دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی فکر میکنم اینجا زود تر جواب می گیرم.
اگه کسی پلیر Jak box رو برا N95 داره لطفا اپ کنه من دانلود کنم.:11:
فقط تست شده باشه.:46::46:
ممنون.:10::10:
Printable View
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی فکر میکنم اینجا زود تر جواب می گیرم.
اگه کسی پلیر Jak box رو برا N95 داره لطفا اپ کنه من دانلود کنم.:11:
فقط تست شده باشه.:46::46:
ممنون.:10::10:
من ميخوام برم 95 بگيرم
به چه چيزاش بايد دقت كنم ؟
چه چيزايي تو جعبه 95 هست اگه مي شه با عكس بگين ؟
و هر چي كه لازم موقع خريدن بدونم
ممنون مي شوم كه كمكم كنين.:40::40::40::40::40::40::40::11::11::11:: 11::11::11:
:11::11::11::11::11:
سجاد جان این اطلاعات چندین بار تو همین تاپیک توسط خیلی ها پرسیده شده و جواب داده شده...نقل قول:
صفحه های گذشته تاپیک رو اگر بگردی مطالب مفیدی می تونی پیدا کنی تا ازشون استفاده کنی...
من فقط برای تکمیل اونها یه عکسم میذارم تا دیگه کاملا مفهوم باشه...
(البته در عکس فقط باید شارژرو فاکتور بگیری چون یادم رفت بذارمش!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این گوشی الان چنده؟؟(تهران)
میگم سونی اریکسون سیستم امل سیمبیان نمیتونه بزنه حالا رفته ویستا مبزنه اونم تو موبایل اونم با دوربین 20 مگا پیکسلی(خودتی عزیز)
از 600 تا 650...!نقل قول:
خیلی دقیق بود نه...؟!:31:
سلام دوستان
من می خوام یه N95 بخرم و ساکن مشهد هستم .
لطفا مشخصات دقیق یه N95 اصلی رو بگید . ( تو رو خدا نگید صفحات قبلی رو بخون . چون واقعا زیاده )
من می دونم که رقم 7 و 8 باید 0 باشه .
و پشت گوشی یعنی بعد از برداشتن باتری باید made in fanland نوشته باشه .
لطفا به غیر از اینها اگه چیز دیگه ای هم تو تشخیص این گوشی از اصلی و تقلبیش کمکی به من میکنه بگید .
:10:ممنون:10:
من که نفهمیدم ایشون چی گفت!نقل قول:
سیستم امل نه مجید جان ..سیستم عاملنقل قول:
سیستم امل
از داش ایمان بپرسنقل قول:
سلام دوستان
من می خوام یه N95 بخرم و ساکن مشهد هستم .
لطفا مشخصات دقیق یه N95 اصلی رو بگید . ( تو رو خدا نگید صفحات قبلی رو بخون . چون واقعا زیاده )
من می دونم که رقم 7 و 8 باید 0 باشه .
و پشت گوشی یعنی بعد از برداشتن باتری باید made in fanland نوشته باشه .
لطفا به غیر از اینها اگه چیز دیگه ای هم تو تشخیص این گوشی از اصلی و تقلبیش کمکی به من میکنه بگید
من داش ایمان رو نمیشناسم
یکم دندون رو جیگر بذار خودم بهت میگمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
چند بار گفته شده:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1431434&postcount=922
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1339984&postcount=531
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1503011&postcount=1227
تو چند صفحه قبل یکی از دوستان عزیز اومد و نشونه یکی از گوشی هایی که شاید قرار باشه چند دهه بعد تولید بشه رو دادن...!نقل قول:
ایشون بعد از گذشت چند صباحی یادی از ایشون کردن احتمالا...!!!:20:
سلام به همگی
می شه یکی من راهنمایی کنه
یکی از دوستام میخواد n95 بگیره اما با توجه به اینکه n95 8gb امده و ظاهرا" از معمولیش بهتره شما کدومو پیشنهاد می کنید؟
اینطور که من فهمیدم 8gb با تریش قویتره و ابتیکال زوم داره به علاوه صفحه ی نمایش بزرگتر و گوشی در سری اول تولیدش که فنلاندی بودن و ا صل بودن اون تائید می کنه فقط مشکل درپوش لنزه که گویا ورداشته شده
اگه لطف کنین و قیمت 8gb و معمولیش بگین ممنون می شم و این که آیا اطلاعات من درسته یا نه؟
آیا 8gb الان وارد ایران شده؟
مرسی
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اطلاعات شما درسته و تایید میشه
در مورد ان95 8GB باید بگم که هنوز وارد بازار ایران نشده ولی به نظر میاد ورودش نزدیکه...
بنا بر این در مورد قیمتش هم نمی شه نظری داد ولی میشه حدس زد که حدود 700 تومن قیمتش جا بیوفته بعد از مدتی ...
اگه دوستتون صبرش زیاد هست به نفعش هست که منتظر بمونه ...به هر صورت این گوشی نمونه کامل شده ان 95 کنونی هست اگر چه همین ان95 کنونی هم جز ضعف باطری مشکلی نداره و به راحتی میشه بعدا باطری قویتری که روی ان95 8GB هست را روی این هم استفاده کرد...
راستشو بخوای اگه صبر کنه بهتره (به نظر من)نقل قول:
مطمئنا 8 گیگابایتش بهتر از معمولیشه خصوصا باطریش...
ضمنا با ورودش به بازار باعث افت قیمت بیشتر مدل معمولیش میشه...
منم احتمالا مال خودمو تا چند روز دیگه (تا بیشتر از این ارزون نشده) میفروشم و منتظر 8 گیگابایتیش میمونم...
من همین 1 ساعت پیش قیمت معمولیشو پرسیدم 570 (تهران)
فقط باید صبر کرد و دید که 8 گیگابایتیش کی وارد میشه..
از شما دو دوست عزیز(IMANOKIA و tanzad) ممنونم !
فکر می کنید این گوشی دقیقا" کی وارد بازار ایران بشه؟
طبق شواهد و شنیده ها این گوشی الآن چند روزی میشه که وارد بازار جهانی شده اما از اونجایی که بازار ما اصلا جهانی نیست(!!!) احتمالا تا آخر این ماه باید سر و کله چندتاشون تو بازار پیدا بشه که البته مثل بقیه گوشی ها توصیه میشه که همون اول خریداری نشه...!نقل قول:
تو چند صفحه قبل یکی از دوستان عزیز اومد و نشونه یکی از گوشی هایی که شاید قرار باشه چند دهه بعد تولید بشه رو دادن...!
ایشون بعد از گذشت چند صباحی یادی از ایشون کردن احتمالا...!!!
کی رو میگی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
کی می دونه قیمت 6110 چنده ؟! تو تاپیکای دیگه که جواب ندادن ! لطفا قیمت دقیق رو بگید !
نقل قول:
مرسی
فکر می کنید این گوشی در بدو ورودش به ایران چه قیمتی داشته باشه؟
و معمولیش با چه افت قیمتی مواجه بشه؟
یه چیزی که می تونه برای دوستم حائز اهمیت باشه اصل بودن این گوشیاست .. من سعی می کنم متقعادش کنم که صبر کنه ... البته امیدوارم این گوشی قیمت روزای اول n95 معمولی نداشته باشه!
فعلا"...
والا راست میگه...ولی یه مدل دوربین فکر کنم المپوس باشه که فروش عمومی داره سنسور 35 مگاپیکسلی داره. DSLR هم هست.نقل قول:
آقا چرا از امضای چندین و چند ساله من چه در این فروم و چه در فروم سایت های دیگر تقلید می کنی؟نقل قول:
(البته ممکنه که تقلید نباشه...هر دو تا مون یه جوری فکر کردیم!)
آقا واقعا این 95 که به 8گیگ معروف شده زوم اپتیکال داره؟ مگه معمولیه نداره؟ اگه داره چقدره؟
ممنون از همگی بر و بچ!
میشه از یه مموری 4 گیگ روش استفاده کرد؟ هنگ که نمی کنه؟ اصلا حداکثر مموری ساپورت شده در این شاه موبایل ها چنده؟
سلامنقل قول:
به فروم n95
و دوستان خوبه خودم
1.n95
زوم اپتیکال نداره
2.چند روز ما نبودیم
چقدر تکنولو زی پیشرفت کرده !!!:31:
گفتم امتحانام تمام شد
95n
بگیرم
حاله هین 8gig
رو دیدم دو دل شدم
تو سایت
coming soon
زده نمیدونین عرضه ازمایشیش
کی شروع میشه ؟؟
[/quote]نقل قول:
والا الآن نام کاربریش درست یادم نیست...
10-15 صفحه قبل می تونی نوشته هاشو ببینی...!
به نام تاپیک توجه کنین...نقل قول:
برای تعیین قیمت حدودی به GSM.IR مراجعه کنید...
قاعدتا باید قیمتش بالای 800 تومن باشه اما بعید هم نیست که قیمت فضایی روش بذارن...نقل قول:
مثل همون قیمت N95 که اول وارد بازار شده بود...!
معمولیش هم باید 20-30 تومن ارزونتر از قیمت الآنش بشه...
البته از این بازار قشنگ هیچ چیز بعید نیست...!
این جمله تو اکثر انجمن ها رایج هست عزیزم...!نقل قول:
اگر شما ثابت کردی که کپی رایتش مختص خودتونه (با توجه به اینکه در ایران زندگی می کنیم!!!) باز هم همین روال رو در پی می گیریم...!
برای دیدن امضای تقلیدی خودتون هم می تونین متن جملشو تو فروم های معروف سرچ کنین...!!!:46:
یکی از سایت ها زده 699$.ولی خوب کاور لنز دوربینشو به خاطر طراحی جدید برای باتری بزرگتر برداشتن.مقدار رم هم بیشتره.lcd بزرگتر 2.8 .8-10 گرم وزن بیشتر.cpu قویتر باتری 1100 که البته با قویتر شدن Cpu و Lcd بزرگتر تفاوت زیادی در مصرف باتری شاید نداشته باشه.نداشتن کارت اسلات و 8gb حافظه و رنگ مشکی طراحی جدید کلید های موزیک.
نقل قول:
فقط می تونم بگم خیالتون راحت باشه که قیمت این گوشی فضایی نخواهد بود
اگر قبلا قیمت ان95 معمولی فضایی بود دلیلش عدم رجیستر گوشیها {خصوصا نوکیا} بود..د حالیکه همون اولا هم قیمتش در بازارهای جهانی حدود 600 تومن به پول خودمون بود..
البته قیمت این گوشی پس از یک ماه ورود به بازار تثبیت میشه .....
اولش که اقا تقلید نیست. دومش ... آ...یادم رفت. ولی این که توی خیلی از فروم ها تقلید میشه، دقیقا و کاملا تایید می شه! من قبل از این که فروم بدونم چیه از این توی امضای ایمیل ها استفاده می کردم... شما تقلید می کردین یا مثل من قربانی قانون کپی رایت هستین؟!نقل قول:
آقا ناراحت نشین ها!
8 گیگ بهتره یا معمولی؟ خصوصا که تو ایران و مخصوصا شهر های بزرگ موبایل ها رو از سوی ارشاد به زور می گیرن و به کامپیوتر وصل می کنن و به دنبال (x) می گردن. البته اشکال این نرم افزار که باهاش موبایل رو چک می کنن خیلی زیاده و برای هر چیز جور و ناجوری اشکال می گیرن و تریلی بیار بدبختی بار کن! تنها راه چاره همین مموری هست. حالا انتخاب با شماست... 8 گیگ یا معمولی.
باتری 8 گیگه به معمولی می خوره؟
این 8 گیگ فلش هست یا Hdd ؟ اگهhdd باشه مصرف باتری خیلی خوشگل می شه!
ببین دوست عزیز همه سوالات خودت رو در یک تاپیک مطرح کن نه در چندتا تاپیک پشت سر هم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم رعایت کنی...
مرسینقل قول:
از شمام ممنونم ...نقل قول:
فلاش این گوشی در زیر لنز قرار گرفته و همچنین کاورم حذف شده ایا این امر مشکلی ایجاد نمی کنه؟
سلام
بچه ها میدونم پستم یه ذره نا بجاست
دیدم 50 صفحه پست دادین نمیتونم به این راحتی ها به جوابم برسم
نخندین ها
میخواستم بدونم ان 95 محافظ لنز داره؟
ضمنا فلاشش زنونه؟
ممنون
نقل قول:
همچنان منتظریم:19::19: