من چی بخرم؟؟:31:نقل قول:
Printable View
من چی بخرم؟؟:31:نقل قول:
نقل قول:عزیز جواب شما رو که یک بار دادن!نقل قول:
XFX - Geforce 8600GT : 130T
XFX - Geforce 8600GTS : 180T
ولی جواب منو هنوز کسی نداده ...
شما این کارت رو که میگم بگیر . جدید اومده تو بازار ایران من هم خودم گرفتم . رمهاشم Sasmung هست با فن Zero Therm که عالیه . گارانتی دریا کامپیوترنقل قول:
Elsa 8600GT DDR3 Extreme Edition
152T
فقط که tv نیستنقل قول:
تیونر داره
20 اینچ واید هست این سخت کره از این بهتر پیدا نمیکنی
19 اینچ معمولی میخوای اینو بیگر L1900J LG قیمتش 380 تومن ولی واید نیست ساخت کره ( آخرشه) حیف واید نیست
اگه واید خوب میخوای LG L206WTQ قیمتش 330 تومن ساخت اندونزی 20 اینچ
ATI 2600XT GDDR4 قیمت 175نقل قول:
ATI 2600XT GDDR3 قیمت 150 تومن
NVIDIA 8600GTS قیمت 180 تومن
این کارت گیر میآد؟
Sapphire HD 2600 XT ؟
همون 150 تومان؟
نه فونيران تا وقتي سري HD 3800 هست ديگه HD 2800 وارد نمي كنه.نقل قول:
خیلی ممنونم از توضیحاتتون ولی میشه در مورد تیونر یه توضیح مختصر بدید ؟؟
من نمی دونم چه کار می کنه تیونر ؟
من مادربردم p4b533 asus است agp 4x می خوره. می خوام یه کارت گرافیک بگیرم چی بخرم؟حدود 100 تومن پول دارم
عزيز شما بهتره مين رو تعويض كني.نقل قول:
agp4x الان فقط مي توني 5500 برداري يا اگه باشه 5700
با سلام من از کارت دی وی بی استفاده میکنم ومیخواهم شبکه های اچ دی رو ببینم موفق هم شدم ولی سی پی یو 100% اشغال میشه میخواهم سیستم رو ارتقا بدم چی پیشنهاد میکنید
مشخصات سیستم قبلیم
cpu:2.8 full ----- ram:2*512 ---- vga:256
این سیستم معمولی هست
بیشتر بخاطر هنگ سیستم در حین انجام دو یا سه کار در حین دانلود افلاین خسته شدم میخواهم ارتقا بدم ممنون میشم راهنماییم کنید با ذکر قیمت
سلام
ميبخشيد اگر امكان داره نظرتون رو بگيد.
من قصد خريد كارت گرافيك 8800GTS (از بين برندهاي giga, xfx, club) با بودجه 400 الي 450 براي سيستم زير رو دارم.
در ضمن اوركلاك هم نميكنم.
main: P35DS3R
cpu: Q6600
ram: 2x1gb 1066
پاور هم Thermaltake 750W رو خريدم.
مرسي
شما تو همين انجمن يه تاپيك جديد باز كن.نقل قول:
اين پيشنهاد مي شه:بصرفه ترهنقل قول:
سلام
ميبخشيد اگر امكان داره نظرتون رو بگيد.
من قصد خريد كارت گرافيك 8800GTS (از بين برندهاي giga, xfx, club) با بودجه 400 الي 450 براي سيستم زير رو دارم.
در ضمن اوركلاك هم نميكنم.
main: P35DS3R
cpu: Q6600
ram: 2x1gb 1066
پاور هم Thermaltake 750W رو خريدم.
مرسي
xfx 8800gt 512
قيمت:310.000
اگر هم نظر خودت رو gts با اين بودجه 640mb بگير.
كلاب قيمتهاش بهتره.
فكر كنم 415.00 باشه.
نقل قول:
آقا امير يادم رفت بگم مانيتورم BW1931 با رزولوشن حداكثر 1440*900
فرقش با gt با gts در چي هست ؟
ممنون
8800GT 512MB نسبت به 8800GTS 640MB حدود 15 درصد قوی تر است. قیمت پایینتری هم دارد.نقل قول:
دوست عزيز ميشه يه كم بيشتر توضيح بديد البته ببخشيدنقل قول:
اگر بهتره چرا پس قيمتش ارزونتره
خواهشا بگو از كجا بگيرم
برند Xfx خوبه بگيرم
در ضمن اين 8800GT مثل GTS مدلهاي مختلف نداره ؟ منظورم Extreme, XXX, Normal و غيره هست.
