یانگوم بزرگ خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هم به فیلم مربوط میشه هم لقبیه که امپراطور داده ...
خب گذشته از شوخی ...
لقب امین King of Movies
Printable View
یانگوم بزرگ خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هم به فیلم مربوط میشه هم لقبیه که امپراطور داده ...
خب گذشته از شوخی ...
لقب امین King of Movies
پخمه جان، خوب اومدي، ولي پايان يه همچين نقدي اينه كه يه جاي ديگه، توي يه تاپيك ديگه توي يه انجمن ديگه، با كوچيكترين بهونهاي مثل يه اسپم، تا ابد بن خواهي شد :13:نقل قول:
ميخوام اين پست همينطوري حروم نشه...
براي يادآوري به مديران محترم!، دوستاني كه زماني توي فرومهاي مختلف پي سي كسي بودند و الان جاشون خاليه رو نام ميبرم:
حاج مهدي (BKM_MAHDI) - امير شيردل (Braveheart) - آيسي (ICY) - نايتمر (nightmare) - ياز (Yazz) - سروش (secend life) - اينتر د لاو Enter the love - جواد رئوف و ساير دوستاني كه من حداقل يادم نمياد.
لقب براي امين: subtitelman يا AminChino
اسم سرخپوستي: آتش خوابيده در برف
وقتی که با انجمن فیلم آشنا شدم،طبیعتا حضور و مدیریت امین یکی از اولین چیزهایی بود که دیدم
در مورد خصوصیات اخلاقی و مدیریتی ، توی این دو هفته خیلی صحبت شد پس من در این مورد چیزی نمی گم
فقط یه نکته ای که برای خودم پیش اومده رو میگم
همونطورکه همه میدونن امین جان توی تمیز نگه داشتن انجمن خیلی دقت دارن و روی پستها هم حساسن اما خب این حساسیت مثله اینکه یه کم پایین و بالا داره
بارها شده پستهایی که من توی این انجمن دادم و شاید فقط 1 درصد با مبحث تاپیک مربوط نبوده رو پاک کردن(نه اینکه مربوط نبوده مثلا مطلب مهمی نبوده یا اینکه مسائل ساده ای در مورد اون مبحث بوده،منظورم اسپم نیست ها) اما بارها دیدم که کاربرانی یا حتی تازه واردانی که چند پست بیشتر هم ندادن میان توی این انجمن پستهای نا مربوط و کم مربوط می دهند و هیچ اتفاقی نمی افتد
نمی دونم چرا اینطوریه،یک دفعه توی پ خ به خودش هم گفتم که آیا اسم من توی لیست سیاهتون هست،و امین هم گفت اصلا لیست سیاهی وجود نداره
در هر صورت نمی دونم چرا روی بعضی پستها اینقدر حساس و روی بعضی پستها بیخیال هستن،من که مدتی هست جرات پست دادن توی انجمن فیلم رو ندارم و فعالیتم خیلی محدود به چندتا مسابقه و خبر شده
خیلی ها پستهایی مثله تبریک، تشکر و مطالب حاشیه ای در مورد پستهایی دیگران می دهند و هیچ اتفاقی نمی افتد اما مطمئنا اگر من از این کارها بکنم بلافاصله پستم پاک می شود
حالا حکمت این پشت بامی که دو هوا دارد چیست را نمی دانم
اما با همه این مسائل و اینکه فکر نکنم امین پستهای هیچ کسی را مثله من پاک کرده باشد ; همچنان امین را از صمیم قلب دوست دارم و با هیچکی هم عوضش نمی کنم:10:
نمی دونم چرا،با اینکه همه قبول دارن که گاهی اوقات کمی خشک برخورد می کند اما اینقدر محبوب هست
البته این نکته رو هم بگم که مدتی هست حضورش روز به روز کمرنگ تر میشه،امیدوارم این مسئله هرچه زودتر حل بشه و حضور فعال و جدی قبلی را از او دوباره ببینیم
موفق باشید
نقل قول:نقل قول:
تااونجايي كه من ميدونم توهين به كاربرا خلاف مقرراته درسته ، پس چرا پست امين ويرايش يا پاك نشد ؟
شايد مهمتر از مديربودن توي يه انجمن اخلاق ورفتار خوب داشتنه اينو هممون ميدونيم اطلاعات داشتن دركنار رفتار مناسب داشتن ارزش داره
امين مديريت خوبي داره ولي مديرخوبي نيست
مديريت برمگيرده به توانايي هاي يه شخص واسه رسيدگي به كاراي بخشش
امامدير خوب بايد بيش از اونكه بتونه كاراشو خوب انجام بده اطرافيانشو راضي نگه داره
موفق باشين
تا اطرافیان اون مدیر کی باشند......البته که هیچ خلاف کرده ای دل خوشی از مجری قانون نداره....نقل قول:
اطرافيانشو راضي نگه داره
من تقریبا به هیچ وجه در جریان این حرفهایی که دوستمون آقای djp@khameh گفتن نیستم. اما شدیدا حمایت خودم رو از ایشون اعلام میکنم. خیلی خوبه که چند وقتی یکبار حتی محبوب ترین مدیرها هم به چالش کشیده بشن!! میتونه اولین پست این تاپیک باشه که واقعا نقده و نیاز به جواب مدیران و به خصوص آقا امین داره.
