:cool::eh:اموزش ساخت فایل های w3d در 3d max بصورت تصویری یا متن واضح کجا میتونم پیدا کنم
Printable View
:cool::eh:اموزش ساخت فایل های w3d در 3d max بصورت تصویری یا متن واضح کجا میتونم پیدا کنم
سلام به همه
من خیلی وقت بود دنبال روشی برای آنلاین بازی کردن ژنرال میگشتم که امروز چشمم به اینجا افتاد.
واقعا توضیحات مفید و خوبی داده بودین در رابطه با بازی و پچ ها.
از همه ممنون :40:
فقط من یه مشکلی دارم. تو برنامه hamachi هر کدوم از یوزر و پسوردها رو که وارد میکنم میگه This network Apear to be full .. چی کار باید بکنم.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
موفق باشید .
سلام بر شما دوستان عزیز من تازه عضو شدم نمی دونم وقتی contraoo7 از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم ولی همه کارا رو هم میکنم ازل پک 1.04 میریزم بعد میرم تو بازی و میبینم آپدیت شده (یعنی نقشه اضافه شده) بعد یه پشتیبان می گیرم بعد هرچی تو contra007 کپی میکنم تو محل نصب اصلی بازی البته یک فایل exe داره که میزنم یک inestal lunche داره بعد ok میده ولی بعد که میرم تو بازی همه چی روبه راهه ولی تو بازی اولا تیم های قدیم وقتی ساختمان جمع اوری
پول میزنم از بازی میاد بیرون و eroore tchnical میده و در تیم های جدید هم ساختمان لازم برای ساخت بمب اتم کلا خاموشه
من 4 ساله دارم جنرال بازی می کنم اینو گفتم که بدونید از بازی سردر میارم ولی مشکلرو نمی فهمم؟؟خواهشا کمک کنید ممنون
سلام / میدونم این بحثی که میخوام بگم قبلا بحث شده ولی خواهشا کمک کنید؟
من contra007 را از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم با توجه به اینکه من بازی رو با پک 1.04 اپدیت کردم و تو بازی رفتم و مپ های جدید اپدیت و دیدم 100 درست بعد یه پشتیبان هم گرفتم ولی وقتی contra007 را در محل بازی نصب کپی میکنم چون ویندوز من vista من گزینه copy and replace را میزنم بازی بالا میاد کاملا درست ولی وقتی میرم تو قسمت solo play همه گزینه های usa/china /GLA خاموشن و وقتی میرم تو پایین ترین گزینه که خودت میسازی بازی رو میسازم و میرم تو بازی ولی در تیم های قدیمی ساختمان دریافت پول رو که میزنم بسازم می پره بیرون .....و در تیم های جدید اصلا کلا ساختمان لازم برای ساخت بمب اتم خاموشه و همچنین ساختمان بمب اتم با توجه به اینکه من همه ساختمان های قبل از انها را می سازم مثل برق یا تانک سازی یا سرباز خانه یا نیروهای دفاعی ولی با توجه به اینکه پول هم دارم باز خاموشن :41: چی کار کنم کمک کمک یعنی کار نمی کنه ممنون میشم جواب بدین به ایمیل من خیلی خیلی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من پچ reborn رو دانلود کردم ولی تو قسمت Skirmish طرف مقابل که کامپیوتر هست هیچ حرکتی نمیکنه !!!
