هنوز که نه ( به دلیل فالکون بودن)نقل قول:
هنوز که نه ( به دلیل فالکون بودن)نقل قول:
نقل قول:
چون امکان داره arcade یا هیلو پیدا بشه که مادربوردش فالکون نباشه ( zephyr ) باشه پس امکان داره در صورت zephyr بودن NTSC/J هم باشه
دوست من تاحالا اینمورد ديده نشده. فکر نميکنم رجيون به مادربرد بستگی داشته باشه. تاکنون هرچی هيلو اديشن در ایران بوده همه مادربرد زفير بودن که همه هم UCبودن!
من پریمیوم هایی که مادربوردشون zephyr هست رو گفتم نه هیلوهانقل قول:
اونایی که مادربوردشون فالکون هست ( در حال حاظر همه یا NTSC/UC هستند یا PAL
مازیار تو مطمئنی همه ی هیلو ادیشنهای توی ایران مادر بورد زفیر دارن؟
فکر کنم خودت تو یه پست گفته بودی اکثرا فالکون دارن....!!!!
من موندم چی جوری میشه آدم 360 نداشته باشه اما این همه اطلاعات در موردش داشته باشه...؟؟!!!
چیزی که زیاد سایتو فروم و مجله و اینجور خرتو پرتا. معلومه اطلاعات پیدا میکنه آدم.نقل قول:
من موندم چی جوری میشه آدم 360 نداشته باشه اما این همه اطلاعات در موردش داشته باشه...؟؟!!!
هستن کسایی که هم ps3 هم 360 هم wii هم psp هم ds دارن ولی هیچی ازشون نمیدونن
100% تایید میشهنقل قول:
آفرین به شما...
تبریک میگم بهت دوست من....
من مي خواهم xbox360 بخرم ,ميخواهم بدونم xbox360 به تلويزيون معمولي هم وصل مي شه؟؟؟
(شايد در صفحه هاي قبل جوابه سوال باشه,ولي چون صفحه ها زياده سخته پيدا كردن جوابم,به هر حال ببخشيد):41::13::11:
بله دوست عزیز ولی کیفیتش رو تلویزیون معمولی خوب نیستنقل قول:
مهرداد عزیز البته میتونی 360 رو به مانیتور وصل کنی که در مقایسه با تلویزیون معمولی تصویری به مراتب بهتر خواهی داشت.
تصویرش روی تلویزینو های HD و مانیتورهای به روز بهتره ! (فکر میکنم این جواب بهتری باشه تا بگیم روی تلویزیون های معمولی تصویر خوبی نداره)نقل قول:
سلام ایا بازی haze بلاخره برای x360 میاید چون سایت gamespot کنسل زده ولی ign gametrailers اسم x360 رااوردند
یادم رفت ایا x360 در سبک kart racing بازی دارد
فعلا که نه. سازنده ها فعلا فقط دارن روی نسخه ی Ps3 بازی کار میکنن و خبری از 360 نیست.نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم، خیر.نقل قول:
دوستان يک جا تو بازی رايانه ديدم دويل می کراي4 رو برای 360 هم زده. من که جايی نديدم. حقيقت داره؟
نقل قول:
مازیار تو مطمئنی همه ی هیلو ادیشنهای توی ایران مادر بورد زفیر دارن؟
فکر کنم خودت تو یه پست گفته بودی اکثرا فالکون دارن....!!!!
آره دوست من .تعدادی از دوستان هستن که ميرن دبی و کنسول ميارن. و ميگن بين تمام هيلو هايی که آوردن يکدونه فالکون ديده نشده. خيلی عجيبه.
الان آرکيد ها بيشتر فالکون دارن تا هيلو!
بله دویل می کرای 4 برای 360 هم میاد ولی گفته شده نسخه ps3 بهتره تا 360. اینو خود سازندگان بازی گفتن از خودم در نیاوردمنقل قول:
دوستان يک جا تو بازی رايانه ديدم دويل می کراي4 رو برای 360 هم زده. من که جايی نديدم. حقيقت داره؟
سلام دوستان. ميخوام تمام سيو گيم ها و اچايومنت هامو از رو هارد 360 کپی کنم رو Mp3palyerيا Flash memory.
ميشه کامل راهنمايی کنيد که چجوری اینکار رو بکنم؟
از اول قدم به قدم.
لعنت به مایکروسافت با این کنسول ساختنش...
این 360 من دوباره 3 چراغه شد.....
میخوام از همین بالا پرتش کنم پائین..........
سلام دوستان چند سوال درباره ایکس باکس 360 داشتم که میخام راهنماییم کنید
1-تاریخ ساخت کنسول را از کجا میشه فهمید؟
2-کنسول پرمیوم ساخت 2008 ایران اومده یا نه؟
3-آیا ایکس باکس فیلم دی وی دی پخش می کند؟
4-آیا می شود روی هارد ایکس باکس آهنگ ام پی تری ریخت و گوش داد؟
5-قیمت دسته های با سیم چند است و می شود آن را به مدل پرمیوم وصل کرد؟
6-بهترین نوع سی دی های بازی چیست؟
7-موقع خرید از کجا میشه فهمید مادربوردش فالکون هست یا نه؟
8-مطمئن ترین جا برای خرید ایکس باکس در تهران کجاست؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید چون میخام تا چند روز دیگه ایکس باکس بخرم
پشت جعبش زدهنقل قول:
-تاریخ ساخت کنسول را از کجا میشه فهمید؟
خیرنقل قول:
2-کنسول پرمیوم ساخت 2008 ایران اومده یا نه؟
یه بار جواب دادم اونم یه خورده اشتباه بود همه ریختن سرم. ویرایش کردیم.نقل قول:
3-آیا ایکس باکس فیلم دی وی دی پخش می کند؟
میدونم audio cd میشه ریپ کنی تو 360 ولی mp3 فکر نمیکنمنقل قول:
4-آیا می شود روی هارد ایکس باکس آهنگ ام پی تری ریخت و گوش داد؟
30 به بالا. بله میشه وصل کردنقل قول:
5-قیمت دسته های با سیم چند است و می شود آن را به مدل پرمیوم وصل کرد؟
ورباتیمنقل قول:
6-بهترین نوع سی دی های بازی چیست؟
یه تاپیک در مورد روش تشخیص مادربرد هست بخونشنقل قول:
7-موقع خرید از کجا میشه فهمید مادربوردش فالکون هست یا نه؟
به نظر من نخر. یه خورده صبر کن چون جدیدا راه هک کردن ps3 پیدا کردن. وقتی ps3 هک بشه از محبوبیت 360 کاسته میشهنقل قول:
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید چون میخام تا چند روز دیگه ایکس باکس بخرم
سعید عزیز دوست من میخوام بدونم:
1- چطور نمیشه فیلم دی وی دی با X360 اجرا کرد؟ اگه فیلمت Dvd 9 باشه میشه.
2- چرا وقتی Ps3 به فرض محال هک شد X360 مفت نمیرزه؟ چون شما فن بوی Ps3 هستید؟
به نظر من نخر. یه خورده صبر کن چون جدیدا راه هک کردن ps3 پیدا کردن. وقتی ps3 هک بشه دیگه 360 مفت نمیارزه[/QUOTE]
دوست عزیز این گونه صحبت کردن نیست هر کنسولی سر جای خود دارد
.نقل قول:
لعنت به مایکروسافت با این کنسول ساختنش...
این 360 من دوباره 3 چراغه شد.....
میخوام از همین بالا پرتش کنم پائین..........
ای بابا. منم دارم ميفروشمش. ميخوام برم از پيام تو بازی سنتر يکی سفارش بدم . البته تا اواخر بهمن. قيمتاش خيلی خوبه.---------------------------------------دوستان عزيز. در حال حاضر تمام کنسول هايی که در خاور ميانه هستن با مادربرد زفير (با هيت سينک اضافه ) هستن. يعنی هيچ کنسولی که فالکون باشه در این قسمت از جهان ديده نشده!! اینو من نميگم منابع عزيم اطلاعاتی که خودشون کنسول وارد ميکنن ميگن..
طبق تحقيقات تمام کنسول هايی که فالکون هستن يک راست به قاره آمريکا برده ميشن. چون اونجا بازار فروش بسيار بهتری دارن. يعنی تو اروپا هم انگشت شماره. البته که بايد دقت داشت تا حالا هيچکدوم از زفير ها مشکلی نداشته.
مازیار عصر زنگ میزنم بهت..........
من گفتم گمون نکنم نگفتم که نمیشهنقل قول:
- چطور نمیشه فیلم دی وی دی با X360 اجرا کرد؟ اگه فیلمت Dvd 9 باشه میشه.
کی گفته من فن بوی ps3 هستم. نبین آواتارم ps3ه. تا چند وقت پیش عشق 360 بودم ولی دیدم ps3 بهتره.نقل قول:
- چرا وقتی Ps3 به فرض محال هک شد X360 مفت نمیرزه؟ چون شما فن بوی Ps3 هستید؟
داداش الان اکثر کسایی که 360 میخرن دلیلشون کپی خور نبودن ps3ه. مطمئن باش وقتی هک شد از محبوبیت 360 کاسته میشه.