نقل قول:
چند تا نكته شايان ذكر است ويك چيزهايي بايد روشن بشه :
اطرافيان اون مدير هر چي و هر كس باشه نبايد بهش بي احترامي كرد اونم مثالي با اسم يك حيوان . رجوع كنيد به آيين دوست يابي كتاب ديل كارنگي تا واژه ي تربيت و احترام براتون ملموس تر باشه خانوم محترمه.
اينجا دادگاه نيست فكر كنم فيلم هاي پوآرو ودرك و مزد ترس زياد روتون تاثير گذاشته . اينجا نته نت
خانوم محترم همكار گرامي انجمن آقا امين :
اينجا در بوته ي نقد فعاليت هاي امين است اون بالا فكر كنم نوشته شده . اگر قرار بود هر كسي بخواد بياد جواب بده عنوان تاپيك رو ميزدن در بوته ي نقد كاربران با نگاهي به فعاليت هاي امين و بروبچه ها
در كل كار خوبي نميكني نظم تاپيك رو با اين كارهاتون بهم ميزنيد فكر كنم وقتي داشتم نقدم رو مينوشتم اولين نكته اي كه مد نظرم بود اينه كه الانه كه باز جناب عسل بانو بياد و جاي امين جواب بده .پس اين نكته رو توي تقدم در آخرين پستم به وضوح مشخص كردم . اما اونجا به در گفتم كه يوار بشنفه اما حالا مثل اينكه بايد شفاف تر بگم .پس حروف رو رنگي وبزرگ نوشتم تا مردمك چشم هركاربري بهش جلب توجه كنه.علي الخصوص شما .
نقل قول:
به نظر من گشت ارشاد بهتره...:27::27:نقل قول:
چقدر بده آدم از قدرتش سود استفاده کنه ...
یادمه تو تایپیک عکس از بازیگران سینما 30 تا عکس از بازیگران مختلف اپلود کرده بود و در یک پست داده بودم
فردای اون روز امدم دیدم 30 تاش شده 15 تا بعد گفتم حتما اون تعدادی که پاک شده مورد داشته
گذشت . چند وقت بعد رفتم تو اون تایپیک دیدم مدیر عکس هایی در همون حد عکس های من یا بدتر از
خانم الیشا گذاشته , دیگه در انجمن فیلم فعالیت نکردم .
از این موارد زیاد هست ولی در اشکال مختلفنقل قول:
پست اشتباه..
سلام
بعد 3-4 روز تازه آنلاین شدم
به کارهای انجمن برسم میام سراغ تاپیک ;)
سلام
من هم کلا خوشم نمی اد جواب هر کسی را بدم
پست من را نقل قول نگیرند..به پست من اشاره نکنند
من دخالت نمی کنم
سلامنقل قول:
داوود کلا کم آنلاین میشه
من که نمی بینمش اصلا
سلامنقل قول:
همونجا رسیدگی شد :31:
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
شاد باشین
سلامنقل قول:
فدات
سلامنقل قول:
آواتارم سیگار میکشه
من خودم ضد سیگارم :27:
------------------------------
دوستت دارم
نحوه فعالیتت رو البته
واسه همین موردی دیدم حتما بهت میگم که کارت بی عیب باشه
:10:
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
شاد باشین
سلامنقل قول:
عزیز هر دو مورد رو قبلا تو تاپیک توضیح دادم
مرسی که اووومدی
شاد باشی و سبز
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون عزیز
لطف داری
موفق و پیروز باشی
سلامنقل قول:
آره خب
اما فقط به اسمم مربوط میشه نه خودم :31:
inma قسمتي از يه تيمه فكر كنم
این ما و اینم شما !
سلامنقل قول:
TanX!
سلامنقل قول:
چطوری حسین جون
آره دیگه همه فیفایی ها رو به راه راست هدایت کردیم دیگه سوژه نداشتیم تو انجمن بازی
راستی من بیل قصابه بودم :27:
سلامنقل قول:
MerC عزیز
لطف داری
سلامنقل قول:
گفتم بودم که چند روز تو هفته نمیتونم بیام
سلام به همهنقل قول:
من هم امیدوارم نقد شما حاصل کار گروهی نباشه
به هر حال
چیز جدیدی توش ندیدم
1- توضیح دادم چند صفحه پیش
نقل قول:
سلام
خوبیه سخن سعدی اینه که هر کس به اندازه عقل و فهم و درک و شعورش میتونه باهاش ارتباط برقرار کنه
و حتما لازم نیست درک ادبی بالایی داشته باشیم
--------------------------------------------------------
خوب شد در مورد حکایت پرسیدی
جند نفر بهم پی ام زدن یا تو یاهو پرسیدن که منظور از سگ!!! تو اووون حکایت کی بوده
اول باید بگم که وقتی یه حکایت تعریف میشه ...قصد اینه که ازش نتیجه گیری کنیم ... و نتیجه رو به خودمون و اطرافیانمون برگردونیم
نه اینکه عینا شخصیتهاش با شخصیتهای بیرونی قیاس بشه
اگه نیگاه کنید اووون حکایت در جواب همکار انجمن فیلم نوشته شده
پس مربوط میشه به مشکلات ما در انجمن فیلم که هر ماه چند نفر عضو میشن فقط به قصد تخریب و توهین به بچه های انجمن فیلم و تضعیف روحیه مدیران و همکاران و کاربران اووون قسمت (یا توی انجمن یا توی پیغام خصوصی)
حالا اگه خیلی ها اصرار دارن که با اووون سگه هم ذات پنداری کنند (حتما واسش دلیل دارن ... مثل یافتن وجوه مشترک) به خودشون مربوط میشه نه من
کسی که خودشو به خواب میزنه هیچوقت نمیشه از خواب بیدار کرد
حالا یا شما تا حالا مثل و حکایت نشنیدین
یا اینکه موضوع چیزه دیگه ای هستش
2- تاپیک یه هفته ای هستش که بازه عزیزم
كار نداريم كه سوتي بود يا نبود
چرا کار نداری عزیز؟
اتفاقا مهمه
اگه سوتی بود که همه میخندیدن
حتما سوتی نبوده که به زور میخندیدن !! و باقی کاربرا بهت زده بودن این وسط !
شما مطمئن باش هر یوزر دیگه ای بود برخورد میشد
راستی دلایل بن شدن افراد مورد نظر شما ربطی به اووون تاپیک نداره
به تاپیک "کاربران اخراج شده" مراجعه کنید می بینید که برخورد با اسپمرها و کسانی که تاپیک ها رو منحرف میکنند آغاز شده بود
3- احتمالا خیلیها فکر میکنند عکس و العمل ها و برخوردهای افراد در قبال خیلی چیزها نمیتونه بر اساس عقل و منطق باشه
حتما باید به دنبال این باشیم که : این با من خوبه ... این قبلا گفته از من خوشش میاد ... این قبلا ازم تشکر کرده ... این یکی قبلا ساندویچشو بهم تعارف کرده !!! و ...
حتما باید باند بازی
رفیق بازی
مرام گذاشتن تو کار باشه
البته
کافر همه را به کیش خود پندارد
اما خیر
همچین مسئله ای در کار نیست
4- مرسی
واقعا مرسی به خاطر یادآوری این موضوع
اولا یوزر مورد نظر شما *PiNk PaNTHeR* هیچگونه نسبتی با من ندارن !
فکر کنم کلا 2-3 بار با ایشون تو پی ام حرف زدم ... اووونم در مورد انجمن بازی
اما در مورد همون تاپیک مجلس
که توش تیم کشی و یارکشی و من من ... تو تو ... انجام شده بود
از قرار معلوم با یوزری تو همون تاپیک مشکل پیدا میکنند
و خیلی قشنگ به فکر تصفیه حساب میفتن (کشوندن بحث های متفرقه به تاپیکها و انجمن های دیگه)
یه سری پستها رو با هم مرور کنیم
از تاپیک دموی بازیها
این پستها الان پاک شده
نقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
نقل قول:
نوشته شده توسط fery joon
نقل قول:
نوشته شده توسط Enter_The_Love
نقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
نقل قول:
نوشته شده توسط IcY
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi nba
نقل قول:
نوشته شده توسط ramyar.v
نقل قول:
نوشته شده توسط گوسفند
جالبه ... نه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
در صورتیکه فایل سالم بود
میدونین اگه کسی نمیدونست این فایل نسبتا حجیم واقعا ویروسی نیست باید کاربر مورد نظر بن میشد ؟
بعضی از دوستان اولین پستشون رو به این واسطه تو انجمن بازی ارسال کردن !!!
و بعضی از دوستان اصلا نمیدونستن چی رو دانلود کردن (یا قرار بوده دانلود بکنند) !!!
بازی !
فیلم !
دمو!
...
اما به هر حال ویروسی بوده !!!
البته بگم این موضوع تموم شده
و چند تا از دوستان پی ام دادن و معذرت خواهی کردن
اما
شما فکر میکردین تاپیک مجلس به توپ بسته شده
دلایلش کاملا واضح بوده
این موارد زیاد پیش اووومده توسط این به اصطلاح احزاب
شدتشون فرق داشته
فکر کنم کافی باشه
ببخشید من یه سوال دارم :
شما مدیر کل هستید یا مدیر بخش فیلم؟ :19:
اگه مدیر کل هستید که هیچی ... ولی اگه مدیر بخش فیلم هستید لطفا به بخش خودتون رسیدگی کنید...نه اينکه بيايد متفرقه تاپيک قفل کنيد ، توهين کنيد ، و يا حتي به قول خودتون به انجمن بازي ها سر بکشيد...اینا مسئولیت بابکه
راستی بنظر ما که اون تيکه سوتي که ازت گرفته شده بود خيلي هم خنده دار بود ...:31:
این بود نقد من :20:
سلامنقل قول:
100% بین شما و کاربر جدید فرق قائل میشم
شما و مهدی و امیر و سعید و مسعود و ... از بچه های انجمن فیلم
من رو شما عزیزان حساس ترم ... مطمئنا هیچکس نمیتونه زحماتتون رو با یه سری پست زیر سوال ببره
منظورم پست تشکر و تبریک که شما از دادنش اجتناب میکنی نیستا !
البته این مورد کاملا خصوصی بود
نباید تو انجمن مطرح میشد
و نباید پیغام خصوصی ما هم گفته میشد
اما برای اینکه خیالت بشه
تا اووونجا که یادمه 90% پستهایی که از شما پاک شده
از این قرار بوده که
پستی خلاف قوانین داده شده
شما پست مورد نظر رو نقل قول گرفتین و مطلبی رو گفتین
وقتی من پست اصلی رو پاک میکنم
نمیتونم بزارم پست شما بمونه که
اووونوقت شما از کدوم پست نقل قول گرفتین ؟ پست پاک شده ؟
سلامنقل قول:
توهین ؟
دیگه بس کنیم
خودمون رو به اووون راه نزنیم
امامدير خوب بايد بيش از اونكه بتونه كاراشو خوب انجام بده اطرافيانشو راضي نگه داره
اووون مدیر 100% نمیتونه عدالت و نظم رو رعایت کنه
سلامنقل قول:
چقدر بده آدم از رفاقتش سو استفاده بکنه
مگه نه ؟
عکسهایی که شما گذاشتین با بیکینی بودن
واسه همین حذف شدند که برای سایت مشکلی به وجود نیاد
یدونه سوال ؟نقل قول:
شما میتونی 2 تا سوال بپرسی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرح وظایف و سلسله مراتب به ادمین ها و مدیران مربوط میشه
ممنون
خوب با اجازه ما هم بنقديم:
نقد بنده به دو بخش تقسيم ميشه:1- خصوصيات مثبت فعاليتها 2-چيزايي كه به نظر من بهترشم وجود داره
اول دو رو ميگم:
-قبول دارم كه كارت خيلي سخته و با افراد زيادي در ارتباط هستي اما من به هركس ديگه اين همه پ خ و.... داده بودم الان اينقدر با هم رفيق شده بوديم كه داشتيم توي كافي شاپي چيزي فوتبال بازي ميكرديم يعني در اين حد رفاقت بالا گرفته بودا.
-يه پ خ بهت حدود 6 ماه پيش دادم البته از خيرش گذشتم اما هنوز هم جوابي جز اين دريافت نكردم: هر وقت وقت كردم يه نگاهي بهش مياندازم (قبول دارم كه وقت نداري ولي خوب قول نده مردم رو الكي دلخوش نكن)
-اين نقد بيشتر برميگرده به اطرافيانت...البته اصلش به خودت برميگرده فرعشم به خودتا....ولي دوستاي زيادي كه داري بهش دامن زدن اونم اينكه يه جمله عجيب گفته بودي توي يه تاپيكي كه من هرچي فكر كردم نتونستم هضمش كنم كه با چه استدلالي گفته شده؟عجيبتر اينكه جز يكي يا نهايتا دو نفر كه مخالف شما بودن بقيه فرت و فرت جمله شما رو نقل قول كرده بودن و عبارتايي مثل: 100% ، تاييد ميشه ، كاملا ، موافقم و....رو زيرش چسبونده بودن البته دليل اينكه من با شما در اون تاپيك مخالفت نكردم و اينا رو اونجا نگفتم اين بود كه وقتي رسيدم تاپيك قفل شده بود جمله هم اين بود:
"عزيز نماز خوندن و روزه گرفتن ربطي به مذهبي بودن نداره":18:
-درسته كه كارات زياده اما چرا توي انجمن فيلم فعاليت علمي و تئوري چنداني نداري؟مثلا بياي مبحثي رو در سينما آموزش بدي و...البته بعد نرمافزاري فعاليتت استثناي خيلي خوبيه.
-يه نقد ديگه كه بعيد ميدونم قبول كنه...(از امضاش معلومه)اينه كه ميتونه توي عكسايي كه توي پستها يا امضاهاش قرار ميده ... يه تجديدنظي انجام بده (البته بدون اينكه ديگران رو متهم كنه كه :بچهاند و...(يه چنين عبارتي يا چيزي شبيه اينو ازت ديدم اگه اينطور نيست ببخشيد)
-چرا اينقدر در پي سي فعالي؟همه نگران كمرنگ شدن فعاليتتن اما من خوشحالم باور كن!!!درسته پي سي يكي از اركان خودشو از دست ميده اينو تعارف نميكنم اما پسر جون(چون ازم كوچيكتري اينطور گفتما)فكر زندگي خودت باش فكر آينده ...(البته تناقضي با نقداي قبلي ممكنه احساس كني كه من همينجا شفاف سازي ميكنم : نقد اصلي همين بنده حالا اگه اينو گوش نميدي و ميخواي به فعاليتت ادامه بدي خوب نقداي بالا رو هم مد نظر داشته باش و به قول شاعر همچنان كه هستي در فعاليتت:"مردانه باش")
-
حالا اولي رو ميگم:
-يك اعتراف كه تا حالا نگفتم و اونم اينكه اصلا دليل فعاليت من بخش فيلم بود و اون زمان كه اينترنت پر سرعت داشتيم بهرهي خوبي ازش بردم و واقعا انجمن رو خيلي خوب و مفيد داري اداره ميكني ممنون از اين بابت.
-هيچ پ خايي رو بي جواب نميزاره واقعا اخلاق خوبيه و معمولا كوتاه و مختصر جواب ميده
-انجمنش نظم خيلي خوبي داره
-اعتماد به نفس فوقالعده ايي داره توي مسابقات عموما اينطور شركت ميكنه: "جواب:..."
-رفتار ايشون نشون ميده خيلي ها از مديراي با جذبه خوششون مياد چون فوق العاده طرفداراي زيادي داره ...ما كه بخيل نيستيم اينو ميذاريم توي بخش اول نقدمون
-درسته كه مديره و خيلي سرش شلوغه اما به خيلي از تاپيكا و انجمنا سر ميزنه و شركت ميكنه و توي اونا پست ميده...مثلا عكس بچگيهاي اعضا پي سي كه من عكس گوگوري مگوري و خوشگل دوران بچگيش رو سيو كردم پس در بخش اول خوشتيپي رو هم اضافه ميكنيم.
