سلام دوستان من یه جایی یه چیزی خوندم حالا یه سوالی در همون مورد می خواستم بپرسم برای فلش کردن گوشی چه چیزایی لازمه و ایا با فلش کردن گوشی میشه وژن اون رو جدید کرد؟!!
Printable View
سلام دوستان من یه جایی یه چیزی خوندم حالا یه سوالی در همون مورد می خواستم بپرسم برای فلش کردن گوشی چه چیزایی لازمه و ایا با فلش کردن گوشی میشه وژن اون رو جدید کرد؟!!
سامو علیک
میشه یکی بگه تم های که نصب کردمو چه جوری میشه پاک کرد؟
ممنون
از مسیر زیر میتونی اونارو پاک کنینقل قول:
menu/tools/app.mgr. بعد تم مورد نظر و پیدا می کنیoption و بعدremove
برای فلش کردن باکس لازمه اونم مخصوص همون گوشی قیمتشم زیاده برای همین فقط مغازه ها دارنش راجع به ورژن هم اگه باکسی که طرف برای گوشی استفاده میکنه نرم افزاراش آپدیت شده باشن ممکنه که گوشیت هم آپ بشه البته احتمالش خیلی کمه چون از روی سری اول معمولا باکس رو درست میکنن ...نقل قول:
من بیشتر 30 تا تم نصب کردم ولی داخله app.mgr فقط 10 تا تم نصب شده .لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
ممنون
گوشیتو با کابلش بصورت mess storage به کامپیوتر وصل کن و از این مسیر همه تمهاتو پیدا کن و هر کدوم رو که خواستی پاک کن ...نقل قول:
Private\10207114\import
موفق باشی ...
ساموعلیکنقل قول:
شرمنده ولی این آدرسی که دادین توی کجا پیداش کنم؟(pc یا mobile) اگه میشه یکم دقیقتر آدرس بدین
در ضمن توی حالت mass storage باید مموری رو در بیارم در صورتی که من تمها رو روی مموری نصب کردم
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
نقل قول:
نه عزیز جون کی گفته در حالت mass storage باید مموری کارد رو در بیاری:18::18::18: اصلا اگه مموریو در بیاری mass storage ارور میده و مموری کارت رو ازت می خواد.اون ادرس هم وقتی مموریتو باز کردی اسم پوشه مورد نظر رو پیدا میکنی.
متشکرم:42:.شما درست گفتید شرمنده :43:نقل قول:
ببخشید علائدین برای آپدیت گوشیn73 به ورژن جدید چقدر می گیرند؟
حتماً که نباید ببری علاالدین ... هرجایی که خودت بالای سر گوشیت باشی میتونی اینکارو انجام بدی ....
من قبلاً تو پاساژ ایرانیان ولی عصر آپدیت کردم
سلام
من چند تا تم از اینترنت دانلود کردم
ولی نمیدونم چطوری پاک کنم
روی اون تم میرم و دکمه c میزنم پاک نمیکنه
چی کار کنم؟؟؟!
menu - Application - App manager روی تم برو و بعد Option و Remove
فایل Applications گوشی من app manager نداره
نقل قول:
شما Tools رو ببین.
تم ها توی app manager نبودن
حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من مریم پاییزی عزیز :
خواهش میکنم برای اینکه چیدمان صفحه به هم نریزه یا امضاتون عوض کنید یا سایزشو کم کنید ...
دوستانی که IRANCELL دارن استفاده می کنن با N73 ME
من تازه این گوشی رو خریدم ولی نه شکل GPRS هست کنار آنتن ، و همش روی connecting... می مونه روی مرورگر !
تنظیمات رو هم به درستی انجام دادم...
کسی این مشکل رو داره ؟
سلام چندمین باره میگم.در مورد مموری کارد گوشیم اینکه خودم پسورد براش نذاشتم.نمیدونم پسوردش هم چنده.چطوری میتونم پسور رو remove کنم.
آقا به کمک دوستان شدید نیاز دارم
من تا حالا هیچ گوشی اندازه ان 73 ندیده بودم اینقدر تقلبیش زیاد باشه یکی می گه کیت سبز اصل هست یکی می گه کیت سرمه ای ! اما من هر دونوعش تقلبیش رو دیدم! همه هم زده بود ساخت فنلاند تمام موبایل فروشی های شهرمون رو گشتم انصافا هیچگونه نمی شه اعتماد کرد خواهشا روش کامل و دقیق وصحیح تشخیص اصل از غیر اصل رو برای من توضیح بدهید
روی گوشی
پشت باطری
جایی که برچسب زده شده نوکیا فلانه وبهمانه اگه حبابی بود !! بدون یه برچسب بیشتر نیست که روش زده شده ! و در نتیجه پشت پرده ای در کار هستش ( شاید گوشی آلمانی باشه برچسب فنلاند زدند )
گفتم شاید کمک کنه به دوستان
یا حق.
ممنون
و باز هم روشی هست ؟
بله ،
سریال رو در سایت خود نوکیا فکر کنم ! چک کنید ...
سلام به همه دوستای خوبم
من خودم سلطان 5500 دارم.
ولی داداشم n73 داره
تازگیا واسش یه مشکل ایجاد شده.
واسه حافظه گوشیش میزنه:
memory in use:44 mb
free memory :31 kb
حالا یه خورده عددا اینورو اونور ولی علناً یه جوری مموری گوشی دیگه تعطیله.
جالب اینجاست هیچی توی حافظه گوشیش نداره . نه برنامه نه اس ام اس نه .... . همشون روی مموری کارته.
خواهش می کنم اگه کسی می تونه کمک کنه و ما رو راهنمایی کنه.
من فکر می کنم ویروسی شده !
Memory
فرمت کن ! با کامپیوتر یا گوشی ببین نتیجه چیه اینجا اعلام کن
مموری کارت رو فورمت کن ....
سلام خدمت دوستان.در این کلوپ کسی با من مشکل داره یا از دستم ناراحته!!!!
نقل قول:
سلام
خیر !
چی شد به این نتیجه رسیدید ؟ چون من که ندیدم اتفاقی در این تاپیک بین شما و کسی افتاده باشه:20:
اینجا هیچ کس با کسی مشکلی نداره ! اگه هم داشته باشه هیچ عنوان نباید و یا نمی تونه در سایت بروز بده !
چون اینجا چت روم نیستش ! قوانین مخصوص به خودش رو داره
یا حق.
به خاطر این میگم که هر سوالی کردم کسی جواب نداده ولی دو روز دیگه یه سری میزنم میبینم مشکل مشابه به مشکل من گفته شده و بچها جوابش رو دادن.....
یکی از مشکلاتی که من با شما دارم اینه که یه بار دیگه هم بهتون گفتم اگه میشه سایز عکس امضاتون رو کم کنید ببین چه جوری صفحه رو به هم ریخته ....
ولی گوش نکردید ....
نقل قول:
سلام
حل شد؟
5500 جان شما فقط گوشی رو مستر ریست کن . درست میشه ... نیازی هم نیست که مموری رو فرمت کنی ...نقل قول:
ولی اگه می بینی که فایهای اضافی توی گوشیت زیاد شده و گند کار می کنه ... اون وقت مموری رو هم فرمت کن ...
موفق باشی
هم باید برد داخل گوشی رنگش سبز کدر باشه ... تقریبا هم رنگ رم های کامپیوتر ...نقل قول:
هم می تونین توی سایت نوکیا چک کنین ...
هم می تونین از روی شماره سریال چک کنین:
توی شماهره سریال گوشی شماره های 1 و 8 اون رو نگاه کن اگه :
20 یا 02 بود مال امارات و کیفیت بد
80 یا 08 بود مال آلمان و کیفیت متوسط
10 یا 01 مال فنلاند و کیفیت خوب
00 هم مال شرکت سازنده گوشی (حال هر نوع گوشیی باشه)
13 هم مال آذربایجان کیفیت خیلی افتضاح
موفق باشین دادا
می تونین خودتون هم آپدیت کنین .... 1 کم بگردی توی همین سایت پیدا می کنی ...نقل قول:
من یه بار این کار رو کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد ...
فقط چندتا نکته هست که باید مراقب باشی ...
1 کابل به هیچ وجه قطع نشه
2 سرعت اینترنت بالا باشه ADSL
3 اینترنت قطع نشه ...
اگه این 3 مورد رو رعایت کنی ... هیچ مشکلی پیش نمیاد ..
اینجا هم 1 سری بزن ...
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561[/HTML]
موفق باشین
تنها مشکلم اینترنته
ممنون دوست من .... زحمت کشیدیننقل قول:
چی شد به توافق رسیدین؟ قبلنا که همشون 01 داشت میگفتن تقلبی و هر کی یه چیز میگفت و خلاصه از تاپیک های n73 خاک بلند شده بود...نقل قول:
چی شد به توافق رسیدین؟ قبلنا که همشون 01 داشت میگفتن تقلبی و هر کی یه چیز میگفت و خلاصه از تاپیک های n73 خاک بلند شده بود...نقل قول:
می تونین خودتون هم آپدیت کنین .... 1 کم بگردی توی همین سایت پیدا می کنی ...
من یه بار این کار رو کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد ...
Ariya :فقط چندتا نکته هست که باید مراقب باشی ...
1 کابل به هیچ وجه قطع نشه
2 سرعت اینترنت بالا باشه ADSL
3 اینترنت قطع نشه ...
اگه این 3 مورد رو رعایت کنی ... هیچ مشکلی پیش نمیاد ..
اینجا هم 1 سری بزن ...
+اینکه شارژر توش باشه بهتره برای ورژن های 3 که میخاد 4 بشه طول میده و شارژ تموم میشه که گوشی مثل گوشی من خراب میشه.pcsuite هم نصب باشه بهتره.
becareful جان من نکاتی رو گفتم که خیلی مهمه و اگه این مشکلات پیش بیاد ممکنه گوشی خراب بشه ... و
اگه شارژ کم باشه پیغام میده و همچنین PcSuite هم اگه نصب نباشه که اصلا برنامه کار نمی کنه ...
ولی در کل آپدیت واسه گوشی های ورژن 3 خیلی مهمه چون کلی گوشی فرق می کنه ... و از خیلی لحاظ واسه گوشی هم بهتره ...
مرسی از تایید حرفام
سلام روي پيكسل هاي گوشي من يك خط سفيد رنگ به اندازه يه سانتي متر بوجود امده ميخواستم ببينم راهي براي از بين بردنش هست يا نه؟