موافقم.در ضمن آقا محمد پيغام خصوصيت رو چك كن.نقل قول:
Printable View
موافقم.در ضمن آقا محمد پيغام خصوصيت رو چك كن.نقل قول:
نمی دونم خلاصه یه جوری باشه که زحمت بچه ها هدر نرهنقل قول:
آره.بهتره زياد شبيه تهران نباشه.نقل قول:
در ضمن عکسای ما چی شد
چرا خب ؟ :20:نقل قول:
به همين دلايلي كه دراگون جان گفت.نقل قول:
اول اینکه کار راحتر میشه بعدشم اینکها اینجوری امنیتش بیشترهنقل قول:
کارش با من ؛ من تهران رو مثل خودش میسازم. تازه این حرف های دارگون هم همش ... داراگون چرا این حرف ها رو تو گوش بچه می خونی شما با این کارت فقط داری گروه رو از هم می پاشید یه نمونه بارز اینکه جی تی ای برلین رو دارن درست میکنن فکر نمیکنم تهران از برلین مهم تر باشه.
اول اینکه کم کم از تو تجربم 8 سال بیشتره باشه بعدشم شما چرا اینقدر فکر پاشیده شدن هستید اگه الان حرفی اینجا گفته می شه واسه اینکه کار نخوابه اگه من این حرفو میزنم واسه از هم پاشیده شدن گروه نیست بلکه واسه اینه که گروه کاراشو از روی عقل پیش ببره نه اینکه کلی کار کنه بعدشم همش به پوچ در بره من نمی دونم شما از روی چه منطقی داری این حرفو میزنی واقعا اگه شما می تونید درستش کنید به ما هم بگید تا ما هم پشتمون گرم باشه در ضمن اینی که شما می گید جی تی ای برلین رو میسازن این پروژه فکر کنم منتفی شده و الان جاشو به جی تی ای 5 داده در ضمن قرار نیست چون به قول شما برلینی ها چیزی نگفتن ایرانم به خواطر روی گل اونا چیزی نگه در ضمن کاراشو واسه ما هم مشخص کنید البته اگه زحمت نیست بعدشم وقتی با شما درست برخورد میشه تقاضای همون برخورد از شما میشه نه ....نقل قول:
ببینید شما اگه کامل نقشه تهران را بزارید جای San اونوقته که کل بازی خراب شه .. چون ماموریتها مثلا باید CJ بره توی یک خونه که ما جای اون خونه میدان یک دکه روزنامه فروشی گذاشتیم و همین طور تا آخر
نمیدونم . مگر این که به قول محمد کل اسکریپتها رو پاک کنیم و بازی را بدون ماموریت تمام کنیم که به نظر کن کار جالبی نیست
یا باید یک اسکریپت نویس بیاریم یا ... :19:
بعدش هم میشه مثلا یک پلیس کار کشته واسه یک دختر خانوم بوق بزنه و سوارش کنه :2: .. 100 % به همچین چیزی مجوز نمیدن
واسه همین به نظر من شخص اول را پلیس نذارید :20:
hgghghgh لطفا 10 تا 10 تا پست نذارید :10:
دراگون جان تجربه ادیت بازی جی تی ای تون 8 سال بیشتره ؟؟؟؟
شما مطمئن باش که حدر نمیره . چون اگه میرفت خود دولت که نمیومد که بازی رانندگی در تهران رو بسازه.
شما به من نقشه بدید من تمام خیابوناشو میسازم. این کار برای من به هیچ دلیلی مشکل نیست.
شما به من بگو بزرگ راه آزادگان کولشو بساز من می سازم مشکل برای من نداره ...
جی تی ای برلین نوز داره کارشو ادامه میده اینم سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه این کار تموم بشه خود من براتون پخش میکنم دیگه توی این کار مهارت دارم با شرکت ها صحبت کنم چون من با یک شرکت صحبت کردم گفت کم کم 1 میلیون میخره تازه 1 شرکت ...
در مورد سوال اولت اینکه بله از زمانی که جی تی ای 3 وارد بازار ایران شد تا حالا من مشغول بودم بعدشم تجربه بازی جی تی ای رو نگفتم تجربه در مورد اینچنین موضوع هایی رو می گم و اینکه حالا که شما می گید مشکلی نداره باشه من حرفی ندارم من فقط واسه اینکه به مشکل برنخوریم گفتم در حال از همه و از شما معذرت می خوام که خواستم به مشکل برنخوریمنقل قول:
ببینید کودوم حوبه ؟
1. توی نقشه های بزرگ تهران یه گوشش نوشته مناطق 22 گانه تهران در یک نگاه اما در این نقشه فقط خیابان های اصلی هستش اما خوبیش اینکه کل تهران هستش.
