سلام من یه فلش 32 گیگ خریدم 9 تومن ...بدون گارانتی..
حالا کار میکنه ولی وقتی از کامپیوتر خارج میشه و دوباره میزنم هیچی داخلش نیست ..
به نظر شما میشه درستش کرد؟؟؟؟:41:
ممنون...:11:
KINGSTONE هم هست.
Printable View
سلام من یه فلش 32 گیگ خریدم 9 تومن ...بدون گارانتی..
حالا کار میکنه ولی وقتی از کامپیوتر خارج میشه و دوباره میزنم هیچی داخلش نیست ..
به نظر شما میشه درستش کرد؟؟؟؟:41:
ممنون...:11:
KINGSTONE هم هست.
دوست منم یه 32gb از بانه آورده بود اونم دقیقا همین مشکلو داشت.فکر نکنم درست شه.نقل قول:
اتفاقا منم از بانه خریدم ..کردستاننقل قول:
ممنون از راهنمایی تون..:40:
مطمئن باش تقلبیه. اون حجم 32 گیگ هم واقعی نیست.نقل قول:
سلام دوستان من از بانه می خوام سفارش 32 گیگ ADATA بدم.حالا واقعیه یا نرم افزاری؟
خیر کاملا نرم افزاری است. و اصلا وابدا توصیه نمشه چون پول درو ریختنه یعنی کاش که این باشه همش میشه دردسر و حسرت پول از دست رفته :27:نقل قول:
خیلی ممنون.16 بگیرم مطمئنه.32 چه مارکی واقعیه؟
از بانه اصلا فلش نخريد!
فلش باظرفيت بيشتر از 16توصيه نمي شه!
اگر32يا بيشتر مي خواهيد بخريد هارد اكسترنال به صرفه تره!
یعنی 16 بگیرم دیگه.
خیر کلا از بانه خرید نکنید که فکر کنید زرنگی کردید :دی اونها از شما زرنگترند.نقل قول:
قیمت معقول فلش 8 دوروبر 20 تومان و 16 دوروبر 40 و 32 دوروبر 80 هست!
بهتر است از بازارهای اصلی شهر و با ضمانت خریداری شود :46:
سلام قیمت silicon power micro SDHC class4 8gb الان چنده؟
با سلام
یه سئوال داشتم
من 2-3 روز قبل از عید یه فلش 8 کینگ مکس با گارانتی آواژنگ گرفتم
دیروز بردم زدم توی یو اس بی کامپیوتر ... کامپیوتر زد نمیشناسه و یه پیغامی داد ... درش که آوردم دیدم داغ شده ... بعدش دیگه هر بار که زدم اصلا فلش را نمی شناسه ...
می خواستم بدونم این الان شامل گارانتی میشه ؟ برام تعویضش میکنند ؟ یا 20 تومن رفت توی پاچم ؟
با تشکر
باید تعویض کنند.نقل قول:
من یک فلش کینگستون 8گیگ دارم اطلاعات داخل فلش بعد ازمدتی یا صفر میشه یا تبدیل به چیز دیگری که توش خالی است میشه ممکنه عیب از ویروس باشه .وبا چه ویروس کشی حسابش برسم ...باتشکر
بچه ها خسته نباشید من یه فلش خریدم 32 گیگ مارک transcend بعد که فرمتش کردم و برای اولین بارم ازش استفاده کردم وقتی هر فایلی (عکس ، فیلم، آهنگ،آفیس و....) توش می ریزم بعد یک بار فلش از کامپیوتر جدا می کنم بعد د.باره به کامپیوتر یا هر وسیله ی دیگه ای می زنم فایل خراب می شه......یعنی همون فایل وجود داره ولی دیگه باز نمی شه؟ می شه بگید باید چی کار کنم؟
سلام دوستان
فلش مموری 4 adat دارم که رایت پروتکت شده چطوری می تونم از رایت پروتکت در بیارمش ؟
سلام منم همین مشکل و دارم...نقل قول:
اما من 50 تا فلش 500 گیگ از بانه گرفتم آوردم بفروشم هر کدومو باز میکنم همینطوریه...
از فرمت exfat پشتیبانی میکنه که ویندوز اکس پی این فرمتو نداره و باید از ماکروسافت دانودش کنی و من این کارو کردم و تو ویندوز اکس پی هم میتونم فایلا رو مشاهده کنم اما وقتی یه فایل میریزم توش فایلا آسیب میبینن و اجرا نمیشن....
کسی میتونه یه راهنمایی کنه که من 500 هزار تومن ضرر نکنم؟
آخه اصلا فلش 500 گیگ داریم .. که تو رفتی 50 تاشو خریدی ؟نقل قول:
بعید میدونم بالاتی 64 یا ماکزیمم 128 گیگ دیگه فلشی با ظرفیت بیشتر ساخته شده باشه
آخه اگه اینطور بود که دیگه ملت مرض نداشتن برن هارد بخرند ... می رفتن فلش مموری میخریدند می زاشتن جای هارد هم سرعتش بیشتره هم طول عمرش هم بی صداست و هزارتا مورد دیگه
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
رفتم دادم یکی از این نمایندگی هاش گفت سوختگی قابل مشاهده داره خارج از گارانتیه :41:نقل قول:
20 تومن رفت تو پاچم ... البته یه فکری کردم ... ببینم اگه اینطوری بشه که فلشم زنده میشه :27:
ای خدا یعنی میشه !
دوست عزیز فلش 64 گیگی تو بازار ایران هم یافت میشود. و رکورد بالاترین ظرفیت هم اکنون در دست شرکت کینگستون است با فلش مموری 256 گیگابایتی :18: که چند وقت پیش معرفی کرد :8:نقل قول:
[PHP]آخه اصلا فلش 500 گیگ داریم .. که تو رفتی 50 تاشو خریدی ؟
بعید میدونم بالاتی 64 یا ماکزیمم 128 گیگ دیگه فلشی با ظرفیت بیشتر ساخته شده باشه
آخه اگه اینطور بود که دیگه ملت مرض نداشتن برن هارد بخرند ... می رفتن فلش مموری میخریدند می زاشتن جای هارد هم سرعتش بیشتره هم طول عمرش هم بی صداست و هزارتا مورد دیگه
[/PHP]
دوست خوبم بگذارید متخصصین نظراتشون رو اعلام کنند...
اگر به این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه کنید در مورد فلشهای ترانس مدل v30 بیشتر اطلاعات کسب مبکنید....
ممنون.....
لطفا دوستان یه یه تسلای خاطری بدن 500 تومان ما به فنا رفت :دی
اشتباه کردی گرفتی این ها همش تقلبین دوست عزیز / بعضی ها پول ندارن خرج کنن بعضی ها که پول دارن پولشون به باد میدننقل قول:
:40::40::40:
ما کوچیک شما متخصصین هم هستیم ... اما توی این لینکی که دادی قرار بود من چه اطلاعاتی کسب کنم ؟نقل قول:
که فلش 512 گیگ وجود نداره ؟ ما اطلاعاتمون ماله چند وقت پیش بود گفتیم 128 ، حالا یکی از دوستان گفت بالاترین 256 گیگ هست .. که اونم فکر کنم معرفی شده باشه ولی هنوز وارد بازار نشده باشه (نمی دونم شایدیم شده)
اما از تو این لینکی شما دادید من مبتدی فقط فهمیدم این مدل بیشتر از 16 گیگ نداره ...
حالا شمای متخصص چی ازش میفهمی ؟ بگو ما هم مطلع بشیم بر معلومات نداشتمون افزوده بشه
با تشکر
خب دوست عزیز مشکل کجاست !؟ تو این لینکی که خودتون دادید دقت کنید میبینید فلش سری وی30 ترنسند بالاتر از 16گیگ نداره دیگه !نقل قول:
تسلا خاطر که والله چه عرض کنم ما داریم اینجا جار میزنیم که بابا همشون خالی بندیه گول نخورید ولی متاسافنه چرب زبانی دغل بازان مثل اینکه غالب است!:41:
[PHP]
ما کوچیک شما متخصصین هم هستیم ... اما توی این لینکی که دادی قرار بود من چه اطلاعاتی کسب کنم ؟
که فلش 512 گیگ وجود نداره ؟ ما اطلاعاتمون ماله چند وقت پیش بود گفتیم 128 ، حالا یکی از دوستان گفت بالاترین 256 گیگ هست .. که اونم فکر کنم معرفی شده باشه ولی هنوز وارد بازار نشده باشه (نمی دونم شایدیم شده)
اما از تو این لینکی شما دادید من مبتدی فقط فهمیدم این مدل بیشتر از 16 گیگ نداره ...
حالا شمای متخصص چی ازش میفهمی ؟ بگو ما هم مطلع بشیم بر معلومات نداشتمون افزوده بشه
[/PHP]
آقا من چشمام قیلی بیلی رفت 512 مگ رو 512 گیگ دیدم......
عجب........نامردایین
من قصد جسارت نداشتم....که گفتم متخصصین جواب بدن..... معذرت میخوام داداشی....
[PHP]
خب دوست عزیز مشکل کجاست !؟ تو این لینکی که خودتون دادید دقت کنید میبینید فلش سری وی30 ترنسند بالاتر از 16گیگ نداره دیگه !
تسلا خاطر که والله چه عرض کنم ما داریم اینجا جار میزنیم که بابا همشون خالی بندیه گول نخورید ولی متاسافنه چرب زبانی دغل بازان مثل اینکه غالب است! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/PHP]
آخه ما فکر نمیکردیم گول بخوریم .. چون اونجا چنتا فلش رو با لپ تاب تست کردیم و اطلاعات و داخل و خارج کردیم ازشون اما مشکل اینجا بود که اون اطلاعات رو اجرا نکردیم...
چون مشکل این فلشها اینه که تو تراسفر اطلاعات به فایل اسیب میزنن...
یعنی فایلها ورود و خروج میشن و حجم 500 گیگابایتی نشون داده میشه اما فایها غیر قابل اجرا میشن.
[PHP]اشتباه کردی گرفتی این ها همش تقلبین دوست عزیز / بعضی ها پول ندارن خرج کنن بعضی ها که پول دارن پولشون به باد میدن[/PHP]
فدای سرت.........:27:
دوست عزیز اگه ضمیمه کلیک شماره 275 رو خونده باشی میبینی که کینگستون یه فلش معرفی کرده که 256 گیگابایت ظرفیت کرده ولی قیمتش هم جالبه بدونید : 837 دلار ! البته واضحه که کار این سازنده بیشتر جنبه تبلیغاتی داره وگرنه هیچ ادم عاقلی اینقدر پول بابت یه فلش نمیده !
حالا یه عده با چه منطقی فکر میکنن که فلش 500 گیگ رو میتونن با قیمت 50 تومن بخرن خدا میدونه . باید از خودشون پرسید !
در ضمن توصیه میشه بجای خرید فلش با مارکهایی مثل کینگستون و ترنسد (که اجناس تقلبی و به درد نخورش به دست ما میرسه ) از برندهای OCZ یا patriot فلش بخرین که هم سرعت بالایی دارن و هم دوام خوب و هم گارانتی معتبر
سلام
من یک فلش مموری 32 گیگابایت خریدم وقتی مثلا یک آهنگ میریزیم روی فلش تا موقعی که فلش به کامپیوتر متصل است موزیک را اجرا میکند ولی موقعی که از کامپوتر جداش میکنیم و بار دیگر به کامپیوتر متصلش میکنیم همون موزیک را دیگر اجرا نمیکند!!!!
مشکل چیست؟
چند احتمال میدم:نقل قول:
اول اینکه ویروسی شده باشه. در این صورت اون رو با یه آنتیویروس آپدیت شده اسکن کنید.
دوم اینکه فلشتون از لحاظ سختافزاری دچار مشکل شده. در این صورت اگه گارانتی داره از گارانتیش استفاده کن.
سوم اینکه فلشتون از نوع تقلبی و بدون گارانتی هست که دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.
آقا ما میخوایم واسه یه بنده خدایی یه فلش OCZ ATV معمولی بخریم
به علت تمایل شدید خریدار ها به جنس ارزون به جای جنس با کیفیت دیگه فلش های OCZ به سختی پیدا میشن
میخواستم بدونم در کل 8 گیگ این مدل 40 تومن می ارزه ؟ D:
دوستان من سرعت فلشم کم شده اینجا توضیحات کامل است
فقط چون این فروم تخصصیه گفتم بپرسم اصلا همچین چیزی ممکنه؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4820650#post4820650
نه نمی ارزه خیلی گرونه با این پول میشه یه Patriot Xporter XT Boost 16GB گرفت که از بهترین های بازارهنقل قول:
از همین مدل میشه 8 گیگش هم بخری به قیمت 22 تومن
سلام خدمت همه دوستان خصوصا آقا مصطفی گل از دوستان قدیمی و اس ام اس باز
من یکی از دوستام برام یک فلش کینگستون 4 گیگ دیتا تراولر گرفته 11 تومن.به نظر شما قیمتش مناسب و خوب گرفته.البته خودش گفت به قیمت همکار برات خریدم
قیمتش مناسبه و همین حدوداس
قیمتش بسیار مناسب بود. قیمتش در حد همکاری بوده.نقل قول:
سلام دوستان
من اخيرا يك فلش 32 g گرفتم
اما وقتي كه توش فايلي مي ريزم نشون داده نمي شه
مشكل از كجاست؟
- با یه آنتی ویروس آپدیت شده فلشتون رو چک کنید.نقل قول:
-- اگه از ویروسی نبودن فلشتون مطمئن هستید پس مشکلتون سخت افزاریه.
--- اگه فلشتون گارانتی داره ببرید گارانتی
---- شاید هم فلشتون تقلبی باشه. یه نگاه بندازید که آیا شماره سریال داره یا نه؟
به به ارادتمند داش آرمان گل ! :)نقل قول:
والله این دوره زمونه خیلی نامرده :دی هیچ چیزش حساب کتاب نداره :ی.
ولی به نظر میاد سالم و درست باشه ولی حتما تست کنید بریزید پاک کنید و فرمت کنید تا بفهمیدسالمه یا نه ؟
ارادتمندیم آقای سرگروه:11:
سلام
من یه عضو جدیدم ... ممنون می شم اگر کمکم کنید :)
راستش من دنبال یه فلش 16 گیگ قوی بودم . خیلی از مغازه ها رو پرسیدم و در نهایت Patriot -Xporter XTboost خریدم . تو تمام سرچایی که زدم و حدود 15 صفحه ای که اینجا نظرات دوستان رو خوندم همه اون رو تایید می کنن حسابی ! منتها من یه مشکل کوچیک دارم و اون ظاهرش هست که بنظرم یه مقدار پسرونه ! هست .. راستش ظرافت فلش برام مهمه البته نه به اون اندازه که کیفیت رو خیلی پایین بیاره . می تونم این فلش رو با یه دونه سیلیکون پاور عوض کنم ( اختلاف قیمتشون 5000 هست ) منتها نمی دونم چقدر کیفیت رو از دست می دم . منظورم اینه که سیلیکون مخصوصا از نظر سرعت نسبت به اکسپورتر چقدر پایین تر هست و ارزش این رو داره که من به خاطر ظاهرش عوضش کنم ؟
راستش فقط تا شنبه وقت دارم تصمیم بگیرم ! ممنون
من نظرم اینه که کیفیت رو فدای زیبایی نکنید و از همین فلش Patriot استفاده کنید.نقل قول:
سرعت فلش patriot 16 GB دو برابر silicon power 16 GB هستش ( طبق تستهای که دوستان از فلش هاشون کردن و اینجا گذاشتن )نقل قول:
پس تعویض این دو تا چندان عاقلانه به نظر نمیرسه
در ضمن فلش پاتریوت به خاطر اون پوشش هم ضد آبه و هم ضد ضربه
حالا شما خیلی سخت نگیر :31:
سلام
من میخوام یک حشفقهخف 32 بگیرم !
راینه صبا تموم کرده!
دوستان جای دیگه سراغ ندارن!