شما درست میفرمائید!!!!نقل قول:
دوست عزیز این گونه صحبت کردن نیست هر کنسولی سر جای خود دارد
با X360 میشه فیلم DVD تماشا کرد ! حتی DVD های معمولی . ولی باید دقت کنید که هر فیلمی رو توی دستگاه نذارید چون ممکنه بد رایتر شده باشه و به لنز درایو شما اسیب برسونه .
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان لطفا وقتی در مورد چیزی مطمئن نیستید دوستان رو گمراه نکنید ! کسی شمارو وادار به پاسخ دادن به همه سوال ها کرده؟
لطفا رعایت کنید و اجازه بدید دوستانی که در این زمینه آگاه تر هستد پاسخ دوستان رو بدن !
دوست عزیز انتظار هم میرف که سه چراغی بشه:41: چون کنسولی که یه بارنقل قول:
سه چراغ داده یعنی مشکل گرمایی داشته من همون اول خواستم بهت بگم گفتم
شاید فکر کنی بدتو میخام
تازه کنسول شما مادربورد لانچ داشته یعنی عند خطر :46::41:
دیگه گمراه نمیکنم!!!نقل قول:
مطمئن نیستید دوستان رو گمراه نکن
نقل قول:
چرا باید فکر میکردم که بدمو میخوای....
اگه همون موقع هم میگفتی همچین فکری نمیکردم...
ممنون به هر حال........
حال یه راهنمایی بکن ....
هیلو بگیرم یا الیت؟
نقل قول:
هیلو بگیرم یا الیت؟
عزيز تو فقط مشخص کن که ملاکت برای انتخاب اليت چيه؟ بعد من روشنت کنم.
هاردش که مهم نيست. مادربردش هم که همون زفير هست که با هيلو فرقی نميکنه. رنگش فقط سياه هست که شما هيلو رو هم ميتونی سياه کنی. همين !
البته تو هم درست میگی مازیار....
منم فکر میکنم هیلو بگیرم
پرمیوم های مدل آخر 2007 مشکل حرارتی ندارن و من از خریدشون مطمئن باشم؟
بله، مشکل حرارتی اینها تا حد زیادی بوسیله ی هیت سینک جدید حل شده. هر چند که نمیشه مطمئن بود، چون به نحوه ی استفاده از کنسول هم ربط داره ...نقل قول:
موفق باشید
یک کم در مورد نحوه استفاده توضیح میدی؟یعنی روزی چند ساعت میشه باهاش بازی کرد تا دچار مشکل نشه؟
دوست من شما 2 ساعت بازی کن ، 3 ساعت بزار استراحت کنه. اینجوری 100% برات عمر ميکنه.
البته بستگی به بازی که داخل کنسول ميزاری هم داره. هرچه گرافيک سنگينتر : گرما بيشتر.!!
ببخشید میخواستم ایکس باکس 360 بخرم ایا سال بعد تابستون بگیرم به صرفه است یا نه در ضمن تو تلویزیون فلترون تضویر خوب میدهد
دوست من در تابستان صدرصد قيمت ها از الان و نزديک عيد کمتر خواهد بود. اما يادت باشه که اول خرداد و اواخر ارديبهشت کمترين قيمت رو دارن.
در تلويزيون های معمولی شما اصلا نميتونيد تصوير خوبی بگيريد. در این تلويزيون ها رزوليشن بسيار کم ميشه( 480p) و نوشته ها بسيار کوچيک و در کل چشماتون رو خيلی اذيت ميکنه(تجربه کردم)
اگر مانيتور .... داريد يا يک مانيتور بالای 17 اینچ ميتونيد کنسول رو به اون وصل کنيد و تصوير به مراطب بهتری نسبت به تلويزيون بگيريد. در ضمن اگر تلويزيون بالای 26 اینچ داشته باشيد بهتر ميشه.
سلام...
من فقط میخواستم حرفای مازیار رو تائید کنم اما یه نکته ی دیگه هم هست که بدونید بهتره.
360 الزاما در اثر استفاده ی زیاد و در نتیجه گرم شدن بیش از حد به درد 3 چراغ قرمز مبتلا نمیشه .
من خودم اینو به شخصه تجربه کردم.
کنسول من 4 -3 دقیقه بعداز اینکه روشنش کردم 3 چراغ قرمز داد.