2.
این مناطق به دلایل زیر و کنار هم بودن خوبن
9- آزادی - مهراباد
10- بزرگ راه نواب صفوی
11- پادگان حر
12- بازار-پارک شهر-مجلس -باغ ملی-خیابان پاستور
6-پارک لاله- بزرگراه شهید گمنام-مدرس
2-برج میلاد-یادگار امام-شیخ فضل الله نوری- چمران-پارک جنگلی پردیسان (بسیار بزرگ)
7-میدان امام حسین- مجموعه ورزشی شیرودی-مصلی تهران- عباس آباد
با سلام.
من و رضا می خوایم روی مپ تمام وقت روش کار کنیم به همین دلیل زیاد اینجا آنلین نمیشیم و هر از گاهی هم میایم و عکس از کارامون میزاریم. من مپ میسازم و رضا object میسازه. فعلا من از آزادی شروع میکنم کمی به سمت شرق خیابون کشی میکنم تا ببینیم چی مشه.
آقا جان بجای اینکارا با اعضای گروه درست صحبت کنید .شوخی کردم منظورت از این نوشته بالایی چیه ؟:31: مخواید منم واستون کول و مپ بسازمنقل قول:
:31:مپ تا میدون امام حسین میرسه به نظر تو ؟:31:نقل قول:
کروکی :
...........................................چهارراه ولیعصر
م امام حسین................................. ||............. م انقلاب......... م آزادی
0======================== =========O=========O
................................................. ||
==============================================
...........................................خ جمهوری
به نظر من از این محدوده بیاد بالا
میرمحمد جان می خوای ما رو ترک کنی ؟؟
بابا شاید اتفاق جدیدی افتاد شما نباید بیای ؟ :19:
بزار پلیسمون دلش خوش باشه :31:نقل قول:
بعدش هم میشه مثلا یک پلیس کار کشته واسه یک دختر خانوم بوق بزنه و سوارش کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. 100 % به همچین چیزی مجوز نمیدن
من اتفاقا فکری هم برای این کردم :31:
از توی GXT نوشته ی You want a good time honey ? رو حذف می کنیم و همینطور با MASK مشکی گذاشتن روی علامت قلب ( GF )
در این صورت وقتی کنار یه دختر شخصیت وایسه و پایین چیزی ننویسه مردم راهشون رو ادامه میدن میرن از اونجا و اون یارو هم وقت نمی کنه سوار شه :31:
دوم ، توی نقشه هم خبری از GF نیست !
شما لازم نیست بفروشی !!!!! :2: دارن سرت کلاه میزارن بد جــــــــــور :31:نقل قول:
اگه این کار تموم بشه خود من براتون پخش میکنم دیگه توی این کار مهارت دارم با شرکت ها صحبت کنم چون من با یک شرکت صحبت کردم گفت کم کم 1 میلیون میخره تازه 1 شرکت ...
من خودم می فروشم ...
پدرم نمایندگی امپرور و نوین و سازگار ارقامه ( البته سازگار ارقام ربطی نداشت !)
-------------------------------------
ببخشید 3 تا پست پشت سر هم شد ...
این برلینی ها چی کار میکنن ؟؟؟؟ بابا کارشون درسته ..... 10 تای Battlefild گرافیک داره این GTA Berlin که میسازن :31:
ما هم باید مثل اونا از تکسچر های قوی استفاده کنیم ... مثلا اون میدون آزادی با یک تکسچر کوچیک و داغون ساخته شده
مثلا این که برلینی ها ساختن (طبیعی ترین تکسچر ممکن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جان اگه دوربین قوی تری داری با اون عکس بگیر اگه دوربین قوی تر نداری به من بگو برات عکس میگیرم
من چند ماهه كارشون رو دنبال مي كنم.اونها چند نفر رو دارند كه مي رند از ساختمونها و ... عكس ميگيرند.در ضمن نسخه ي بتاي كارشون در ماه اكتبر حاضره.:31:نقل قول:
کسی نظر نداشت ؟؟؟
مدلش مهم نیست فقط اون تکسچرش مهمه که خودم با فتوشاپ طراحی کردم می خوام بدونم خوبه یا نه تا ازش استفاده کنیم :31:
محمد جان من تکستر اینو به رضا دادم اگه دیدی می خوایش بهم بگو تا واست بفرستمشنقل قول:
بابا من که گفتم الان رسیده به سی صفحهنقل قول:
شما گفتی خارجی نمیخوام
امتحاناتم تموم شد دلتون بسوزه :22:
بزار دقیقا برات توضیح بدم ببین الان من 26 صفحه از کدها رو گرفتم که به این صورت که کد رو آورده و کارش رو هم جلوش توضیح داده اگه اینو میخوای تا برات بفرستم
اینم مثال اگه بده از من اشکال نگیر همینها رو نوشتن
Function GetAbsoluteDegrees(ByVal sngXGrad As Single, ByVal sngYGrad As Single) As Single
On Error Resume Next
'Zero Points: Normalization:
' 0 1 180° + + 180 - ArcSin(X°)
' 1 0 90° + - ArcSin(X°)
' 0 -1 0° - + 180 - ArcSin(X°)
'-1 0 270° - - 360 + ArcSin(X°)
'!!Division by Zero happens when sngXGrad=-1 (at this time sngYGrad is somewehere around zero (but not always equal to zero)
Select Case TrueBool
Case sngXGrad = -1 ' And sngYGrad = 0 '-0 0 270° OK (Division by Zero happens when sngXGrad=-1 )
GetAbsoluteDegrees = 270
Case sngXGrad = 0 And sngYGrad > 0 '0 1 180° OK
GetAbsoluteDegrees = 180
Case sngXGrad = 0 And sngYGrad < 0 '0 -1 0° NullPoint OK
GetAbsoluteDegrees = 0
Case sngXGrad = 1 '1 0 90° OK
GetAbsoluteDegrees = 90
Case sngXGrad > 0 And sngYGrad > 0 '++ OK
GetAbsoluteDegrees = 180 - Atn(sngXGrad / Sqr((0 - sngXGrad) * sngXGrad + 1)) * 180 / mathPI
Case sngXGrad > 0 And sngYGrad < 0 '+- OK
GetAbsoluteDegrees = Atn(sngXGrad / Sqr((0 - sngXGrad) * sngXGrad + 1)) * 180 / mathPI
Case sngXGrad < 0 And sngYGrad > 0 '-+ OK
GetAbsoluteDegrees = 180 - Atn(sngXGrad / Sqr((0 - sngXGrad) * sngXGrad + 1)) * 180 / mathPI
Case sngXGrad < 0 And sngYGrad < 0 '-- OK
GetAbsoluteDegrees = 360 + Atn(sngXGrad / Sqr((0 - sngXGrad) * sngXGrad + 1)) * 180 / mathPI
End Select
Err.Clear
End Function
Function GetDegrees(ByVal sngGrad As Single) As Single
On Error Resume Next
'Zero Points:
' 0 0°
' 1 90°
Select Case TrueBool
Case sngGrad = 0
GetDegrees = 0
Case sngGrad = 1
GetDegrees = 90
Case sngGrad = -1
GetDegrees = 270
Case Else
GetDegrees = Atn(sngGrad / Sqr((0 - sngGrad) * sngGrad + 1)) * 180 / mathPI
End Select
Err.Clear
End Function
Function GetGrad(ByVal sngDegrees As Single) As Single
On Error Resume Next
GetGrad = Sin(sngDegrees * mathPI / 180)
Err.Clear
End Function
خوب از فردا ما هم پر کار میشویم
آقا در مورد صداها نظر بدین خیلی نامردین من از اول کار تا حالا دارم میگم در مورد آهنگها نظر بدین که چه آهنگی بزارم ولی حتی یه نفر هم نظر نداده( حالا که اینجوریه من این گروه رو ترک مکنم تا کارتون لنگ بمونه:34: )
راستی دمو ساز کیه یه تیکه موسیقی سفارشی داریم برای دمو که یکی از دوستان درست کرده بگه تا براش Pm کنم
ببخشید وسط حرفتون می پرم .میخواستم بدونم ساخت این بازی در چه مرحله ای هست؟
داداشت ، کوچیکت کارای گرافیکی با منه ولی دارم یه فیلم تبلیغاتی درست می کنم به موزیک احتیاج دارم اگه تونستی یه موزیک هستش که تو فیلم معجزه سوم نمی دونم دیده باشی یا نه یه حالتی تو این مایه هاسنقل قول:
دی دی دی هه هه هه شوخی کردم فقط یه آهنگ ترایلر اسپایدر من 3 رو اگه تونستی واسم بفرست:20:
اگه پست اول رو نگاه كني مي بيني چه خبره.:20:نقل قول:
آهنگهاي رپ خارجي هم اگه بشه(نمي دونم مجوز مي دن يا نه؟)نقل قول:
خوب از فردا ما هم پر کار میشویم
آقا در مورد صداها نظر بدین خیلی نامردین من از اول کار تا حالا دارم میگم در مورد آهنگها نظر بدین که چه آهنگی بزارم ولی حتی یه نفر هم نظر نداده( حالا که اینجوریه من این گروه رو ترک مکنم تا کارتون لنگ بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی دمو ساز کیه یه تیکه موسیقی سفارشی داریم برای دمو که یکی از دوستان درست کرده بگه تا براش Pm کنم
دوباره سلام!
میگم چرا انقدر درختاتون ضایست!
چرا از مدلهای درخت مکس استفاده نمیکنید!؟:46:
چشم حتما مجوز میدن ... آهنگ ایرانی هم بزاریم بهمون گیر میدن چه برسه رپ خارجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آهنگهاي رپ خارجي هم اگه بشه(نمي دونم مجوز مي دن يا نه؟)
آقا سلام
من از روی اون عکس افسر پلیس که یکی از بچه ها داده بود (که با فتو شاپ ساخته شده بود) این عکس رو برای نیم رخ افسر پلیس کشیدم نظرتون رو بگین ممنون :5:
[quote=hghhgh;1139268]آقا سلام
من از روی اون عکس افسر پلیس که یکی از بچه ها داده بود (که با فتو شاپ ساخته شده بود) این عکس رو برای نیم رخ افسر پلیس کشیدم نظرتون رو بگین ممنون :5:
خوبه ولی این دقیقا واسه چه کاریه فکر کنم شما قرار بود مدل 3d تصویرو در بیارید نه تصویرو بکشید
[quote=dragonboy;1139319]عزیزم خوب من باید مدل سه بعدی رو از روی یه چیزی بکشم دیگه ..نقل قول:
من یک عکس دیکه که از روبرو هست هم باید بکشم که بعد از روی اونها کار Modeling رو شروع کنم .. این دو عکس (که یکی شو بعدا میکشم ) نشون میدن که شکل سه بعدی به چه صورت در میاد .. اگه لازم بود بگو بیشتر توضیح بدم :10:
[quote=hghhgh;1139341]میدونم چی داری میگی ولی این عکسی که کشیدی فقط سر شخصیته یا بدنشم میسازی :13:نقل قول:
آقا فقط کی تو حیطه تبلیغات سایتی وارده یه چند تا کار هست که می خوام بزارم واسه تبلیغ
اینو روی کاغذ کشیدی ؟؟؟؟ :31:
آقا محمد خداییش خیلی سست کار می کنی من منتظره چیزایی که گفتم هستم ها :20:نقل قول:
سلام به همگي
خوب اين هم از سردر باغ ملي كه منتقلش كردم به بازي(البته تكسچرش ايراد داره اما درستش مي كنم:46: ):
کارهای عالی ..پشت سر هم....خوبه.....خیلی خوبه هم پلیسه و هم این....این یکی تکستچرش باید درست بشه همونطور که گفتید....
آقا در ضمن دعا کنید این دست من خوب بشه همون 4 ساعت پیش زرتی شکست.:37:!!!!این یحیی کجا یبش زد؟؟؟:19:
نظر لطفتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا محمد خداییش خیلی سست کار می کنی من منتظره چیزایی که گفتم هستم ها
خب عزیزم من دارم فیلمبرداری می کنم هنوز ... فعلا از یه صحنه لایی کشی با پراید فیلم گرفتم !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم گریه نکن منم گریم می گیره ها در ضمن ممنون :31:نقل قول:
توماج عزیز تو که خودت سر دم دار گرافیک بالای بازی بودی پس این چیه دیگه میدونم می خوای درستش کنی ببینم واسش چیکار می کنی ها :20:نقل قول: