زمانی که می خوام زنگ بزنم گزینه ای وجود داره به نام send dtmf
این چیه؟
Printable View
این چیه؟
آقا اسماعیل بهتره با کسی که حداقل 600 برابر شما توی این فروم پست داده و از شما قدیمی تر هست بهتر صحبت کنی ...
.
.
در ضمن شما اگه جواب یه سوای رو نمیدونید بهتره اظهارنظر نکنید ... چون ایشون فقط یه سوال کردن و حقشون هم هست که جواب سوالشون رو بدونن .....
دوست عزیز از حمایت شما تشکر می کنم.نقل قول:
آقا اسماعیل بهتره با کسی که حداقل 600 برابر شما توی این فروم پست داده و از شما قدیمی تر هست بهتر صحبت کنی ...
.
.
در ضمن شما اگه جواب یه سوای رو نمیدونید بهتره اظهارنظر نکنید ... چون ایشون فقط یه سوال کردن و حقشون هم هست که جواب سوالشون رو بدونن .....
حالا سوال خودم:
این چیه؟
ببین دوست من dtmf همان آشكار ساز كليد گوشيه.
یعنی در اين روش از دو فركانس صوتي در هم مخلوط شده استفاده مي كنند(DTMF) و براي هر يك از اعداد 0 الي 9 يك فركانس استاندارد در دنيا قرارداد شده . اين صدا همون صدائي هست كه در اكثر شماره گير تلفن ها مي شنويد. اين روش سرعت بالائي داره و خطا هم نميكنه. يك نكته جالب: اين صدا از اكثر موبايل ها بيرون مياد و چون شما ميتونيد از طريق دهني هر صدائي رو سوار خط كنيد و به مخابرات برسونيد در نتيجه ميتونيد با قرار دادن گوشي موبايلتون روي دهني تلفن عمليات شماره گيري رو از موبايل به تلفن منتقل كنيد. تا چند سال پيش كه اكثر تلفن ها تن نداشتند ....
در ضمن فعلاً مخابرات ایران اجازه چنین کاری رو نداده و نمیشه استفاده کرد ....
مگه شما تو این فروم مبنا رو گذاشتید رو تعداد پست ها منم میتونم در عرض 20 روز پستامو ببرم بالا 1000.نقل قول:
این که نشد. تازه عضویت من زودتر از ان بوده گرچه این هم دلیل قانع کننده ای نیست ولی ادعا خیلی چیز بدی هست
لطفا قوانین رو رعایت کنید.نقل قول:
مگه شما تو این فروم مبنا رو گذاشتید رو تعداد پست ها منم میتونم در عرض 20 روز پستامو ببرم بالا 1000.
این که نشد. تازه عضویت من زودتر از ان بوده گرچه این هم دلیل قانع کننده ای نیست ولی ادعا خیلی چیز بدی هست
این تاپیک 6120 هست و کاربران از این تاپیک استفاه می کنند.
لطفا پست spam ندید.
آرمین جان توضیحات من در مورد dtmf به دردت خورد .......؟
متوجه شدی که نمیشه ازش توی ایران استفاده کرد .....
سلام دوستانکد:http://www.parsianonline.com/article156.html
اینم لینک دانلود چراغ قوه برای این گوشی
شما تست کردی؟
کار میکنه؟
آخــه من هرچی از اینها امتحان کردم ، فلش رو روشن نمی کنن
نقل قول:
:41:والا من این گوشیو ندارم
ولی شما امتحانش کن
ضرر که نداره
فلش LED هستنقل قول:
آخــه من هرچی از اینها امتحان کردم ، فلش رو روشن نمی کنن
روشن نمی مونه.
شاید برنامه مال گوشی هایی مثل n95 هست.
یه سوال دارم.کیبرد بلوتوث برای موبایل در ایران پیدا میشه؟
اگه هست حدود قیمتش رو میدونید؟
نمی دونم پیدا میشه یا نه.نقل قول:
یه سوال دارم.کیبرد بلوتوث برای موبایل در ایران پیدا میشه؟
اگه هست حدود قیمتش رو میدونید؟
ولی فکر می کنم گرونه!
متاسفانه توی ایران نمیتونی پیدا کنی.نقل قول:
البته بیشتر گوشی ها هم ساپورت نمیکنه.
یا علی
سلام كوشي من e51
جون 6120بهش خيلي شبيه است اينجا برسيدم
ميكن كي برد بلوتوث بيدا ميشه
ولي كسي اطلاعات بيشتري در مورد جزييات نداشت
پیدا میشه ولی تو ایران نیست چون استفاده زیادی نداره بیشتر برای پوکت پی سی ها کابرد نداره اونم نه زیاد
یا علی
بگردی شاید پیدا کنی!نقل قول:
سلام كوشي من e51
جون 6120بهش خيلي شبيه است اينجا برسيدم
ميكن كي برد بلوتوث بيدا ميشه
ولي كسي اطلاعات بيشتري در مورد جزييات نداشت
دوست عزیز شما با چه اطمینانی میگید نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
پیدا میشه ولی تو ایران نیست چون استفاده زیادی نداره بیشتر برای پوکت پی سی ها کابرد نداره اونم نه زیاد
من اطلاع کافی در این زمینه دارم و اطمینان میدم نیست.نقل قول:
دوست عزیز شما با چه اطمینانی میگید نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!
میتونید یه سرچ کنید تا دسگیرتون شه
یا علی
فقط جهت بالا اومدن کلوپ...
خودم خجالت کشیدم کلوپ 6120 رو تو صفحه ی اول ندیدم!
دوست من چرا الکی پست میدی ....؟
مگه حتماً این تاپیک باید بالا بمونه ...؟ وقتی کسی بحثی درباره این گوشی نداره چرا شما ناراحت میشی ....؟؟؟
امضات خیلی قشنگهنقل قول:
تشکر بخاطر امضات
یا علی
کسی تا حالا هدفونی مثل ep-630 کریتیو رو به این گوشی وصل کرده ؟
میخواستم ببینم صداش چطوریاس با این هدفون ؟
مرسی
دوست من کسی این مدل هدفون رو نمیشناسه ... بهتره یه عکسی از هدفون میزاشتی تا دوستان بتونن نظر بدن
شکلش اینه :
یا کلا هدفون های شکل اینو کسی با تبدیل به این گوشی وصل کرده یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من چند ماه پیش یه 6120 گرفتم که با نرم افزار های secman 1.1 & xplore هک شد و به راحتی می تونستم هر تم یا هر بازی رو نصب کنم
الان هم نرا فزار هارو دارم ولی secman رو وقتی نصب می کنم ، نه مثل گذشته به صورت اتوماتیک ریستارت می کنه و گزینه options رو هم نمیاره . فقط پیغام زیر رو میاره secman instealitone of . با کد و با هر چی که فکرش رو کنید ریستارت کردم اما بازم درست نمیشه ، یعنی فقط secman مشکل داره . من و دوستم تقریبا یه هفته ای میشه که دوباره 6120 گرفتیم ماله اونم همین مشکل رو داره ، جالب اینجاست که با این روش رو هک کردم ولی ماله خودم رو نتونستم . خواهشا" فوری کمک کنید
من زیاد وقت ندارم بیام انجمن و کلا" دسترسیم به نت کمه ، 09188758160 خواهش می کنم هر کی میتونه کمک کنه یه مسج بده که خودم بهش زنگ بزنم
ممنون ا
سلامنقل قول:
با مراجعه به بخش هک و تاپیک HelloOX گوشیتونو هک کنید...
شاد باشید:40:
من به 6300 وصل کردم ولی به این نهنقل قول:
صدای هدفون های کریتیو چون عالیه به هر گوشی وصلش کنی فرق نمی کنه
گوشی های کرتیو واقعا حرف نداره ولی گوشی 6120 چونvolume داخلیش خیلی پایینه نمیتونه زیاد صدا رو ببره بالا که این یه ضعف هست واسه گوشی.
موفق باشید
با این هدفون کیفیت ها عالی میشد البته من با 1 هدفون شبیه این استفاده میکنم ولی زیاد تاثیری روی بلندی نداره
من از cresyn استفاده میکنم
با چه منبعی همچین حرفی رو می زنی؟نقل قول:
گوشی های کرتیو واقعا حرف نداره ولی گوشی 6120 چونvolume داخلیش خیلی پایینه نمیتونه زیاد صدا رو ببره بالا که این یه ضعف هست واسه گوشی.
مگه همه ی بچه ها نظرشونو میدن منبع هم میگن که من بگم فقط یه تجربه شخصی با گوشی خودت بود!!!!!!!!!!نقل قول:
با چه منبعی همچین حرفی رو می زنی؟
ها چی میگی هاااااااااااااا
سلام
میشه تاریخ گوشی رو ازمیلادی به شمسی تغییر دادمثل گوشیهای سامسونگ
با تشکر
اگر زبان فارسی داشته باشه و تقویم گوشیتون هم فارسی باشه آره می شه
نقل قول:
سلام محمد جان. من آخره تبديل و فيش بازيم.
آره عزيز من با كريتيو هم كار كردم اين هدفوني هم كه الان خودم استفاده ميكنم A4tech هستش البته از نو دوبل هدفونش قدرت صداشم 113db اما در كل اينو ميتونم بگم كه كلان كيفيت هر هدفوني كه رو 6120 استفاده كني از قدرت اصل اون هدفون پايينتره چون 6120 پليرش حرفه اي نيست (مثل مدلهاي موزيك پلير تخصصي داره ) در كل اينو من فهميدم كه اگه بخواي با تبديل هر چيزيو حتي به موزيك پلير هاي حرفه اي هم وصل كني ناگريز بخاطره اون يه تيكه نبودن رابط (از فيش اصلي تا اسپيكرهاش ) افت كيفيت داري تو صداي خروجي.:8:
خوب چجوری؟من گوشیم زبان فارسیم داره اونم از نوع اورجینالشنقل قول:
امیدوارم منظور سوالمو متوجه شده باشین
سلام دوستان
من یه 6120کلاسیک دارم و می خوام بدونم چه طوری باید فارسیش کنم
لطفاً هرچه سریعتر کمکم کنید من هنوز صفر کیلومترم
ممنون
دوست من شما باید با استفاده از برنامه nss و تغییر پروداکت کد , کدی که زبان فارسی رو شامل میشه رو روی گوشیتون ست کنید و بهد هم آپدیت کنید تا زبان فارسی به گوشیتون اضافه بشه
سلام دوستان
من یه 4-5 ماهی میشه که 6120 گرفتم.تو این مدت برنامه های زیادی روش نصب کردم. حالا بعضی هاشونو حذف کردم ولی فایلهای بی مصرفشون هنوز روی مموری مونده و کلا فضای مموری بیخودی اشغال شده.سرعت گوشی هم پایین اومده.برنامه یdeleterروی گوشیم اجرا نشد که اون فایلها رو حذف کنم.
از گوشیم بکاپ داشتم ولی بعد از فرمت کامپیوتر از دست رفت!
میخواستم ببینم کسی از گوشی در حالت صفرش بکاپ داره یا لینکی ازش داره که بذاره بگیرم؟
و اصلا چنین کاری میشه کرد؟
ممنون میشم کمک کنین.
محمد جان بهترین راهش اینه که هم مموری کارتت و هم مموری خود گوشی رو فرمت کنی ...
.
اینجوری گوشیت جون میگیره ... البته اگه از برنامه های که روی گوشیت داری فایل اصلیشونو نگه داشتی ...
ميخوام يه گوشي كاركرد اين نوع رو بخرم 120 توامن ميگه نظرتون چيه؟ گوشي خوبه قيمت 120 چطوره