خواهشن جواب این سوال من را بدیدنقل قول:
Printable View
خواهشن جواب این سوال من را بدیدنقل قول:
ممنون از جوابتون ولی در حالت سايلنت هم این صدای قطع و وصل شارژ قطع نميشه يکی کمک کنهنقل قول:
در مورد نصب نشدن تم باید بگم راهش اینه که یا runme.lin رو اجرا کنید یا با استفاده از skin installer فایل pskn رو اجرا کنید . متاسفانه در خیلی موارد تم درست نصب نمیشه ، راهی که من عرض کردم از روش آزمون و خطا بدست اومده و من هم واقعا نمیدونم چرا تم ها درست نصب نمیشن و اعصاب خرد می کنن!!
حجمش حدود 1.8 مگ هست، دوست عزیز ممکنه خودت بدونی ولی من برای اطمینان میگم که سوپرمن به خودی خود اجرا نمیشه، روی فایل مربوطه قلم رو چند ثانیه نگه میداری تا یک منو باز بشه سپس از open with ، سوپرمن رو انتخاب می کنی و فایلت با سوپرمن نصب میشه.نقل قول:
دوست عزيز من خودم عاشق تم عوض کردنم.
فريم ورم هم 25 Pهست . این کارهايی که گفتی رو این فريم ور اجرا ميشه؟ آخه من برنامه سوپرمن رو دارم اما اجرا نميشه.
حالا چيکار کنم؟ و اینکه اگر ميشه بگو حجمش چقدره؟
توجه : نصب تم یکم خطرناکه و ممکنه آثار مخرب برای گوشیتون داشته باشه، لطفا قبل از هرگونه انگولک به پست ها و تاپیکهای مربوطه مراجعه کنید تا اطلاعاتتون تکمیل باشه.
یه راه بیشتر نداره. باید winamp ورژن قدیمی را نصب کنی بعد صداشا کم کنی.با winamp قدیمیه همه صداهایی که از گوشیت در میاد تحت تاثیر قرار میگیره.good luckنقل قول:
دوستان برای حل مشکلاتتون باید 100 صفه اول را بخونین.بهر حال....نقل قول:
همین تم Iphone با پسوند mtf هست که باید اونا با برنامه mtf.pkg نصب کنید.بصورت open with.خیلی راحت نصب میشه.لینکاشم تو صفه های قبلی هست.فقط نمیدونم کدوم صفحه:31:
سلام دوستان
من براي اين گوشي يه مموري 1گيگ خريدم ،چطور ازش استفاده كنم هر چي دنبال مموري تو منوها مي گردم پيدا نمي كنم بايد چيكار كنم؟؟؟؟
سلام.چی کار کنم که گوشیم بتونه sms فارسی را بخونه؟
وای ممنون خيلی لطف کردی:11: حالاحتما با این وينامپ این صدا قطع ميشه? اخه تو تنضيمات پرفايل نيستا!نقل قول:
این ورژن که ميگيو از کجا پيدا کنم کاش لينکشو ميزاشتی يا لاقل ورژنشو ميگفتی
راستی ميتونم راحت تو گوشی نصب کنم يا دردسر داره:41:
سلام گزينه ميموري كارت در قسمت فايل منيجر شما به راحتي قابل دسترسهنقل قول:
با يه ميموري ديگه هم امتحان كن شايد مشكل از ميموريتون باشه
برنامه راحتيه و به احتمال زياد مشكلت حل ميشهنقل قول:
اينم ادرسش ان شاالله مشكلت حل ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يك ديكشنري خوب براي اين گوشي مي خوام دوستاني كه ديكشنري روي اين گوشي نصب كردند لطفا لينك و آموزش نصبشو بگذارند
پيشاپيش از توجهتون سپاسگذارم
نقل قول:
سلام دوست من اين هم يه ماشين حساب مهندسي گمون نكنم ديگه مشكاش باشه
نصبش هم اسونه يك بار رو قلم رو نگه داري بعد اينيستال مياد و ....... نصب ميشه
موفق باشي
b05811eکد:http://www.motorolafans.com/forums/download.php?id=5536&sid=83dd1f9c8524ddab7dd43f396
cd بنفش رو ندارم لینک میشه بدین
سلام دوستان.
گوشی من نمیتونه picture message هارو نشون بده و به جاش حروف اجق وجق (!) نشون میده.
منظورم mms نیست ها. همین شکل هایی که با sms میفرستند رو میگم.
آیا راه حلی براش هست؟
سلام لينك واسه دانلود سي دس بنفش وجود ندره اونو ميتوني از دوستانت كه اين گوشي رو دارن تهيه كنينقل قول:
سلامنقل قول:
تات الان راه حلي واسه ين مشكل پيدا نشده
اما شما در صورتي كه رو كامپيوترتون فتو شاپ نصب باشه بعد از اتصال به كامپيوتر اونو توسط اين برنامه ببيني
دوستان کی تاحالا با گوشيش ويديو با فرمت Rmاجرا کرده. ميگن خيلی خيلی کيفيت بالايی که داره . که این گوشی ميتونه اجرا کنه.
سلام من 2-3 هفته نبودم ميبنم كه يه 30 صفحه اضافه شده ولي واقعا تأسف ميخورم كه تا يكي وارد ميشه اول سوال ميپرسه در صورتي كه جوابها همه تو صفحات قبلي هست. مشاور امين جان شما چرا ؟:18:
شما كه همه پستاي قبلي رو خوندين چرا ميگين راهي واسه نسب thems نيست؟
صفحه 55 پست شماره #550 اونجا كامل توضيح دادم و برنامه گزاشتم. بهترين و پر مطلب ترين صفحات از 1-70 هستش كه يكي از دوستان pdf كرده گزاشته. چپ و راست هم كه بچه ها دارن لينكشو بجا امضا ميزارن. ديگه چرا منتظر جواب ميشيد؟
تورو خدا راجع به فريم ور صحبت نكنيد . برين به پست #1023 صفحه 103 اونجا همه چيزو گفتم بايد لينكشو بزارم زير امضا تا همه ببينن... انگاري.
تورو خدا با superman و برنامه هاي نساب Themes نسب نكنين خار سرعت گوشي رو ميگايين......
واقعا كه ديگه اين كلوپ حرفي واسه گفتن نداره.بايد هم از رده مهم سه چهار پله افت كنه.
يكي از دوستان گفته بود a1200 خز شد.
100% موافقم. يادش بخير 7-8 ماه پيش.
يا حق...
خب استاد وقتی تاپیکی 130 صفحه پیش میره بدون اینکه هیچ نظم و طبقه بندی موضوعی روش اعمال بشه آخرسر به همین وضع دچار میشه دیگه. اینجوری میشه که هر دوست تازه واردی با دیدن حجم و آشفتگی مطلب قید خوندن و سرچ رو میزنه و سوالها بصورت پریودیک هی تکرار میشه!
از مدیر عزیز بخش تقاضا دارم یه حرکت مثبتی در جهت ایجاد نظم در موضوع A1200 انجام بدند.
بدون مشکل نصب شد! خیلی قشنگه! نه سرعت رو پایین میاره نه مموری اشغال می کنه! دمت گرم!:11:نقل قول:
کسی می دونه چتور می شه از این گوشی به عنوان وبکم استفاده کرد؟! من چیزی پیدا نکردم در موردش!!
بله عزیز میشه استفاده کرد برنامش هم هست اگه دوستان تو این سایت نذاشتن یه سرچ بزن تو موبایلستان یا سایت موتوفان اونجا هستش
salam man natonestam thems nasb konam mishe komakam konid
سلام بچه ها. برنامه Flash SMSو بازی Snakeجديد که سه بعدی هست رو داريد برام بزارين؟ خيلی لازم دارم.
بچه ها من نميتونم این تم رو نصب کنم. فايل Runme.linرو با سوپرمن باز ميکنم اما هيچ اتفاقی نميوفته. منظور از رستارت کردن گوشی چيه؟
بعد من گوشی رو خاموش روشن کردم اما هيچی نشد. چيکار کنم؟فريم ورم هم 25 pهست
:31:
سلام به همه دوستان
باید عرض کنم که من 2 ساله از این فروم استفاده می کنم ولی تا حالا نیازی به این که توش عضو بشم نداشتم
ولی این کلوپ و این گوشی منو بر اون داشت تا عضو بشم البته نه واسه اینکه اسپم بدم، راستش من چند روزه با این تاپیک آشنا شدم و همه اونو خوندم مدت 3 ماهه a1200 دارم و از وقتی این فروم خوندم و آپدیتش کردم بسختی از گوشیم راضی هستم. من قبلا محصولات نوکیا و سامسونک و سونی اریکسون و آی میتو داشتم خداییش از هیچکدوم به اندازه این برند و این محصول راضی نیستم.
من حرفم برنامه نویسیه و دارم سعی میکنم نرم افزاری برای لود کردن اس ام اس فارس طراحی کنم، اگه دوستان در مورد محیطهای برنامه نویسی برای این گوشی اطلاعاتی دارن خوشحال میشم بدونم.
در ضمن فکر کنم من تنها کاربری باشم که از تبریز با شماها جوین میشم با توجه به دسترسی به ای دی اس ال سرعت بالا اگه کمکی ازم بر میاد در خدمتم.
تبريك ميگمنقل قول:
اميدوارم كه بتونيم از اطلاعات شما استفاده كنيم
نقل قول:
سلام بچه ها. برنامه Flash SMSو بازی Snakeجديد که سه بعدی هست رو داريد برام بزارين؟ خيلی لازم دارم.
از این نبود؟ آخه این گوشی که SISنميخونه. پس چيکار کنم؟
نقل قول:
بچه ها من نميتونم این تم رو نصب کنم. فايل Runme.linرو با سوپرمن باز ميکنم اما هيچ اتفاقی نميوفته. منظور از رستارت کردن گوشی چيه؟
بعد من گوشی رو خاموش روشن کردم اما هيچی نشد. چيکار کنم؟فريم ورم هم 25 pهست
این يکی رو هم خيلی لازم دارم. لطفا کمک و راهنماييم کنيد.
راستی Color schemeاز کجا گير بيارم؟ و وقتی يک تم رو نصب ميکنيم چجوری ميتونيم دوباره به حالت عادی برگردونيم؟ مثل گوشی های سونی اريکسون ميشه يا نه؟
agha smse a1200 delivery mizane???
v3 ro didin baraye har sms ke mifresti bayad delivery roshan koni?
mjkham bedoonam a1200 ham hamintore ya mesle nokia mishe delivery ro check kar?
این یه پروزه هست برا زبان این گوشی تو سایت موتو فان هم روش اضافه کردن زبان و گوشی رو با توجه به cg ها توضیح داده من رو v3i خودم cg ها رو ادیت می کردم اما تو این گوشی یه نمه میترسم دوستانی ه زبان برنامه نویسی بلدن پا پیش بذارن
فونت فارس لطفانقل قول:
دوست من اين تلفن نيز واسه هر مسيج جدا جدا يابد گزارش تحويل رو تيك زد
موفق باشي
سلام دوست عزیز...نقل قول:
کاملا حرف شما صحیح است.. به نظر من بچه های فعال این تایپک نباید تمام مطلب ها رو یک جا اینجا بزارند.. بیشتر باید سعی بشه که فقط اینجا برای پرسش و پاسخ باشه...
ترفند ، بازی ، نرم افزار و یا.... رو باید خار ج از اینجا بزارید.. تا دسترسی آسونتر بشه...
ممنون
یا علی
agha smsesh delivery dare ya bayad mesle baghie gooshiaye motorola baraye har sms delivery ro roshan kard?
سلام دوست من جوابتو كه داده بودم
اگه ممكنه يه سر به صفحات قبلي بزني بد نيست جوابتو دادم
يكم بگرد
سلام بازم من اومدم
چند روز پيش يه سايت پر تمز معرفي كردم كسي سر زد
سايت زير
اينم تمزاش
Just Added [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------------------------------------------------------------------------------------------------ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تمزاش خيلي باحال
طرز نصبش به انگلسي گفته شده
]چه طوری میشه a1200
فارسی کرد؟
link دانلود برنامه رو بدین لطفآ و همچنین توضیح بدین باید چی کار کرد (روش نصب فونت )