بالخره داوید ویا و داوید سیلوا اومدن بارسا یانه ؟
بالخره داوید ویا و داوید سیلوا اومدن بارسا یانه ؟
سیلوا که 5 ساله تمدید کرد با والنسیا.
ویا هم کرد اگه هم نکرده میخاد تمدید کنه.
والنسیا 650 میلیون بدهی داره . امیدوارم ورشکست نشه !
بارسا لیستشو تقریبا بسته. فقط مونده کاپل که اگه بیاد یه غارت حسابی سویا رو کردن !
چرا تاپیک بروبچ کاتالان خلوت هست؟
یعنی اینقدر تو انجمن بارسایی کم هست؟
عکسهایی از تمرین چند روز پیش بارسا در لهستان
........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لاپورتا رسما از روزنامه آس شكايت كرد
خبرگزاري فارس: پس از افشاي برخي اسناد محرمانه در مورد انتخابات بارسلونا، مديرعامل اين باشگاه از روزنامه خاطي شكايت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، از آنجا كه 896 راي در روز راي گيري ربوده شده و همزمان با پيدا شدن آنها در آس اسپانيا منتشر شده اند، به نظر مي رسد ارتباطي ميان مافياي تشكيل شده و اين روزنامه وجود دارد.
خوان لاپورتا عنوان كرد: هيچ كار غير قانوني انجام نشده است. حق بيشتر سهامداران نيز كاملا قانوني است و هواداران نبايد بابت دست نوشته هاي روزنامه ها، مدام تحت تاثير قرار بگيرند.
وي افزود: از عاملان اين اتفاق نادر شكايت كرده ايم و تا آخر راه، همه چيز را پيگري مي كنيم.
در ميان هياهوي هواداران مخالف
لاپورتا اعضاي جديد هيئت مديره را معرفي كرد
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه بارسلونا بدون توجه به بحران پيش آمده در باشگاه فهرست اعضاي جديد هيئت مديره را اعلام كرد.
به گارش خبرگزاري فارس و به نقل از لامينوتا اولتيما، خوان لاپروتا كه تازه پيدا شدن 896 راي گم شده را بدون تاثير در نتيجه آراي هواداران مي داند، در سخنراني امروز خود گفت: من نه مسئول قانون هاي نوشته شده و نوشته نشده ام و نه مسئول ربوده شدن راي مردم يا سهامداران ، حكم داده شده است و طبق قانون براي 2 سال ديگر مدير بارسلونا هستم.
شش عضو جديد بارسلونا طبق ماده 31 اساسنامه باشكاه امروز در مراسمي كه به صورت مستقيم از تلويزيون بارسلونا پخش مي شد، سوگند نامه ورزشي را قرائت كرده و رسما حكم خود را دريافت كردند.
خاسينت بوراس، خوسپ آنتون كولومر، ماريا النا فورت، خوردي تورنت، خاوير باخس و پاتريك ائوست اعضاي جديد هيئت مديره باشگاه هستند.
زندگي جديد ريكارد در بارسلونا
باغباني و پرورش گل در ويلاي شمال شهر
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال بارسلونا اين روزها مشغول پرورش گل و باغباني در ويلاي خود است.
به گزارش خبرگزاري فارس، فرانك ريكارد در گفت و گويي صميمي با اسپورت كاتالونيا، عنوان كرد: اين روزها هيچ استرس يا نگراني ندارم. به فكر هيچ چيز به غير از خانواده ام نيستم و فقط از زندگي لذت مي برم.
وي افزود: از روزي كه فوتبال را شروع كردم تا آخرين روز مربيگري در بارسا، هرگز فرصت نداشتم بدون استرس زندگي كنم و به خانواده ام توجه داشته باشم.
ريكارد اظهار داشت: مشغول جهانگردي هستم و در ويلاي خود باغباني و پرورش گل را انتخاب كرده ام. اين كار برايم يكي از بهترين كارهاي دنيا است و اي كاش زودتر از اينها چنين زندگي را انتخاب كرده بودم.
بارسا بازی برگشتشو با ویسلا کراکو 1-0 باخت و در مجموع با نتیجه 4-1 صعود کرد....
صحنه هایی که تلویزیون نشان میداد بازهم این ویکی والدز افتضاح بود من نمی دونم چرا بارسا به این چسبیده!
روی گلی هم که خوردند مقصر بود.
یعنی اینقدر طرفدار بارسا در انجمن کم هست؟
روز گذشته و در بيمارستان مركزي كاتالونيا
بارسلونا را مرگ بازيكن مبارز اين تيم سياه پوش كرد
خبرگزاري فارس: بازيكن محبوب بارسلونا در دهه 1950 روز گذشته در بيمارستان مركزي كاتالونيا در گذشت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، خوان سگارا، بازيكن بارسلونا در دهه 1950 كه 5 بار قهرماني در لاليگا را تجربه كرده، بر اثر بيماري ريوي و كهولت سن درگذشت.
او متولد سال 1927 در بارسا بود و قبل از هر بازي، دقايقي را در زمين چمن به سخن گفتن با خدا رو به آسمان مي پرداخت.
هواداران نيز به تقليد از او، سالها بعد از بازنشستگي وي، قبل از هر بازي دعا مي خواندند و فقط به آسمان نگاه مي كردند.
وي از طرفداران سرسخت مبارزه با ژنرال فرانكو در پايتخت اسپانيا بود و به خاطر عقايدش، در سالهاي تنهايي، بارها براي بازجويي به زندان رفت.
او چند بار اقدام به برگزاري ليگ حرفه اي كاتالونيا كرد تا بارسا كم كم از شركت در لاليگا انصراف دهد؛ اما موفق نشد.
بارسايى ها چه شماره هايى را مى پوشند؟
باشگاه بارسلونا ليست نهايى شماره هاى پيراهن بازيكنان را براى بازى هاى ليگ قهرمانان به سرعت پيش از نيمه شب اين دوشنبه به يوفا ارائه داد.ليست نهايى دقيقاً مانند ليستى است كه در شروع آگوست در بازى مقابل ويسلا داده شد . تركيب جديد شامل ۴ بازيكن رزروى است كه به تركيب پيشين اضافه شده اند . تنها تغيير اوير است كه شماره ۲۶ را مى پوشد، شماره اى كه قبلاً در دست مارك كروساس بود كه به سلتيك منتقل شد . ۳ بازيكن جديد ديگر كركولس با شماره ،۳۳ ژاوى تورس با ۳۴ و آبراهام با ۳۵ هستند.
