790 نیومده هنوزنقل قول:
من پیشنهادم asus maximus formula هست
البته با 250 تومن هم میشه Asus p5e گرفت
Printable View
790 نیومده هنوزنقل قول:
من پیشنهادم asus maximus formula هست
البته با 250 تومن هم میشه Asus p5e گرفت
عجله نکن !! صبر کن مادربورد های 790i پیداشون بشه !!نقل قول:
این نظر کاملآ شخصی می باشد و منبع معتبری نداره !!! :31: :
از نظر من X38 پیش nFORCE 790i هیچی نیست !! در حد اسباب بازیه !! :27:
نمی دونید 790 چه وقت وارد ایران می شه حدودا و اینکه قیمتش تا چقد می تونه باشه اول کار و اینکه چقدر طول می کشه تا به قیمت برسه؟
من جدا از علاقه به چیپست های nVidia , به خاطر پشتیبانی از DDR3 و SLI این چیپ رو در نظر گرفتم...اما آیا DDR3 واقعا ارزش صبر و هزینه بیشتر بابت مادربورد و خود رم رو داره؟
از یک طرف هم نمی خوام یه مادربورد بگیرم با ساپرت DDR2 و پس فردا نسل DDR2 منقرض بشه و همه جا پر بشه از DDR3 ...
از این معلومه ...نقل قول:
این نظر کاملآ شخصی می باشد و منبع معتبری نداره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
از نظر من X38 پیش nFORCE 790i هیچی نیست !! در حد اسباب بازیه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
790i با ویستا SP1 خیلی باحال میشه چون دیگه عین قبل DBS یا همون صفحه مرگ اومدن ها با درایور نویسی خود مایکروسافت برای این چیپست حل شده و در کل چیپست خوبی برای پلتفرم های گیم ...
مهدی جان دنیا بیرحم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا این پیداش بشه یکی دیگه میاد!نقل قول:
عجله نکن !! صبر کن مادربورد های 790i پیداشون بشه !!
این نظر کاملآ شخصی می باشد و منبع معتبری نداره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
از نظر من X38 پیش nFORCE 790i هیچی نیست !! در حد اسباب بازیه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سيستم زير رو به يكي از دوستام پيشنهاد دادم نظرتون چيه(حدود قيمتي رو كه مي دونستم جلوش زدم) اگه احيانا قطعه بهتري تو اون رنج سراغ داريد بگيد ممنون:
CPU: Core2Duo E4500 2.2 2MB 118
MB: Asus P5K or P5KC 137 and 155
VGA: Club3d 2600XT 512MB or HD3850 256MB 145 and 215
H.D.D: Maxtor 250GB 16MB 55
RAM: Kingstone or Patriot 1GB bus 800 35
به نظر من مادربورد p5k بگیر و هارد هم سامسونگ بگیر با ضمانت سام سرویس. رم هم geil بگیری به نفعته.نقل قول:
من يه مادربرد خوب ميخوام كه بتونه قطعات رو راحت ساپورت كنه (اگر ميشه با قيمت)
شما اول cpu رو انتخاب كن و بعد مادر برد مناسبش رو پيدا كن. يه حدود قيمت هم در نظر بگير...نقل قول:
من يه مادربرد خوب ميخوام كه بتونه قطعات رو راحت ساپورت كنه (اگر ميشه با قيمت)
با سلام
من معمولا هر دو سه سال يكبار اقدام به ارتقا سيستم مي كنم اخيرا مي خوام چهار قطعه اصليم رو ارتقا بدم
سي پي يو رو مي خوام Athlon 64 x2 5000 بگيرم
حالا شما براي اين CPU چخ مادربردي رو پيشنهاد مي كنين كه حداقل تا 2 تا 3 سال ديگه نياز به ارتقا مادربرد نداشته باشم. در مورد رم آيا صلاح مي دونيد كه باس 1066 بگيرم يا همون باس 800 رو پيشنهاد مي كنيد.
در مورد كارت گرافيكي چطور ؟ چه كارتي رو پيشنهاد مي كنيد كه هم بتونم با ويندوز ويستا خوب كار كنم هم اكثر بازي هاي روز دنيا رو بتونم اجرا كنم.
من حدود 500 الي 600 تومن مي خوام براي اين چهار قطعه هزينه كنم.خوشحال مي شم نظراتتون رو بشنوم
فقط یک سوال شما در این تاپیک قابل پاسخگویی هست که اونهم سوال در مورد مادربرد هست !!!:46:نقل قول:
بقیه سوالات باید تو تاپیک مخصوص به خودشون مطرح بشه دوست من !!!:20:
سلام
لطفا دو مادر بورد در حد 70 تا 90 تومن برای دو پردازنده زیر پیشنهاد دهید.
1-AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4200+
2-Intel Dual-Core E2160 - 1.8GHz
برای E2160 من مادربورد p5GC-MX رو پیشنهاد می دم. بهترین از نظر کارکرد و قیمتنقل قول:
ببخشید
این مادربوردا که 2تا کارت گرافیک میخوره چجوریه؟ چه استفادهایی داره؟
SLI فناوری Nvidia برای کارتهای گرافیک Geforce هست که شما میتونید هم زمان از دو یا سه کارت گرافیک بر روی سیستمتان استفاده کنید بنا براین نیازمند یک مین برد با قابلیت پشتیبانی SLI خواهید داشت.نقل قول:
ببخشید
این مادربوردا که 2تا کارت گرافیک میخوره چجوریه؟ چه استفادهایی داره؟
Crossfire فناوری شرکت AMD برای کارتهای ati Radeon هست که با این فناوری شما همزمان میتوانید تا 4 کارت گرافیک را در سیستم استفاده کنید که نیازمند یک مادربرد با قابلیت پشتیبانی از Crossfire را دارید.
براي مادربرد MSI K9A2 CF بد به نظر نمياد (AMD 790X). قيمتشو تو تحليل و نشر زده 126 تومان. بقيه قطعات رو تو تاپيك خودشون مطرح كنيد.نقل قول:
سلام
من يه سيستم جديد مي خوام بخرم شما چه مادر بوردي رو در حدود 100000 تومان پيشنهاد مي كنيدكه خوب باشه و دو ياچند تا كارت گرافيك رو پشتيباني كنه.سي پي يو فكر مي كنم اينتل باشه بهتره.اين مادربوردي كه پيشنهاد خواهيد داد چه كارت گرافيكي باهاش خوب كار مي كنه براي كارهاي گرافيكي و بازي
برای Q6600 چیپست 780 nForce چطوره؟ تو یه Review خوندم که تفاوت چندانی با 680 نکرده...آیا درسته؟
آیا ارزش داره که صبر کنم 790 بیاد؟ ( ارزش از نظر قیمت مادربورد 790 و رم DDR3 نسبت به کارایی این ترکیب )
ممنون می شم ایندفه جواب بدید دوستان من
بودجه ات یه خورده کم هست دوست من !!!:41:نقل قول:
البته میتونی انتخابهای زیادی داشته باشی :46: ولی مادربرد های خیلی خوب که توانایی ساپورت بیش از یک گرافیک داشته باشن معمولا از 180 تومن به بالا شروع میشن !!
من می خواهم به من یک مدل مادربرد از asus ویک مدل از گیگا با قیمت حدود 80 هزار تومان همراه با مشعصات وعکس معرفی کید
مرسي
اگه اين جوريه همون يك كارت گرافيك رو ساپورت كنه خوبه.چه مادربوردي بخرم؟كارت گرافيكي كه باهاش خوب كار كنه واسه كارهاي گرافيكي وبازي رو هم لطفا بگين.
به نظر من زیر 100 تومن p5n sli بهترین انتخاب برای بازی هستش. البته اگر گیر بیاری!! چند تا گرافیک هم ساپورت میکنه. باید دور و بر 90 یا 100 تومن باشهنقل قول:
مرسي
يه نمونه بگيد گير بياد. فكر كنم asus باشه خوبه .اگه يك كارت گرافيك رو هم ساپورت كرد زياد مهم نيست فقط كارش خوب باشه براي كار گرافيكي وغيره.
ASUS P5N SLI بگردی گیرت میاد ;)نقل قول:
سلام
نظرتون در مورد مادربورد EliteGroup G33T-M2 برای cpu E2160 intel چیه؟
چقدر مزحک که بعضی ها نظر دیگران رو پاک می کنند!!! برای چی؟؟؟ خوب ASUS P5GC-MX به مراتب از G33T-M2 بهتره. هم از نظر قطعات و هم از نظر performance . حالا اگه اینجا کسی فروشنده هست و Elite هاش رو دستش باد کرده من چه کار کنم!!!!!!
ممنون از نظرت دوست عزیز چون DDR2 dual 800 را ساپورت نمیکنه بدرد من نمیخوره.نقل قول:
نظرت در مورد ASUS P5KPL-VM چیه؟ قیمتش چنده؟
سلام دوستان
لطفا كمك كنيد
از اين 2 مادربرد كدام مناسب تر است براي خريد قيمت هر 2 يكي است كمي هم اگر در مورد انها توضيح بديد با
DFI Lanparty UT 790FX-M2R AMD 790FX 4DDR2-DIMM 3PCI 4PCIe SATA Raid Audio GB-LAN Firewire Socket AM2+ ATX
Asus M3N-HT DELUXE/MEMPIPE nForce 780a SLI 4DDR2-DIMM 2PCI 4PCIe SATA Raid Audio VGA GB-LAN Firewire Socket AM2+ ATX
با سلام
و تبریک سال نو
می خواستم یک مادر بورد بخرم با مشخصات زیر :
می خوام قیمت مادربرد از 60 تا 65 هزارتومان بیشتر نباشه بعدش DDR2 رو ساپورت کنه
و سی پیو پنتیوم فور 1.8 رو پشتیبانی کنه
گرافیک پی سی ای رو پشتیبانی کنه
هارد IDE رو ساپورت کنه
برای پلتفرم اینتل Intel P4 1.8
قیمتش از 65 هزار تومان رد نشه
بسیار متشکرم
به توجه به قیمت کمش وچیپست خوبش مادربرد خوبیهنقل قول:
دوست عزیز اشتباه نکن. p5gc_mx چون اسمش Asus هست بهتره؟ . این مادربرد قدیمی شده چیستش 945 هست. دیگه وقتی چیپستهای جدید میان. چرامیرین سراغ چیپست قدیمینقل قول:
شما اگه زیره 100 تومن میدی . میتونی همون ایلایت گروپ جی 33 رو برداری .نقل قول:
اگرم دنبال ایسوس یا گیگا میگردی باید بری دنبال چیپ جی 31. مثل
giga g31 s2l
ASUS P5KPL-VM اینم جی 31 هست ولی قیمتتش رو نمیدونم. همه این مدلا یه چیپ گرافیکی اینتل 3100 دارن
cpu َشما lga 775 هست یا سوکت 478؟نقل قول:
اینا تو بازار ایران هستن؟نقل قول:
سلام
اول از همه بگم که من مادربردي ميخوام براي بازي که
SLI داشته باشه چيپش قوي باشه وسرعت ارتباط با قطعات هم زياد باشه چيپش هم اينتل باشه با قيمتي زير 80 تومان وبا اين cpu هم سازگار باشه Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHzSocket 775 LGA
اينم بگم که بعضي از مادر برد ها تو جعبشون برنامه هايي دارن که اصل هستند وباعث بالا رفتن قيمت ميشن يا روي خود برد کارت شبکه يا چيز هاي ديگه اي است که به درد من نمي خوره وباعث بالا رفتن قيمتش ميشه من اين مادر برد رو براي بازي ميخوام .
لطفا با مشخصات بنويسيد .
من ايران فعلا نيستم و اطلاعي ندارم لطفا جواب سوال من را بدهيد با سپاس:10:نقل قول:
نقل قول:
بابا یکی جواب ما رو هم بده...به خدا منتظر نظر شمام واسه انتخاب...
با سلام
actors
منظورت رو متوجه نمی شم از کجا باید بفهمم
اگه میخوای سیستم رو آپدیت کنی و فقط برای گیم میخوای ، بهتره یک بودجه مناسب تهیه کنی ، سی پی یو شما ضعیف هست و اکثر بازیهای جدید نیاز به سی پی یو های قدرتمند و 2 هسته ای و بالاتر را دارند.نقل قول:
سلام
اول از همه بگم که من مادربردي ميخوام براي بازي که
SLI داشته باشه چيپش قوي باشه وسرعت ارتباط با قطعات هم زياد باشه چيپش هم اينتل باشه با قيمتي زير 80 تومان وبا اين cpu هم سازگار باشه Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHzSocket 775 LGA
اينم بگم که بعضي از مادر برد ها تو جعبشون برنامه هايي دارن که اصل هستند وباعث بالا رفتن قيمت ميشن يا روي خود برد کارت شبکه يا چيز هاي ديگه اي است که به درد من نمي خوره وباعث بالا رفتن قيمتش ميشه من اين مادر برد رو براي بازي ميخوام .
لطفا با مشخصات بنويسيد .
با سلام
لطفاً یه مادر برد با مشخصات زیر معرفی کنید ممنونم
مادربرده که گرافیک داره چیپسته pixel shader 3 رو داشته باشه
256 mb
خود مادر برده ddr2 رو ساپورت کنه
برای پلتفرم اینتل باشه
واین سی پی یو رو پشتیبانی کنه
Intel P4 1.8
هارد IDE رو ساپورت کنه
مادربرده که چیپست داره دیگه احتیاج نیست گرافیک بخرم؟
ایا چیپسته تکنولوژی pci رو در بر میگیره یا ااگه در بر نمی گیره به پای pci ها می رسه یا نه؟
اگه احتیاج هست چیپست گرافیکی بخرم با مادر برد وچیپست روی هم 80 هزار تومان بیشتر نشه
اگه میشه سوالات رو هم جواب بدید
ممنونم
برای پلتفورم اینتل مادر بورد سویو SY-15N73-GR که دارای چیپست Nforce 630i و از پردازنده های اینتل با فرکانس مسیر 1333 پشتیبانی کرده و همچنین دارای موتور گرافیکی آنبورد Geforce 7100 می باشد که pixel shader 3 و DirectX 9C را پشتیبانی می کند و قیمت این مادربورد 60 هزار تومان است.نقل قول:
این مادربورد بهترین و ارزانترین گزینه برای پردازنده گرافیکی آنبورد است که به وسیله آن می توانید بازیهای سبک را بازی کنید.
به نظر من nforce 780i فرق انچنانی با 680 نکرده. من اینو پیشنهاد نمیکنم.نقل قول:
به نظر من به فکر x38 باشنقل قول:
مدل مادربرد الانت چیه؟نقل قول:
یا برنامه ای مثل cpuz میشه فهمید
الایت گروپ جی 31نقل قول:
قیمتشم حدود 75 تومن
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2254
سلام به همه من يک سيستم دارم که سه سال کار کرده
قطعه هاش اينه
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz Socket 775 LGA
MB: Gigabyte 8I865GME-775-RH
RAM: DDR, PC3200 (200 MHz), 2*256 MBytes
VGA: GeForce FX 5200
حالا من از شما تقاضاي معرفي سيستمي رو ميخوام که براي بازي و کار با نرم افزار 3D
MAX بهينه شده باشه نمی خوام توبازی افت فریم داشته باشم در ضمن من زیاد اهل
اورکلاک نیستم فقط کارت گرافیکی رو اورکلاک میکنم. کلا به زور 200 هزار تومان +
پولي که از فروش قطعات قبلي دارم يک سيستم بر پايهي AMD ويکي هم بر پايه ي
INTEL معرفي کنيد .
به نظر شما کدام يک با صرفه ترندونسبت به قيمت کارايي وعمر زيادي دارند.
وسوال ديگه اينکه قطعات قبلي رو چند برميدارند؟
از دوستان مادر برد در رنج قیمت 130-140 هزار برای پردازنده q6600 معرفی نمایید