شرمنده دیگه هرچی گفتم پست ندید دادید.منم با اجازه تون پست شما رو گزارش کردم.نقل قول:
موفق باشید.:31::11:
شرمنده دیگه هرچی گفتم پست ندید دادید.منم با اجازه تون پست شما رو گزارش کردم.نقل قول:
موفق باشید.:31::11:
چرا گزارش کردی؟نقل قول:
خوب من قوانین رو نمی دونستم.
پس من جواب این استقلالیه رو کجا بدم؟:18:
شما باید قبل از پست دادن قوانین رو مطالعه کنین.نقل قول:
اه اه چرا اینجور بازی میکنن واقعا خیلی بد باختیم ولی بازم هرچه فکرش میکنم میبینم حقمون بود با این بازی که کردیم با تیم سر کوچه ما هم می باختیم امیدوارم با فولاد اینجوری بازی نکنیم
ای بابانقل قول:
بازم بی توجهی به مقررات فروم
چرا جو سازی میکنید ؟
نتیجه یک هیچ رو میخواستن یه نیمه نگه دارن با دفاع کردن
بهترین دفاع توی زمین خودی حمله هست اینو دیگه همه میدونن.
اینطوری که نمیشه بابا.
شاخ و دم نداره و چيز ه پيچيده اي هم نيست...!
تيــــــم زور نــــداره ( يك طرف ) دفاع هم نه از جديد ها خيري ديديم ، نه به قديميا اميدي بود...!
خدا جام حذفي رو به خير بگذرونه با اين بازيكنا...!
اسمشو ميذارن انگيزه يا شانس يا غول ه درون ... كـــاري نداريـــم... نتيـــــجه نميگيره اين تيم ! و بايد به فكر بازيكن درست و به جا بود...!
به اميد ه فردا ...!
الان چرا کریمی قنبری رو آورد؟
استقلال جوانمردانه بازي مي كنه بابا
اگه اين بازي رو پيكان نمي برد ، پيكان احتمال سقوط به دسته اولش زياد مي شد.:D
ولي اگه استقلال مي برد شايد مي شد هفتم . - هفتم و نهم برا مي فرقي نداره .
بازي كن ها بي احساس شدن نسبت به نتيجه بازي .
ان شاالله فصل بعد سايد هم بعد ها - ولي هنوز جام حذفي رو كه داريم بازم مساوي مي كنيم بعدشم كه پنالتي o بعدش هم وحيد طالب لو و داستان دو تا بازي گذشته .:D
اخ رفقا دلم کلی گرفته از دسته تیم به کی بگم چی کار کنم عشقن ابی بود حالا هم که همش........
ای روزگار......
ژنرال کجایی که لااقل همیشه جزو 2 تا تیم اول بودیم
نا امید نشو عزیز دلم ایشالله جام حذفی ولی اگه بازیکنا مثل بازی با پیکان بازی کنن که دیگه فاتحمون خوندس
WaTeRsTyLeR جان عزيز
بابا من خودم استقلال ام فقط يه انتقاد بين خودمون بود همين ! ان شاالله جام حذفي قهرمانيم.
اه اه پرس پليس چيه مي چسبوني به ما
نقل قول:نقل قول:عزیزم ببخشید با این لحن میگم (اما دیگه به قرآن خسته شدم از بس گفتم نیاین اینجا) شما مشکلی دارین که نمی فهمی نیای اینجا ای جناب FEIZ کجایی؟نقل قول:
بچه ها دور دور استقلال نيست.
بايد صبور باشيم.
انشالله با تلاش بچه ها و كادر فني سال بعد سال ما خواهد بود.
به اميد اون روز:10:
بالاخره یه روزی هم ما یکه تازی میکنیم..........
البته مگر نه اینکه در این چند سال جزو سه تیم اول بودیم وتا پای قهرمانی رفتیم ..........
ولی این رو بگم که دومی با تیم اخر شدن تو لیگ هیچ فرقی نمیکنه.........
با این وضع کار خداونده که تو جام حذفی قهرمان بشیم ....البته در نا امیدی بسی امید است:19:
ولی فصل اینده حتما باید فبل از هر چیز فکر یه مربی خوب باشیم حتی اگر قهرمان جام حذفی شدیم و به نظر من هیچ کسی بهتر امیر قلعه نوعی نمیشه.
فعلا برای این فصل ایشالا جام حذفی رو می گیریم بعد میریم سر قصل بعد.
ویرایش: تاپیک باز شد.
سلام.
تاپیک از این لحظه باز میشه. امیدوارم که دیگه شاهد چنین بحثهایی نباشیم.
بهرحال مدت کمی نیست که چنین پستهای توهین آمیزی دیده میشوند. تاپیکهایی که موقتا بسته شدن هم کم نبودن. پس گلهمند نشید که چرا تا بعد از بازی با راهآهن بستی و حرفهایی مانند اینها.
ضمن اینکه درصورت تکرار چنین مسائلی، برخوردها وارد مراحل شدیدتر خواهند شد.
با تشکر. :46:
آقا ممنونم.:10:نقل قول:
در ضمن علت وجود درگيري ها پرسپوليسي ها هستن كه ميان توي تاپيك ما پست ميدن و ما رو تحريك ميكنن.
لطفا با خاطيان برخورد لازم رو داشته باشيد.
ممنون از لطف شما
راستي پيروزي 3 بر 0 رو به همه دوستان و برادران استقلالي تبريك ميگم:11::40:
بالاخره علیزاده هم گل زد :دی
بیاتی نیا هم نشون داد که آماده شدهخدا کنه زود تر بیاد تا از دست این آرش خلاص شیم
منم تبریک میگم این برد 3بر 0 رو.
بیاتی نیا هم کم کم داره خوب میشه.
من به همه این برد را به همه $$ های عزیز تبریک میگم برد امیدوار کننده ای بود
اره مثل اینکه محسن هم داره خوب میشه و جای این آرش بی غیرت را میگیره
قطبی هم شده وسیله ی خنده.
من موندم چرا این لنگیا اینقدر کم طاقتن.:27:نقل قول:
بذارین یه روز از باز شدن تاپیک بگذره بعد بیاین اینجا.:41:
منم این برد رو به همگی تبریک میگم.:40::10:
الان تو جدول چندمیم؟
سپاهان چیکار کرد؟
با غیرتن خبنقل قول:
همه جا از خودشون و تیم شون و مربی شون دفاع می کنن
مثل ابی ها نیستن که دقایق اخر بازی تیم شون رو ول کنن و ملوان رو تشویق کنن.
ضمنا سپاهان مساوی کرد. اونم سه سه. خیلی جالبه ولی عجیبه که این بازی پخش نشد.
امسال پرسپولیس روی خط شانس این از اون گلهایی که میزنه (زیرش بزن بره تو گل)
این از بازیکنای حریف که چقدر خوب یرای پرسپولیس گل میزنن
این هم از داورهای....که چقدر خوب برای پرسپولیس سوت میزنن
اما به هر شکل خدا جای حق نشسته این خنده های قطبی من یاد خنده های دنیزلی قبل از دقیقه 80 بازی نیمه نهایی جام حذفی فصل قبل میندازه که اخرش گریه کنون از ایران رفت...
ترکی 1 - سایپا 0:27:
به امید پیروزی فردا مقابل مقاومت :40:
مردش هستي نذار بيام :27:نقل قول:
آخه چند هزار بار دیگه بگیم نیاین تو این تاپیک
مردونگی نشونت بدم که تا عمر داری وقتی اسم استقلال را شنیدی ده تا کوچه فرار کنی:31:نقل قول:
سلام;
ای خدا اگه ما 001/0شانس پرسپولیس رو داشتیم الان قهرمان بودیم.
من گزارش دادم.
منم همین طور.(حالا ببینم بازم میای این ورا یانه)نقل قول:
منم همينطور :27:
end عزیز امشب می خوایم جشن قهرمانی بگیریم......لطف کن کاری نکن که با هم مشکل پیدا کنیم.......
من شاید استقلال رو بیشتر از زئال دوست نداشته باشم اما به همون میزان دوست دارم.....پس نمیتونم هیچ نوع بی احترامی رو بهش تحمل کنیم...پس لطف کن دیگه اینجا نیا بزار دوستان کارشون رو بکنند.....
به امید قهرمانی استقلال در جام حذفی.....
بايد از ميثاق معمار زاده بپرسيم پرسپوليس چقدر بهش مايه داده كه اونجوري گل خورد!:13:
خيلي هم تابلو گل خو:27:رد!
نه که برا ما پرسپولیس مهم هست.:27:نقل قول:
یاد شعر های دوران دبستانم افتادم.:27::2:
واقعا هیچکس اینجا رو نمیبینه؟؟؟؟؟؟؟
راستی نگفتین استقلال الان تو جدول چندمه؟؟
سلام.
بابا صبر کنید بیام خب...!
برخی افراد دیگه قضیه رو از حدش گذروندن. فکر کنم این سه یا چهارمین باری باشه که من مجبور میشم تاپیک رو قفل کنم. از این ببعد اگر کوچکترین توهینی در این تاپیک دیده بشه، با فردی که توهین کرده بشدت برخورد خواهد شد.
از کاربران محترم خواهشمندم از این ببعد در بحثها دخالت نکنند. همین، عامل بالاگرفتن بحث میشه.
سعی میکنم تاپیک تا پیش از بازی امروز با مقاومت باز بشه.
پیروز باشید. ;)
سلام.
با عرض معذرت از دوستان بدلیل مشکلات پیش اومده، از این پس تاپیک در اختیارتون هست.
موفق باشید. ;)
به دليل اعتراض به تعويض
كريمي از جريمه مالي مجيدي خبر داد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران به دليل ناراحتي از تعويض مقابل مقاومت سپاسي شيراز، با جريمه مالي روبرو شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، فرهاد مجيدي به زودي از سوي مسئولان باشگاه با جريمه مالي روبرو ميشود.
اين بازيكن روز گذشته پس از تعويض با محسن بياتينيا به تصميم فيروز كريمي اعتراض كرد و اين ناراحتي را به طور علني بروز داد.
مجيدي حاضر نشد روي نيمكت ذخيرهها بنشيند و حتي صحبتهاي صادقي، ورمزيار و حاجيلو براي آرام كردن وي بيتاثير بود.
فيروز كريمي هنوز اطلاع دقيقي از چگونگي رفتار مجيدي پس از تعويض ندارد و به همين دليل منتظر است تا پس از شنيدن اظهارات ورمزيار و الهامي در خصوص وي تصميمگيري كند.
كادر فني آبيپوشان هنوز از رفتار اين مهاجم پس از تعويض به كميته انضباطي گزارشي ارايه ندادهاند، با اين حال كريمي اعلام كرد مجيدي به دليل اعتراض به تعويض با جريمه مالي روبرو خواهد شد.