکمه Thanks در فروم ها غیر حرفه ای می باشد
چراکه خوراک بزخی هکـرها ست
دقیقـاً مثل بعضی ها که اینجا نظر گدایی می کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس يعنی اين همه سايت که تشکر دارند هک ميشن ؟!
من که به شخصه رقبت نميکنم نه مطلب مفيدی بزارم نه اطلاعات به کسی
چون هيچ چيز انگيزه دهنده در اين سايت وجود نداره
هرکی هر تاپيکی باز کنه نه رسيدی ميشه نه چيزی
کلاً اصلاً انگار مدير نداره
همين الان که من دارم اينجا انتقاد ميکنم يه مدير نيست که جواب مارو بده
جالبه خيلی در نوع خودش پی سی ورلد
البته يک سری خوبی هايی هم داره که نبايد ازش گذشت و گذشتن ازش يه نوع بی انصافی هست
اونوت عزیزم شما که رقبت نمی کنید مطلب بزارید و نه اطلاعات !!!!نقل قول:
می تونم بپرسم این پستاتون که ماشالاتون باشه نزدیک 4 رقمی شدن هم هست چه جوری آوردید ؟!؟!!
وقتی که ميگم مدير نيست جواب بده شما جواب ميدی همينه
بفرما اينم جواب سؤالت عزيز ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) Reza Shekarchi
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) Reza Shekarchi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Reza Shekarchi
همينقدر بسه
اون تاپيک مسابقه جهانی کليک رو هم توی متفرقه بهشون اضافه کن
پس فکر کنم واسه کسی که روزی يک بار هم به زور يه 5 دقيقه به سايت سر ميزنه به دليل همون نداشتن انگيزه که گفتم آمار کمی باشه که فکر کنم همينش رو هم شما نداری
ادعا مثبت بودن نميکنم اما هی نپر وسط و جواب همه رو با تيکه بده
درضمن پست های 4 رقمی من فعلاً از پست های 3 رقمی شما بيشتره اونم توی اين مدت کم
شرمنده آقا ما تاپيك تغيير نام كاربري رو پيدا نميكنم !
ميخواستم اسمم به حروف بزرگ تغيير كنه بدونه تغيير پسووردم !
سلامنقل قول:
يك پيغام خصوصي براي Meisam بفرستيد.
موفق باشيد
آقا يه مشکلي برتم پيش اومده:
جديدا برام شماره صفحه هاي تاپيکا نمايش داده نميشه و همه چند صفحه اي ها از صفحه اول شروع ميشه!
مشکل از کجاست؟حلش؟
چرا برای تک تک تاپیکها باید شیوه بروزرسانی انتخاب شود؟
تا تاپیکهای بروز شده در قسمت تنظیمات کاربر جمعآوری شود.
من در فروم دیگری عضو هستم و در صورتیکه تاپیکی که مطلبی در آن ارسال کردهام بروز شود بدون انتخاب گزینه خاصی ، در قسمت تنظیمات کاربر آن تاپیک نشان داده میشود. (برای تمام پستها نحوه اطلاع رسانی به صورت پیش فرض بر روی اطلاع رسانی بدون ایمیل است)
اما در این فروم چنین چیزی نیست چرا؟
سلام
چرا در فروشگاه نرم افزار Quest 3D نمی ذارید؟
اقا من شاكيم
توي هر صفه باس مشخصات وارد كنم تا يادش بياد
آقا من پیغامم غیر فعال نیست ولی همه میگن آره بابا سولئارس هم که پیغامشو غیر فعال کرده من باید چی کار کنم ؟ هیچ کس نمیتونه پیغام بده !
شما بايد تنظيمات Cookie هاي مرورگر خودت رو درست كني مشكل از سايت نيست.نقل قول:
چرا در اينجا هم براي هر تاپيكي كه شما در اون پست بدين به طور اتوماتيك اشتراك ايجاد ميشه اما شما بايد تنظيمات اشتراك هاي خودتون رو يه بار بازبيني كنيد.نقل قول:
نه عزيز يه نيگا بنداز تو تنظيماتتنقل قول:
شايدم پر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راس ميگي ها چه بيخود دادد و غال راه انداختمنقل قول:
آقا ما مراتب عرذ خواهيمون رو ابلاغ ميكنيم :11:
سلام.
چرا کسی به پستهای من توجه نمیکنه و جوابی بهشون نمیده
كدوم پست عزيز سوالي داشتي؟نقل قول:
اگه تو پستتون سوال کرده باشید و کسی جوابش رو بدونه حتما جواب میده ...نقل قول:
سلام.
چرا کسی به پستهای من توجه نمیکنه و جوابی بهشون نمیده
forum.p30world.com
فقط میتونم با forum.p30world.ir
وارد شم حتی به خود سایت هم نمیتونم وارد شم این ارور رو میده :
این چه وضع اینترنت ایران بخدا .
ممکنه از isp باشه ؟
چون حتی وارد ایمیل و جیمیل و سایتهایی که آخرشون .com داره یا نمیشم یا تک و توکی میشه وارد شد .
اینجا فقط یک isp داره من از این مشکل ها تا امروز نداشتم .
کسی پاسخگو نیست!!!نقل قول:
به نظر میرسه که همین جوری باشه ...نقل قول:
ممکنه از isp باشه ؟
احتمالا از اثرات اینترنت ملیه که فقط سایت های وطنی رو باز میکنه .... :tongue:......( شوخی کردم ) ...
...موفق باشی...