دوستانی که میتونند، لطف کنند و امتحانات سالهای گذشته و یا امسال دینی و ادبیات رو اینجا بزارند.
شدیداً نیازمند آپلودهای شما هستیم.
بنیاد سوال نداران!
دوستانی که میتونند، لطف کنند و امتحانات سالهای گذشته و یا امسال دینی و ادبیات رو اینجا بزارند.
شدیداً نیازمند آپلودهای شما هستیم.
بنیاد سوال نداران!
منم امسال کنکوری هستم .
رشته ی فنی حرفه ای ، رشته ی کامپیوتر .
دوستان به نظرتون کنکور ما سخته یا آسون ؟
سلام به همه:41:
بچه اومدم كه حلاليت بطلبم
من 18 ارديبهشت 87 اعزام به خدمت شدم:41:
ديگه نميدونم چي كار كنم
اگه بدي خوبي چيزي ديديد حلال كنيد
رفتم نظام وظيفه گفت چون تو ترم دوم پيش رو غير حضوري كردي كنكور 87 رو نميتوني شركت كني:41:
ديگه موندم رو هوا خيلي حالم گرفتس
به قول يارو دپرس شدم رفت پي كارش
كسي نمي تونه برام كاري كنه
سلام...نقل قول:
منم نشد که پرینت بگیرم....
اگه میشه لینکشو بذارید.
ممنون:46::11:
والا تا چند سال پیش که آسون بود. اما الان با تغییر کتابها دیگه نمیدونم چی توی کنکور فنی میاد و چی نمیاد و سطحش چطوره.نقل قول:
ولی هر کار کنند، سختتر از کنکورهای ریاضی نمیشه چون شما اصلاً ریاضی نمیخونید. 4 تا حد و .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
می شه جوابها ی زبان رو بذارید
همشو نمی خوام فقط بگید سوال اول کدوم کلمه اضافی بود؟
فکر کنم regularنقل قول:
سلام بچه ها
می شه جوابها ی زبان رو بذارید
همشو نمی خوام فقط بگید سوال اول کدوم کلمه اضافی بود؟
راستی بچه کتاب اندیشه سازان فیزیک رو کسی نداره یا نمی دونید با مبتکران تفاوت داره یا نه ؟
سلامنقل قول:
من هر دو تا شو دیدم خودم هم مبتکران دارم فرق خاصی نمیکنه
به نظر من مبتکران خیلی خوبه:20::46:
شما ها چه ز.د تموم می کنید ما که همین طوریش 26 ام تموم می کردیمنقل قول:
حالا که برف اومده امتحان فردا تعطیله
مثله اینه که شنبه هم برف شدیدی قرار بیاد امتحان شنبمون تعطیل بشه
کلا فکر کنم بعد 30 ام تموم می کنیم اینطوری که پیش می ره
امروز ترم شیمی داشتیم فکرشو نمی کردم معلم این قدر آسون بگیره
میگم کسی تا حالا نمونه سوال هایی که گسسته 16/دی رو قبلا دیده بوده من که فقط برای پاس شدن رفتم سرجلسه نشستم اکثر سوال ها رو هم که روش تستی داشت جواب دادم
سلامنقل قول:
خدایش امتحان نسبتا ساده ای بود هرچند من هم خوب ندادم ( چون فصل 4 رو نخونده بودم )
ولی اگر تمرین های کتاب رو میخوندی 20 رو شاخش بود :46::11:
از اتفاق ما هم داشتیم ولی برعکس سخت بود ولی :46::20: 2تا سوال آخرش سخت و قشنگ بود اگر خواستین براتون میزارمنقل قول:
یعنی دقت میخواست تا بتونی جواب بدی
سلا آقا سهیل شرمنده اگه وقت کردبن سوال های منو هم جواب بدین ( همون قبلی ها که جواب ندادین )نقل قول:
1-1-من ترم اول درس های دیفرانسیل و فیزیک و گسسته رو درست نخوندم میخواستم منو راهنمایی کنین که چجوری اونا رو بخونم و خودم رو برسونم؟ 2- میخواستم بپرسم که چجوری و با چه برنامه ای میتونم ریاضیم رو خیلی قوی کنم( البته ریاضی من بد نیست خیلی هم بهش علاقه دارم ولی نمیدونم چی کارکنم بهتر شه )؟
3-شما روزی چند ساعت درس میخونین ؟
ممنون از شما
ميدونم كه از من نپرسيدي ولي همين قدر كه ميتونم كمكت ميكنم........... توي فاصله ي بين دو ترم و در مدت امتحانات ميتوني خودت رو با برنامه ي كانون يا خودت هماهنگ كني... اول با دقت كتاب رو بخون و بعد موقع تست زدن اول از تست 1 شروع كن ومثلاً 5 تا 5 تا بزن(يعني1-6-11-.... البته به تعداد تست مبحث هم بستگي داره....) بعداً اگه وقت اضافه آوردي برگرد و از شماره 2 پنج تا پنج تا بزن... اينجوري هم اعتماد به نفست بالا ميره هم چون تكرار ميشه بهتر ياد ميگيري. البته براي دور دوم ديگه مطالب كتاب و آموزشي رو نخون...:10::5:نقل قول:
یه سوالی شما ها شبخون هستید یا روزخون؟
من كه شبا بهتر ميتونم بخونم ولي ميخوام عوضش كنم(اگه بتونم) البته من اگه 4 روز مدرسه نرم و جو گير نشم نميتونم زياد بخونم... راستش از بعد از عيد خودم مي ترسم....نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه منظورتون من هستم من اصفهان هستم ( ولی تهرانی ام )
خواهش ميكنم...به قول معلممون رقيباي شما كل دانش آموزان كشورند نه فقط يه عده ي خاصي( بنا بر اين من با هيچ كدوم از بچه هاي اينجا دشمني ندارم.:31: اگرم داشتم باز كمك ميكردم... :20::10::11:)نقل قول:
بچه ها مثل این که قراره دوباره استان گیلان برف شدیدی بیاد
اخطاریه دادن
بازم امتحانامون لغو شدن
فکر کنم ما تا روز قبل کنکور باید بریم مدرسه با این وضعی که پیش اومده
بچه ها كسي لينك سوالات سازمان سنجش رو نداره؟
سلام .متاسفانه اینجا رو تازه پیدا کردم ولی بنظرم خیلی جای خوبیه چون 100 تا سوال بیجواب دارم و دستم هم به جایی بند نیست!من تو ایران نیستم بخاطر ماموریت پدرم ولی حتما باید کنکور بدم چون امسال برمیگردیم ایران.البته مدرسه ایرانی میرم.
خواهش میکنم کمکم کنید واقعا نمیدونم چه جوری باید برنامه بریزم.یا چند ساعت بخونم و چه جوری بخونم؟
درسم خوبه بد نیست معدل پارسالمم تقریا19 شد ولی اصلا اراده و همت ندارم.
راستی کتاب دیفرانسیل سبز گاج جلد دومش اومده بیرون یا نه هنوز؟
سلام دوست عزیز وضیعت شما هم مثل من هست از این نظر که در خارج از ایران در مدرسه ی ایرانی درس میخونیمنقل قول:
نقل قول:
سلام من دیروز کتابفروشی بودم نه هنوز نیومده
ببینم توی دانشگاه آزاد نمی شه برای رشته ی زبان جدا شرکت کرد
یعنی دوبار ثبت نام کنیم؟
ghazal_graceful شما چه کشوری هستید ؟ وضعیت معلم ها چه طور هستن؟
ما اینجا اومدیم تا به سوال های هم جواب بدیم به نظرم وظیفه هممون همین هست
برای برنامه ریزی درسی از همه چی اینکه چیکار باید بکنی به نظر تنها یه راه حل داری یه مشاور پیدا کنی راستی آزمون آزمایشی شرکت میکنی؟
بعضی سایت ها هم تقریبا مفید هستند برای مشاوره یا گرفتن جزوه درسی یا تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که این سایت ماله آموزشگاه کنکور من هست که باید برای خرید جزوه کارت اعتباری مخصوص داشته باشین یا میتونین به من اطلاع بدین تا براتون بخرم وبعد من به اشتراک میزارم
در جریان لغو شدن امتحان های کشوری به نظر من کسایی که رشته ریاضی هستن شانس آوردن مثل من چون هر 2 تا امتحان کشوری خودمون رو دادیم و راحت شدیم
ولی تجربی و انسانی امتحان باقیموندشون تو اسفند برگزار میشه
کارنامه مرحله سوم آزمون های شرکت تعاونی سازمان سنجش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماها تا چه حد به پیش بینی قبولی تو دانشگاه (بر اساس متوسط تراز تو آزمونای کانون) اعتماد میکنید؟
سلام بچه ها
این قلمچی امروز سوتی داد
لا اقل تو استان ما سوتی داد
داره سوالای فردا رو امروز پخش می کنه... (به خاطر برفی که اومده تو گیلان یا حداقل تو بعضی شهرهاش امتحان فردا قرار نیست برگزار بشه. ) ولی اونا قراره سوالا بدن بریم خونه حل کنیم .بعد پاسخ نامه رو ببریم..
البته من هنوز نگرفتم
ولی یکی از اقوام در یکی از شهر های اطراف سوال ها رو گرفته.
حالا من میرم به پشتیبانم بزنگم ببینم چه خبره
هنوز دفتر رشت به ما چیزی نگفت
ولی دفتر کانون تو شهرستان آستانه اقدام به پخش سوالات کرده
حالا هرکی میخواد بره از دفتر کانون این شهر نزد کاظم شکایت کننه
خیلی 3 هست
امتحان فردا باشه ولی سولات امروز پخش بشه
من میرم ببینم چه خبره
آقایون و خانومها!
مهلت ثبتنام دانشگاه آزاد تا کی هست؟ توی دفترچه که هیچی ننوشته. (اون از رشته/شهر اینم از نحوه ثبتنام!!!)
تا 5 بهمن مهلت دارهنقل قول:
من رشتم ریاضیه کی مدونه باید چه تست های بخرم و از کدوم کتابها گاج قلم چی مبتکران من هیچگونه اطلاعاتی راجع به کتابه ای تستی ندارم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
3 داوطلب 81 ساله و 15 داوطلب با 11 سال به عنوان پیرترین و جوان ترین کنکوریهای سال آینده در مراکز آموزش عالی ثبت نام کرده اند.
عبدالرضا پورعباسی رئیس سازمان سنجش کشور با اعلام این خبر گفت: زهرابی از اراک، نجفی از کرمانشاه و بیگلری از تبریز با 81 سال (متولدین 1305) و 15 داوطلب با 11 سال (متولد 1375) به عنوان پیرترین و جوان ترین داوطلبان آزمون سراسری سال آینده شناخته شدند.
پورعباسی در ادامه از امکان دسترسی داوطلبان به اطلاعات زمان ثبت نام خبر داد و گفت: از نیمه دوم فروردین سال آینده این امکان برای داوطلبان فراهم می شود که با کد رمز شخصی خود وارد پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش شوند و ریزنمرات اعلام شده از سوی آموزش و پرورش رامشاهده کنند.
وی افزود: داوطلبان در آن زمان می توانند برخی از اشتباهات هنگام ثبت نام را تصحیح کنند.
آزمون سراسری مراکز آموزش عالی سال آینده در روزهای 6 ، 7 و 8 تیرماه برگزار می شود و در روزهای سوم و چهارم تیر کارت داوطلبان توزیع خواهد شد
چه جالب واسه ما که دیشب خودشون تعطیل کردننقل قول:
تازه سوال ها رو روز قبلش دادن به بعضی شهر ها
در ضمن هر کی تو این آزمون ترازش بالا شد زیاد شاد نشه چون رقبای قدر و سخت کوش شما در استان گیلان در این آزمون حضور نداشتن....
خوب همچنان در شهر رشت برف شدیدی می آد.
استان دار گیلان سراسر هفته آینده رو تعطیل اعلام کرد.
به امید خدا ما فکر کنم تو خرداد تازه امتحانای ترم اولو شروع کنیم بعدشم بعد کنکور ترم دوم رو شروع کنیم
سلام سهیل جاننقل قول:
امتحان چه طور بود اسون بود یا سخت
حیف که امروز ما آزمون ندادیم
چون خیلی واسش خونده بودم
سلامنقل قول:
اینا که میگم نظر منه ( کلی میگم )
برای فیزیک کتاب های مبتکران خوبه
براس شیمی هم مبتکران خوبه هم گاج ولی اگه تو شیمی مشکلی نداری و فقط تست می خوای گاچ
برای ریاضی 30سال کانون خوبه ( البته نمیدونم شما چی میخوای مثلا هندسه می خوای گسسته ...)
عمومی هم که گاج حرف اول رو میزنه :46: