کتاب قدرت فکر یا ذهن یه همچین چیزی.
حتما قبل مرگتون این کتاب را بخونید حتما.
Printable View
کتاب قدرت فکر یا ذهن یه همچین چیزی.
حتما قبل مرگتون این کتاب را بخونید حتما.
شما حتی اسم کتاب رو درست نمی دونید بعد به ما توصیه می کنیدش؟:n02:نقل قول:
این روزها همه نویسنده ها محدود شدن به کوئیلو و موراکامی و استفن کینگ و یه چندتا دیگه.
اما دو نویسنده ای که میخوام معارفی کنم از جنس دیگه ای هستند.
اولی شیلر، تراژدی نویس رمانتیسیست آلمانی، با تاثیرپذیری از جنیش "اشتورم اوند درانگ" چندین نمایشنامه رو به رشته تحریر درآورد. او فیلسوف و مورخ هم بود و اشعار افسانه ای او در آلمان شهره خاص و عام است.
آثار ترجمه شده از این نویسنده در ایران کمیاب است! اولین اثر او "راهزنان" که توصیه من هم هست قبل از انقلاب نشر یافت و تجدید چاپ نشد. اگه پیدا کردید از دست ندید. _حالا کیفیت ترجمه اش بماند که همینم غنیمتی است.
دومی هم استاندال، رئالیست فرانسوی است. کتاب پیشنهادی، سرخ و سیاه اوست که براساس اتفاقات واقعی نوشته شده به ترجمه مهدی سحابی. معاصران او سبک وی را خشک و عاری از صنایع ادبی میدانستند اما حقیقت اینست که در آثارش احساسات قوی موج میزند. این بستگی به زاویه دید خواننده دارد!
با با بامزه کوتاه بیا.نقل قول:
بابا کتاب خون
ربطی به بامزه بودن یا کتاب خون بودن داشت؟ قراره کتاب ها رو معرفی کنیم با یه توضیح کوچولو...شما حتی اسم کتاب رو نمی دونی...بعد میگی حتما بخونید! چیو بخونیم؟ خدا می دونه.نقل قول:
سورِ بُز
نوشته ماریو بارگاس یوسا
داستان در مورد دیکتاتور دومینیکن هست که به سبک بارگاس یوسا اتفاقات از چندین زاویه روایت میشه. شخصیت های زیادی داره کتاب ولی پرداخت شخصیتها عالیه. نمی دونم از واقعیت الهام گرفته شده یا نه...ولی خیلی واقعیه داستانش.
بسیار بسیار زیباست این کتاب. زندگی در جوامع دیکتاتوری رو خوب تصویر کرده.
بخونید.
قلعه حیوانات!!!!
یکی کتاب 100 صفحه ای که خواندن اون از نون شب هم برای مردم جامعه ما واجب تره...فقط این رو بگم اگه نخونید نصف که هیچ تمام عمرتون بر فناست!!
یعنی چنان اوضاع کنونی برخی ملتها رو در قالب داستان شرح میده که بعد از شروع خودندنش یه لحظه هم نمیتونید ازش دست بکشید!!!
و فقط همین رو بگم تا اونجا که من میدونم در دوره رئیس جمهور قبل اجازه نشر این کتاب باطل شده بود!!!.... خودتون بخونید تا متوجه شید چرا؟؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وق وق صاحاب از صادق هدایت.من نسخه ی اصلیش رو دارم.کتاب از بس قدیمیه ورق هاش داره پودر میشه و ریز ریز از بین میره با اینکه شدیدا مراقبشم.کتاب خیلی قشنگیه و دربرگیرنده ی چندین داستان مختلف.به شخصه کینگ کونگ و خارپشتش رو خیلی دوس دارم
کتاب بیگانه یکی از شاهکار های کامو. از خصوصیاتش میشه به توصیفات زیبا و گیرا و شخصیتی که کمتر و شاید بشه گفت فقط تو اثار کامو میشه پیداش کرد البته شاید طرح داستان کمی کلیشه ای باشه اما خصوصیات فردی شخصیت اصلی و توصیفات زیبا کاملا جاش رو پر میکنه.در کل داستان واقعگرایانست اما میشه رگه های رمانس هم توش پیدا کرد(البته نظر شخصی بنده است اونم فقط به خاطر شخصیت اصلی داستان که من به شخصه در هیچ داستانی مثلش ندیده بودم)کل مفهوم و درونمایه داستان در چند صفحه اخر کتاب خلاصه میشه. در واقع کامو با جادوی کلامش خواننده رو تا نزدیک 100 صفحه میکشونه بعد در این چند صفحه شوک فلسفی و عاطفی رو به خواننده وارد میکنه که این مورد رو هم در کمتر کتابی میشه پیدا کرد.و نکته مثبت دیگری که در بیگانه(و البته در اکثر اثار کامو)میبینم این موضوع است که به هیچ عنوان توصیفات اضافی و کلیشه ای در داستان مشاهده نمیشه ارزش این موضوع رو زمانی میفهمید که 15 صفحه اول کتاب ارزوهای بزرگ از دیکنز رو با 15 صفحه از بیگانه مقایسه کنید البته این نظر شخصی بنده است(اگرچه چارلز دیکنز بزرگ نیز به علت شرایط اجتماعی مجبور بود ترجیحا کتاب با صفحات بیشتر بنویسد و شرایط ان با کامو کاملا متفاوت بود).