با سلام خدمت تمامی دوستن عزیز
اگه سوال خودمو در جای مناسبی مطرح نکرم منو ببخشید
دوستان لطف کرده و نظرتونو در مورد کارت 8600gt بیان کنید و برای خرید چه مارکی را پیشنهاد می کنید
سوال دوم من اینکه پاور من در حال حاظر 300A یا همان 450 وات غیر REAL از نوع گرین می باشد با قطعات زیر
3 درایو سیدی رام - کپچر-مودم ADSL-هارد ساتا-CPU 2.8 PENTIUM D(DUAL CORE)-
مادر برد 8I945 G گیگا بایت
با چند تا خروجی یو اس بی
حال با این تعداد خروجی با قرار دادن این کارت روی سیستم پاور جواب گو خواهد بود یا نه ؟؟؟:18::41:
در غیر این صورت دوستان چه پاوری و چند وات را پیشنهاد میدهند؟؟:5:
8600gt خوبه ولی اگه 140 تومن بدی ATI 2600XT GDDR3 بهتره به نظر من برند ASUSنقل قول:
پاور هم یه گرین 480A یا 530AB که دومی کم یاب شده
8800GT 512MB تقریبا میشه گفت یک نسل جلوتر از 8800GTS است و 8800GTS های 320 و 640 مگابایتی دیگه ساختشون متوقف شده. برند XFX رو از نمایندگی های سازگار میتونید تهیه کنید.نقل قول:
شما اینو ببین تا بیشتر متوجه بشی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خواستی بگیری بگو من تو پخ ادرس بدم.
بله خوبه.
؟
نه ، از بازار رضا گرفتم.نقل قول:
سلام دوستان
مشخصات سیستم
مادر برد : intel Desktop Board D865PERL ( agp 8x
رم : giel 512
cpu: 2800 یک مگ کش
کارت گرافیک: 256 5500 nvidia
سیستم من بعضی از بازی ها ی جدید رو اجرا نمی کنه (تصویر آهسته حرکت میکنه ) Need For Speed Pro Street
کارت گرافیک رو عوض کنم مشکل حل میشه ؟
یا کل سیستم رو عوض ؟
لطفا قیمت ؟و ساخت کدام کشور ؟
راهنمای کنید چه کارت گرافیک بخرم یا کجا سیستم رو ارتقا بدم حداقل تا یکی دو سال بازی ها رو بدون مشکل انجام بدم .
ممنون
اگه قصد دارید بازیها رو بدون مشکل انجام بدید باید به فکر ارتقای کلی باشید.نقل قول:
دوستان من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم در حدود 200 تومن، ممنون میشم راهنماییم کنید چی بگیرم.
اگه الان میخواهید XFX Geforce 8600GTS .نقل قول:
هفته آینده : Sapphire Radeon HD 3850
ممنون که پاسخ دادیننقل قول:
اگه خیلی فرق میکنند صبر میکنم تا هفته دیگه.
بله تفاوتشون خیلی زیاده. ( HD 3850 حدودا 40 درصد نسبت به 8600GTS قوی تره. )نقل قول:
ممنون آقا آرماننقل قول:
پس هفته دیگه میگیرم.
راستش در مورد کارت گرافیک برند Albatron سوال داشتم. من چند وقت پیش مدل 8600GT 256m GeForce برند آلبترون رو خریداری کردم. روی جعبه اون نوشته بود که از رم های DDR3 استفاده میکنه و Dual DVI هست. البته اول توجه نکردم تا برای یک سیستم دیگه یکی دیگه سفارش دارم. در مورد اول خصوصیت Dual DVI که روی جعبه نوشته بود را کارت نداشت. برای همین شک کردم. روی جعبه دوم برچسب های جدید زده بودند که روی برچسب جعبه قرار گرفته بود و زده بودند DDR2 و همیچنین DVI. وقتی که با استفاده از برنامه SiSoftware Sandra Professional Business XII و همچنین خود برنامه nVidia Control چک کردم دیدم که رم رو زده 512 در حالیکه در ابتدای بوت شدن سیستم میزنه 256M . البته شناسه درج شده روی دو تا جعبه هم باهم فرق داره (منظورم از شناسه همون شماره مخصوص محصول هست که میتونی مشخصات فنی کامل اون رو از سایت در بیارین) ولی توی سایت هم چیزی از شناسه نگفته (برخلاف XFX که هر محصول یک شناسه با مشخصات کامل داره).
حالا با این توضیحات میخواستم بدونم که آیا نرم افزاری هست که بتونه تشخیص بده کارت گرافیک از چه مدل رم استفاده میکنه. یا کسی در مورد این شناسه محصول آلبترون چیزی میدونه یا منبعی میشناسه یا سایتی که در اون مشخصات فنی اون طبق همین شناسه یا Part Model لیست شده باشه.
ممنون
سلام.....
دوستان من قصد خرید کارت گرافیک تا قیمت 200 هزار تومان رو دارم... برای بازی البته... اگه راهنمائی کنین ممنون میشم... الان کارت گرافیکم gigabyte nvidia geforce 6600 هست و تو بازی های جدید به شدت فریم ریت پائینی دارم...
یه سوال کوچیک دیگه هم دارم و اونم اینه که میشه جائی این کارت رو فروخت؟ ارزشش رو داره که بفروشم؟ ممنون
Sapphire Radeon HD 3850نقل قول:
کارت رو همون که آرمان گفت بگیرنقل قول:
6600 هم اگه میتونی بفروش به یه آشنا
چون مفازه در ..........
مرسی از راهنمائی دوستان... چون شما گفتین حتما همون رو میگیرم... کارت رو هم یکی گفته 65000 تومان ازم بر میداره؟ می ارزه؟؟؟؟؟
من صفحه های قبل این تاپیک رو میخوندم، مثل اینکه کارته هنوز نیومده بود؟ الان هست؟ قیمتش چنده؟؟
cpu من core 2 doe e6400 هست... این مشکله بازی ها خدائی نکرده از سی پی یو که نیست؟ منظورم پائین بودن فریم ریت بازی هست.. ممنون...
این فریم ریت و در واقع قدرت رندر کردن گرافیک کارت بیشتر به چه جیزی ستگی داره؟ به memory clock یا memory type ؟
geforce 6600 رو کی 65 هزار تومان میخره !!! :18: . الان نو این کارت 60 تومانه ، تازه 128bit ش !!نقل قول:
35 تومان بفروشی عادلانه فروختی . البته اگه 65 هزار تومان مشتری داری زود دکش کن بره !! :31:
در مورد cpu هم از نظر من عالیه ! مشکل از اون نیست . البته باید یه 2gb رم هم اگه نداری واسه سیستم دست و
پا کنی .
مرسی دوست عزیز.... پس گرافیک رو سریع ردش میکنم... رمم خوشبختانه ocz 2GB هست...
ببخشید من زیاد سوال میکنم... احیانا این گرافیک با مادربورد من که مشکلی نداره؟ Gigabyte GA-945PL-S3
پاور چی؟ Green GP-380A ... البته نوشته 380 وات واقعی.. چون رو جعبش زده بود فکر کنم 530 وات.. چون تو خود سایت کارت sapphire radeon Hd 3850
برای سیستم مناسب نوشته 450Wکد:http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=200
همان طور که خودت هم متوجه شدی ، این پاور اساسی جواب کارت رو نمیده . :46:نقل قول:
البته قسمت مشاوره برای خرید پاور وکیس تو این انجمن مجزاست ولی چون بحث خاتمه پیدا کنه همین جا جوابت
رو میدم .
الان همین پاور دست و پا شکسته جواب کارت رو میده ولی همان طور که گفتم کارت اساسی نمیشه . :41:
برای شما الان یه پاور gp 530ab green کافی بود ولی چون این مدل الان تو بازار نیست و cpu شما هم نسبتآ مصرف
بالایی داره و واسه این که در آینده باز هم در صورت ارتقاء مشکل پیدا نکنی یه پاور GREEN GP 530B EPS با قیمت
80 تا 85 هزار تومان میتونه نیاز های بعدی شما رو هم به خوبی جواب بده .
too tehran namayandegie SAZEGAR kojast?mer30نقل قول:
اینجا که ظاهرا درباره کارت گرافیک بحث می شه (نه ویرگیل جان؟)
لطفا اگه کسی می تونه منو کمک کنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LCD بزرگ خسته کننده نیست ؟
من یه مقدار چشام ضعیفه .. واسه همین اینچ بالا مد نظرمه ..
مشخص کنید چقدر میتونید هزینه کنید و چه انتظاراتی از مانیتورتون دارید ...نقل قول:
LCD بالای 20 اینچ برای بعضی ها کمی خسته کننده است.