چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟داستان بازی تموم میشه؟یعنی آخرین نسخه ی رزیدنت اویله؟:18:نقل قول:
فقط 15 روز مونده.من که نمیتونم صبر کنم.خدا کنه رو پی سی هم زودتر بیاد:41:
Printable View
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟داستان بازی تموم میشه؟یعنی آخرین نسخه ی رزیدنت اویله؟:18:نقل قول:
فقط 15 روز مونده.من که نمیتونم صبر کنم.خدا کنه رو پی سی هم زودتر بیاد:41:
نه بابا تازه کپ کام گفتش رزیدنت اویل 6 همه چیز رو دگرگون میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اين داستان كه شامل شماره 1و3و5 ميشه يعني داستان شماره هاي فرد تو اين قسمت به پايان ميرسهنقل قول:
هنوز داستان شماره هاي زوج مونده در ضمن شايعه اينه كه شماره 6 كاملا داستان تغيير ميكنه كه هنوز معلوم نيست.
یک سوال :
درسته که قراره توی این سری گیم تمام بشه ؟!
مشخصات سیستم مورد نیاز رو میشه بذارید !؟
و اینکه ایا شخصیت قبلی قراره ادامه بده !؟
هنوز بحث نسخه ی PC هست اینجا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دوست عزيز اين داستان تمام ميشه.براي pc فعلا نمياد.معلوم نيست ادامه بده يا نه ولي تو اين نسخه كه ادامه نميده.نقل قول:
البته نمیشه درباره ی داستان نظر داد چون کپکام خیلی مخفی کاری کرده از داستان چیز زیادی معلوم نیست
لا توجه به اینکه گیم پلی بازی طولانیه میشه احتمال داد بازی به سوالات زیادی جواب بده
یعنی چی برای pc نمیاد !؟
مگه 15 روز دیگه یعنی تو مارس نمیاد !؟
اون فقط برای ps3 و xbox 360 هست
برای pc نمیاد !؟نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا در صفحه قبل خودم توضیح دادم یه نگاه بنداز
ای بابا.تعداد کسایی که حسرت میخورن چون برا پی سی نمیاد خیلی زیاده.فکر کنم کپکام دلش به حال ما بسوزه بده رو پی سی.خدا کنه رو x360 و ps3 فروشش زیاد باشه احتمال اومدنش رو پی سی خیلی زیاد میشه
100% زياد فروش ميكنه ...
دموي بازي تو 1 هفته 1.8 ميليون دانلود شد و مجموع دانلود XBOX360 & PS3 بالاي 4 ميليون بود !!!
بازيه فوق العاده اي خواهد بود ...
از نظر داستان كه ميشه گفت يكي از بهترين داستا هاي امسال رو خواهد داشت ...
از نظر Gameplay هم هيچ نقصي نخواهد داشت و داراي هيجان بالايي خواهد بود ...
هوش مصنوعي كه يكي از نكات مثبت اين نسخه خواهد بود !!! حتي Sheva هم داراي هوش مصنوعيه بالايي هستش ...
حالت Co'op هم كه عالي كار شده و يه جورايي كم نظيره ...
بعد از عرضه شدن بازي ميخوام ببينم چند نفر از بازي ايراد ميگيرن !!! ( ايراد منطقي و با دليل )
من با گذشت زمان و بيشتر بازي كردن Demo متوجه شدم بازي هيچ نقصي نداره !!! حتي كنترل بازي ...
درسته :27:نقل قول:
واقعا بازی توپی میشه 25 اسفند xbox دار ها و ps3 دارها رزیدنت اویل دار میشن:31:
25 اسفند؟من فکر میکردم 23 اسفند میاد.ای بابا.2 روز دوباره برا من عقب افتاد تولید این بازی
بلاخره عقب افتاد دیگه خداکنه 25م بیاد انقد ما رو عذاب ندن
من دمو رو بازی نکردم ولی انگار همه وقتی تازه نسخه دمو اومده بود ازش تعریفهای خفن میکردن ولی حالا ...نقل قول:
100% زياد فروش ميكنه ...
دموي بازي تو 1 هفته 1.8 ميليون دانلود شد و مجموع دانلود xbox360 & ps3 بالاي 4 ميليون بود !!!
بازيه فوق العاده اي خواهد بود ...
از نظر داستان كه ميشه گفت يكي از بهترين داستا هاي امسال رو خواهد داشت ...
از نظر gameplay هم هيچ نقصي نخواهد داشت و داراي هيجان بالايي خواهد بود ...
هوش مصنوعي كه يكي از نكات مثبت اين نسخه خواهد بود !!! حتي sheva هم داراي هوش مصنوعيه بالايي هستش ...
حالت co'op هم كه عالي كار شده و يه جورايي كم نظيره ...
بعد از عرضه شدن بازي ميخوام ببينم چند نفر از بازي ايراد ميگيرن !!! ( ايراد منطقي و با دليل )
من با گذشت زمان و بيشتر بازي كردن demo متوجه شدم بازي هيچ نقصي نداره !!! حتي كنترل بازي ...
راستی سایتها بهش امتیاز ندادن هنوز ؟
اگه امتیاز دادن میشه بگذارید ؟
نقل قول:
من دمو رو بازی نکردم ولی انگار همه وقتی تازه نسخه دمو اومده بود ازش تعریفهای خفن میکردن ولی حالا ...
راستی سایتها بهش امتیاز ندادن هنوز ؟
اگه امتیاز دادن میشه بگذارید ؟
رنجر گفته بودنقل قول:
نوشته شده توسط ali ranger 22
نشریه معتبر فامیتسو به بازی 38 از 40 داد !
Oxm’s 9/10
official playstation magazine 10
بازی 13 مارچ میاد
نقل قول:
من هم موافقم بازی کاملا موفقی خواهد شد مثل نسخه های قبلیش:cool:
ولی خداییش دیگه اون جو ترسناک نداره که واسه بعضی ها مثه من خیلی ازار دهندس:19::19:
نگران نباش دوست عزيز در هر صورت بازي براي pc مياد حالا يكم اينور اونور.نقل قول:
ای بابا.چرا ترس نداره؟تو خودت خوب فکر کن.وقتی اویل 1 2 3 داشتی بازی میکردی چند سالت بود؟حالا وقتی 4 اومد چند سالت شد؟الان که داره 5 میاد چند سالته؟حالا بگیم 17 18.وقتی سنت اینقدر باشه دیگه ترس چه معنی داره؟تازه شاید الان بزرگتر از 17 18 هم باشی.من همینطوری گفتم.ولی دقت کن.اون موقع خیلی بچه تر بودی.من یه پسر عمه دارم کلاس سوم دبستانه.یک بار جلوش اویل 4 بازی کردم خودش رفت کنسولو خاموش کرد:18:یعنی هنوز ترس تو بازی هست ولی دیگه وقتی سنت از 14 حدودا بزنه بالا دیگه نمیترسی.منم تا دو سال پیش میترسیدم(11 سالم بود)نقل قول:
درسته ولي ديگه ترس مثل نسخه هاي اول نيست الانم شماره 3 رو بازي كني باز هم ميترسي ولي تو شماره هاينقل قول:
جديد ديگه اونجور ترسي وجود نداره.
نقل قول:
حرفتون کاملا درسته دوست عزیز ولی اگه re3 یادت باشه فضای بازی خیلی ترسناک بود یه شهری که کاملا خالی از سکنه بود همه جا مرده ها و زامبی ها ولو شده بودن اون کوچه های تاریک و صدای ترسناک nemesis .کلا ادم واسه مردمای اون شهر ناراحت میشد و بغض ادمو میگرقت .
ولی تو re 4 مثه اینکه داری یه tpsساده رو بازی میکنی:18:
همون TPS ديگه نه ؟؟؟!!!نقل قول:
ولی تو re 4 مثه اینکه داری یه fps ساده رو بازی میکنی
بابا چه گيري دادين به ترس ؟؟؟
برين Dead Space & F.E.A.R 2 بازي كنين بترسين !!!
خوب اویل بازی ریس نیست که ترسناکه دیگهنقل قول:
ترس میخوای فقط شل شاک دو:31:
چونکه سری رزیدنت به ترس بالایی که در جو بازی داشت مشهور بودنقل قول:
ولی الان این ترس از بین رفته و دیگه خبری ازش نیست
الان اگه 1000 تا زامبی هم سرت بریزن خیالی نیست و با همشون راحت می جنگی بدون این که ترسی داشته باشی...یاد nemesis بخیر
نقل قول:
اشتباهی نوشتم نوید جان:blush: ببخش درستش third person shooter
ولی وجود ترس واسه بازی مثل re خیلی مهمه و اگه نباشه کمی تو ذوق میزنه(دقیقا مثه اینکه شما burnout بازی کنی و بگی سرعت که مهم نیس:31::31::31::31:)
بابا چقد جنگ و جدال :دی
تمام این ها بخاطر زامبی و میوزیک و فضاء بازی که تغییر کرده یادتون هست زامبی های رزیدنت 3 یا 2 و 1 رو خون از سرو صورتشون میبارید با دندون های تیز و ...
ولی منظورم این نیست که 4 و 5 ترسناک نیست در صورتی که هست وقتی تو رزیدنت 4 یه اتاقی بود که یخچال بود یه زامبی توش بود واقعا ترسناک بود چون یه دفعه می پرید جلو مون تازه دوربین رو شانه بازی رو تر سناک تر هم کرده شما هیچ دیدی به پشت ندارید و زامبی ها شمار رو غافلگیر میکنن ...
در ضمن میوزیک هم واقعا ترسناک باید باشن
سلام
با شما موافقم دیگه سری های اویل ترسناک نیستن بیشتر به سمت جذابیت های گرافیکی و بازی پیش رفتن . و دنبال ترسوندن نیستن بلکه دنبال ایجاد کردن هیجان هستند. البته ترس از اویل 3
البته منم اون اوایل می گفتم بازی ترسناک نیست ولی الان شک دارم چون اینطور که معلومه کپکام اصلا قسمت های ترسناک رو نشون نداده
فامیتسو هم که نشریه ژاپنی و میدونه ژانر بازی ترسناکه حتما ترس دیده تو بازی که 38 داده به نظرم باید بازی رو ببینیم تا نتیجه گیری کنیم
دقیقا :46:نقل قول:
تایید میشه:27:
من هنوز دمو شب بازی رو ندیدم ! کسی لینک داره بزاره ؟:19:
شب پیدا نکردم تو نت
یه تریلر خیلی قدیمی تو همین تاپیک قبلا گذاشته بودن حالا منم برات میذارم:
Evil 5 - Warehouse Movieکد:http://www.fileshack.com/file_download.x/13460Resident
امید وارم به دردت بخوره:11::11:کد:http://www.fileshack.com/file_download.x/13461
خیلللللللللللللللللللللیی ییییییییییییییییییییییییی یی
مممممننننننننننوووووووننن نننننننن
میدونی چه قد دنبال تریلر شب بودم؟؟؟؟؟
واقعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براش کم بود!!!!:5:
:دی
:دی
نقل قول:
صد در صد تایید میشه
ولی ما بازم ناامید نیستیم و امیدواریم مثه re3 تعریف جدیدی از ترس رو در بازیهای رایانه ای ببینیم:27:
درسته بهترين كار اينه كه صبر كنيم بازي بياد ديگه چيزي به ريليز نمونده.نقل قول:
آقا اين لينكها مثل اينكه مشكل پيدا كرده.نقل قول:
والا هر 2 تاشون برای من میومدن.ولی نمیدونم چرا هر 2 یه صفحه بودن.خودم هم ندیدم.فقط از رو یه پست دیگه کپی کردم
خب بازي براي Region J در دبي موجود ميباشد !!!
تا چند روز ديگم به دست ما ميرسد و انتظارها يه پايان ميرسد !!!
Resident Evil Retrospective
Episode 4
يك trailer بسيار جالب وطولاني !!!کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/10620/t_residentevil_retro_ep_04_gt.mov
167 MB و 19 دقيقه !!!
دوستان ببخشید سرچ نکرده میپرسم چون سرچ کردن خیلی مواقع تو این سایت فایده ای نداره!!!!
بازی برای pc هم میاید؟
فرق شوتر سوم شخص که این بازی باشه با بازیهایی مثل cod که اول شخصه چیه ؟
میدونم سوالاتم خنده داره ولی چی میشه کرد .
واسه pc نمی یاد.نقل قول:
اول شخص از دید تو بازی انجام می شه و فقط اسلحه رو می بینی
سوم شخص تو شخصیت بازی رو هم می تونی به صورت کامل ببینی
از کجا می گی این حرفو؟؟؟؟؟؟از bazi center ؟؟؟نقل قول:
آره ولي بازم بايد منتظر بمونيم !!!نقل قول:
هر چند مال من كه pal هستش !!!
1 ماهم j زوتر بياد به من چه !!!