-احساس ميكنم اصلا خودشو به عنوان مدير نميگيره
-خيلي چيزاهاي ديگه كه بقيه دوستان گفتن
البته چون در مورد مسئوليت هاي ايشون توي انجمنهاي ديگه ميخواستم صحبت كنم اما در پست قبلي دهن مارو بستن ديگه صحبتي نميكنم و فقط لقب:"مامورمخفي پيسي" رو بهش ميدم.
اميدوارم چيزي رو جا ننداخته باشم
اين از نقد ما اميدوارم مفيد بوده باشه و باعث رنجش خاطر نشده باشه كه:
نكتهها چون تيغ پولاد است تيز
گر نداري تو سپر ، واپس گريز
پيش اين الماس بي اسپر ميا
كز دريدن تيغ را نبود حيا
مولانا
با توجه به اينكه نقدهاي امين يكم متفاوت بود اگه نقدها با توهين همراه بوده به شخصه به عنوان مسئول تاپيك ازت عذرخواهي ميكنم البته باور كنيد پست هيچ كدوم از دوستان منظورم نيست چون من خيلي از نقدها رو نخوندم خصوصا اونا كه طولاني بود فقط چون جناب آكوا خبر بي سابقهايي در طول فعاليت اين تاپيك داد و اونم قفل شدن اون براي چند ساعت بود احساس كردم ممكنه مشكلي بوجود اومده باشه
خوب حالا منتظر افشاگري من باشيد.!!!:21:
نقل قول:
جالبه . خيلي توجيه ميكني اصلا مستقيم جواب نميدي . دچار خود گنده بيني فلسفي شدي. نقد من گوهي آي دي ياهوم هست هروقت خواستي بيا تتا توي يك ثانيه صدتا از اين نقد هاي بي جواب برات بذارم مدير محترم.كافر همه را به كيش خود پندارد ديگه درسته ؟؟؟ چون خودت هميشه باند بازي اشتي و دوستان و خانومان شفيق كمكت ميكنند تو حل مسائلت فكر ميكني همه دارن برات توطئه ميكنند و گروهي نقد مينويسند و.............. سعي كن ي كمتنهايي و آرامش داشته باشي تا از اي حالت دريايي خيلي غرق بعضي مسائل شدي .
1-يك كم حيا هم بد نيست هرچي رو كه دوست داري رو بعنوان مدير به خورد ملت ميدي و هر چي از دهنتون در مياد ميگي بعد ميگي كه هدف حكمت و اندرز بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرا اين قسمت نقدم رو اصلا نخوندي يك كم بيشتر دقت كن تا بهتر توجيه كني . ملت فكرشون از شما بازتره پس ازشما بهتر ميفهمند كه بدجور داري توجيه ميكني كارتو نو.
خودت هم خوب ميدوني منظورت چي بوده و كي بوده ! پس حاشا نكن
پس اگر اين توجيهته كه از اون حكايت فقط قصد عبرت داشتي و توهين نبوده من هم اين حكايت رو اندر وصف حال ميگم حالا اين هم مهم نيست كه اندر وصف كي ميگم چون كاربراني كه ميخوانند بر اين امر واقفند :
دردناک است که در دام شغال افتد شير
يا که محتاج فرومايه شود مرد کريم
خوب البته من نميخوام بگم كه منظور از شير و مرد كريم دوستان بن شده ي ماست و خداي نكرده .............. هدف حكمت آموزيه .جواب هاي هوي است
در ضمن به اندازه ي روزهاي عمرت حكايت بلديم . پس فكر نكي يك حكايت گفتي شاهكار ادبي راه انداختين مدير محترم
2-پس مثل اينكه بدون اينكه پست بچه ها رو ببيني تاپيك رو قفل كردي. من كل صفحات رو سيو شده دارم خواستي بگو در عرض ديد عموم بذارم تا بازهم به كاربران لبخند هديه كنيم و قهقهه.مثل اينكه نديدي توي اين 7 يا 8 صفحه همه داشتند ميخنديدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون تاپيك هم باشه مال خودتون كه هروقت خواستي و حال نكردين قفلش كنيد باز بازش كنيد بفرتيش ترش برگردونيدش و ..........................
سكه ي شاه ولايت هرجا رود پس آيد
چون ميبينم خيلي عرفاني هستي جواباتو با شعر و حكايت ميدم
نه حتي برخورد نميشد بلكه همون پست ها هم سرجاش باقي ميماند اينو بيشتر از خود شما مطمئنم
بن شدن دوستان رابطه ي مستقي داره با اون تاپيك. اگر نگاه كني بجز اين تاپيك بر فرض مثال حاج مهدي تو يك ماه اخير هيچ پستي نداده بود هيچ تاپيك نزده بود فقط تو تاپيك سوتي بازار و نقد كاربران تو همون روز چند تا پست داده بود
حالا بگو چرا بن شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-دقيقا همينه.كاش پريشب بودي وميديد كه همه باند بازيتو با مهران مافا و رفاقت هاي جون جونيتون با بعضي كاربرهايي كه بخاطرشون كار دست ملت داده بوديد رو تاييد كرده بودند نه يكي دونفر بلكه تعداد زيادي از كاربران
.اتفاقا اين صفحات رو هم سيو دارم خواستي اينها رو هم تو دسترس عموم قرار بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچند خودت يك نفر كل پي سي ورد رو جواب ميدي و احتيجي نيست حرفي از دهان همه رو گوش كني.
4-اين ديگه خيلي بي ربط بود.
چون بعضي از كسانيكه توي تاپيك بازيها پست داده بودند و تخريب كرده بودند از قضا توي اين مجلس هم بدن بايد تاپيك يكي ديگه قفل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب ميخواستي بنشون كني يا اخطار بدي چرا تاپيك كسي ديگه رو بهم ريختي ؟؟؟ كاش بجاي پست هاي انجمن هاي غيره ............ پست هاي نامربوط تاپيك مجلس رو قرار ميدادي !!!اين بهتر بود.انتفاقا اون تاپيك رو هم كامل سيو دارم.
والسلام
اینو منم موافقم :27:نقل قول:
چه جالب که نقد شونده کم هم نمیاره
برای هر چیزی یه جوابی داره , در این همه صفحه یک بار ندیدم بگه حق با شماست و من اشتباه کردم !
دقیقا میخواستم به این نکته اشاره کنم. اسم تاپیک رو بزارید تاپیک توجیهات و رفع سو تفاهمات. چون هر نقدی میشه یا توجیه میشه و یا اینکه به سوتفاهم تعبیر میشه. یعنی این همه آدم همه اشتباه کردن و نقدهاشون بی مورد بود.نقل قول:
چه جالب که نقد شونده کم هم نمیاره
برای هر چیزی یه جوابی داره , در این همه صفحه یک بار ندیدم بگه حق با شماست و من اشتباه کردم !
نقل قول:نقل قول:
براي مستند كردن حرف دو دوست خوبم اين نقل قولها رو براتون ميذارم و توجه كنيد كه خيلي جالب به نظر ميرسد. اين هم جزعي از نقد منه كه توجيه ميكنه ضعف هاشو
نقل قول:خوب دوستان قضاوت كنند چه جوابي داده شده !!!!!!!!! يعني تمام كساني كه حرف امين رو توهين ميدونند و اومدن اعتراض كردن چه در اين تاپيك و چه در سوتي بازار كه به نوعي ديگر معترض شدند ...همه در اشتباهند واين امين هست كه درست فكر ميكنه و بقيه مقصرنقل قول:
حالا اينو ببينيد
نقل قول:ببينيد فري جون چي پرسيده امين چي جواب داده ؟؟؟؟؟نقل قول:
ميگه چرا ميايي تو متفرقه سركشي ميكني بعد چه جوابي داده
وای من این تاپیکو از موقعی که امین در حاله نقد شدنه دارم دنبال میکنم ...
اگه انجمن مجازی ما برای چند ثانیه به دنیای واقعی تبدیل بشه ، تعداد تلفاتمون بالای 500 نفره ...
چه خبره ؟
این نکته رو هیچوقت فراموش نکنیم که :
مهم فعالیت مفیده ... نه مدیر یا همکار یا عادی یا فعال بودن.
قربان همه جنگ جوبان عزیز (مارو هم از خودتون بدونید)
امین
ولی اگه قبلی ها شو هم بخونین می بینین قبلا جنگ نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه انجمن مجازی ما برای چند ثانیه به دنیای واقعی تبدیل بشه ، تعداد تلفاتمون بالای 500 نفره ...
چه خبره ؟
امین
حتی زمان بهروز که کلی نقدش کردن.
نقد کننده ها همون قبلیان ، نقد شونده مشکل داره آقا جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جز شما چند نفر دیگه هم به طور غیر مستقیم گفتن اگه amin تو دنیای واقعی یه کاره ای بشه معلوم نیست که ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چه خبره ؟
امین
امین جان اینطوریا هم نیست. حداقل من که اینطوری نیستم. Amin رو بخاطر زحماتی که تو انجمن میکشه دوست دارم. تو این دورو زمونه مجانی سیلی هم به گوشت نمیزنن. فقط یه نقد دوستانه بود که میشه شیوه مدیریتش رو بهتر از اینی که الان هست بکنه.
میدونم که اینجا تاپیک نقد هست ولی بعضی از دوستان مثل اینکه یادشون رفته و از وضعیت به وجود اومده دارن سوء استفاده میکنن!نقل قول:
نوشته شده توسط djp@khmeh
ببین دوست من...شما اگه گیرت بن شدن اون دونفره میتونی اعتراضت رو مکتوب به مدیریت کل ارائه بدی...
اگه مشکلت توهین امینه پس باید از خواب خرگوشی بیدار شی...اگه قرار باشه تو هر حکایتی تمثیل عین واقعیت بشه که دیگه حکایت حکایت نیس!
ضمن اینکه اون دو نفر الان تو یه انجمن دیگه به خوبی خوشی دارن اسپم میدن و مشکلی ندارن!الان دیگه نمیدونم چرا شما کاسه ی داغ تر از آش شدی
مخلصیم
سلامنقل قول:
جز شما چند نفر دیگه هم به طور غیر مستقیم گفتن اگه amin تو دنیای واقعی یه کاره ای بشه معلوم نیست که ........
اگر هر اداره ای فقط یک مدیر یا یک کارمند حتی در رده های پایین اداری داشته باشه
که اخلاق و وجدان کاری امین را داشته باشه
این مملکت گلستان می شه.....
وقت بسیار برای وظیفه ای می ذاره که بر دوش داره اون هم در دنیایی مجازی
هر کمکی راهنمایی که بتونه انجام بده دریغ نمی کنه حتی اگر ان شخص را قبول نداشته باشه
همه تلاشش را می کنه که برای دوستانی که به انجمن هایی تحت نظر وی رفت و امد دارند،مفید باشه
کافی است کمی عرض ورزی را کنار بگذارید(که قطعا نمی تونید)
و هفته ای نیم ساعت به انجمن فیلم سر بزنید یا فقط تلاش کنید یکی از کارهایی که وی م یکند را تقلید کنید.
مثلا دنبال زیرونویس بگردید و برنامه اموزش دهید..دنبال فیلمهای جدید باشید و.........
---------------------------------------
مشکل از اونجایی که شروع شد که این دوستان حکایت امین را به خود گرفتند و در تاپیکی به مسخره بازی پرداختند.یعنی حتی کمی تامل نکردند که شاید منظور اون حکایت با اونها نبوده...مخلص کلام با حرفی اون واکنش را نشان دادند
حالا می خوام ببینم اگر همین دوستان که ممنوع الورود شدندیا جماعتی که ازشون حمایت می کنند جای امین یا هر کرودوم از مدیران و همکاران این سایت بودند که با کوچکترین برخورد.....کوچکترین برخورد......با کاربران..مثلا قفل کردن یک تاپیک تکراری..بالافاصله پی امی حاوی رکیکترین فحش ها دریافت می کنند و متاسفانه این کار هم ادامه دارد
اون موقع چی کار ی کردند؟
این موردی که اشاره کردم نه به اخلاق و عملکرد اون مدیر یا همکار بستگی داره و نه به خود شخصش.
موضوعی هست که برای همه اتفاق افتاده یا می افتد.
ضمن اینکه اگر می تونید(که قطعا نمی تونید)غرض ورزی را کنار بگذارید و ببینید یکی از این ممنوع الورودی ها..یا بقیه هم پالگی هاش چه جوری با همان لحن مخصوص به خودشون در ابتدای دوره نقد شدن امین عزیز تهدید کردند که نقد می کنند و فلان می کنند و بهمان می کنند
و اون پستی که پست بنده نقل شده و مثلا سعی کردند ادای نقد شن را دربیاورند...چه جور شما خلق منصف اون لحن را قبول دارید؟
سلام .دوست ناشتم همكاران و مديسران ديگه دخالت توي نقد يك مدير ديگه داشته باشند اما خب ديگه .........
نقل قول:
ما هم چيزي جز نقد ارائه نداديم دوست عزيز
اون كار هم ميكنيم
اين مشكليه كه امين بايد حل كنه نه شما .چرا شما بجاش جواب ميدي ؟؟؟
حالا كاسه ي داغ تر از آش كي شد ؟؟؟؟
اين از اون حرفها بود. خب شايد يكي تو صدتا فروم عضو باشه و خوش بگذرونه . اين دليليه كه وقتي الكي بن شد ازش دفاع نكنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا حرف بي ربطي بود
حرف ركيك ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
كي كي كجا ؟؟؟؟؟؟
فكر ميكنم كاربرها ، بن شدگان رو از شما بهتر بشناسند.پس بهتره از موقعيت همكاريتون براي خدشه دار كردن چهره ي اخراجيها در مقابل انظار كاربرانم ديگر سو استفاده نكنيد
تهديد كردن نقد ميكنند ؟؟؟
اين از اون حرف ها بود.مگه نقد كردن ترسي داره كه بخواد تهديد قلمداد بشه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر همه هنرهایی که داریدنقل قول:
حرف ركيك ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كي كي كجا ؟؟؟؟؟؟
فكر ميكنم كاربرها ، بن شدگان رو از شما بهتر بشناسند.پس بهتره از موقعيت همكاريتون براي خدشه دار كردن چهره ي اخراجيها در مقابل انظار كاربرانم ديگر سو استفاده نكنيد
جو سازی را هم بلدید
من کی گفتم این ممنوع الورود شده ها پی ام دادند؟
قبل از در ریزی لطفا کامل خونید چی گفتم ..گرچه می دونم خیلی براتون سخته
از خودم که حرف در نمی ارم...جستجو کنید پستهای این ممنوع اورودی ها رونقل قول:
تهديد كردن نقد ميكنند ؟؟؟
اين از اون حرف ها بود.مگه نقد كردن ترسي داره كه بخواد تهديد قلمداد بشه ؟؟؟
می تونید پیدا کنید.
امین جواب میده میگی چرا همش جواب میده...وقتی یکی هم تاییدش میکنه میگی بزار خود امین جواب بده...ضمن اینکه اونجایی رو که گفتی دوستان قضاوت کنن رو من جواب دادم...بهتره اول یه دور پستهای خودت رو چک کنی ببینی چی گفتی بعدا بیای اینجا جو سازی کنی...ضمن اینکه نوشته های شما کم کم داره از نقد فاصله میگیره و به تکرار مکررات تبدیل میشه...جالبه اینجاس که با حرف هیچ کس هم قانع نمیشی...البته نمیخوای که بشینقل قول:
ما هم چيزي جز نقد ارائه نداديم دوست عزيز
اون كار هم ميكنيم
اين مشكليه كه امين بايد حل كنه نه شما .چرا شما بجاش جواب ميدي ؟؟؟
حالا كاسه ي داغ تر از آش كي شد ؟؟؟؟
اين از اون حرفها بود. خب شايد يكي تو صدتا فروم عضو باشه و خوش بگذرونه . اين دليليه كه وقتي الكي بن شد ازش دفاع نكنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا حرف بي ربطي بود
من پیشنهاد اول و آخر رو بهت دادن...اگه دنبال دلیل بن شدنی میتونی به میثم یا مهران پی ام بدی...وگرنه اینجا چیزی بدست نمیاری...اگه هم دنبال بر هم زدن نظم انجمنی که عاقبت به خیر بشی...
مخلصیم
خب چه اشكال داره بگن ما نقد ميكنيم ؟؟؟؟ اصلا ميگن امين ما نقد كوبنده ميكني .چه اشكالي داره ؟؟؟؟نقل قول:
پس بهتره يك مطالعه جامع تري در قبال پاسخ دهي به بنده داشته باشيد . چندين نفر مثل پايان كه صاحب تاپيك هست و مثل بلك فكس وخيلي هاي ديگه گفتن به زودي مياييم نقد ميكنيم .اين شد تهديد ؟؟؟
دوست خوب امين ميتونه جواب بده اما نبايد حاشا كنه . اينو متوجه ميشيد ؟؟؟؟نقل قول:
دقيقا همينهچون ان شبي كه من پست دادم و نقد كردم خيلي ها نقدم رو قبول كردند.اما همش با يك حذف پست خاموش شد.پس پست هاي بيهوده اي كساني مثل عسل بانو و الفين هم كه از امين حمايت ميكنند بايد پاك بشه اما نميشه .
نه اتفاقا توي هر قسمت از نقدم يك چيز جديد فتم .چشم ها را بايد شست جور ديگر بايد ديد.
از توصيتون ممنون .اون كار رو هم ميكنم اما اينجا تاپيك نقد از امين هست ومن حق دارم نقد كنم.وكسي هم حق ندارد جز نقد شونده نقود من رو جواب بده.وگرنه ميشد تاپيك نقد تمام كاربران در دوهفته
ما بيشتر :دي
من کی این خط آخرو گفتم؟:blink:نقل قول:
خب بگذریم ...
نقد امین هم تموم میشه و این سروصدا ها هم میخوابه ...
حاج مهدی هم اگه دوباره یوزرش باز بشه عمرا برگرده ، چون سرش حسابی شلوغه ... بقیه رو نمیدونم، ولی هرجا هستن خوش باشن
مطمئنن یک دنیای مجازی ارزش بن شدن ، بن کردن ، جدال ، باند بازی و خیلی چیزای دیگه رو نداره ... فقط و فقط باید استفاده کرد...
اینا حواشیه که انجمن رو از مسیر اصلیش خارج کرده ...
راستی یه نکته ، هروقت میام تو این تاپیک Sise هم هستش معلومه کاربر پایه ی تاپیکه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد و پیروز باشین.
خوب دوستان كفگير به ته ديگ خورد و صدايش را همه شنيدند.
خيلي خوشحالم كه رينگ بوكس ما يك رينگ خوني بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا ديگر نقد نكنيد .تنها امين ميتواند بيايد و جواب نقدهاي بي پاسخ را بدهند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتيجه گيري اين نقدها هم با خود شما.درستترش اين است كه بگم نتيجه گيري به عهده خود امين.چون هدف تايپيك تنها نقد فعاليت است و نه پيدا كردن مقصر و بيگناه
از همه شما ممنون.اميدوارم همچنان از اين تايپيك خون بچكد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا ظهر نفر بعدي معرفي ميشوند.
مطمئنم هيچ كدام از شما تو خوابش هم نميديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه چه فردي قرار است فردا نقد بشود.پس ثانيه ها را با هم ميشماريم
لقب براي امين فراموش نشود(لطفن شوخي و كنايه نباشد)
نقل قول:
پست هاي بيهوده اي كساني مثل عسل بانو و الفين هم كه از امين حمايت ميكنند بايد پاك بشه
اون شب مهران عزیز گفتن تا سه ساعت وقت هست که هرکسی می خواد بیاد پست بده و نظر بده..بعد همه پستها پاک می شه که اتفاقا هم شد پس های من هم شامل همین می شد
ظرفیت شنیدن حرف منطقی و حق نداریدتعیین تکلیف نکنید ضمن اینکه در مقامی نیستی که بخوهی تعیین تکلیف کنینقل قول:
كنم.وكسي هم حق ندارد جز نقد شونده نقود من رو جواب بده
نمیشه مصلحت نظامی اش کنین و یه هفته دیگه کشش بدین نقد امینو:27::31:نقل قول:
لقب برای امین
Amin The Great
آخه Aminzikzak عزیز فکر کنم یادت باشه که صحبت بیشتر سر بن شدن کسایی هست که من و تو خوب میشناسیمشون و از نزدیک فعالیتهاشونو میدیدیم:46:نقل قول:
دوست دارم ببینم بقیه چی میگن. راستش خودم هم بی نظر نیستم. شاید بعدا درباره اش بیشتر صحبت کنم. ولی خب اینجا جاش نیست.:46: