سلام اقا شرمنده.نقل قول:
راستش تو اون زمینه ماشین های ما ظاهر نمیشن چون بعد از هر مسابقه ماشین ها استلاک زیادی دارن و اگر ماشین های گروهمون باشن حداقل 5 تا 6 تومن باید بازم هزینه کنن!!!
به همین دلیل تو او عرصه رقابت نمیکنن
موفق باشی
Printable View
سلام اقا شرمنده.نقل قول:
راستش تو اون زمینه ماشین های ما ظاهر نمیشن چون بعد از هر مسابقه ماشین ها استلاک زیادی دارن و اگر ماشین های گروهمون باشن حداقل 5 تا 6 تومن باید بازم هزینه کنن!!!
به همین دلیل تو او عرصه رقابت نمیکنن
موفق باشی
سلام خوبینقل قول:
راستش میشه گفت تمامی واردات بدون برنامس!!!
از جای پلاک سلیکا بگیر تا موتور های استوک بنز
اما ما هی باید پول بدیم!!!!
8سیلندر هم آزاده اما به درد ایران نمیخوره
موفق باشی
:sad: چرا آخه! من نديدم!نقل قول:
شرمنده من یک سوال دارم کسی می دونه این زانتیا جدیدا چنده؟
حمید جان سلام
خوبی آقا؟؟
یه سوال پرسیدم ظاهرا ÷ستم رو ندیدی!!
میشه توضیح بدی که چرا موتور های 8 سوپاپ تورکشون تو دور های پایین تکمیل میشه اما موتورای 16 سوپاپ تو دور های بالا؟؟
و اینکه موتور های کام پرو چی هستن؟؟
با سلام.آيا ميتوان كمكهاي جلوي خودروي 206 را كمي جمع تر كرد؟ با تشكر
آقا سلام شرمندهنقل قول:
راستش هرچی سوپاپ ها بیشتر باشن موتور بیشتر نفس میکشه این ردوبدل شدن هوا هست که اون حجم رو تغییر میده
این موتور ها هم یه نو موتور هست که اسک خاص خودش رو داره مثل دوهک که رو سیلو و مزدا میبینیم.موتور های ضعیفی هست تا 110 اسب هم بیشتر قدرت ندارن و اکثرآ روماشین هایی مشاهده میشن که تو آسیای شرقی ساخته میشن
از حميد عزيز مىخواستم اگه ممكنه چند عكس از قسمتهاى داخلى جلو و عقب (موتور، و...) لامبورگينى مورسيلاگو قرار بده.
Thx!
زنگ تفريح!
اين عكس هم تو تاپيك «تصــــاو ير جــــالــب و ديــــــــدنـــــي» بود. ديدنش خالى از لطف نيست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومین همایش خودروهای اسپرت با مدیریت گروهHPOWER
مکان:شهرک غرب-بلوار ایران زمین
زمان:جمعه-27 بهمن 1385 ساعت 16:45
با همکاری تیونینگ منصوری.بی ام دبلیو ایران.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The 2nd Festival Of Tunned Cars With Hpower Group
Locate:Iran zamin b.l.v
time:friday,16 feb 2007
with mansouri tunning team& Iran BMW
خبر خيلي جالبي بود من مدتها هستش که منتظر همچين روزي هستم
ما هم ميتونيم شرکت کنيم؟
[QUOTE=Sphinx;197588]مشخصات فنی پژو پارس
حداکثر سرعت:190 کيلومتر در ساعت
شتاب صفر تا صد:11.9ثانيه
حجم موتور: 1761 سانتيمتر مکعب
نوع فرمان: هيدروليکي
موتور:4سيلندر 1761 سی سی
قدرت موتور: 100 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه
گيربکس: دستی 5 سرعت
وزن خالص: 1110 کيلو گرم
حجم باک:70لیتر
مصرف سوخت 90 کيلومتردر ساعت(ليتر در صد کيلومتر): لیتر6
سيستم تزريق سوخت:انژکتوری
سيستم تعليق جلو:مک فرسون
سيستم تعليق عقب:ترشن بار
قطر مورد نياز برای دور زدن:11 متر
طول: 4498 ميليمتر
عرض: 1704 ميليمتر[/QUOTE
برای پارس elx رو هم بنویس لطفا
آخه احتمال داره ما یکی بخریم. قربون دستت برم من.
ممنون
نقل قول:
بله جمشید جان همه میتونن شرکت کنن حالا اصل مطلب رو بعدآ مینویسم
به نام خدا
با سلام خدمت همه دوست داران ماشین و همه بازدید کننده های این تاپیک
راستش بعد از کلی فراز و نشیب هایی که در مورد جور کردن جواز برای سوپر اسپرت ها داشتیم تصمیم گرفتیم مثل پارسال یه قرار ملاقات بذاریم برای ماشین های معمولی(نه سوپر اسپرت ها)
که من و مدیر برنا مه باشیم و کسایی که دوست دارن با ما با طرز کار گروهمون آشنا بشن و در مورد تیونینگ و اسپرت کردن و یا راهنمایی در مورد خودروی خودشون هر سوالی از ما خواستن بکنن
ما خوشحال میشیم که راهنماییتون کنیم.(در این روز مشاوره خودرو رایگان انجام میشود)
حالا این مشاوره در هر زمینه ماشین میتونه باشه.میتونه در مورد تیونینگ افزایش سرعت افزایش قدرت موتور افزایش ایمنی باشه
در مورد طرح اسپرت کردن بدنه دادن طرح برای اسپیلر های لیفت بال و ... باشه
در مورد طرح های بغل در بطوریکه این طرح ها تاحالا هیچ جایی دیده نشده باشه.
خلاصه هدف ما اشنا شدن با شما عزیزان هست و اینکه چند ساعتی رو خوش باشیم.خلاصه ایران زمینه دیگه بیکار نمیمونیم!!!
خودروی شما در صورت موافقت تست فنی میشه و عیب های اون به شما ابلاغ میشه و در مواردی خاص عیب آنها در همون روز برطرف میشه
+++++++++++++++ شرایط ثبت نام ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++
هدف از ثبت نام راستش این بود بدونیم کیا میان چه ساعتی میان منتظر چه کسی باشیم و این موارد
همه میتونن در این قرار ملاقات شرکت کنن اما 2 راه داره:
باری ثبت نام با اس ام اس و یا زنگ به شماره 09329239188 تماس بگیرین.
اگر اس ام اس میزنید نام خودتون به همراه ماشینتون و شماره پلاک را هم درج کنید.
موفق باشید.
[QUOTE=Hpower_sl3;821858]ُلام.
اکترس جان معمولآ 405 بین 3500 تا آب بندی میشه.
اگر خوب به ماشینت برسی دیگه تا دور موتور 6.5 با خیال راحت میتونی بیاری.
دنده 1: 60
دنده 2: 90
دنده 3: 135
دنده 4: 165
دنده 5 : اگر جا گیر اوردی بگو خودم میام تا 200 تا برات میرم!!!
یکم زیاد نیست این سرعتها
اگه اونکاریی که گفتی بکنم میتونم دور رو تا 6.5 بالا ببرم؟؟
ما خودمو 405 داریم اما غیر ممکن با دنده 3 135 سرعت بگیره فکر کنم بترکونه موتورش
سلام دوستان،من ميخوام ایشلا سمند lx بخرم،حالا اگه ميشه نظرتون را راجب این ماشين بهم بدين،و بگيد که option دار بخرم بهتر هست يا نه؟و option دار چه خصوصيات ديگه داره؟ممنون ميشم اگه کمکم کنين............
راستی يادم رفت بگم،این کارت طلايی را سمند lx داره يا نه؟ترمز هاش خوب هستن؟اگه ميشه نظرتون را بهم بدين،ممنون ميشم
از دوستان کسی کمک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوای یه فیلم از یه 405 معمولی که تحت نظر گروه آب بندی شده بذارم که با 2 راحت 120 تا بره؟؟!!!!نقل قول:
آقا سلام شرمنده راستش انگار ما نباشیم تاپیک متروکه میشه!!!نقل قول:
راستش به امید خدا بخری ماشینت رو و به خوشی ازش استفاده کنی ببین ماشین خوبی هست موتور اون بهینه سازی شده تا بتونه با 405 رقابت کنه رینگ های استانداردش خیلی تو سیستم تعلیق کمکش مینه.
ترمز ای بی اس اون بد نیست (مثل 405) اما به خوبی ای ال ایکس نیست
سیستم سوخت رسانیش در حد قابل قبولی هست به نظر من 14 میلیون داری میدی چرا با همه تجهیزاتش نمیگیری؟
تجهیزاتش تودوزی به رنگ ماشین هست سان روف هست آینه فلاشر دار هست و ....
اما اگر نظر گروه رو میخوای یا یه پرشیا صفر بگیر 15.5 یا یه ای ال ایکمس 2سال کارکرده تمیز 15 تومن.
موفق باشی.
انگار باید فراری رو بیاریم 27 بهمن نظرتون چیه؟؟؟؟
ببرین حتمآ ببریننقل قول:
خداییش ماشینا تو ایران 1 کلاس دیگه ای داره...
خب معلومه! تويى و اين تاپيك! :happy:نقل قول:
یه توضیح مفصل بده چیکار کنیم که اینطوری بشه جالبه !!!نقل قول:
درسته ممنون میشم اگه توضیح بی که چیکار کنیم 405 اینجوری راه برهنقل قول:
ضمنا ماشین ما 450 تا راه رفته دیر شده یانه؟
منم موافق فراري هستم
Hpower_sl3 جان واقعا اگه نباشي جات خاليه من بيشتر دنبال پستهاي تو هستم
سامولیک بروبکس گرامی
حال احوال ؟ خوبه ؟ ما که نبودیم خوش گذشته ؟
یه سلام آبدارم به حمید جون که حسابی منو بیچاره خودش کرده با ماشیناش ! :tongue:
راستی حمید جون قرار بود بگی که کی قرار دارید بیایم ماشیناتونو ببینیم ؟ من که کم کم باید دوباره برگردم اصفهان ! :puke: بازم اگه بگی که کی روی ماهتو ببینم خوشحال میشم ! راستی پسر با پراید ترکوندیا !!!! چطوری باهاش 160 تا پر کردی ؟ من اگه توماشین بودم حتما بالا میآوردم :puke: :sad: شنیدم که یه بنز سری SLK گیر آوردی ! آره ؟
من که قبطه (( با همین ق هستش ؟ ))می خورم بهت !
قربون همگی
عرفان
آقا راستی من این صفحه ما قبل آخر رو نخونده بودم !!! این قرار 27 بهمن - جلو انداختنی نیست ؟ من خیلی بخوام بمونم تا شنبه هستش !!! :sad:
راستی حمید جون - گفتی که اگه ماشین خاصی مورد موافقت قرار بگیره عیب یابی و ... میشه ! یعنی چی ؟ چطور مورد موافقت قرار میگیره ؟ از نظر ظاهری یا ... ؟ بعد هزینه هاش ( همین موافقتیه ) به عهده کیه ؟!!! ( قبول دارم این سوالم یکم احمقانه بود ! ;) )
راستی ضایع نیست با سمند یا پراید بیایم ؟ آدم یه جورایی کم میاره !!! :blush:
حميد جان من که ميگم علاوه بر فراري مورسيه لگو هم بيار
سلام آقایون حرفه ای :
راستش :
این که کی بتونه با Slr یا Lamborg یا این جور ماشینا گاز بده فکر کنم جد من هم که زمان اون با اسب وشتر این ور و اونور می کردن هم میتونه با حداکثر سرعت برونه.
این مهمه کی بتونه با یه ماشین کارخونه ای روی بقیه رو کم کنه .
و اینکه اگر کل کل ماشین دارین خوب یه قانون حکم می کنه : هر کی پولش بیشتره می بره پ
ولی اگر کل کل رانندگی داریین ... :ِ (ما در خدمتیم !! )
در ضمن آقای Hpower ایشاالله که شمارو هم زیارت کنیم و از محضر شما فیض ببریم
آقایون
بلاخره هر کی طلبه بود ما هستیم.
و جسارت نباشه چون ما کوچیک همه دوستانیم .
تازه این سایت رو پیدا کردم
از این به بعد با همیم
یا علی
سلام حال شما خوبهنقل قول:
راستش با حرف اولت موافقم که گفتی با ماشین کارخونه ای...
اما با حرف دومت مخالف که هرکی پول بیشتری داره
من 405 میارم کل زانتیا رو میزنم که 405 هیچ خرجی نکرده باشه
ممنون
نقل قول:
راستش شرمنده این قرار قبلآ تثبیت شده ولی از کسایی که عضئ هستن در سایت مثل شما هنوز ثبت نام نکردیدا
در مورد عیب یابی یعنی اگر دختر مختر نباشه و ما خجالت نکشیم یه تیونینگ سرپایی هم راه میندازیم.کی از شما پول میگیره...
شما پیاده بیا مگه با من نیستی کی میخواد کم کنه کی جرات داره؟هان ؟؟؟ نه بگو بینم ...
نقل قول:
من 4کرتم راستش....
اس ال آر هم داره میاد باور کردنی نیست نه!!!! اما الان در حال تردد در جردن بودیم باحاش
راستش یه خبر خوش اینکه گروهمون میخواد یه تیونینگ آن لاین راه بندازهنقل قول:
اینطوری میتونم راهنماییتون کنم.
نه هنوز خوبه
سلام امیدوارم حال همتون خوب باشه
راستش زیاد ئقت ندارم نمیتونم زیاد بمونم
فقط اینکه آدرس محل ملاقات تغییر کرد و به کسایی که ثبت نام کرده بودن اطلاع داده شد.
در ضمن فراری و لامبو ها موجود میباشند.
سلام داداش.
می خوام یه پرشیا رو تبدیل کنم به یه غولی که هیچ ماشینی نتونه شتاب اونو داشته باشه .
راهی که به ذهن خودم بود گداشتن موتور ماکسیما روش بوده.
خواستم از اونجایی که جز صاحب نظرایی بگی اگه راهه بهتر و با بازده بالا تر وجود داره با جزییات و هزینه هاش برام بگی .
ماخیلی به شما ارادت داریم . و دوست دارم هم شما هم تشکیلات تون رو از نزدیک ببینم.
در ضمن اگه جایی خبری بود برنامه مسابقه ( فقط کل کل ) بچه های اکیپ من +خودم = چواب می دیم .
منتظر جوابتم . یا علی
در ضمن من سهیل حسینی هستم . ( (the Nomber1
راستى حميد جان، گروهتون وب سايتى، چيزى نداره؟