چی شد پس ؟؟؟
کسی نیست کمک کنه به ما ؟؟؟
سلام /اقای منصوری شما میتونی به من کمک کنی من تعریف شمارا زیاد در سایت دیدم
من وقتی بازی اپدیت میکنم یعنی فایل 1.04 را کپی می کنم کار میکنه بعد که contra007 را میریزم اخه فایل exe داره که فایله یک گزینه داره inestall and launch میزنم دستگاه میریزه بعد میزه تو بازی همه چی درسته ولی تیم های قدیمی ساختمان لازم باری باز شدن ساختمان بمب اتم خاموش است من همه ساختمان های لازم برای روشن شدنش دا می سازم جالب اینجاست که ساختمانی که در امریکا پول میفرسته روشن میشه ولی بمب اتم و ساختمان قبل ان نه در تیم های جدید نیز خاموشه...خواهشا قبل عید جواب بدین خیلی خیلی ممنون .....:11:
سلا منقل قول:
شما باید بر ید تو قسمت :join existing network و بعد بدو ن حتی یک خط فاصله دقیقا یوز و پسورد دو ستانتو ن رو اضافه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد بدو ن حتی یک خط فاصله دقیقا یوز و پسورد دو ستانتو ن رو اضافه کنید
مکل حتما حل میشه
حتی میتو نید از قسمت Create new network... یک یوزر پسورد اختصاصی بسازید و در این تالار قر ار بدید و با دو ستان قر ار بازی بز ارید ....
موفق با شید
دو ست من این مشکل مشکل ارور و غیر ه نیست مد contra007 جوری طر احی شده که با گرفتن امتیاز و ستار ه ها به مرور امکانات سا ختش آزاد میشند من فعلا یک مقدار گرفتا رم (گر فتار مد ار تش ایر ان) اگه خو استی بگو تا این سبک رو سر فر صت بر ات تعقییر بدم و به صور ت عادی درش بیارم بعد فایل تعقییر اتشو بر ات بذارم ولی باید یک مقدار صبر کنی ...البته همن طور که گفتم با گرفتن ستاره ها این اتم روشن میشه ....نقل قول:
موفق باشی
---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
این مشکل تمام تیمهای جدیده اضافه شده به بازی است این تیمها را هوش مصنو عی بر ای بازی با شما ندارند و تنها بازیکن می تونه او نها رو انتخاب و بازی کنه هوش مصنو عی بازی تنها بر ای 12 تیم اصلی بازی طر احی شده ما در تیم ایر ان تا حدو د زیادی این مشکل رو حل کردیم ولی باز تعدادی از تیمها رو تنها باید بازیکن مدیر یت کنه و نمیشه هوش مصنو عی بهش اضافه کرد این کار بسیار پیچیده و مشکله ....نقل قول:
نقل قول:
اقای منصوری خیلی ممنون که جواب من را در کوتاه ترین زمان دادید باتوجه به شلوغ بودن سرتون / خیلی خیلی ممنون میشم اگه واسم بذاریدش تا بتونم بدون ستاره از امکانات استفاده کنم / من صبر میکنم تا شما اونو قرار بدی /بازهم ممنون از جواب هاتون که کامل و بی نقصه ...........من منتظرم ....:20:
یادم رفت بگم کارتون واقعا درسته /که ساعت 3 هم جواب مارو میدین / من منتظر این فایل میمونم
سلام / ببخشید که دوباره ..../من یه مشکله نسبتا بزرگ دیگه دارم اونم اینه که وقتی میرم تو بازی (contra007) در قسمت skirish اومیدوارم درست تایپ کرده باشم .. بک مپ 5 نفره به بالا یعنی با خود مپ 5 نفره که میسازم همون اول بازی بعد از ساخت سرباز خانه و برداشت پول یکدفه میپره بیرون و این ارور را میدهد یکم طولانی ببخشیدا...
عنوان ارور technical difficulties
you have encountered a serious error.
serious errors can be caused by many things virues.
overheated hardware and hardware that dose not meet the minimum specifications for the game .....................
کامپیوتر من ویرووس نداره
خواهشا کمک کنید اقای منصوری .........:41:
ببخشید یادم رفت بگم :31: من قبل از contra007 پک 1.04 را روی بازی ریختم و مپ های جدید هم اوردی اما اون اروره دیگه.........:41:
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون. ولی متاسفانه من کسی رو ندارم که باهاش بازی کنم. میخوام برم توی سرور های اصلی مثل AFM&RYAN و GENERALS . ولی وقتی میزنم همون ارور میاد. به غیر از دوتاش، بقیه بستن :(
لطفا راهنمایی کنید
ممنون :40:
ایر اد از مپ او ن مپ با این مد سازگار نیست خیلی از مپ های که شما دانلود می کنید با خیلی از مد ها ساز گار نیستند و اغلب این ارور رو می دهند .... باید از قسمت مپ ها حذفش کنیدنقل قول:
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
شما یک شبکه بساز اینجا اعلا م کن من خودم نفر اول با شما بازی می کنم . یک جای رو اشتباه می کنید یا یک خط فا صله یا یک همچین چیزی شده بار ها من سر یک خط فاصله ارور داده و پس از رفع اون مشکل حل شده :46:نقل قول:
احتمال داره بعضی ها شم خود هاماچی نسبت به تر افیک استفاده یا قدیمی بودن حذف کنه ......
اینهم یوزر پسور دهای من :
محسن007 (یوز ر پسورد همین فقط)
AFM-RAYAN(یوز ر پسورد همین فقط)
جنرال009 (یوز ر پسورد همین فقط)
متچکرنقل قول:
هر 3 تای اینا کار کرد :26:
دوستان هرکس خواست بازی کنیم، این ای دی یاهو منه. اد کنه با هم هماهنگ میکنیم
emad_nvm
راستی عید نوروز هم مبارک :11:
ممنون از راهنمایی / ولی کلا کنم تو همه مپ جنرال من فقط 8یا 9 از اونا کار میکنه که از نا 7 تا دونفره و 1 دانه 3نفره و 1 وچار نفره / می خواستم بدونم مپ سازگار با مد contra007 از کجا دانلود کنم ... من که گیج شدم :18:
اکه لینکشو بدید دوباره مارو شرمنده می کنید البته با طرز دقیق نصب انها دیگه.......:11:
این contra007 پچ fr یعنی چی ؟
یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی چی ؟
از کجا مپ contra007 دانلود کنم یکی کمک کنه لفطا :31:
با سلام يه سوال دارم ميشه پروموشن ها رو تغير داد مثلا واسه چين بشه براي آمريكا
اخه من با ارور contra007 چی کار کنم ؟ پس حداقل چند تا مپ سازگار 5 به بالا بزار اقای منصوری لطفا:11:
ساختن اشیاع درونش به این راحتی نیستنقل قول:
سلا م به همه دو ستان سال نو مبار کنقل قول:
بر ای دانلود نقشه بر و این ادرس خیلی هاش با اونی که شما می خواید هما هنگه:
موفق باشیدکد:http://www.war-armageddon.mihanblog.com/post/category/21
سلا منقل قول:
اول به همه دو ستان رسیدن سال نو رو تبر یک عرض می کنم .:11:
دوست عزیز در جواب شما فقط می تو نم بگم متاسفم! کافر همه را به کیش خود پندارد :41:
بر ای اینکه مطمئن بشید این قضیه صحت داره به این آدرس یک سر بزنید تا خودتون مجوز انتشار و رده سنی بازی رو ببینید که تا ئید شده من گفتم فقط یک سری کا غذ بازی هاش مو نده او ن هم دست من نیست ادارها ی مملکت ما آنقدر می دو نن تا خسته شی بزنی بی راه .......
این هم آدرسی که مجوز بازی رو تا ئید کرده این بازی همکنو ن در وزارت ارشاد و بنیاد ملی بازیهای رایانهای مو جود هست بنیاد تائید کرده و رده سنی 12 سال به بالا داده فر ستاده ارشاد، ارشاد نامه مجوز رو صادر کنه هر کس شک داره بره این آدرس خودش ببینه...
یک مقدار دو ست گرامی فکر کن بعد شایعه پر اکنی کن شما با یک بچه طرف نیستی که بخوای با این حر فها مجبور به کاری اش کنی من سنم مطمئن باش از شما خیلی بیشتره ولی بر ای خاطر علاقه خودم این کار رو کردم و دو ست دارم تمام کار هاش بدون عیب و نقص و کامل باشه واقعا از شما تعجب می کنم ....فقط سکوت تا زمان انتشار ...کد:http://www.ircg.ir/index.php?sn=foreignerGames&pt=list&&pageNumber=4&sortBy=id&sortType=DESC
سلام.می خواستم بگم اگه ورژن جدیدش در کار هست،من اعلام آمادگی می کنم.(برای مدلسازی)
سلام به همه
من میخوام جنرال انلاین بازی کنم یکی بهم کمک میکنه؟
ممنون:14:
به این آدرس بیا به صورت تصویری تو ضیح داده شدهنقل قول:
کد:http://www.war-armageddon.mihanblog.com/post/category/22
سلام . منصوري جان . 3 تا سوال: من يه مد براي خودم ساختم كه جنرال هاي tank - air force -infint... ويرايش شدن .
من با اين جنرال ها بازي مي كنم و مشكلي هم نداره . ولي وقتي مي خوام كامپيوتر باها شون بازي كنه ايرور ميده. چرا؟
2- با سرعت 40 kbps ميشه هاماچي بازي كرد ؟ شما چه مواقعي هاماچي انلاين هستيد؟
3 - فايل AIData.ini واقع در فولدر Default چه كار مي كند ؟......................ممنون
4 راستي اموزش هك جنرال 3 رو هم بذار .................................................. ممنون
سلامنقل قول:
احتمالا شما یک چیز های رو که در اصل بازی و جود داره مثل مثلا دو تا دفاع رو حذف یا به طور کلی تعقییر دادی و هوش مصنوعی بازی فقط این دو رو میشناسه به خاطر این ارور میده البته اونی رو که من از گفته های شما بر داشت کردم اینه ولی چیز های دیگه ای هم احتمال داره دخیل باشند چو ن تمام فایل ها حتی به ظاهر پیش پا افتاده ترین فایل ها مثل زنجیر به هم مر تبطند .. باید بیشتر بذدو نم چه تعقییر اتی دادید و آیا در تمام تیمهای که ویر ایش کردید به همین منواله ؟
آیا با تیمهای که ویر ایش نشدند هم همین مشکل رو دارید ؟؟وو....
2- بله فقط دو نفره من فعلا خیلی کار دارم کار های این مد و کار های شخصی و غیره ... ولی به محض اینکه این مد کاراش تمو م بشه و منتشر بشه هم آموزش کامل و هم بازی روی چشم:46::11:
3-این فایل یکی از فایل های هوش مصنوعی بازیه البته یک سر یشون هم توی پوشه:Scripts جا خوش کردند پیشنهادمیکنم به اینها کار نداشته باشی خیلی پیچیده هستند این فایل ها مسئول هر حر کت و رفتاری مثلا یک سر باز در حالتهای مختلفند و رابط بین فایلها ....
4-اون هم به چشم :11:
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
راستی دوستان یک سری عکس های جدید حدو د ا 40 تا از مد ایر ان آماده کردم که برید در این صفحه ببینید و اگه نکتهای به نظر تون میرسه خوشحال میشم تا وقت باقیه بر ای تحویل سورس نهایی بر ای انتشار بگید ...
آدرس این گالری عکس های مد ایر ان:
کد:http://war-armageddon2.persiangig.com/other/S.html
salam dost aziz in mode bazi general zero h ke farmodim iran tosh hast ba name mod iraqwar man ke natonestam to internet baray download pidash konam agar momkene linke downloadesh ro baray man beferestid inam webloge mane [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mamnon
:20:
یوزر و پس روم بدین ماهم بیایم
بعدم لطفا فقط 1.4
جنرال رو خز نکنید با این مد ها
این هم چند تا پسور د و یوزر بر ای شبکه شدن بادو ستان :نقل قول:
user:AFM&RYAN
pass:AFM&RYAN
USER:GENERALS
PASS:GENERALS
USER:UFO54
PASS:001354
USER : ^iran^ PASS:ZH
Network Name : mashhadteam
Network Pass : 123
User : mer5ad
Pass : 123321
User: zero hour ir
Pass: zh
User: ir generals
Pass: zh
user:new_irzh
pass:123
من يه نظري دارم بي زحمت اگه ميشه يه نرم افزار پيدا كنيد كه فايل هاي W3D رو به فايل هاي قابل اجرا بر روي 3D MAX 9 تبديل كنه.
((((آگه بشه چي مي شه!!!!! :20::20::20::20::20::40:))))
منصوري جان اون مطلبي كه تو وبلاگت درباره ي ثبت نام براي فروش زده بودي چيه
سلامنقل قول:
چند وقتیه خبری از شما نیست حالتو ن خوبه انشا ء الله سال خوب و خوشی رو شر و ع کرده باشید .
اون مطلب بر ای اینکه انشا ئ الله اولین پارت این بازی در اردیبهشت تو لید میشه و بر ای اینکه تا بیاد برسه دست دو ستان در فر و شگاه ها یک یک ماهی طول می کشه بر ای همین خاطر دو ستانی که ثبت نام کرده باشند به محض تو لید جزء اولین کسانی خو اهند بود که این بازی به دستشو ن در عرض چند روز میرسه ...
سلام
من چند وقتيه سرم خيلي شلوغه براي همين به كارام هم نميرسم چه مثل بيام كاراي متفرقه
براتون آرزوي موفقيت ميكنم
سلا م
دو ستان عزیز این یک سری از گرافیک و عکس های جدید بازیه:
این چند وقت من بی کار نبو دم و روی گرافیک بازی کار می کردم بازی از لحاظ گرافیکی کلی تعقییر کرده .
ضمنا تعدادی سا ختمان جدید بر ای بازی طر احی کردم که سا ختما نهای لبنان همه عوض شد ند و سا ختمان مادر ایر ان :
بازی انشا ئ الله تا آخر این ماه حتما منتشر میشه
مجوز به صورت کتبی شنبه صادر شد
در این مدت گرافیک آب انعکاس آسمان در آب و نور پر دازی کا ملا متحول شده .....
البته چیز های دیگه ای هم به بازی اضافه کردم که البته نمی گم تا بازی رو خودتو ن ببینید
امیدوارم ارزش این همه صبر رو داشته .....
این هم عکسها :
از همه شما بابت این همه تاخیر معذرت میخوام
موفق باشید
سلام. من دوتا کامپیوترم را به هم شبکه کردم و حالا که می خوام بازی جنرال 1 را به صورت چند نفره روی آن بازی کنم ، هنگامی که
می خواهم به بازیکن مقابل که اسمش در لیست game آمده متصل بشوم پیغام زیر را می دهد. مشکل از کجاست؟
game has detected a mismatch.
this means the multiplayer game has lost synchronization data
between the players .
it is possible that your opponent has modified has version and
you may want to include him on your ignore list .
سلام به همه دوستان مخصوصا جناب ufo-alien دوستان کنترا 008 نیومده؟
سلا م معنی اش اینه:نقل قول:
بازی شناسایی کرده است عدم تطابق.
این به معنای از دست دادن بازی های چند نفره هماهنگ سازی شده
بین بازیکنان است.
این امکان وجود دارد که حریف خود را تغییر داده است بایک نسخه و
شما ممکن است بخواهید از آن چشم گوشی کنید .
این به این معنی است که یا شما روی یکی از سیستمه تون بازی با یک مد یا یک فایل ویر ایش شده دارید یا اینکه بر ای هر دو سیستم از یک سر یال نامبر بر ای نصب استفا ده کرده اید
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
سلا م دوست عزیز متشکرم نه هنوز نیامدهنقل قول: