سلام
من میخوام توی قسمت خدمات شبکه مسدود کردن تماسها رو فعال کنم اما کد می خواد
و من برای این قسمت قبلا" کد نذاشتم چی کار کنم کدمادر داره؟
Printable View
سلام
من میخوام توی قسمت خدمات شبکه مسدود کردن تماسها رو فعال کنم اما کد می خواد
و من برای این قسمت قبلا" کد نذاشتم چی کار کنم کدمادر داره؟
هیچ خطر نداره چون کلی آدم قبل ما امتحانش کرده و هیچ موردی نداشتهنقل قول:
تو فلش کردنم اگه طرف کار بلد باشه هیچ خطری نداره
تایید میشهنقل قول:
فقط می تونی همین کارو بکنی
اینجا کسی بلده d900i رو فرمت کنه ؟...
آقایون دی 900 دار !
کلا برای نصب بازی و برنامه جاوا مشکلی نداره مدل D900i ?
مگه میشه مشکل نداشته باشه....!!!!!!
اه !نقل قول:
خوب میدونم مشکل داره مثلا برای ریختن نقشه تهران یا برنامهای معمولی جاوا میخام ببینم میشه نصب کرد یا نه !
یک کلام ختم کلام به من بگین اگه نمیشه که برم نوکیا بگیرم .. ممنون
قلق داره که آموزشش هم هست فقط میتونی اونطوری بریزی
نقل قول:
اصولا با برنامه های بیشتر از یک مگا بایت مشکل داره که نقشه تهران هم حجمش 3 مگا بایته پس با اون هم مشکل داره
اگه خیلی دنبال برنامه نصب کردنی بهتره سراغ گوشی های جاوای سامسونگ نیای :10:
توجه:18:.................................................. ................................................... :18: توجه
بچه ها منتظر یه اتفاق مهم از طرف من باشین!
آقا زودتر بگو اگر مربوط به این گوشی باشه که بدرد بخوره من زودتر برم این مدل رو بگیرم !نقل قول:
مرسی ی ی ی ی ی ...............
اینم همون اتفاقی که می گفتم
فریمور گوشیمو عوض کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره؟
نقل قول:
آقا میشه بیشتر توضیح بدی که چه قابلیتهایی با این فریمور به گوشی اضافه میشه ؟
ممنون
بیشتر قابلیتاش شبیه همون قبلیه ، بگردی پیداش می کنی
بجز اینکه عکس و فیلم و موزیک رو داخل مموری کارت نمیریزه چون خیلی کنده و هم اینکه وقتی باتری لو میده مثل فریمور اصلی هست که این برای من خوبه
سلام به جز هک راه ساده تری نیست که بشه ما هم برای گوشیمون قالب جدیدی بزاریم چون خودش 2 قالب داره سیاه و سفید راستی یه سایتی که والپیپر زیبا هم برای این گوشی داشته باشه معرفی کنید ممنون میشم
D900i فایلای PDF و Office رو اجرا می کنه ؟
دی900 معمولی ساپورت میکنه ولی دی900 آی نه....نقل قول:
D900i فایلای PDF و Office رو اجرا می کنه ؟
ممنون,نقل قول:
پس D900i رادیو داره و ظاهرش یه کم فرق داره.
از نظر نرم افزاری یا سخت افزاری نسبت به D900 آپگرید نشده ؟؟
من خیلی تو نخ این گوشیم. دست دومش رو چند بخرم خوبه ؟؟
( هر کس فروشنده بود PM بزنه ) ;)
فرق زیادی نداره (همون هایی که خودت گفتی)
دست دومش باید یه چیزی در حدود 120.110 تومن باشه
نه متاسفانه راهی جز هک کردن نیستنقل قول:
راستی
لطفا هر کی که سوکت خام usb دی900 ای رو دیده به من خبر بده که خیلی دنبالشم
منظورم از سوکت خام اینه که تمام پین های (همون شیم های زرد رنگ تو سوکت) باشه و هیچ جایی خالی نباشه
ممنون
اخیرا رنگهای جدید و متنوعی از این گوشی وارد بازار شده که مجددا آدمو ترغیب به خرید این گوشی میکنه
از نظر شما تغییرات درونی و نرم افزاری هم در اون پدید اومده یا نه؟ منظورم اینه که آیا فریمورهای جدید براش اومده آیا مشکلاتش برطرف شده یا نه؟
من دیروز هر127 صفحه رو مطالعه کردم و از عثمان عزیز میخوام که تجربیاتشون رو بصورت مکتوب برای بقیه در دسترس بگذارند .
عجب همتی داری شما 127 صفحه رو خوندی..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اخیرا رنگهای جدید و متنوعی از این گوشی وارد بازار شده که مجددا آدمو ترغیب به خرید این گوشی میکنه
از نظر شما تغییرات درونی و نرم افزاری هم در اون پدید اومده یا نه؟ منظورم اینه که آیا فریمورهای جدید براش اومده آیا مشکلاتش برطرف شده یا نه؟
من دیروز هر127 صفحه رو مطالعه کردم و از عثمان عزیز میخوام که تجربیاتشون رو بصورت مکتوب برای بقیه در دسترس بگذارند .
یرای دی 900 یه سری فریمور هک شده هستش که باید با باکس فلش کنی ولی کلیه مشکلات گوشی حل میشه
اسمان جان چطور میشه اون فریمور هک شده رو روی گوشی انداخت مغازه ای جایی رو توی گرگان سراغ داری؟؟؟؟
سلام کاذم جان
اسمت همین بود دیگه نه؟
آدرسو تو پروفایلت می گم
خوب این فریمورها به D900i هم جور در مییات یا نه؟
منظورتون رو متوجه نمیشمنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید
عثمان خان سلام: من می خواستم بدونم که نتیجه این فریم جدیدی که روی گوشی خودت گذاشتی چطوره ؟آیا راضی از کارآییش یا نه؟در ضمن من D900 i واسه برادرم گرفتم. می خواستم بدونم که آیا این فریم به D900i هم میخوره یا نه؟ همچنین من متوجه شدم که مموری جانبی یا همون کارت در برابر فایلهایی که بلوتوثی وارد گوشی شدن رو در کامپیوتر نه کپی میکنه و نه کات میکنه(مشکل خیلی از بچه ها) دلیلش چی میتونه باشه(هیچ ربطی به Protect هم نداره ضمنا).لطفا اگه راهی وجود داره بگید.
دوستان سلام
من یه یاهو مسنجر میخوام که رو این گوشی نصب بشه کسی سراغ داره؟
YMtiny نصب نشد.
این سامسونگ پدر مارو در آورد با این گوشیش!!!
کسی که جواب ما رو نداد ولی خودم پیدا کردم و نصب کردم.
البته اون برنامه بالایی هم نصب شد.من تو نصب اشتباه میرفتم در ضمن نصب کردن جاوا رو این گوشی راحت تر از روشی است که آقا شهاب و سایر دوستان توضیح دادن و نیاز به اضافه کاری نداره
اینم یاهو مسنجر:
نقل قول:
کد:http://mojtaba18843.persiangig.com/program/Java/Yamee.jar
میشه یه توضیحی در موردش بدی..؟!نقل قول:
البته اون برنامه بالایی هم نصب شد.من تو نصب اشتباه میرفتم در ضمن نصب کردن جاوا رو این گوشی راحت تر از روشی است که آقا شهاب و سایر دوستان توضیح دادن و نیاز به اضافه کاری نداره
من نمیدونم شما در مورد چی توضیح می خوای ولی یه سری توضیح میدم!نقل قول:
من واسه چت فقط تونستم از برنامه زیر استفاده کنم و برنامه های دیگه با اینکه نصب شد هر کدوم یه مشکلی داشت:
[HTML]http://mojtaba18843.persiangig.ir/program/Java/Ymtiny.jar[/HTML]
برای نصب برنامه همون حرفای آقا شهاب درسته ولی من همش رو انجام نمیدم.
مثلا من تو قسمت APN گوشی به جای USB مینویسم Internet و کد #536961*# رو اصلان نمیزنم چون اضافه هستش، بعد از نصب برنامه گوشی رو جدا میکنم و ریست میکنم و برنامه بعدی رو نصب می کنم و دیگه احتیاجی به ریست کردن سیستم و کارای اضافی نیست حتی واسه بار اول!!!
فقط برنامه softick رو exit میکنم،کابل رو جدا و وصل میکنم و برنامه رو اجرا میکنم.
البته فقط رو گوشی خودم تست کردم و واسه گوشی های دیگه نمیدونم و احتمال زیاد اونام همین جوریه.
با سلام خدمت دوستان عزیز.آیا در گوشی d900i امکانش هست که بشه عکس یا ویدیوی ضبط شده توسط دوربین رو مستقیم روی کارت حافظه ضبط کرد؟:13:
به شرط اینکه از فیرم ویر های هک شده ای که همچین قابلیتی دارن که البته دارن استفاده کنینقل قول:
سلامنقل قول:
درمورد فیرم ویر جدید همون طور که از اطلاعاتش بر میاد امکانات کمتر نسبت به فیرم ویر قبلی من داره که البته از این فیرم ویر راضی هستم چون اولا مثل فیرم ویر قبلی دیگه دوست ندارم که عکس های گرفته شده مستقیما وارد کارت بشه چون سرعت عکاسی میاد پایین که من خوشم نیومد ولی توی این فیرم ویر این مشکل حل شده ولی توی فیرم ویر قبلی می تونستی از تمام انرژی باتری برای مصارف دیگه استفاده کنی که این فیرم ویر جدید این کارو نمی کنه و مثل فیرم ویر اصلی فقط برای مکالمه استفاده میشه که باز هم من الان خوشم میاد چون دانشگاهم یه شهر دیگه هست و همیشه بین خونه و دانشگاه هستم و دوست ندارم که وسایل اظافی با خودم ببرم.
در کل خوبه، ارزشش رو داره
براي اين تغيير كجاي منو بايد برم؟ منم مشكل ريستارت موقع وصل شدن به اينترنت را دارم.نقل قول:
دوستان سلام
یه آدرس میدم واسه اونایی که این سایت رو تا حالا ندیدن برن سر بزنن جاواهای زیادی مخصوص این گوشی داره من مسنجر های خوب ازش دانلود کردم.البته فکر کنم اکثرا آشنا هستین باهاش به هر حال:
نقل قول:
کد:http://www.getjar.com/
برای اینکه به همچین منویی بری باید از این کد وارد بشی: ستاره مربع 52828378 ستاره و اون تغییراتی رو که دوستمون گفت رو انجام بدینقل قول:
سلام
استاتید لطف کنن منو راهنمایی کنن
فلاش گوشیم کم نور شده بطوری روشن میشه ولی بسیار کم نور هست به حدی که فایده ای تو عکاسی نداره.
ممنون میشم که کمکم کنید
وقتی من d900 رو با usb به کامپیوتر وصل می کنم برنامه pc studio گوشی رو نمیشناسه
وقتی کد *#52828378# را وارد می کنم کد را قبول نمی کنه
وقتی کد های سامسونگ را وارد می کنم قبول نمی کند
نمی تونم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم
کیفیت دوربین در فضای بسته میاد پایین
من همه ی بازی های javaworld رو پاک کردم چحوری می تونم برم تو option دنیای جاوا؟
جدیدا هم وقتی از تنظیمات usb رو روی حافظه می گذارم کامپیوتر رم رو نمیخونه
مشکل چیه؟
با تشکر فروان