۱- ويكتور والدس۲- كاسرس۳- پيكه۴- ماركز۵- پويول ۶- ژاوى۷- گوديانسن۸- اينى يستا۹- اتوئو۱۰- مسى۱۱- بويان ۱۳- پينتو۱۴- آنرى۱۵- كيتا۱۶- سيلوينيو۱۸- ميليتو۲۰- دنى آلوز ۲۱- گلب۲۲- آبيدال۲۴- توره۲۵- خوركرا۲۶- اوير۲۷- پدرو ۲۸- سرجيو باسكوئتز۲۹- ويكتور سانچز۳۰- ويكتور وازكوئز ۳۱- جفرن۳۳- كركولس۳۴- ژاوى تورس۳۵- آبراهام
دوستان بارسایی خواهشن نذارند تاپیک بارسا پائین بیاد...
پیشرفت پسر مستعد نوکمپ؛ دل بوسکه: «بویان کلیدی خواهد بود.»
به نقل از ساکرنیوز، بویان کرکیچ، ستاره جوان و آینده دار بارسا، شدیدا مورد نظر دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا قرار گرفته است، به طوری که وی در آخرین مصاحبه اش گفت، که بویان را یکی از مهم ترین اعضای تیم ملی می شمارد.
دل بوسکه توضیح داد: «بویان؟ او یکی از کلیدی ترین ها خواهد بود. من وی را برای تیمم نیاز دارم. او یک بازیکن جوان است که از استعداد عجیبی برخوردار است.»
بویان برای بازی های مقدماتی جام جهانی 2010 به تیم دل بوسکه دعوت شده است و امیدوار است، که در این مسابقه درخشش قابل توجهی داشته باشد.
همان طور که واضح است، فرناندو تورس، در تمرینات لیورپول آسیب دیدگی پیدا کرده است و کرکیچ می تواند، جانشین ارزشمند وی برای ماتادور ها باشد.
مدافع برزیلی بعد از انتقالش از تیم سویا به بارسلونا، از حضورش در نوکمپ احساس رضایت می کند. با وجود اینکه رئال مادرید 2 سال پیاپی قهرمانی لالیگا را از آن خود کرده است اما وی معتقد است کاتالان ها جام قهرمانی را پس خواهند گرفت: «من اطمینان دارم که امسال قهرمان لالیگا خواهیم شد اگر چه خیلی از تیم ها خود را بخوبی تقویت کرده اند. این خواسته تمام هم تیمی های من هست و همه برای رسیدن به هدف تلاش بسیاری از خود نشان می دهند.»
با وجود اینکه دانیل آلوس 2 ماه را در بارسا سپری کرده است، وی همچنان تلاش می کند تا خود را هر چه بیشتر با بازیکنان و نوع بازی بارسا تطبیق دهد: «بازیکن های جدید همیشه مجبورند خود را با نوع بازی تیم و همچنین هم تیمی های جدیدشان تطبیق دهند. ما تیمی هستیم هجومی با تعداد پاس های بالا در صورتی که در سویا بیشتر بازی مستقیم را اجرا می کردیم و این برای من غیر ممکن است که به یک سبک بازی کنم.»
شکست مقابل نومانسیا سوالات بسیاری را درباره تیم مطرح کرد اما دانیل فکر می کند بازیکنان دستورات مربی را در زمین اجرا نکردند و مسئول شکست هستند: «در طول بازی ما بسیار مضطرب بودیم تا بازی را ببریم و این موضوع ما را ناامید کرده بود. تیم نمی توانست چگونه بازی را اداره کند و آن چیزی را که مربی خواسته بود در زمین پیاده کند. مربی از ما خواست تا بازی را باز کنیم. با این وجود بهتر است این اشتباهات را جبران کنیم. من اطمینان دارم این اشتباهات دوباره رخ نخواهد داد.»
یه گزارش بارسابست، به نقل از ساکرنیوز، آندرس اینیستا، بلافاصله بعد از شنیدن دعوت نامه مالک ثروت مند باشگاه منچستر سیتی گفت: «حضور من در تیمی غیر از بارسا!؟ خنده دار است!»
دیروز ال فهیم در گفتگویی با خبرنگاران فاش ساخت، که از بارسا علاوه بر مسی و آنری، اینیستا نیز در اهدافش قرار گرفته است و امیدوار است که وی را در انتهای فصل آینده به دست آورد.آندرس این را عجیب خواند و گفت: «همیشه تایید کرده ام، که می خواهم مرد یک باشگاه شوم. من فقط 24 سال دارم، اما تا 2014 دارای قرارداد هستم و نمی خواهم همانند برخی از بازیکنان بی تعصب، به دلیل مسائل مالی تیم را ترک گویم. من می خواهم سمبل بارسلونا شوم و این پیشنهادات برای جدایی من از بارسا خنده دار است!»
وی در پایان گفت: «اکنون خوشحالم، که نصف دوران زندگی ام را در بارسا سپری کرده ام. من بازیکن کاتالونیا هستم و به این تیم عشق می ورزم.»
به گزارش بارسابست، به نقل از سایت گل، بعد از روبرو شدن با مشکلات بسیار در اولین سال حضورش در بارسا، تیری آنری این بار با باید با چالش جدیدی روبرو شود: بی توجهی هواداران.
زمانی که تیری آنری سال قبل با 24 میلیون به بارسا آمد، بیشتر هواداران معتقد بودند که او بخش آخری بود که می توانست خط حمله ی رویایی بارسا را کامل کند. تشکیل یک خط حمله که شامل مسی، رونالدینیو، اتوئو و آنری باشد، بر روی کاغذ مهار نشدنی است، اما اینگونه نبود.
تیتی در اولین فصلش با وجود اعتراض به اینکه در پست خودش بازی نمی کند و هنگام مصدومیت مجبور به بازی کردن می شد، نتوانست برای بارسا موثر واقع شود. اگرچه سران باشگاه مشتاق هستند تا به او فرصت بیشتری بدهند، به نظر می رسد هواداران از او خسته شده باشند.
بر اساس نظر سنجی اخیر روزنامه ی الموندو دپورتیو، هواداران بارسا در انتخاب اول خود آندرس اینیستا را برای سمت چپ خط حمله انتخاب کرده اند. آنها همچنین بویان کرکیچ را برای بازی به جاس ساموئل اتوئو در نوک حمله بر تیری آنری ترجیح داده اند. با توجه به اینکه مسی را در سمت راست قبول دارند، دیگر جایی برای مرد فرانسوی بارسا نمی ماند.
هواداران شک و بدبینی خود را نسبت به تیم بعد از اینکه باشگاه موفق نشد تا آرشاوین یا کاپل و یا سیلوا را به خدمت بگیرد، نشان دادند. نگرانی آنها بدتر شد زمانی که آبی و اناری ها مرتکب دو شکست متوالی 1 بر 0 مقابل ویسلا و نومانسیا شدند. تصاویر هر دو بازی خط حمله ی بارسا را قدرتمند نشان می دهد، اما بر ناتوانی آنها در به ثمر رساندن گل تاکید می کند.
خبر تکمیلی تر از فوت خوان ...
خوان سگارا، چهارشنبه بعد از ظهر، در سن 81 سالگی، دار فانی را وداع گفت. یکی از ممتازترین بازیکنان در تاریخ اف سی بارسلونا، که به عنوان کاپیتان بزرگ معروف بود، او در لیست بیشترین حضور در لباس باشگاه، در تمام تاریخ، دارای رتبه پنجم است.
خانواده آبی و اناری، با خبر فوت سگارا، سیاه پوش شده است و این مدافع افسانه ای، همیشه در خاطره ها خواهد ماند. او متولد 1927 در بارسلونا بود و پس از یک بیماری طولانی، در شهر تارادل، اوسونا، دیده از جهان فرو بست.
سگارا، یک جنتلمن واقعی در زمین، نجابت و احترام کامل را نسبت به رقبا نشان می داد و تشویق و تحسین بسیاری را به خاطر نمایش هایش، در طول دوران بازیگری خود، بدست آورد. به عنوان یک بازیکن با توانایی های متعدد، بهترین نقطه برای سگارا، در جناحین بود، او همچنین، صاحب شوتی قدرتمند و سانترهایی بسیار دقیق بود. او به خاطر دلاوری اش مشهور است. او رهبر آبی و اناری ها بود، چرا که هرگز تشویق اطرافیانش را به ارائه بهترین بازی رها نمی کرد. فیزیک فوق العاده و تکنیک عالی روی توپ، تضمین می کرد که او یک بازیکن ثابت در تیم است و زمانی که او به عنوان یک مدافع به میدان می آمد، همیشه در جلو آمدن ها، نگاهی به گلزنی داشت.
پس از بازنشستگی از بازی، کاپیتان بزرگ به کار با اف سی بارسلونا ادامه داد، با مربیگری تیم جوانان باشگاه، و در خلال سالهای 1979/80، او در تیم اصلی دستیار مربی هلنیو هررا بود.
خاکسپاری، روز جمعه
خاکسپاری خوان سگارا، میانه روز جمعه در کلیسای تارادل برگزار خواهد شد.
به گزارش بارسابست، به نقل از روزنامه ی اسپورت، مسئولان باشگاه بارسلونا قصد دارن قرارداد دو بازیکن جدید بارسا را که از تیم ب به تیم اول آمده اند، تمدید کنند. به گفته ی سران باشگاه به زودی قرارداد جدیدی با مهاجم بارسا، پدرو و مدافع چپ بارسا، ویکتور سانچز به امضا خواهد رسید.
اگرچه این دو چیزی را درخواست نکرده اند، با این وجودتیکس بگریستیان قصد دارد تا آخر این ماه با مدیر برنامه های این دو بازیکن برای تمدید قرارداد به صحبت بپردازد.پدرو و ویکتور سانچز تابستان امسال وارد تیم اول شده اند اما قرارداد آنها به گونه ای است که در صورتی که تعداد بازی های آنان به اندازه ی کافی نباشد، می توانند برای بازی به تیم جوانان دعوت شوند.
ویکتور سانچز در حال حاضر تا سال ۲۰۱۱ قرارداد دارد، در حالیکه قرارداد پدرو تابستان ۲۰۱۰ تمام می شود.
Barcelona USA پروژه جديد سران بارسا
باشگاه بارسلونا قصد دارد باشگاهي با عنوان Barcelona USA در كشور ايالات متحده آمريكا احداث كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خوان لاپورتا رييس بارسا براي گفتوگو با سران ليگ آمريكا موسوم به MLS به ميامي رفته است تا درمورد پروژه آينده خود با اين مقامات صحبت كند.
باشگاه بارسلونا با انجام اين كار قصد دارد همچون باشگاه مكزيكي چيواس كه در سال 2004 باشگاه Chivas USA را در ليگ آمريكا پايهگذاري كرد، محبوبيت خود بيش از پيش جهاني كند.
بارسلونا براي انجام بازيهاي پيش فصل امسال خود نيز به كشور آمريكا سفر كرده بود.
اتوئو به 150 بازی برای بارسا دست یافت.
ساموئل اتوئو اکنون 150 بازی در پیراهن بارسا انجام داده است، رقمی که او در روز یکشنبه در لوس پاجاریتوس به آن دست یافت. 96 گلی که او در این 150 بازی زده است، نام او را مترادف گلزنی های بزرگ کرده است.
اولین کامرونی تاریخ بارسا یک مبارز سریع است، یک گلزن درجه یک. او ساموئل اتوئو است. و در روز یکشنبه برابر نومانسیا، این مهاجم نوک بارسا 150 مین بازی اش با پیراهن بارسلونا را انجام داده است.
اولین بازی رسمی
29 آگوست 2004 بود که ساموئل اتوئو اولین بازی رسمی اش برای بارسا را زیر نظر فرانک رایکارد برابر ریسینگ سانتاندر انجام داد. اوضاع نمی توانست برای یک آغاز بهتر از این برای این بازیکن آفریقایی پیش برود، چرا که او از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد و یارانش را برای پیروزی 2-0 یاری نمود.
150 بازی در پنج رقابت
او اکنون 150 بار در تورنمنت های متفاوت بازی کرده است، بیشتر آنها به طور عادی بازی های لیگی بودند، مجموع 109. او در 30 بازی اروپایی بازی کرده است، به علاوه شش بازی در کوپا دل ری و یک بازی در سوپر کاپ اروپا و چهار بازی در سوپر کاپ اسپانیا. 150 بازی که این مهاجم 96 بار روی خط گلزنی بوده است، رکوردی بیش از یک گل در دو بازی.
گلزنی در چهار جبهه
150 بازی در طول چهار سال شاهد گلزنی این بازیکن کامرونی در چهار از آن پنج رقابت بوده است. سوپر کاپ اروپا تنها رقابتی است که از او دوری کرده است. ساموئل اتوئو مجموع 78 گل در لیگ، 14 گل در اروپا، 2 گل در کوپا دل ری و 2 گل در سوپر کاپ اسپانیا به ثمر رسانده است.
میانگین 27 بازی لیگی در هر فصل
در دو فصل اولش در بارسلونا، ساموئل اتوئو در واقع همه بازی های لیگ را انجام داد. اما در دو فصل آخر، 07/2006 و 08/2007، دو مصدومیت جدی او را به ترتیب به 19 و 18 بازی محدود کرد. در فصل 07/2006، متحمل پارگی هلال پای راستش برابر وردربرمن در سپتامبر شد و این به معنی گوشه نشینی اتوئو برای پنج ماه بود. سپس در جام خوان گمپر سال پیش، این کامرونی سه ماه را با مصدومیت پای دیگر از دست داد.
گل های به یاد ماندنی
در 150 بازی اش برای بارسا، اتوئو همه جور گلی زده است که چند تای آن ها در تاریخ باشگاه نوشته شده اند. این گل ها شامل گل های تعیین کننده مانند گل در لوانته در فصل 05/2004 که قهرمانی لیگ را از نظر ریاضی به ارمغان آورد. گل دیگر در سنت دنیس در لیگ قهرمانان بود که بازی برابر آرسنال را به تساوی کشاند و راه را برای پیروزی پایانی هموار کرد. همچنین گل هایی هستند که به طوری بی نظیری در بارسلونا تعصب را گواهی می دهند، گل هایی که برابر حریف قدیمی رئال مادرید زده شدند. گل هایی که به بارسا کمک کرده اند سه قهرمانی را بدست بیاورد و در میان سرآمدان جهان فوتبال باقی بماند. اکنون، آنطوری که وارد پنجمین فصلش به عنوان بخشی از تیمی با ظاهر جدید زیر نظر مربی جدید می شود، ساموئل اتوئو نگاه به ترقی نه فقط موفقیت های انفرادی اش، بلکه ترقی موفقیت های تیمی نیز خواهد داشت.
منبع:fcbarcelona.ir
تيمهاي گران قيمت فوتبال معرفي شدند
بارسلونا گرانبهاترين تيم دنيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پايگاه اينترنتي Transfer markt.de اعلام كرد، بارسلونا با داشتن بازيكناني به ارزش ٤٠٠ ميليون يورو، ارزشمندترين تيم دنياست.
" كادر لوكس " كاتالانيها به نوشته اين پايگاه اينترنتي ٢/٣٩٢ ميليون يورو ميارزد و اين به خاطر بازيكني چون ليونل مسي، ژاوي هرناندس، آندرياس اينيستا و يا تيري آنري است.
چلسي هم با ارزش ٩/٣٨٩ ميليون يورو در مكان دوم جاي دارد.
١٠ تيم برتر از نگاه Transfermarkt.de
١- بارسلونا (اسپانيا) ٢/٣٩٢ ميليون يورو
٢- چلسي (انگليس) ٩/٣٨٩ ميليون يورو
٣- منچستريونايتد (انگليس) ٣٧٥ ميليون يورو
٤- رئال مادريد (اسپانيا) ٣٦٥ ميليون يورو
٥- اينتر (ايتاليا) ٢/٣٤١ ميليون يورو
٦- ميلان (ايتاليا) ٥/٣١٢ ميليون يورو
٧- ليورپول (انگليس) ٣٠١ ميليون يورو
٨- يوونتوس (ايتاليا) ٢٦٠ ميليون يورو
٩- بايرن مونيخ (آلمان) ٩/٢٥٣ ميليون يورو
١٠- آرسنال (انگليس) ٢٤٧ ميليون يورو
این لیست بالا چرا اینجوریه رقم چلسی بیشتر از بارسا اما از بارسا پایین تر هست یا بایرن که تو رده 9 هست
نقل قول:
دوست عزیز شما اشتباه می خونی ...
نقل قول:
١- بارسلونا (اسپانيا) ٢/٣٩٢ ميليون يورو
٢- چلسي (انگليس) ٩/٣٨٩ ميليون يورو
از بارسا اینطوری میشه 392200000(به عبارتی سیصد نود دو میلیون دویست هزار یورو)
از چلسی میشه 389900000 (به عبارتی سیصد هشتاد نه میلیون نهصد هزار یورو)
از بایرن هم میشه 253900000(به عبارتی دویست پنجاه سه میلیون نهصد هزار یورو)
اندرس اینیستا نگاه به ماندن با بارسلونا برای باقی حرفه اش دارد، اما می داند باید برای ماندن در باشگاه نمایش خوبش را نگه دارد. ملی پوش اسپانیا به آبی و اناری ها در سن 12 سالگی پیوست و نیمی از زندگی اش را در رنگ های باشگاه گذرانده است، اما نقشه ای برای تغییر آن در دوجین (دوازده) فصل آینده ندارد.
اینیستا که اخیرا پیش از این معامله جدیدی برای شش فصل دیگر امضا کرده است، یک باشگاهه ماندن را در طول روزهای بازیگری اش در نظر دارد.
او به اسپورت گفت: «مطمئنم که در بارسلونا خواهم ماند. من پیش از این قراردادم را تا 2014 تمدید کرده ام و امیدوارم تنها بخشی از حرفه ام را در این باشگاه بازی نکنم. گرچه، بدون شک این بستگی به نمایش هایم خواهد داشت، چون برای ماندن در اینجا باید همیشه توانایی بازی در سطحی که خواسته شده است را داشته باشی. خوشحالم که پیش از این نیمی از حرفه ام را اینجا گذرانده ام. سپاسگزار شهر و همه مردم کاتالان که همیشه با من بسیار خوب برخورد کرده اند، هستم.»
اصلیت خانواده اینیستا از فیوئنتیالبیلا در آلباسته است و او همچنان از بازگشت به شهرک برای استراحت و و فرار از زندگی پر شهرت در پایتخت کاتلانویا لذت می برد. او افزود: «برای تعطیلات همیشه دوست دارم برگردم، چون خانواده و دوستان بسیاری آنجا دارم و جایی است که بیشترین احساس آرامش را می کنم. ولی می توانم بگویم که کاتالان و مانچگان هستم.»
به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، پیشنهاد منچستر سیتی برای ساموئل اتوئو، در آخرین لحظات فصل نقل و انتقالات تابستانی از سوی مسئولین بارسلونا، به طور مخفیانه رد شده است.
این در حالی است، که گفته می شود، مسئولین تیم این کار را مخفیانه انجام داده اند، زیرا مبلغ پیشنهادی توسط سران سیتی قدری زیاد بوده است، که بدون شک موجب این انتقال می گردیده است. برخی از منابع از 50 میلیون یورو خبرداده اند، گرچه که سان لندن که نزدیک ترین خبرنگاران را به دفتر این باشگاه دارد، مبلغ پیشنهادی سیتی را 40 میلیون یورو می داند!رسیدن این خبر به گوش سامی می تواند باعث بوجود آمدن بحرانی جدید در میان هواداران و جو باشگاه شود.
قابل پیش بینی است، که در صورت آگاهی مهاجم کامرونی از این پیشنهاد منچستر سیتی در آن موقع، به توافق رسیدن دو باشگاه محتمل به نظر می رسید، اما اکنون وی هیچ چیز را از این موضوع نمی داند و بعید به نظر می رسد که اتوئو، منچستر سیتی را حتی یکی از دورترین خواهانش تصور می کرده است!
به گزارش بارسابست، مدافع اسپانیایی تیم، کارلس پویول، دروازه بان بارسا، ویکتور والدس و هافبک خلاق و توانمند آبی و اناری ها ژاوی هرناندز، در چند روز آینده با یک پیشنهاد، مبنی بر قرارداد مادام العمر روبه رو خواهند شد. روزنامه های امروز کاتالان (اسپورت و الموندو دیپورتیوو) نوشتند، که مسی، اینیستا و بویان کرکیچ نیز، آینده های تیم محسوب می شوند. اینیستا بارها تایید کرده است، که می خواهد سمبل و نماد یک بارسلونا باشد؛ شرایط درباره کرکیچ نیز با به امضاء رساندن قراردادش تا 2013 مشخص گردیده و تنها نکته قابل پرسش، وضعیت جدید مسی درباره بارسلونا است. این طبیعی است، که مهاجم آرژانتینی، بارها گفته است، که قصد ترک بارسا را ندارد، اما اظهارات اخیر پدر و نماینده وی، می تواند کمی نگران کننده به نظر رسد و دیده می شود، که هیچ گونه اظهاری از سوی خود وی شنیده نمی شود. از جدید ترین مشتریان وی می توان به چلسی (آماده با 100 میلیون یورو) و منچستر سیتی (آماده با 117 میلیون یورو) اشاره نمود. به هر حال خارج از این محدوده باید گفت، که مذاکرات با ژاوی آغاز شده است و مسئولین تیم امیدوار خواهند بود، تا قرارداد نهاییشان با وی را تا انتهای این هفته به ثبت برسانند. اما درباره والدس و پویول، هنوز صحبتی صورت نگرفته است، ولی قابل پیش بینی است، که این دو نیز هیچ گونه مخالفتی برای تمدید نداشته باشند. قرارداد والدس و پویول، همانند ژاوی سال 2010 به اتمام می رسد و آن گاه، آن ها اجازه خروج از تیم را پیدا می کنند، اما لاپورتا مطمئن است، که پیشنهاد جدید و در دست راهش، ژاوی، پویول و والدس را تا انتهای دوران بازی گری (2014) و کرکیچ، مسی و اینیستا را به مدت زیادی در تیمش حفظ خواهد کرد.
به گزارش بارسا بست، به نقل از روزنامه ی الموندو دپورتیو، بارسلونا تمام بازی های نیم فصل اول آندره آرشاوین، مهاجم زنیت و آنخل دی ماریا، هافبک چپ بنفیکا را زیر نظر خواهد داشت تا در صورت در خواست گواردیولا، یکی از این دو را برای نیم فصل دوم به خدمت بگیرد.
سرمربی بارسلونا، پپ گواردیولا به این نکته که تیمش فاقد یک هافبک چپ است، آگاه است و در صورتی که وی نتواند این مشکل را با بازیکنان فعلی حل کند، سران باشگاه مجبورند بازیکنی را در این قسمت به خدمت بگیرند.این همان دلیلی است که بارسا می خواهد عملکرد آنخل دی ماریا را از نزدیک زیر نظر بگیرد. مهاجم آرژانتینی بوکا جونیورز، پالاسیو هم می تواند گزینه ی سوم بعد از آرشاوین و دی ماریا باشد.
به گزارش بارسابست، به نقل از روزنامه ی اسپورت، هافبک برزیلی و ۲۴ ساله ی منچسترسیتی، روبینیو می تواند یک اسلحه ی پنهانی رئیس قبلی بارسلونا، ساندرو روسل در انتخاباتن سال ۲۰۱۰ باشد.می توان این انتقال را محتمل دانست. چون زمانی که مادرید وی را به منچستر سیتی فروخت، هیچ نکته ای را مبنی بر اینکه او دیگر نمی تواند به لیگ اسپانیا برگردد در قرارداد وی ننوشته اند.
به گزارش بارسابست، به نقل از خبرگزاری اسپانیایی افه، رافائل مارکز، مدافع میانی و ملی پوش بارسا در صحبت هایی جالب با خبرنگاران فاش ساخت، که هرگز به ترک بارسا فکر هم نکرده است و همه اخبار مربوط به اهدافش، مبنی بر ترک بارسا را دروغ خواند.
وی در این باره توضیح داد: «همیشه گفته ام، که اولین انتخاب من، ماندن در بارسا است، زیرا از بازی کردن در این تیم و یاری رسانی به بارسلونا لذت می برم.»مدافع مکزیکی در ادامه اعلام کرد، که احساس راحتی می کند، چرا که تا به حال، هیچ یک از مسئولین بارسا، از وی درخواست ترک باشگاه را نکرده اند: «انتخاب اول من، همیشه ماندن در بارسا بوده است؛ این یک حقیقت است که رسانه ها برای بازارگرمی چیز های زیادی را می نویسند، اما هیچ یک حقیقت ندارند. من باید خوشحال باشم، که که تا کنون، هیچ یک از مسئولین تیم با من صحبتی درباره ترک تیم نداشته اند.»
کاپیتان تیم ملی مکزیک افزود: «وقتی سرمربی تیم تغییر می کند، پست همه بازیکنان به یک علامت سوال تبدیل می شود، اما هنگامی که از مسافرت برگشتم، گواردیولا به من گفت که در ترکیبش ارزشمند هستم. وی به من اعتماد بخشید و من موظف هستم، که جواب اعتمادش را با بازی خوب ارائه کنم.»
در ادامه خبرنگاران EFE، از وی درباره تمدید قراردادش که تا 2010 معتبر است پرسیدند؛ وی در پاسخی سیاست مندانه گفت: «من آدم امروزی هستم! معمولا عادت ندارم، که به فردا ها تفکر کنم و می خواهم در همان لحظه، به بهترین چیز ها فکر کنم.»
مارکز در پایان گفت: «اکنون تنها چیزی که باید بگویم این است، که من در بارسلونا راحت هستم. اینجا همه مرا ارزشمند می شمارند و امیدوارم که به فعالیتم در بارسا، برای مدت زیادی ادامه دهم.»
به گزارش بارسابست، به نقل از سایت گل، با وجود اینکه ساموئل اتوو در بازی ابتدای هفته مقابل نومانسیا انتظارات را برآورده نکرد پپ گواردیولا به وی 3 روز مرخصی داد تا او بتواند درافتتاحیه آکادمی فوتبال کودکان که در موزامبیک توسط یونیسف و باشگاه بارسلونا ایجاد شده بود شرکت داشته باشد.
در هر صورت وی به همراه 5 هم تیمی دیگرش به نام های ویکتور سانچز، خوزه مانوئل پینتو، ویکتور والدس، سیلوینیو و دانیل آلوز به تمرینات بارسلونا بازگشتند.
با حضور تنها 6 بازیکن اصلی زیر نظر گواردیولا ، لاماسیا روز آرامی را پشت سر می گذاشت . همچنین تمام بازیکنان ذخیره در انتهای هفته به تمرینات اضافه می شوند.
لویس انریکه مربی بارسا ب به همراه دستیارش خوان باربرا تمرینات این تیم را زیر نظر داشتند. در انتها یک بازی دستگرمی بین بارسا ب و تیم اصلی بارسا برگزار شد که ساموئل اتوو توانست دوبار دروازه حریف را باز کند.
به گزارش بارسابست، به نقل از سایت گل، باشگاه بارسلونا پذیرفته است که درقبال دریافت 5 میلیون یورو بازی دوستانه ای را در تابستان سال آینده مقابل تیم کروفچی ازبکستان انجام دهد.
طبق نوشته روزنامه مارکا باشگاه بارسلونا موافقت خود را برای سفر به ازبکستان و انجام یک بازی دوستانه با تیم کروفچی این کشور اعلام کرده است.2 باشگاه قبلاً با یکدیگر ملاقت داشته اند اما قرارداد رسمی در این ارتباط به امضاء نرسیده است. اما مسئول هماهنگ کننده این بازی 5 میلیون یورو را به بارسا پیشنهاد داده است که 3 میلیون یورو قبل از بازی و مابقی مبلغ را بعد از انجام بازی با بارسلونا پرداخت خواهد شد.
مبلغ مورد نظر 2 میلیون یورو بیشتر از سودی است که بارسلونا در تور تابستانی خود در آمریکا بدست آورده است.
این کشور آسیایی مرکزی تلاش بسیاری می کند تا بزرگان فوتبال را به کشور خود بکشاند. نمونه بارز آن دعوت از 3 بازیکن بارسا به نام های ساموئل اتوو، ژاوی هرناندز و آندرس اینیستا برای افتتاح آکادمی فوتبال در این کشور می باشد.
همچنین تیم کروفچی ازبکستان اخیراً قراردادی جدید با ریوالدو بازیکن برزیلی و ستاره پیشین بارسلونا منعقد کرده است.
گوارديولا از فوتبال ايتاليايي استفاده ميكند
پپ گوارديولا سرمربي تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا قصد دارد از فلسفه و شيوههاي سرمربيگري ايتاليايي براي كمك به ارتقاي تيمش استفاده كند اما به هواداران اطمينان خاطر داد كه اين شيوه تاثيري بر بازي تيم نخواهد داشت. به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، سرمربي جديد تيم بارسلونا بعد از تغييرات عمدهاي كه در تابستان امسال در داخل و خارج از تيمش ايجاد كرد، ظاهرا تحولات بيشتري را دنبال ميكند.
كاپيتان سابق بارسلونا مايل است همبستگي و هماهنگي بيشتري بين اعضاي تيم ايجاد كند و به همين منظور از شيوهاي استفاده ميكند كه در دوران كوتاه بازي در باشگاه بره شا ايتاليا آموخته است.
گوارديولا قصد دارد بازيكنانش را براي مدتي معين در كنار هم ولي دور از همه بويژه مطبوعات نگه دارد.
اولين مرحله اين برنامه اين است كه بازيكنان هر روز صبح به مدت يك ساعت براي صبحانه در كنار هم باشند و صبحانه شامل ميوه و سبزيجات خواهد بود.
وي همچنين از كمپ هميشگي لاماسيا به زمينهاي اسپورت سيتي متعلق به باشگاه نقل مكان خواهد كرد كه البته اين زمين پيش از اين جابجايي به كمي اصلاح نياز دارد.
بارسلونا در تابستان امسال پنج بازيكن خريداري كرده و شماري از بازيكنان رده جوانان را به تيم بزرگسالان منتقل كرده است.
شنبه یازده بازیکن تیم اصلی بارسا در بازی های مقدماتی جام جهانی 2010 در آفریقای جنوبی شرکت کردند.
فرانسه، اسپانیا، مکزیک، ایسلند، اوروگوئه، بلاروس و آرژانتین همگی 6 سپتامبر در اولین بازی های رسمی ملی فصل مشغول بودند. تمام هفت بازی با شرکت بازیکنان بارسا، برای مقدماتی جام جهانی بود.
نخست گودیانسن و گلب
ایدور گودیانسن، با ایسلند و الکساندر گلب، با بلاروس، نخستین ها برای بازی بودند. ایسلندی ها، با کاپیتانی گودیانسن در اسلو با نروژ ساعت 19.00 روبرو شدند. (این بازی با تساوی 2-2 به پایان رسید که گودیانسن زننده گل دوم و تساوی بخش تیمش بود.) الکساندر گلب نیز برای بلاروس برابر اوکراین بازی کرد. این بازی نیز ساعت 19.00، در شهر لفوف برگزار شد. (این دیدار با گل دقیقه 90 شوچنکو از روی نقطه پنالتی، 1-0 به سود اوکراین به پایان رسید.)
چهار بازیکن از بارسا برابر بوسنی
پویول، ژاوی، اینیستا و بویان همگی در نفرات اسپانیا بودند که کارشان برابر بوسنی آغاز شد. بازی در لاکوندومینا، در مورسیا برگزار شد. آغاز بازی ساعت 22.00 بود. مهاجم جوان اسپانیایی ابتدا انتظار می رفت، برای تیم زیر 21 سال بازی کند، اما به دلیل مصدومیت فرناندو تورس، ویسنته دل بوسکه تصمیم به دعوت بویان کرکیچ برای ماموریت تیم تیم اصلی گرفت. (این دیدار با تک گل ویا، 1-0 به سود اسپانیا به پایان رسید.)
آغاز در ساعت 20.00
«سه رنگ» با کاپیتانی رافا مارکز، نیم ساعت پس از پایان بازی اتریش و فرانسه، که آبی پوشان دو بازیکن بارسایی تیری آنری و اریک آبیدال را در اختیار داشتند (و 3-1 مغلوب اتریش شدند) با جامائیکا روبرو شد. مکان بازی ارنست هاپل در وین بود، همان استادیومی که اخیرا برای فینال قهرمانی اروپا استفاده شد. (این دیدار با پیروزی 3-0 مکزیک به پایان رسید.)
سپس، ساعت 21.00، قهرمانان المپیک، به رهبری لئو مسی، با صدرنشین مشترک در بخش آمریکای جنوبی پاراگوئه روبرو شدند. (این بازی با تساوی 1-1 به پایان رسید.) مارتین کاسرس، آخرین بازیکن بارسا برای بازی بود، با بازی کلمبیا برابر اوروگوئه که تا ساعت 1.30 در ساعات بامدادی که اروپا پیش از آن وارد یکشنبه 7 سپتامبر شد، آغاز نمی شد.
توره و کیتا نیز در روز شنبه
بازی های ساحل عاج و مالی، با حضور توره یحیی و سیدو کیتا شنبه برگزار شد. عاجی ها بازیشان را در ساعت 15.00 آغاز کردند، درحالی که مالی ساعت 16.30 بازی کرد.
به گزارش بارسابست، به نقل از روزنامه اسپورت چاپ کاتالونیا، تیم بارسلونا قصد دارد یک تیم مرتبط را در لیگ حرفه ای آمریکا تاسیس کند.
خوان لاپورتا رئیس بارسلونا به همراه خوان الیو چهارشنبه به آمریکا سفر کردن تا ملاقاتی با چند تن از سرمایه داران آمریکا، برای تاسیس یک تیم حرفه ای که نام بارسلونا بر روی آن حک شده باشد را، داشته باشند.
بخاطر مسائل اقتصادی بارسلونا چنین پیشنهادی را پذیرفته است و گفت وگو میان 2 طرف در مراحل اولیه خود به سرمی برد. اولین ملاقات بین 2 طرف مثبت ارزیابی شده و نتیجه نهایی در ملاقاتی که هر دو در هفته جاری خواهند داشت مشخص خواهد شد.
شبکه تلویزیونی Univisionادعا می کند این تیم با نام 'Barcelona USA' در رقابت های MLS شرکت خواهد کرد . همچنین باشگاع چیواس مکزیک در سال 2004 تیمی را با نام Chivas USA روانه رقابت های لیگ آمریکا کرده بود.
در حال حاضر 14 تیم در لیگ حرفه ای آمریکا حضور دارند که به 2 کنفرانس غرب و شرق تقسیم شده اند و مسئولان MLS امیدوارند این تعداد تیم به 18 تیم در سال 2011 برسد.
به گزارش بارسابست، به نقل از باسک اسپورت، لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا به خبرنگاران گفت، که قصد دارد، بعد از بردن المپیک با آرژانتین، لیگ قهرمانان را بارسلونا برده و بعد از آن، قهرمان جام جهانی 2010 شود! لئو در این باره گفت: «چرا که نه؟ من می خواهم به این قضیه خوش بینانه نگاه نمایم. می خواهم با درخشش تیمی بارسا، لیگ قهرمانان را ببرم و بعد از آن، با آرژانتین قهرمان جام جهانی شوم!»
او در ادامه، سال را «سال بارسا» نامید و گفت: «من می خواهم در سالی که متعلق به بارسلونا است، به بزرگترین رویا هایم دست یابم.»
درپایان، تعداد زیادی از خبرنگاران ورزشی، از وی درباره برنامه هایش برای بردن جایزه بهترین بازیکن جهان و رقابت با کاکا و کریستیانو رونالدو جویا شدند؛ مسی با سربه زیری همیشگی گفت: «من بارها تایید کرده ام، که بردن این جایزه، هرگز بیشتر از حضور در یک تیم خوب که با همکاری تیمی پیروز همه میادین است، ارزشمند نیست. بنابراین امیدوارم، که همه چیز خوب پیش برود.»
به گزارش بارسابست، به نقل از سان لندن، سیدو کیتا، هافبک اهل مالی بارسلونا تایید کرد، که خبر روزه گرفتنش حقیقت داشته و وی این موضوع را با پزشکان تیم هماهنگ کرده است.
کیتا در این باره گفت: «از این بابت خوشحالم، که بارسلونا درباره روز گرفتن من، آبیدال و توره مخالفتی را اعلام نکرده است. من یک مسلمان هستم و پیش از همه چیز، آئین مقدس دینم برایم حائز اهمیت می باشد؛ وقتی با چند تن از مسلمانان شاغل در اروپا صحبت کردم، متوجه شدم، که باشگاه های زیادی با روزه گرفتن مسلمانانشان مخالفت دارند. من از این بابت، متشکر بارسلونا هستم و قول می دهم، که مشکلی در سبک بازی ام پیش نخواهد آمد.»
به گزارش بارسابست، به نقل از اکشن دیلی، رونالدینیو گاچو، مهاجم برزیلی اسبق بارسلونا و فعلی آث میلان ایتالیا گفت: «از بارسلونا چیز های زیادی دارم و هرگز هواداران این تیم را از یاد نمی برم. حتی اگر با میلان، تمامی جام ها را ببرم، قلب من با بارسلونا است، بنابراین کمال سعیم را خواهم کرد، که در ده سال آینده، یکی از مربیان بارسلونا باشم!»
هنگامی که از وی، درباره عدم تغییر تیتر نخست سایت رسمی خویش با عنوان «رونالدینیو، ستاره بی نظیر بارسلونا.» پرسیده شد، گاچو به خبرنگاران جواب داد: «این به درخواست خود من رخ داده است! می دانم که هواداران زیادی را در بارسلونا دارم و دوست ندارم، قلب آن ها شکسته شود.»
او در پایان گفت: «با این وجود، هرگز از انتقالم به میلان ناراضی نبوده و به دلیل ترک بارسلونا، خودم را سرزنش نمی کنم!»
پس از آویختن كفش هایش، مایكل رایزیگر اكنون در گاویا (بارسلونا) زندگی می كند و سیر تكامل بارسا را از نزدیك می بیند، تیمی كه توسط یكی از هم تیمی های سابقش هدایت می شود، جوزپ گواردیولا. او جمع بندی كرد: «او یك رهبر و آماده است.»
این مدافع هلندی بارسا را در سال 2004 به مقصد میدلزبورو ترك كرد. سپس او به آیندهوون رفت و اكنون كفش هایش را آویخته است. اما این هلندی تكامل بارسا را از نزدیك دنبال می كند، چون از یك و نیم سال پیش، او در گاویا زندگی می كند. این مدافع سابق كه 4 ژوئیه 1997 از آث میلان به بارسلونا آمد، پذیرفت: «در هیچ كجای اروپا نمی توانی مانند اینجا زندگی كنی.»
اعتماد به هم بازی های سابقش
رایزیگر كه رختكن را با مربی كنونی، جوزپ گواردیولا، برای چهار فصل تقسیم می كند، شخصیت مرد سانتپدوری را اینگونه می بیند: «او در كارش بسیار خوب است، چون او در رختكن یك رهبر بود. او تیم خوبی دارد و آماده است.» این فوتبالیست هلندی گمان می كند: «این تیم به زمان نیاز دارد، اما می توانیم كاری مهم انجام دهیم.»
او همچنین بازی ها و رختكن را با مربی تیم ب تقسیم كرده است. «وقتی پپ رفت، رهبر لوئیس انریكه بود، آنها هر دو جهان فوتبال را واقعا خوب می شناسند.»
او می خواهد مربی باشد
اكنون، این هلندی هدف های مشابهی مانند بازیكنان سابق دیگر نسلش دارد .رهبری كردن از نیمكت. او مصممانه اشاره كرد: «یك دوره مربیگری را در هلند می گذرانم و در عرض چند سال ممكن است خودم مربی باشم.» او افزود: «من این دوره را در هلند می گذرانم، ولی مایل هستم اینجا در اسپانیا كار كنم، گرچه ممكن است مجبور شوم در آنجا آغاز كنم.»
ویژگی های مدافعان
در نمایه دفاع راست، پستی كه او برای بارسا از 1997 تا 2004 بازی كرد، او اظهار كرد این پستی است كه همیشه به همكاری در دفاع مربوط می شود. «در همه لیگ ها بحثی است كه مدافعان چگونه باید باشند، باید جلو بكشند یا نه... این بستگی به این كه مدافع جلوتر بازی می كند یا نه و همچنین هم تیمی ها دارد؛ به عبارت دیگر نوع تیم.»
كودكان فوتبالیست
مایكل رایزیگر، كه مجموع 314 بازی برای بارسا انجام داد، می خواهد كودكانش پیروی او باشند. در واقع، این هفته او از تاسیسات نیوكمپ با قصد ثبت نام سه تا از چهار كودكش در مدرسه فوتبال بارسلونا بازدید كرد.
مسي: روياي من قهرماني در ليگ قهرمانان و جام جهاني است
یوفا: "ليونل مسي" مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين و بارسلونا گفت: «بزرگترين روياي من اين است كه خود را قهرمان ليگ قهرمانان اروپا و پس از آن قهرمان جام جهاني 2010 ببينم.»
به گزارش یوفا: مسي كه چندي پيش مدال طلاي المپيك پكن را به همراه تيم اميد آرژانتين بدست آورد، درمورد ليگ قهرمانان اروپا پيرامون تيمهاي انگليسي به EL Mundo گفت: «چلسي قدرت خود را افزايش داده است اما، امروزه هر تيم انگليسي يك تهديد تلقي ميشود.»
مسي افزود: «در اسپانيا رقباي ما همچون گذشته رئال مادريد، اتلتيكومادريد و ويارئال هستند.»
مسي كه تيم خود را نيز دست كم نميگيرد، خاطرنشان كرد: «ما توانايي كافي براي حضور در تمامي مسابقات را داريم. رقباي ما در ليگ قهرمانان و لاليگا حساب ويژهاي روي ما باز خواهند كرد.»
مسي كه از فشارهاي وارد بر خود در اين فصل به خوبي آگاه است، گفت: «در حال حاضر انتظارها بالاتر رفتهاند اما، احساس مسووليت و تعهد من در بارسلونا و تيم ملي همواره به يك اندازه بوده است.»
مسيدوناي فوتبال آرژانتين در پايان درمورد مساله انتخاب بهترين بازيكن سال جهان گفت: «همواره گفتهام كه اين جايزه چيزي نيست كه شما آن را تقاضا كنيد، چيزي است كه آنها به شما ميدهند. تنها چيزي كه روي آن متمركز هستم ارايه بهترين بازيام براي تيم خود است نه جوايز. نيازي نيست كه بگويم در صورت كسب اين عنوان مفتخر خواهم شد و به همراه هم تيميهايم به شادي خواهيم پرداخت.
دفاع برزیلی بارسلونا خودش را با زندگی جدیدش در اروپا مقیم کرده است و او به آینده نگاه می کند به انتظار روزی که به بارسلون برمی گردد. مدافع 21 ساله ی برزیلی از باشگاه پالمیراس برزیل، با بارسا قراردادی به مبلغ 8 میلیون یورو امضا کرده بود، اما بلافاصله به باشگاه آلمانی بایرن لورکوزن به طور قرضی داده شد.
این کاملا آشکار است که این جابجایی یک جابجایی هوشمندانه از طرف باشگاه است، از زمانی که همه باشگاه ها نگران شدند که این مدافع تجربه با ارزشی کسب می کند تا زمانی که خودش را با زندگی در اروپا با یک تیم و لیگ کم رقابت مطابقت می دهد.
هنریکه در یک مصاحبه منحصر به فرد با پایگاه خبری کاتالان، روزنامه دیلی اسپورت، به هوادارن بارسلونا آخرین وضعیتش را گزارش داد. او گفت: «من در اینجا خیلی خوشحال هستم. در این مدت زمان کوتاه و خیلی کم از زمانی که من وارد اینجا شدم، خودم را خیلی خوب با شرایط وفق دادم.» او در ادامه گفت: «من چیزهای جدیدی یاد گرفتم و می توانم به شما اطمینان دهم که پیشرفت و ترقی زیادی کنم.»
او نشان داد که می تواند در لورکوزن یک بازیکن کامل باشد، به طور مثال او چند دقیقه از سه بازی ابتدایی این فصل بایر لورکوزن را بازی کرد. همچنین وی گفت: «این فرآیند، سازگاری و انطباق با فوتبال اروپا را دارد که برای من بسیار سخت می باشد، زیرا این به من اجازه می دهد تا به عنوان یک فرد و بازیکن بتوانم پیشرفت کنم.» او در پایان نتیجه گرفت: «این یک تجربه است که اثر مثبتی در مسیر و راه من خواهد داشت.»
به گزارش بارسابست، به نقل از شبکه ی EO، رونالد کومان، بازیکن پیشین بارسا، در مصاحبه ای شانس پیوستن خود برای مربیگری بارسا را به طور کامل قبول نکرد: «اگر از من برای مربیگری برای یک سال درخواست می شد، مطمئنا به جای این کار بازی کردن گلف به مدت یکسال را ترجیح می دادم، اما در صورتی که این قرار داد برای 2 سال بود، احتمالا هلندرا به مقصد بارسلون ترک می کردم. با این وجود باز هم خانواده ام در هلند می ماندند.»
اتریش ها قصد دارن رونالد را برای هدایت تیم اتریش جذب کنند، اما وی این اتفاق را منتفی می داند: «آنها مرا خیلی دیر انتخاب کردند، چون لیگ قرمانان اروپا تمام شده بود. اگر آنها قبل از این مسابقات اقدام می کردند، ممکن بود مرا با اتریش در رقابت های مقدماتی جام جهانی می دیدید.»
دانلود تمامی گلهای بویان کرکیچ در فصل 2008- 2007 در دو آپلود سنتر :40:
کد:http://www.zshare.net/download/14319787ea3ec0b7/
کد:http://rapidshare.com/files/125515307/Bojan_Goals_with_barca_07-08.rar.html
:40::40::40::40: