پس احتمالا تا یه هفته دیگه میادنقل قول:
وقت دارم چون با آهونگار که تماس گرفتم گفتن که تموم شده تا 10 روز دیگه دوربین وا سشون نمیاد
پس احتمالا تا یه هفته دیگه میادنقل قول:
وقت دارم چون با آهونگار که تماس گرفتم گفتن که تموم شده تا 10 روز دیگه دوربین وا سشون نمیاد
با سلام من بین انتخاب canon sx110 و sony w170 موندم مگاپیکسل کنون 9 و سونیه 10 هست .فیلم برداریش واسم مهم نیست فقط کیفیت بهتر عکسو می خوام کدومو پیشنهاد میکنید؟
دوربین هم رده sx110 در سونی h10 است نه w170 .نقل قول:
این دو دوربین(h10 و sx110) هر دو تقریبا در یک سطح هستند و اختلاف جزیی هستش.فلاش سونی قویتره،لرزه گیر کنون.
[QUOTE=gholam14;3468769]باسلام
من خيلي وقت است ميخواهم يك دوربين بخرم ولي آنقدرتنوع دوربينهازياداست كه آدم راسردرگم ميكند ولي بالآخره تصميم گرفتم ازبين اين سه دوربين باراهنمايي دوستان يكي راانتخاب كنم ممنون ميشوم دراين انتخاب كمكم كنيد.
باسپاس فراوان
canon power shot -G10
sony - dslr-a200k
sony - dslr-a200w
باسلام مجدد
كسي ازدوستان نميخواهد به بنده كمك كند ويك مشاوره بدهدالبته ميدانم سرتان شلوغ است ولي اگرفرصت كرديد بنده راهم راهنمايي كنيد.
باتشكرفراوان
بهترین انتخاب برای یک عکاس اماتور در رده ی قیمتی 300 تا 200 چیه؟
[QUOTE=gholam14;3475779]سلام دوست عزیزنقل قول:
شما سه دوربین اتنخاب کردین که که 2 تای آنها SLR و یکی از آنها COMPACT می باشد که کلا بحس در رابطه با هر یک متفاوت می باشد.شما نوع کاربری و علایق و ملاک هایتان را بیا ن کنید خیلی بهتر می توان راهنماییتان کرد.
در رابطه با G10 که قیمت آن در حال حاضر قدری زیاد است نظر شخصی بنده این است که اگر می خواهید چنین هزینه ای کنید دوربین های سوپر زوم (مانند H50,SX10,FZ28,Sp570 و... ) را انتخاب کنید تا از این مزیت زوم بهره ببرید.
در رابطه با انتخاب SLR بهتر است تحقیق بیشتر کنید چون این دوربینها در کنار حرفه ای بودن یکسری معایب خاص خودشان را دارند(مانند ورن و ابعاد زیاد قیمت بالای لنزها و نیاز به لنزهای مختلف جهت کاربری های مختلف و نیاز به دانش کافی برای استفاده از این قبیل دوربینها و ...) مثلا برای دستیابی به مقدار زوم دوربین های سوپر زوم حدقا 600-500 هزار تومان باید خرج لنز کنید.(گول قیمت پایین یک سری از دوربین های SLR را نخورید)در حالی که با همین هزینه می توانید دوربینهای سوپر زوم با قابلیت های دیگر خود خریداری کنید. مگر اینکه حرفه شما عکاسی باشد و یا بسته به علایق و کاربریتان و با علم بر تمامی این مسائل به سراغ دوربینهای SLR بروید.
من چند تا سوال در مورد مدل های جدید نیکون مثل p90 پرسیدم ونظرتون رو خواستم ولی چیزی نگفتین.
در مورد panasonic fz28 پرسیدم و قیمت اون.
آقا کاویان قیمت روز این دوربین رو نداری؟و نظرت در مورد این دوربین چیه؟منظورم fz28 هست.
من دنبال یک دوربین هستم که زوم بالا داشته باشه و باتری شارژی لیتیوم داشته باشه و hd فیلمبرداری کنه.
چه مدل هایی و مارک هایی رو تا حدود 400 و 450 میشناسی که معرفی کنی؟
من هیچ وقت دوربین دیجیتال نداشتم و برای اولین بار میخوام که دوربین بخرم و هر چی خریدم دیگه تا آخر عمرم با من هست .چون نه پول مدام عوض کردنش رو دارم و نه شانس فروختنش رو.
من رو راهنمایی کن.
و اطلاع دارین که fz28 در حالت hd با یک کارت 8 گیگ چقدر فیلمبرداری میکنه؟
اگه مزاحم هستم بگین تا......ولی حتما پست من رو ندیدین.موفق باشین وهر کس در مورد این دوربین چیزی میدونه کمک کنه.
سلامنقل قول:
یک REVIEW از این دوربین:
یکی دیگه:کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/
کد:http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2008/10/24/Fujifilm-FinePix-S2000HD/p1
سلام دوست عزیزنقل قول:
من این دوربین را با قیمت 470 باکیف+ 22 تومان رم 8 گیگ SDHC TOSHIBA خریدم .از لهاز استیل و ارگونومیک در سطح خوبی است مخصوصا با توجه به وزن سبکش(417 گرم) یک نکته قابل توجه منوی فارسی و راهنمای فارسی(بصورت PDF ) می باشد.از لحاظ کیفیت هنوز با تمام تنظیمات دوربین آشنا نشدم ,اما در محیط خارج از خانه با تنظیمات گسترده پیشفرض و همچنین مد ATUO عکسهای خوبی گرفتم.لرزش گیر دوگانه و AF هوشمند از دیگر موارد قابل توجه می باشد. با مد ماکرو هم تعدادی عکس گرفتم که دوربین در این مد به خوبی عمل می کند.هنوز با مد فیلمبرداری زیاد کار نکردم ولی در حالت HD با سرعت 30 فریم با فرمت MOV فیلمبرداری می کند. از دیگر امکانات QMENU منو می باشد که کار با تنظیمات دوربین را خیلی آسان کرده است.
نمونه عکسها این دوربین که در محیط و نور خانه گرفتم را در سایت زیر قرار دادم ( البته فقط جهت دیدن ولی ملاک قرار نده چون من هنوز با تنظیمات این دوربین به طور کامل آشنا نشدم صرفا جهت راهنمایی و رفع اشکال می باشد)
همچنین یک REVIEW از این دوربین به همراه دوربین های سوپر زوم که در این سایت مشترکن با SX10 امتیازکد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?p=107376#post107376
Hight Recommended گرفته است.
____________کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/
با آرزوی توفیق
سلام
بچه ها من هم يه دوربين ميخوام برا مصارف خونگي
فيلم برداري + عكس و ...
هندي كم يا ديجيتال فرقي نمي كنه
قيمت هم 700 تا 750 هزار تومان پول دارم
چي پيشنهاد مي كنيد ؟
سلام بر جناب فتح الهي عزيز سرور ارجمند ...نقل قول:
اما در مورد فوجي s9000 و s9600 بايد نكاتي را به عرض برسانم:
اول اينكه متن مقاله را برايتان ارسال خواهم كرد
دوم اينكه باور كنيد لرزشگير چيز مهمي نيست و تاثير آنچناني هم ندارد!
شما با بالا بردن سرعت شاتر مي توانيد مشكل لرزشگير را تا حدي حل كنيد ... اما يك نكته: به نظر شما چرا شركت فوجي روي اين دوربين لرزشگير قرار نداده است؟؟ علت اين است كه اين دوربين كلاسيك را معمولا كساني خريداري مي كنند كه همراه آن سه پايه استفاده مي كنند و با استفاده از سه پايه مشكل لرزشگير براي هميشه حل مي شود .... اما اگر هم بخواهيد روي دست بگيريد، اگر طبق اصول عكاسي كه در واقع بصورت نشسته و آرنج روي ران پا قرار مي گيرد با كمترين تكان مي توانيد صحنه خوبي ثبت نمائيد ....
سوم كيفيت فوق العاده عكس ها و قدرت ثبت عكس هاي در iso بالا و .....
يكبار دست بگيريد، مطمئنا ساير دوربين ها را بي ارزش خواهيد پنداشت ...
با احترام
كاويان
سلام بر سرور ارجمندنقل قول:
اما در مورد بازرگاني هاي بزرگ نكاتي را بايد عرض كنم:
تعداد زياد پرسنل موجود (براي اعتبار بخشي به بازرگاني مذكور) خود دليل قاطعي است براي بالا بودن قيمت! به هر حال اين تعداد پرسنل بايد تامين مالي شوند و طبيعي است كه قيمت اين بازرگاني ها و مراكز بزرگ بالا مي باشد.
اگر در خريد دوربين دقت كنيم و جنس ريمارك نخريم، به نظر بنده خريد از مكان هايي مانند پاساژ بزرگمهر (هرچند كه همه شان آدم هاي درستي نيستند) و نمايندگي بازرگاني ايران كه دوستمون فرمودند بهترين گزينه است ...
با احترام
كاويان
نقل قول:
دوست من كه نامتان را نفرموديد، SX100 آپشن هاي زيادي دارد و W170 در ثبت عكس هاي Outdoor كيفيت بسيار خوبي به شما مي دهد، اما همانطور كه بارها در پست هاي قبلي نيز متذكر شديم اين نوع دوربين ها در حالت Indoor و محيط منزل در شب هنگام، ضعيف عمل مي كنند و عكس ها نويز دارند ...
بنابراين با توجه به اينكه SX100 آپشن هاي تنظيم دستي قوي تري دارد، بنده شخصا SX110 يا SX100 را پيشنهاد مي كنم (كه هر دو تقريبا در يك رنج هستند با اين تفاوت كه SX110 كمي بزرگتر و آپشن هاي بيشتري دارد)
نكته بسيار مهم اين است كه مگاپيسكل تاثير آنچناني بر كيفيت عكس ندارد آنهم با اختلاف كم و خصوصا در سنسورهاي كوچك دوربين هاي كامپكت ... اگر مي توانيد SLR-LIKE بخريد ... من با توجه به هزينه شما P80 را با حدود 320 هزار تومان پيشنهاد مي دهم ... نمونه عكس هاي اين دوربين را دوستمون در چند پست قبلي ارسال نموده اند مي توانيد استفاده كنيد ..
با احترام
كاويان
من مطالب چندین روز اخیر را مطالعه کردم و از همه دوستان تشکر می کنم
بین sony h50 و canon sx10 هنوز به نتیجه کامل نرسیده ام چند مطلب مورد نظر من است
1- به قول دوستم ایا من می خواهم با دوربینم به سادگی (با فشردن یک دکمه) عکس بگیرم یا نه (با تنظیم دوربین و بصورت حالا حرفه ای ) عکاسی کنم
2- دوربین عکاسی به خاطر حجم کمتر و حمل و نقل در اکثر مواقع برای فیلم برداری (کوتاه مدت به صورت کلیپ ) نیز مناسب است
3- دوام و گارانتی نیز یک اصل است
با توجه به این مطالب من (برای اینکه عکاسی کنم و فیلمبرداری مناسب داشته باشم) کدام را انتخاب کنم:20:
[quote=gholam14;3475779]نقل قول:
با سلام
من البته يكبار پاسخ شما را داده بودم كه متاسفانه بدليل مشكلات برنامه سايت، تايپ بنده ارسال نگرديد و از بين رفت ...
در مورد G10 چند صفحه به عقب برگرديد و توضيحات كامل راجع به اين دوربين را مطالعه بفرمائيد ... با توجه به قيمت بسيار بالاي G10 و اين مساله مهم كه 14 مگاپيكسل با اين سنسور كوچك نويز زيادي را به همراه خواهد داشت، كلا خريد اين دوربين منتفي است .... با اين قيمت و حتي كمتر از آن مي توانيد دوربين هاي بسيار خوبي را خريداري كنيد كه دوستمون زحمت كشيده اند و ريپلاي زده اند ....
اما در مورد 2 گزينه پاييني بايد عرض كنم كه انتخاب بسيار عالي هستند مشروط بر اينكه پس از چند ماه كاركردن با لنز كيت، آنرا عوض كنيد و با هزينه اي حدود 500 هزار تومان لنزهاي خوبي برايش بخريد در اينصورت خريد دو مورد پاييني شديدا توصيه مي شود و همانطور كه دوستمون فرمودند بايد اين نكته را اضافه كرد اينها SLR هستند و مشكلات خاص خود مانند: وزن زياد و اينكه همه جا نمي توانيد آنرا استفاده كنيد! اما در هر صورت خريد SLR بر ساير ارجحيت دارد مساله مهم در دوربين هاي SLR اين است كه اندازه سنسور بزرگ است و شما در Indoor و يا نورهاي كم و يا نورهاي مصنوعي تا ISO 1600 را بدون مشكل و با كمترين نويز مي توانيد استفاده كنيد ... حتما نمونه عكس هاي SLR ها را بصورت Original با Full EXIF مشاهده بفرمائيد ...
در SLR ها من شخصا فوجي (كلا) و 1000D كنون و D60 نيكون و سري آلفا سوني را پيشنهاد مي دهم البته با اين رنج قيمت ...
با احترام
كاويان
سلام دوست عزیز ممنون از کمکتوننقل قول:
قبلا این ریوها رو دیده بودم اما باز ممنون از اینکه لطف کردید
با سپاس
فتح الهی
مشکل من با این دوربین جناب کاویان فقط نداشتن لرزشگیر خیلی از اون خوشم اومده ولی تبحر خاصی که چه عرض کنم حتی آشنای خاصی هم با دوربین ندارم به همین دلیل بود که اون از گزینه های خودم حذف کردمنقل قول:
راستی هنوز تو بازار موجود هست اگه هم باشه به چه قیمتی ؟
کلا تو تهران بهتره کجا دوربین بگیرم
با احترام فتح الهی
آقاي فتح الهي راستش S9600 گزينه ي منم بود كه بد جور عاشق سنسور 1/1.6 شده بودم ولي به چند ليل(شايد دلايل جالبي نباشه)حذفش كردم.1.توليد2006(دوست داشتم دوربين جديدي داشته باشم)2.ال سي دي كوچك 2 اينچي3.وزن 750 گرمي بدون باطري.4.فيلمبرداري پايين نسبت به s2000 .ناياب بودن در بازار.5.فكر كنم قيمتشم بالاست.اينم مشخصاتش:نقل قول:کد:http://www.camshop.ir/productview-fa-9-138.html
به آهو نگار زنگ زدم canon sx10 موجود نداشت نمی دانید از کجا که معتبر باشه بخرم
در ضمن sony h50 را 350 قیمت داد با گارانتی آهونگار
من یک نمونه از این دوربین را در پاساژ بزرگمهر کنار پاساژ علاءالدین 490 تومان قیمت گرفتم.نقل قول:
تهران , همین پاساژ یزرگمهر یا روبری پاساژ علاء الدین(اسمش خاطرم نیست) پاساژی هست که بورس دوربین عکاسی می باشد.کلا سعی کن در راستای خیابان جمهوری به دنبال خرید دوربین باشی و سعی کن وسواس به خرج بدی و به فروشگاه های مختلف سر بزنی و در اخر دوربین را با گارانتی معتبر خریداری کنی.
فقط دوستان اگر خواستید رم برای دوربینتان بخرید حدالامکان سعی کنید از فروشنده نخرید چون با قیمت نجومی رمها یشان را به فروش می رسانند. اگر کسی قصد خرید رم برای دوربین داشت در پیغام خصوصی مطرح کند تا من آدرس توزیع کننده رم با قیمت مناسب را بدهم.
امروز یه مغازه که نمایندگی سونی بود میگفت دوربین اچ50 مشترک هست قیمتی که داد 20-30 تومن کمتر بود راست گفته؟
فکر می کنید اینکه ساخت 2006 باشه خیلی تو ساختش تاثیر دارهنقل قول:
از یه نظر یقینا هرچه دوربین جدیدتر باشه دارای تکنولوژیهای به روزتری است اما واقعا سنسورش حرف نداره و کیفیت عکساش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جناب
میشه با fz28 پنج دقیقه در حالت HD و پنج دقیقه در حالت 840 در 480 فیلمبرداری کنی و بگی چند مگ حجم میبره؟
خیلی ممنون میشم که این کمک رو به من بکنید.و من در یک سایت دیدم که نوشته فیلمبرداریش تا حجم 2 گیگ ادامه داره و بعد از اون قطع میشه و از نو باید فیلمبرداری رو آغاز کرد.و جای دیگه ای دیدم نوشته تا 15 دقیقه برای یک کلیپ.
این تست رو بکن.ثواب داره.مرسی رفیق
گفتم دليل هام فقط براي خودم قانع كنندست / دوست داشتم دوربين جديدي باشه .ولي خوب اونم وزنش بالاست و نميشه همه جا برد.نقل قول:
سوء تفاهم نشه این حرفم بخاطر آن بود که یکی از دوستان در یک پست گفته بودند (( یقینا دوربین 8 مگ 2008 بهتر از 8 مگ 2006 است))نقل قول:
ثانیا بیشتر دلایلتون برای من هم قابل قبوله من هم گفتم این دوربین مشتری خاص خود ا دارد و اصولا برای کسانی است که تقریبا حرفه ای عکاسی می کنند
دوست عزیز بنده این حرف شما رو در چند تا از پستهای سایر دوستان هم دیده ام دلایل هم قابل قبول هستنقل قول:
اگه امکان داشته باشه مکانهای که می شه رمها و سایر تجهیزات رو به قیمت مناسبتر خرید در تهران معرفی فرمائید
با تشکر
سلام دوست گرامی سایر تجهیزات بنظرم پاساژ بزرگمهر و پاساژ حافظ روبروی پاساژ بزرگمهر که بورس دوربین است ولی در کل باید کمی وقت بگزاری و بگردیدنقل قول:
در مورد رم هم پیغام خصوصی را چک کنید.
[QUOTE=Excel-VB;3476114]سلام دوست عزیز و گرامینقل قول:
من هم قبلا بارها به این مشکل برخورد کردم ولی از زمانی که از مرورگر OPERA استفاده می کنم این مشکل مرتفع شده چون این مرورگر توانمند صفحات را در حا فظه خودش ذخیره می کند به این ترتیب امکان بازیابی صفحات را دارد(مثلا اگر یک صفحه را اشتباه ببندید با زدن کلید های ترکیبی ctrl + z صفحه بسته شده بازیابی می شود) و در چنین مواقعی که مثلا ارسال انجام نمی شود به راحتی با زدن گزینه BACK به سرعت به صفحه قبل رفته و صفحه بازیابی می شود
با آرزوی موفقیت
سلام دوست عزیزنقل قول:
10:10 دقیقه درHD مود 1.86 گیگ
در wvga مود: 19/05 دقیقه ( 840 در 480)
5 دقیقه در hd مود:حجم 838 مگابایت
5 دقیقه در wvga مود: حجم 554 مگابایت
سلام.دوست عزیز بابت کمک هات از صمیم قلب ازت تشکر میکنم و امیدوارم همیشه موفق باشی و همینطور با صفا.
در مود wvga کیفیت قیلمبرداری چطوره؟یعنی اگه اون رو به دی وی دی تبدیل کنی میشه با کیفیت خوب در یک تلوزیون 21 اینچی تماشا کرد؟چون رزولوشن این مود از دی وی دی ntsc بیشتر و میشه گفت با دی وی دی pal برابر هست.
و آیا این دوربین fz28 رم 16 گیگ رو هم ساپورت میکنه؟و اگه جواب مثبت هست قیمت این رم چند هست؟
و اینکه در حالت فیلمبرداری بعد از 2 گیگ فیلمبرداری به صورت اتوماتیک متوقف میشه؟چون در جایی خوندم که نوشته بود 2 گیگ برای هر کلیپ با محدودیت 15 دقیقه ای.
و آیا خود شما از این دوربین راضی هستی؟بدون تعصب البته.
آقا ببخشید که مدام سوال میکنم و شما رو خسته میکنم.فقط میتونم بگم که دستت درد نکنه و برات دعای خیر کنم که به یک هموطن کمک میکنی.مرسی.واقعا مرسی
اینجور که پیداست اینجا دو تا قانون هست که همه برای اینکه به سوال هاشون جواب داده بشه باید ازش پیروی کنننقل قول:
1-پرسیدن از شخص اقای کاویان
2-پرگویی
پس ما هم از این قانون تبعیت میکنیم
اقای کاویان عزیز هادی هستم
1 - یک دوربین میخوام که حداکثر 300 تومن باشه (نمیخوام حتما بهترین گزینه تا 300 تومن رو بهم معرفی کنید مثلا اگر یک دوربین با150 هزار تومن هم کارم راه میندازه بگید )
2 - تازه کارم , پس زیاد کار کردن باهاش پیچیده نباشه
3 - چون به عکاسی خیلی علاقه دارم حداگثر تا 1 سال دیگه این رو عوض میکنم و یدونه حرفه ای ترش رو میخرم.پس چیزی باشه که منو برای کار کردن با یک دوربین حرفه ای اماده کنه
4 - برای عکسبرداری از طبیعت بهتر باشه
5 - گارنتیه خوبی داشته باشه
باسلام
دوستان عزيزي كه درتهران هستندياازقيمتهااطلاعي دارندميتوانندقيمت دوربينCanon PowerShot SX1 IS رابفرمايندوآيادوربين خوبي هست يانه واگرامكان داردكمي درموردمزاياومعايب آن بنده راراهنمايي كنند.
متشكرم
سلام دوست مننقل قول:
كيفيت NTSC به مراتب بالاتر از PAL است ... سيستم NTSC كه مخصوص آمريكا و ژاپن است بر روي تلويزيون هاي مخصوص دو كشور بهترين كيفيت را دارد ... اما سيستم خاورميانه كه PAL مي باشد و تلويزيون هاي اين منطقه PAL هستند و در نتيجه اگر فيلمي كه با دوربين NTSC ضبط شده را روي تلويزيون PAL ببينيم كيفيت بسيار بد و پايين خواهد بود و ما تصور مي كنيم PAL بهتر است در صورتي كه اينگونه نيست!
سرعت پخش NTSC سي فريم بر ثانيه و PAL بيست و پنج فريم بر ثانيه است ... اما با توجه به استفاده از تلويزيون هاي PAL در ايران بهتر است فيلم هاي خود را بصورت PAL ضبط و اديت كنيم ...
با احترام
كاويان
نقل قول:
سلام هادي جان
اين را نفرمائيد شرمنده مي كنيد ما رو جلوي دوستان ...
البته عزيزاني مانند سناتور، unforgiven، ebi و ساير بزرگواران هستند كه دوستان را بهتر و سريعتر از بنده راهنمايي مي كنند ..
بله دوست عزيز شما با خريد يك دوربين 150 هزاري هم در ابتدا مي توانيد به خوبي شروع كنيد اما بند سوم را كه ديدم اصلا به شما خريد چنين دوربين هايي را پيشنهاد نمي كنم ... فرموديد شديدا به عكاسي علاقه مند هستيد، بنابراين مطمئن باشيد با توجه به پتانسيل هايي كه در شما وجود دارد، پس از مدت كمي به سرعت اصول اوليه را فرا خواهيد گرفت بنابراين خريد يك دوربين 150 هزاري به ضرر شما تمام خواهد شد و به سرعت از آن زده و پشيمان خواهيد شد!
اگر بند سوم را قيد نمي كرديد از همين سري هاي كامپكت سوني و كنون مي توانستيم به شما پيشنهاد دهيم اما قيد كردن اين بند به اين معني است كه شما حتما بايد يك SLR-LIKE بخريد تا با توجه به علاقه زياد شما در باب عكاسي به سرعت تشنگي شما را سيراب كند ... شما با SLR-LIKE خيلي سريعتر و بهتر عكاسي را فرا خواهيد گرفت و پس از حدود 6 ماه عكاسي مكرر خواهيد دانست كه مثلا در فلان ساعت روز با چه تنظيماتي بايد كار كنيد و پس از 1 سال فراگيري كامل مي توانيد نسبت به خريد يك SLR گران قيمت اقدام نمائيد ...
قطعا دوربين هاي SLR-LIKE بهترين خروجي را از طبيعت خواهند داشت ... البته با توجه به اين مساله كه عكاسي از طبيعت معمولا در طول روز با نور كافي انجام مي شود ... شما با دوربين هاي كامپكت ارزان قيمت نمي توانيد Macro Mode يعني با نزديك كردن بيش از حد لنز يا زوم روي سوژه نزديك (مانند عكاسي از حشرات، گل ها و ...) و يا Tele Mode يا زوم تله از سوژه هاي بسيار دور را داشته باشيد! بنابراين يك دوربين SLR-LIKE كمك زيادي به شما خواهد كرد ... با توجه به اينكه شروع تازه اي خواهيد داشت من در بين SLR-LIKE ها ارزان ترين و مناسب ترين را پيشنهاد مي كنم يعني Nikon CoolPix P80 البته اين ارزاني به اين معني نيست كه دوربين خوبي نباشد! اتفاقا دوربين بسيار خوبي است و در چند صفحه قبل دوستان راجع به اين دوربين بحث كرده اند و حتي نمونه عكس هايي نيز ارسال نموده اند كه مي توانيد مشاهده بفرمائيد ...
در مورد پيچيدگي كار بايد عرض كنم تمامي دوربين هاي مد Auto دارند اما به نظر بنده برخي مواقع نيز از مدهاي Tv و Av (اولويت ديافراگم و سرعت شاتر) استفاده نمائيد تا پس از مدتي بتوانيد با مد M يا Manual كار كنيد ... مطالعه دفترچه راهنماي دوربين بسيار مهم است ... هرچند كه انگليسي باشد ولي ارزش دارد ... برخي قسمت هايش واقعا ضروري است كه ترجمه و مطالعه شود!
اما در مورد گارانتي اين دوربين بايد عرض كنم من شخصا گارانتي هاي ايده آل و نورنگار را در مورد اين دوربين توصيه مي كنم ... البته نورنگار گران تر است و هيچ فرقي هم نمي كند!
خريدش را پيشاپيش به شما تبريك عرض مي كنم
با احترام
كاويان
سلام دوست مننقل قول:
در چند صفحه قبل تر مي توانيد آخرين ليست قيمت هاي SX10 را كه در قالب يك فايل excel ارسال نموده ام مشاهده بفرمائيد ...
اما در مورد SX1 هنوز قيمت نهايي اعلام نشده و بازرگاني هاي معتبر اگر هم داشته باشند هنوز نسبت به فروش اين دوربين اقدام ننموده اند مگر اينكه شخص يا اشخاصي يك پارت از اين دوربين را وارد كرده باشند و شخصا در مراكز پخش نموده باشند كه بعيد مي دانم ... همانطور كه قبلا نيز اشاره شد خريد اين دوربين يك اشتباه بزرگ است! با توجه به اين مساله كه قيمت بسيار بالايي دارد و تفاوت آنچناني با SX10 ندارد!!
با احترام
كاويان
سلام به همه:40::11::20::20::20::20::20:
دیروز اچ50 خریدم از مرکز سونی با گارانتی بازرگانی ایران
با کیف و محافظ ال سی دی 380
آره درست دیدین این مغازه تا دو شب پیش میگفت 440 ولی دیشب که رفتم گفت بازرگانی ایران قیمت تمام دوربین هاشو حدود 100 تومن آورده پایین حتی هندی کم ها:18::18::18:
دوربین خوبیه کیفیت فیلمبرداریش عالیه
یه مموری 2 گیگ هم اشانتیون روش بود
فقط عکاسی یکم باهاش سخته
تو حالت ایندور یه بار عکسم به شدت نویز داشت ولی یکم تنظیماتشو دستکاری کردم کیفیتش تو همون حالت خیلی خوب شد
فقط اگه ممکنه یه سایتی معرفی کنید که منم فوت و فن این دوربین ها رو یاد بگیرم:11:
مباركه.سايت عكاسي به طور عالي اين دوربين رو زير ذره بين قرار داده.نقل قول:کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6581
سلام دوست عزیز من باید پست قبلی را اصلاح کنم و از این بابد پوزش می طلبمنقل قول:
10:10 دقیقه درHD مود 1.86 گیگ
5 دقیقه در HD مود 838 مگا بایت
محدودیت زمانی بستگی به نوع مد فیلمبرداری که شما انجام می د هید دارد.نه الزاما 15 دقیقه(كه به غلط در دفترچه 15 دقيقه ترجمه شده)
در دفترچه ذكر شده تا 2 گيگ و همين حدود بیشتر نيست و بايد دوباره اقدام به فيلمبرداري كنيد.
من هنوز با مد فیلمبرداری زیاد کا رنکردم و بیشتر در محیط indoor فیلم گرفتم ولی تصاویر بر روی TV رضایت بخش است. ولی به خاطر اینکه TV مان قدیمیست نسبت تصویر HD را ساپرت نمیکند و گوشه ای تصویر کاملا قابل مشاهده نیست و تصاویر کمی فشرده به نظر می رسد.و همین مشکل در مود wvga هم می باشد. ولی در کل با تنظیم نور در محیط indoor تصاویر قابل قبولی ضبط می کند اگر هم خواستید خیالتان کا ملا راحت شود آدرستان را در پیام خصوصی ذکر کنید تا من نمونه تصاویر ضبط شده را به آدرستان بفرستم. یک مورد دیگرضبط فیلم با فرمت MOV می باشد که کار کردن با این فرمت کمی مشکل است.
همچنین این دوربین یک خروجی componet out دارد که TV های که این خروجی را ساپرت میکنند, می تواند تصاویر وصدای با کیفیت بالا تر پخش کند.
در رابطه با رم 16 : اگر هم موجود باشد بنده نديدم و اطلاعي در مورد اينكه ساپرت مي كند را ندارم.
از بابت رضایت از این دوربین که هنوز قضاوت در این مورد زود است ولی در کل از خریدم راضی هستم.
در آخر دوست عزیز این نکته را در نظر داشته باشید که این یک دوربین عکاسی است و ملاک اصلی خروجی عکس های آن است نه فیلم آن. مانند دوربین های هندی کم که ملاک اصلی خروجی تصاویر ضبط شده است نه قابلیت جانبی عکاسی آنها من پیشنهاد می کنم اگر فیلمبرداری برایتان خیلی مهم است یک دوربین فیلمبرداری و یک دوربین عکاسی خوب انتخاب کنید تاخیالتان از بابت همه چیز راحت شود.
با آرزوي توفيق
در ویدوهای که من از کیفیت HD دوربین S2000hd دانلود کردم 26 ثانیه 33.3مگابایت حجم داشتنقل قول:
سلام
یه دوربین تا 170 تا 200 معرفی کنید خیلی خوب باشه
هم توی عکاسی و هم فیلمبرداری
مرسی
sony w150نقل قول:
canon a720