کتاب عناصر داستان
نویسنده رابرت اسکولز... ترجمه فرزانه طاهری
یکی از راههای تقویت نویسندگی کتاب خواندنه و این کتاب به شما کمک میکنه تا داستان رو از جهات مختلف تجزیه و تحلیل کنید و به درک بهتر شما از داستان کمک زیادی میکنه.اگر درک بهتری از داستان داشته باشیم لذت کتاب خواندن چندین برابر میشه و باعث میشه به بیشتر خواندن ترغیب بشید.
همیشه نویسنده های بزرگ از سایر نویسندگان تاثیر گرفتن.اگر زیاد کتاب میخونید یا قصد دارید شروع به نوشتن داستان کنید این کتاب رو حتما پیشنهاد میکنم.
عنوان کتاب: #گرسنه
نویسنده: #کنوت #هامسون
مترجم: #احمدگلشیری
خلاصه داستان: حکایت زندگی مردی از زبان خودش که درگیر بدست آوردن نان شب و جایی برای خواب است، در عین حال با تمام وجود سعی در حفظ غرور و رعایت عرف و اخلاق یک زندگی شرافتمندانه و بدور از دزدی و ریا می باشد.
کتاب نثر خیلی روان و محاوره ای داره، و این باعث میشه از خواندنش خسته نشین. در همان چند صفحه اول به شما این امکان رو میده که فضا، شخصیت و اصل داستان را در ذهنتان شبیه سازی کنین، چیزی که من ترجیه می دم به کار بقیه نویسنده ها که باید ۱۰۰ صفحه بخوانید تا تازه معما برای شما حل شود و متوجه بشید شخصیت اصلی که هست، چه می خواهد و کلاً فضا را کاملاً لمس کنید.
حدود ۲۶۰ صفحه میباشد که به جرات میتونم بگم ۲۰۰ صفحه اولش رو خیلی سریع جلو میرید، اما بعد کم کم از غرور بی جای نقش اول داستان خسته می شوید، و در نهایت پایان داستان که به من اصلاً نچسبید. هرچند، سورپرایز خوبی هم بود.
عنوان کتاب: #قلعه #حیواناتنقل قول:
نویسنده: #جورج #ارول
مترجم: #امیرامیرشاهی
این یکی از کتاب هایی بود که می دونستم باید قبل مردن بخونمش اما متاسفانه کاملاً یادم رفته بود. سپاسگزارم که دوباره یادآوری کردین.
کتاب رو به سختی بشه از کتاب فروشی تهیه کرد، اما خوشبختانه مسولین عزیز و زحمت کش هنوز فشار زیادی به دست فروش های کنار خیابان نمیارن و به راحتی یه نسخه قدیمی اما نو، را تهیه کردم.
کتاب نثر خیلی روونی داره و از اون جایی که از توصیفات بیخودی و اضافی خبری نیست و حجم کتاب هم کم، خیلی سریع میشه تمامش کرد.
در پایان، خیلی عصبی شده بودم، واقعاً حس می کنی زندگی امروزت همان چیزی هست که در داستان نقل میشه. حتی از یک جایی به بعد، وقتی شخصیت های داستان را بطور جمع با واژه 'حیوانات' خطاب میکرد، حس می کردم واقعاً لغتی بهتر از این برای خطاب قرار دادن خودم نیست!
صد سال تنهایی، اثر گابريل گارسيا
ترجمه: بهمن فرزانه
کتابی درباره تاریخ، عشق، جادو..
کاش کمی بیشتر توضیح میدادین.نقل قول:
من این کتاب رو خوندم، اما متاسفانه اونقدر شخصیت های کتاب زیاد بودن و عوض شدن، و داستان یه حس تکرار شدن متناوب رو میداد که تمامش نکردم.
بله با شما موافقم ..نقل قول:
در اینکه این کتاب کمی سنگین هست شکی نیست .
آن هم بخاطر تداخل شخصیت های مختلف داستان در هم هست
و دیگر بخاطر اینکه چند بار داستان به زمان عقب باز میگردد و باز به حال می اید ..
در واقع بیانگر زندگی شش نسل خانواده بوئندیا هست. که در طی داستان بعضی از این شخصت ها ناپدید میشوند و بعضی دیگر میمیرند .
سبک این اثر رو رئالیسم جادویی خواندند منتقدان .
عنوان کتاب: #رذل
نویسنده: #آندره #ژید
مترجم: #علی #پاکبین
بعد از کتاب آهنگ عشق، دوست داشتم بیشتر با اثرهای آندره ژید آشنا بشم. در نتیجه از بین کتاب هایی که نوشته بود، سراغ این رفتم.
کتاب از زبان (میشل) مردی است که داستانِ مدت کوتاهی از زندگی زناشویی خودش را برای دوستانش شرح می دهد. اسم کتاب برگرفته از این موضوع است که در انتهای داستان خواننده را بر سر این دوراهی قرار می دهد که میشل را گناهکار خطاب کند یا بیگناه.
میشل داستان را از آنجایی آغاز میکند که تازه با همسرش ازدواج کرده و علاقه و شناختی نسبت به همسرش ندارد. وی برای تفریح/ماه عسل به همراه همسرش به شمال آفریقا می رود اما در آنجا باید با بیماری سل دست و پنجه نرم کند. با مراقبت های بسیار خوب همسرش، مارسلین، بهبودی خود را بدست می آورد و به فرانسه باز می گردند. زندگی آنها برای مدتی بسیار عالی پیش می رود. میشل کم کم از قید و بند زندگی خسته شده، و بدنبال رهایی از آنهاست که ناگهان مارسلین نیز به بیماری او مبتلا می شود و حالا نوبت اوست که از او مراقبت کند.
رمان هايى كه تأثير گذار بوده براى من، بسيارند...
با اين حال چند تا رو اينجا معرفى ميكنم: مسخ ( فرانتس كافكا)، موش ها و آدم ها ( جان اشتاين بك)، درد (نويسند شو يادم رفته كى بود)، خداوند مگس ها ( ويليام گولدينگ)
راستى جمهوريت از افلاطون، تكان دهنده بود براى من. هر چند جزو رمان محسوب نميشه. :n02:
داستانى نااميد كننده و زجر آور بود براى من. بخصوص اون قسمت كه ليلا با فرزندش در اتاق زندانى ميشن.نقل قول:
عنوان پروانه ای خواب آلود (جمع پریشان بهترین هایکوها)
گرد آوری: کاوه گوهرین
ناشر: کتاب سرای نیک
این کتاب مجموعه ای زیبا از بهترین هایکوهایی هست که نویسنده از شاعران ژاپنی و ایرانی جمع اوری کرده
در هر صفحه یک هایکو امده که در بعضی از موارد در صفحه ی مقابل توضیح مختصری در توضیح اون هایکو یا نویسندش داده شده
بنظرم خیلی کتاب جمع و جور و جالبی هست برای علاقه مندان به این سبک شعری که از ژاپن آمده است.
جالبه این حرف رو زیاد میشنومنقل قول:
دوستانی که این کتاب رو دست میگیرن به دو دسته تقسیم میشن:
دسته اول اونهایی هستن که این کتاب رو میخونن و عاشقش میشن
دسته دوم وسط کتاب ولش میکنن و میگن اخه چرا اینقدر از این کتاب تعریف و تمجید میشه.
عنوان کتاب: 15 گفتار
نویسنده: مجتبی مینوی
این کتاب نسبتا قدیمی میشه گفت جزو بهترین کتابهای ادبیات به زبان فارسی هست که هر کسی ممکنه بخونه
موضوع کتاب در مورد 15 شخصیت بزرگ ادبیات غرب و بهترین آثارشونه که توسط یه استاد بزرگ در زمینه ادبیات نوشته شده
توی این کتاب هم یه جورایی در مورد زندیگنامه اون افراد نوشته شده و هم بعضی وقتا خلاصه ای از آثارشون وجود داره یا همین طور داستان های زیادی توی کتاب نقل میشه و کلا کتاب تنوع بالایی داره و اینجوری نیست که مثلا از الگوی خاصی پیروی کنه و یا نگاه سطحی داشته باشه...
این کتاب برای این نیست که حتما اون اثرها خونده بشن و یه نفر شاید اونا رو اصلا نخونه ولی با خوندن این کتاب چیزای زیادی در مورد اونا یاد می گیره
البته کتاب رو هنوز کامل تموم نکردم و یکمی مونده چون طولانیه
در مورد انتشارات کتاب هم نمی دونم هنوز کتاب چاپ میشه یا نه چون قدیمیه
ولی نسخه دانلودی اون توی سایت های مختلف وجود داره...
کتاب بیشعوری دکتر کرمنت کتاب جالب و جذابی هست
اصولی رو ک برای درمان بیشعوری نوشته جالب هستند اصول اول اعتراف ب بیشعور بودنه که خیلیها این قدرت رو ندارن در مجلسهای ان ای معتادان به مواد مخدر هم اولین قدم اعتراف به معتاد بودنه خودشه و قبول میکنه که معتاده و از معتاد بودن خودش خسته شده در این بیماری بیشعوری باید اعلام کنی ک خسته شدی
از اون دسته از کتاب هایی که هرکسی باید حتما بخونه/ با این که تقریبا به صورت طنز نوشته شده ولی خیلی روشن به آسیب های بیشعوری اشاره کرده
این کتاب بیش از اینکه برای نگاه کردن ما به دیگران باشد برای اصلاح شخصی است و خود ما را مخاطب قرار داده.
- - - Updated - - -
کتاب بیشعوری دکتر کرمنت کتاب جالب و جذابی هست
اصولی رو ک برای درمان بیشعوری نوشته جالب هستند اصول اول اعتراف ب بیشعور بودنه که خیلیها این قدرت رو ندارن در مجلسهای ان ای معتادان به مواد مخدر هم اولین قدم اعتراف به معتاد بودنه خودشه و قبول میکنه که معتاده و از معتاد بودن خودش خسته شده در این بیماری بیشعوری باید اعلام کنی ک خسته شدی
از اون دسته از کتاب هایی که هرکسی باید حتما بخونه/ با این که تقریبا به صورت طنز نوشته شده ولی خیلی روشن به آسیب های بیشعوری اشاره کرده
این کتاب بیش از اینکه برای نگاه کردن ما به دیگران باشد برای اصلاح شخصی است و خود ما را مخاطب قرار داده.
جاناتان مرغ دريايي
Jonathan Livingston seagull
تعريف اين كتاب رو چند سالي ميشه از دور و نزديك ميشنوم ولي هيچوقت سراغش نرفتم تا اين كه به طور اتفاقي چند روز پيش چشمم تو كتاب فروشي به اين كتاب افتاد و بدون معطلي خريدمش
جاناتان نماد ادم هايي كه هميشه از ارزوهاي بزرگشون براي بقيه تعريف مي كنن و كسي هم جديشون نمي گيره ولي مايوس نميشن و به مسير خودشون ادامه ميدن
جاناتان فهميد كه لازمه ي شكوفايي له شدنه ،بارها له شد و كمال رو تجربه كرد
یکی از زیبا ترین و دلنشین ترین کتاب های است که مطالعه کردم
- - - Updated - - -
جاناتان مرغ دريايي
Jonathan Livingston seagull
تعريف اين كتاب رو چند سالي ميشه از دور و نزديك ميشنوم ولي هيچوقت سراغش نرفتم تا اين كه به طور اتفاقي چند روز پيش چشمم تو كتاب فروشي به اين كتاب افتاد و بدون معطلي خريدمش
جاناتان نماد ادم هايي كه هميشه از ارزوهاي بزرگشون براي بقيه تعريف مي كنن و كسي هم جديشون نمي گيره ولي مايوس نميشن و به مسير خودشون ادامه ميدن
جاناتان فهميد كه لازمه ي شكوفايي له شدنه ،بارها له شد و كمال رو تجربه كرد
یکی از زیبا ترین و دلنشین ترین کتاب های است که مطالعه کردم
این کتاب تحت تاثیر جنایت ژوزف فریتزل اتریشی است که در سال 2008 میلادی برملا شد و موجی از نفرت به راه انداخت. پیرمردی که دختر خود را به مدت 24 سال در یک اتاق حبس کرد و مورد تجاوز قرار داد و از او هفت فرزند به دنیا آورد. با مرگ یکی از آنها سه فرزند را پیش مادر در سلول تاریک زیرزمینی و سه تای دیگر را به عنوان فرزندخوانده در خانهی خود بزرگ کرد. فریتزل در نهایت به حبس ابد محکوم شد و در یک بیمارستان روانی دوران محکومیت خود را آغاز کرد. داستان کتاب تا این حد شوکهکننده و دردآور نیست و تنها بخشی از سیاهی جنایت اصلی در آن و به شکلی متفاوت نمود پیدا کرده است. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راوی کتاب پسرک 5 سالهایست که با مادرش در یک اتاق کوچک زندگی میکند و تنها ارتباطش با دنیای بیرون یک تلویزیون و پنجرهای در سقف اتاق است که فقط رنگ آسمان و نور آفتاب را از دنیای واقعی نشان میدهد. برنامههای تلویزیون تنها دریچهی ارتباطی ذهن کودک با دنیای واقعی است که با سوال و جوابهای بسیارش از مادر شکل متفاوتی از دنیا را شکل داده است. ذهنیات و بینش دقیق اما خاص یک کودک و تعامل با مادری که محدودیتها را تحمل و برای کودکش توجیه کرده اثری به شدت روانشناسانه با ابعادی فلسفی به وجود آورده است. درک تلخی داستان از نگاه معصومانهی یک بچهی پنج ساله حس متفاوتی دارد که اماداناهیو در خلق آن استادانه عمل کرده، همچنین توصیفات دقیق و ظریف نویسنده از محدودیتی به اسم اتاق و پیچیدگیهای حسی ساکنین اون که وقتی با واقعیت و گستردگی دنیا و روابطش مقایسه شود به شدت تفکربرانگیزند.
در واقع ذهن همیشه درگیر چارچوبی است که برایش تعریف شده، درک رهایی از آن برای ناآگاه دشوار و برای آگاهِ محبوس شوکهکننده است. تفاوت تولد و مرگ برای انسان در همین شکلگیری چارچوب ذهنی و آگاهیهایی است که تجربه کردهایم و البته نوع نگاهی که برای تعریف وقایع خواهیم داشت. خب گاهی باید برگشت و به محیط بستهای که قبلاً داخلش بودیم نگاه کنیم و متوجه شویم که چقدر شبیه یک دهانهی آتشفشان بوده که از آن به بیرون پرتاب شدیم.
اتاق/ اما داناهیو/ محمد جوادی/ نشر افراز
پینوشت:
1. فیلم Room (2015)
از روی کتاب اقتباسی سینمایی در سال 2015 ساخته شده که دیدنش خالی از لطف نیست. با شروع فیلم همان فضای کتاب به تصویر کشیده میشود و اکثر جزئیات هم در توصیف محیط و شخصیتها رعایت شده است. فصل «مردن» کتاب در فیلم هم پرهیجان و نفسگیر از آب درآمده و در هر دو احساسیترین بخش در انتهای آن شکل میگیرد. اما بعد از آن تغییرات کمی در شکل وقوع حوادث داستان وجود داره که چندان بزرگ نیست، مواردی مثل زمان حضور در بیمارستان و تعامل با محیط و انسانها در کتاب جزئیات بهتری دارد یا محلی که اتاق قرار گرفته در فیلم به اندازهی کتاب محفوظ به نظر نمیرسه. در کل فیلم تا حد زیادی به کتاب وفادار بوده و طبیعی است که در بخش راوی در کتاب با حجم توصیفات بیشتری از یک جک غولکش و عشق به مادرش روبرو هستیم. داستان به خصوص در کتاب یک تجربهی ارزشمند از روانشناسی کودک و تاثیراتش از دنیای اطراف به همراه دارد و درک خوبی از رفتار یک بچهی پنج ساله به مخاطب هدیه میکند.
2. چند ترجمه از این کتاب به فارسی موجوده، نسخهای که من از نشر افراز خوندم؛ چاپ سوم (1394) بود و متاسفانه اشتباه املایی شایع این روزها یعنی استفاده از ـه به جای کسره و برعکس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بارها (بیش از 50 مورد در حدود 400 صفحهی کتاب) در این نسخه از کتاب دیده میشود.
Cuckoo's Calling
.
.
نام کتاب: آوای کوکو
نویسنده: جی کی رولینگ
مترجم: --- (زبان اصلی را خواندم)
تاریخ انتشار: ۲۰۱۳
خلاصه داستان: کورموران استرایک، یک کارآکاه خصوصی است که به تازگی در جنگ افغانستان پای خود را از دست داده. وی که با مشکلات مالی و زناشویی دست و پنجه نرم میکند، از سوی فردی ثروتمند به نام جان بریستو، که برادر دوست سابق اوست، مسئول بررسی خودکشی مشکوک یک مدل به نام لولا لندری (خواهر ناتنی بریستو) میشود. جان، باور ندارد که خواهرش با تمام مشکلات روحی و اعتیادش به مواد مخدر، دست به خودکشی زده باشد. کورموران، کیس را قبول میکند و ...
توضیح درباره نویسنده: در طرح جلد کتاب، حتی اگر همین الان هم برید و چاپ اصلیش رو تهیه کنید، نام نویسنده رابرت گالبراس ذکر شده. اما، در واقع نویسنده کتاب، رمان نویس معروف، خانم جی کی رولینگ هستند، که اولین کتاب جنایی-پلیسی خودشون رو نوشتن. اولین بار، یک سال قبل از انتشار کتاب، یعنی سال ۲۰۱۲، روزنامه ی گاردین گمانه زنی هایی کرده بود که رولینگ درحال نوشتن کتابی پلیسی-جنایی است. منبع گاردیان صحبت های همسر یان رنکین بود که اذعان کرده بود رولینگ را در حال نوشتن یک رمان کارآگاهی در کافه ای دیده بود.
نظر: اگر کتاب هری پاتر را خوانده باشید، پی میبرید که چطور خبرنگاران کم کم بو بردن پشت این کتاب نویسنده ی دیگری هست. درست مثل هری پاتر، توصیفات زیبا و دقیق، گاهی هم حوصله سر بر، از محیط را می بینیم. پرداختن به شخصیت های داستان با جذییات زیبا، سخت هست که بعد از خواندن یک صفحه، کتاب را زمین بگذاری و سراغ صفحه ی بعدی نروی. ویژگی ای که در سری کتاب های هری پاتر هم به وضوح دیده میشد.
خیلی تعریف کتاب ناتور دشت رو شنیده بودم دیروز از کتابخونه گرفتم تا الآن 18 فصل(هر فصلش دو یا 3 صفحه بیشتر نیست)یعنی نصف کتاب 290 صفحه ای رو خوندم اما چیز خاصی از کتاب ندیدم و بیشتر یاد کتاب بیگانه افتادم
برداشت من تا اینجایی که خوندم
[SPOILER]توصیفات یک پسر بچه دبیرستانی از محیط اطرافش،اینکه از همه چیز بدش میاد و همه چیز افسردش می کنه و با هیچکی نمی تونه برای مدتی حتی یک ساعت ارتباط خوبی برقرار کنه
به نظر میرسه این کتاب بیشتر برای خواننده با همون سن سال مناسب باشه[/SPOILER]
The importance of being Earnest یا اهمیت ارنست بودن نوشته ی اسکار وایلد.
این یک نمایشنامه و طنز اجتماعی است بر اوضاع زمان اسکار وایلد و احتمالا بهترین اثر وی. اگر دوستان به زبان انگلیسی تسلط دارند پیشنهاد می کنم حتما به زبان اصلی مطالعه کنید.
موضوع نمایشنامه مردی اشرافی است که در شهر خودش را به نام ارنست معرفی کرده است و این مخفی کاری در زندگی شخصی و رومانتیک اش تبعاتی غیرقابل پیش بینی دارد.
شیاطین
Bésy اثر داستایوسکی که با عنوان هایی مثل جن زدگان و تسخیرشدگان منتشر شده _که این عنوان ها ایراد داره چون در زبان روسی Bésy بیشتر بار معنایی سوبژه فعال را میدهد تا منفعل و تابع. در انگلیسی هم به Demons ترجمه شده است.
در این رمان طولانی که اصلا کم از یک اثر فلسفی و روان شناختی سنگین نداره "شیاطین" به یه عده خلافکار و مجرم بی بندوبار اشاره ای نداره. بلکه داستایوسکی انسان مدرنی که مورد هجوم ایدئولوژی های نوظهور عمدتا غربی قرار گرفته رو مورد بررسی قرار میگیره. ایدئولوژی هایی مثل ایده آلیسم، ماده گرایی، تجربه گرایی، فایده گرایی، سوسیالیسم، آنارشیسم و نهیلیسم. بخصوص این آخری یعنی ایدئولوژی افراطی پوچگرایی.
داستایوسکی در رمان عظیم خودش نشون میده چطور انسان بریده از سنت ها (در این مورد مسیحیت ارتودوکس روسی) میتونه خرابی های جبران ناپذیری رو برای شخص و اجتماع بوجود بیاره. در واقع داستایوسکی انقلاب کمونیستی شوروی رو در کشور خودش پیش بینی کرده!
همینطور این رمان رو یه سری کمکی خوب برای تحلیل وقایع انقلاب 57 ایران میدونم. بخصوص روانشناسی گروهک های چریکی و متخاصم مثل مجاهدین خلق، فرقان، وقایع سیاهکل و....
البته به سبک رمان های روسی، حجم عظیم و همه جانبه این کتاب تمام جنبه های زندگی انسانی رو روایت و واکاوی میکنه. مثل عشق، امید، شغل، طبقه اجتماعی، پول، معنویات و...
خواندن این کتاب کار آموزنده و سترگی است که باید غنیمت شمرده بشه.
یک روز مهمانی از آلمان داشتیم و کمی برای مان صحبت کرد.وقتی اطلاعات دوستان در زمینه تخصصی را شنید، بسیار شگفت زده شد.دلیل شگفت زدگی اش اطلاعات بسیار بالای دوستان بود.ولی به نگته ای اشاره کرد، گفت شما اطلاعاتتان زیاد است ولی عمل کردن به دانسته ها بسیار پایین است.خلاصه این موضوع تکانی به من داد و باعث شد تا دنبال کتابی بگردم که مرا در این زمینه کمک کند.بالاخره کتاب را پیدا کردم و این کتاب خیلی به من کمک کرد.اسم این کتاب (دانسته هایت را به کار بگیر هست) که به ما کمک می کنه که چطور از دانشی که داریم استفاده کنیم.
برای پیدا کردن این کتاب کافیه (کتاب دانسته هایت را به کار بگیر ) را در گوگل سرچ کنید.
کتاب های ریک ریوردان همشون عالین خییییییییلی خوب مینویسه
The Lollipop Shoes=کفش های آبنباتی
ژوان هریس،ترجمه:طاهره صدیقیان
قسمتی ازمتن کتاب:
گفتم:<<کی مرده ؟یا این یک رازه؟>>
در جست و جوی گمنامی و گوش ای امن در کوچه های سنگفرش مون مارتر،یَن و دخترانش،رزت و آنی، اگر نه خوشحال ، اما باآرامش، بالای شکلات فروشی خود زندگی می کنند. هیچ چیز غیرعادی آن ها را برجسته نمی سازد؛از کیسه های قرمز بالای در خبری نیست.باد ایستادهاست-دستکم برای مدتی .سپس زوزی دولالباقدم به زندگی آن ها می گذارد،بانویی با کفش های آب نباتی،و همه چیز تغییر می کند.......
سلام
دو روزه کتاب ماشاالله خان در بارگاه هارون الرشید رو شروع کردم. خیلی دوست داشتم اول دایی جان ناپلئون رو بخونم ولی اولین کتابی که از ایرج پزشک زاد دارم می خونم همین ماشاالله خان هست. داستان طنزی در مورد یه دربان بانک هست که خیلی به کتاب های تاریخی علاقه داره و طی یه اتفاقاتی می ره به زمان هارون الرشید در بغداد. شوخی ها و طنزش خوبه و داستان گیرایی داره.
اولش قرار نبود این کتابو بخونم ولی وقتی مقدمه کتابو خوندم خوشم اومد و گفتم بذا تا تهش برم.
تو مقدمه این جوری نوشته که:
نقل قول:
سیر و سفر در زمان، بخصوص در زمان گذشته، همیشه یک رؤیای بشر بوده است. آدم امروز آرزو میکند که با علم و اطلاع به توانایی خود و کمبودهای قدیم میتوانست بمیان آدمهای قرون گذشته برگردد و برتریهای خود را به رخ آنان بکشد و تفریح کند. این تفریح و تفرج در گذشته، موضوع بسیاری از آثار تخیلی نویسندگان، بخصوص بعد از اختراع سینماتوگراف قرار گرفته و فیلمبرداران کشورهای مختلف این موضوع را به کرات به عنوان تفریح دلپذیر مورد استفاده قرار دادهاند. چند شب پیش با دوستی در این مقوله حرف میزدیم، بفکر افتادیم که ما هم در این زمینه آزمایشی بکنیم، فکر برگرداندن ماشاالله خان دربان بانک، به دوران پر جلال هارون الرشید در ذهن ما شکل گرفت و طرح آنرا به تقلید ادبیات خارجی ریختیم. اما از آنجا که هنوز سینمای نو خاستهٔ ما توانایی آنرا پیدا نکرده که اینگونه قصههای پر ماجرا را به پردهٔ سینما بکشاند و از آنجا که یک مجلهٔ مختص جوانان شروع به انتشار کرده است،به ناچار ماشاءالله خان را بر صفحهٔ کاغذ راهی میکنیم تا به دوران پرشکوه هارون الرشید بگردد. انشاالله سفرش بخیر باشد.
با هیچ شخصیتی به اندازه هولدن کالفیلد همذات پنداری نکردم ! هیچ کسی رو شبیه تر از هولدن به خودم ندیدم ! چند ماه بعد از خوندن این کتاب بود که فهمیدم این شاهکار رو سال 1951 نوشته داشتم شاخ در می آوردم ! کتابی که 60 سال قبل نوشته شده چطور می تونه به این خوبی و دقت دنیای من رو به تصویر بکشه !!نقل قول:
آخرین کتابی که خواندم: نمایشنامه harry potter and the cursed child+
نویسنده: J.K.Rowling
.
.
خلاصه داستان: ۱۹ سال بعد از مرگ ولدمورت، هری سه فرزند دارد و مشکلاتی در ارتباط برقرار کردن با پسر کوچکش، جیمز سیریوس دارد. سیریوس، در سایه ی افتخارات و شهرت پدرش درحال دست و پازدن است. او حتی برخلاف میل باطنیش، به گروه گرینفندور راه نمیابد. بهترین دوست او، پسر مالفوی است، کسی که در دوران نوجوانی همیشه با هری پاتر مشکل داشت. درنهایت سیریوس تصمیم میگیرد کاری بزرگ کند، تا مایه ی افتخار پدرش شود، اما همه چیز برخلاف برنامه ریزی او پیش میرود.
نظرشخصی: اگر کتاب های هری پاتر را خوانده باشید، که به احتمال زیاد هم همینطور هست، تفاوت های فاحشی بین این نمایشنامه با هفت رمان های سابق هری پاتر است. داستان فوق العاده سریع جلو میرود، به شخصیت ها پرداخته نمیشود و رابطه ها افراد با یکدیگر و نحوه ی عکس العمل آنها نسبت به وقایع خیلی سریع، مصنوعی و غیرباور هست. برخلاف رمان ها، از یه جایی به بعد میتوان حدس زد که آخر داستان از چه قرار است و دیگر از آن سورپرایزهای همیشگی رولینگ خبری نیست.
چه توضیح خوب و جالبی راجع به کتاب دادی.ممنون. واقعا علاقمندم کردی که برم بخونمش
ممنون از کتاب های خوبی که معرفی می کنید. منم کتابهای 1984 از جورج اورول و کوری از ژوزه ساراماگو و البته کتاب فوق العاده وقتی نیچه گریست رو پیشنهاد می کنم حتتتتتما بخونید. فوق العاده بودن
من کتاب "وقتی نیچه گریست" از اروین یالوم و "عقاید یک دلقک " از هاینریش بل را پیشنهاد می کنم حتما بخونید
تعریف کتاب جاناتان، مرغ دریایی رو هم زیاد شنیدم ولی هنوز نخوندمش
عجب داستان شوکه کننده ای!! ارزش خوندن رو دارهنقل قول: