ام ار کی2 جان نظر شما در مورد مشکل گوشی امیر جان چیه؟؟؟
Printable View
ام ار کی2 جان نظر شما در مورد مشکل گوشی امیر جان چیه؟؟؟
دوستان لطف کنند پست هاشون رو همه در یه پست بزنن و حتی اگر یه پست زدن و چند دقیقه بعدش خواستند یه پست دیگه بزنن همون پست قبلی رو ادیت کنند و اونجا اضافه کنند
اینطوری هم تاپیک تخصصی تر می شه و هم مفید تر و هم تعداد پست های اضافی هم کمتر می شه
در نتیجه یه کاربر بدبخت که تازه می خواد این گوشی رو بخره با دیدن صفحات تاپیک بیخیال خریدن این گوشی نمی شه...
یه کاربر اماتور عمرا بیاد 100 و خورده ای تاپیک رو بخونه که ببینه این گوشی خوبه یا بده...
اونکه صدرصد...یه فیلمبرداری حرفه ای می گیرم تو سایت های خارجی پخش می شه..یک پدری من از این نوکیا در بیارم....نقل قول:
باسه اون مشکل رو ضربه انگشت منم به قول گفتنی "نوکیا همینه !!!!"
یادمه حدودا یه سال پیش یه گوشی 6260 دوستم داشت بهم گفت که نمی تونه بیشتر از 3 مگ بلوتوث کنه و بلوتوث که میکنه بعد از 3 مگ ارور اینترنتال رم داخلی می ده و بلوتوث قطع می شه
به یکی از دوستانم تو مسنجر پی ام زدم و گفتم چرا نوکیا اینطوری کرده .. یعنی واقعا اینقدر احمق بوده که حرکتی انجام بده و بلوتوث مستقیم تو رم گوشی ریخته بشه و تو رم داخلی گوشی ریخته نشه؟؟
دوستم گفت دقیقا همینطوریه...نوکیا رو نشناختی هنوز؟؟
الان به حرف دوستم دارم پی می برم...وقتی گوشی های اولیه نوکیا همچین مشکلات خیلی خیلی جزیی رو داشتند دیگه چه انتظاری می شه از گوشی های نسل جدید داشت؟؟
-------
لینک هم چک کردم..صدرصد سالمه..یا با Ie چک دانلود کنید و یا با یه دانلود منیجر که به عنوان لینک نشناسه و به عنوان یه فایل زیپ بشناسه که بهتون سیو تارگت بده
راستی امیر جان من دیدم کلیپ رو ...
راست میگه موقع تکون خوردن یه کمی تصویرش پرش داشت...
راستی با چه گوشیی اینو گرفتین...
ان81 جزء گوشی های جدید نوکیاست.نقل قول:
بعد من منظورتون رو نمیفهمم سخت افزاری یعنی چی؟
خواهشا جای ئدیگه اپلود کن!!!
نقل قول:دقیقا موقع تکون خوردن پرش تصویر داره و تصویر یه کم روشن تر میشه ....نقل قول:
لینک درسته منم همین الان دانلودش کردم.نقل قول:
خب حالا که اینطور شد ...
چه گوشی بخرم ؟؟؟
راهنمایی کنید
تا 300 تومان ..
حتی الامکان سیستم عامل دار باشه ...
امیر جان راست میگهنقل قول:
rainysky50
جان تو خیلی پست الکی دادی الان همش پشت سر هم.
من خودمم برای باره اول امدم تو این تاپیک حال نداشتم کلشو نگاه کنم
امدم صفحه ی آخر.
W800نقل قول:
رینی جان لینک کاملا درسته...مشکل از مرورگر شماست...نقل قول:
خواهشا جای ئدیگه اپلود کن!!!
من یه راه بهتون پیشنهاد میکنم !!!
برید تو PT و اونجا مثلا تو تاپیک 5700 روی گزینه ارسال پاسخ کلیک کنید...تو ادیتور یه چهار تا نوشته کلیک کنید و بوکمارکش کنید و از ایکون ها روی ایکون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و سپس لینک رو بدید و اوکی کنید
بعد روی مشاهده بحث کلیک کنید...اون نوشته شما که الان لینک شده رو یه کلیک راست کنید و Save Target رو بزنید
روی ارسال پاسخ هم یه وقت کلیک نکنی :31:
ویرایش شد!!حذف شود!!
یعنی من N73 هم نگیرم ؟؟نقل قول:
در ضم الان دیگه کم کم صبحه برای خواب یه کم دیره...
من میدیم چرا وقتی شب ساعت 10 -11 میام تو این تاپیک . صبح دوباره میام باید 3- 4- 5 صفحه برم جلو...نگو همه شبها اینجا هستند...
بابا الان که چیزی نشوده هنوزنقل قول:
فعلا ماله امیر جان اینطوری شده.
ولی داییم یه 6600 داره پسر داییم که 2 سالش هست همش گوشیو میگیره با شدت پرت میکنه ولی هنوز هیچیش نشده از دستش رفته یه قاب الکی انداخته قاب اصلیو ور داشته.
حتی دوربینشم پوکیده.
خب اگر مشکل همگانی باشه و اولویت اولم برای خرید گوشی که 5700 بود حذف بشه به نظر شما چی بخرم ؟؟؟؟
سیستم عامل داشته باشه ...
تا 300 یا 320 یا همین حدودا ..
ویرایش شد!!حذف شود!!
این یه دونه فیلم هست که حجمش 1 مگ هست 3gp هم هست ...البته زیپ شده ...نقل قول:
سلامنقل قول:
نه ماله تو چیزیش نشده تو زیادی جو گیر شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
امیر امشب نیومده چون تو یاهو هم نیست
آخه چند روزه مریزه
دیشبم به زور امده بود.
مشکل حل شده است.به صفحه ی اخر مراجعه کینید!!!
راست میگه حالا خیلی جوگیر نشو ..گوشی توو که چیزیش نیست بیخودی ناراحتی....نقل قول:
اگر خدای نکری یه طوریش شد بعدا ناراحت بشو ...
در ضمن منوهم دوستان در مورد خرید گوشی راهنمایی کنید ممنون میشم...
ویرایش شد!!حذف شود!!
Mr.K2 عزیز این تاپیک که برای مشاوره خرید گوشی نیست.در مورد 5700 هست
خیالت راحت شوخی نیست داداش !! گوشی تعطیل شد رفت پیکارشنقل قول:
امیدوارم فردا که میام توی این کلوپ با متن امیر جان مبنی بر اینکه دیشب شوخی مرده و میخواسته بچه ها رو سر کار بزاره و گوشیش سالمه مواجه بشم!!!!
گوشی شماها هم چیزیش نمی شه..خدا شانس بده !!!
من خودمم اصلا ناراحت نیستم....سونی اریکسون رو فقط باسه همین چیزا دوست دارم....همه قطعاتش حرف نداره ....
فردا باید تو GSMArena این مورد رو توضیح بدم که کاربران اونجا هم اگاه بشن نسبت به خرید این گوشی
باسه اپلود هم انشالله فردا اگر عمری بود تو پرشین تولز فایل رو اپلود می کنم و اونجا هم یه توضیحاتی می دم
ما که شب خوابمون نبرد...شما ها چرا نمی خوابید ؟؟ :D
--------
ولی خداییش چه رنگش باز می شه !!! تمام دوستام از حسادت هم شده رفتند 5700 خریدن !! امروز گوشی یکی از دوستامو با گوشی خودم چک می کردم و Bright اونو رو 100 درصد گذاشتم...دو تا ضربه به گوشیم زدم همچین رنگش باز شد که گوشی اون از روشنی و شفافی جلوی این کم می اورد...تازه Bright 'گوشی من ره 50 درصد بودش !!!!
دوست مننقل قول:
من فایرفاکس دارم و دانلود منیجر دپ و به راحتی هم این فایل رو گرفتم ...
شما اگر مشکلی دارین بزارین صبح دانلود کنید شاید مشکل برطرف بشه....
دوست من از همین 5700 رسیدیم به درخواست مشاوره...نقل قول:
Mr.K2 عزیز این تاپیک که برای مشاوره خرید گوشی نیست.در مورد 5700 هست
یه تاپیک بزن اونجا در خدمتت هستم :46:نقل قول:
امیر جان یه جای گوشیتون قاطی کرده!!ممکنه بهش اب رفته باشه!!چون این خاموش و روشن شدنهای نور ال سی دی مربوط به چراغهای بالای ال سی دی هست!!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
یه تاپیک میزنم و بعد لینک میدم
آخه بد جوری گیر کردم...
اول طرفدار پروپا قرص سونی اریکسون بودم....
بعد به خاطر نبود سیستم عامل در اکثریت گوشی های سری کا و دبلیو به نوکیا رو آوردم....
رفتم سراغ ان73 دیدم مشکل زیاد داره....
اومدم اینجا که اینم ....
لینک:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1509445#post1509445
Good Point !!!نقل قول:
این شد یه دلیل منطقی
تو ارایشگاه دوستم یه چند باری موقع اصلاح اب روی lcd پاشید شده...منتها خیلی خیلی خیلی کم...سریع هم پاکش کردم...
داره معما حل میشه!!ایا اب بر روی سنسور بالای ال سی دی نیز پاشیده شد؟؟؟
نقل قول:
به به با این نکته که امیر خان اشاره کردند دوباره نقاط قوت گوشی پدیدار میشوند ...
ارهنقل قول:
اتفاقا بیشتر مطمئن هستم که روی سنسور اب باید پاشیده شده باشه....
امیر جان گوشیتو خاموش کن!!سپس قابهاشو در بیار و ابهای باقی مانده رو پاک کن!یا اگه نمیتونی بازش کنی پس گوشی رو خاموش کن و فردا صبح روشنش کن!!!امضای من باقی ماند!!!فقط نوکیا!!!الان راحت میرم میخوابم!!!قربونت برم چرا از اول نگفتی که اب روی گوشیت پاشیده؟؟؟
mr.k2 به کلوپ شاه شاهان خوش اومدی!!!اینجا هیچ مشکلی وجود نداره!!!امی جان اگه وقت داری تمام پستهاتو پاک کن تا شبه برای بقیه ایجاد نشه!!بقیه هم همین کار رو کنن!من دارم ویرایش میکنم!!!
میدونستم مشکل حل میشه!!!رپ بوی جون بیا اینجا !!مشکل حل شد!!!!تمام پستهای الکی رو حذف کنید!!
گوشی خاموش شد !!!نقل قول:
چه تضمینی وجود داره که مشکل حل بشه؟؟
اگر به باز کردن قاب و عوض کردن IC موکول بشه چی؟؟
----------
پست هارو هم نمی خواد پاک کنی..یه پیغام به مدیری که ابزار این انجمن ررو داره بزن
اون می تونی با بوکمارک کردن تمام پست ها و یه کلیک پاکشون کنه !! خیلی سریع و راحت
البته هنوز در پرده ابهام است....
امیر خان یه شک اساسی به همه داد ....
رپبوی که خودشو راحت کرد و رفت...
منم برم بخوابم تا فردا ظهر ....
توی پستهایی که میخوین پاک شه بنویسید: ویرایش شد!!حذف شود!!
تاپیک شده Real Time ( مسنجر سابق)
ما که رفتیم بخوابیم..این گوشی هم خوابیده
امیدوارم تا فردا مشکل حل بشه و به باز کردن قاب و عوض کردن چند تا ic دیگه نرسه !!!
Have nice time and enjoy
داش امین من که هرچی پست داده بودم همه را جاش نوشتم ""ویرایش شد!!حذف شود "" امیدوارم که گوشی امیر هم درست بشه و من از شک و شبهه بیام بیرون :41:نقل قول:
بابا شما خیلی نامردین...
امیر جان واسه مشکلی که واست پیش اومده خیلی متاسفم و دعا مکنم! که الانا که بیدار میشی با روشن کردن گوشیت شاد شی...
ولی هر چی هم بشه ما سر همین گوشی هستیم ... چون واسه ما که داره کار میکنه ... خیلی هم خوب ...
امیدوارم واسه اونایی که دارن هم خیلی خوب کار کنه...
اینم فکر کنم تم موزیک ادیشن نوکیا... هنوز امتحانش نکردم...کد:http://www.4shared.com/file/23316968/ebf88f6c/stave_240x320.html
والا دیگه خسته شدم از بس به این گفتم میخوامش و به اون گفتم می خوامش ....