نه همچین خبری نیست!!نقل قول:
نه همچین خبری نیست!!نقل قول:
سلام
من دانشجوی ترم اولم ولی دیروز یه نامه از نظام وطیفه اومد برای رفتن به خدمت مقدس سربازی حالا ما چی کار کنیم مگه دانشگاه برای نظام وظیفه گواهی اشتغال به تحصیل نمی فرسته
نقل قول:
شما سال اول كنكور قبول شدي ؟
اگر 2 بار كنكور دادين بايد دفترچه اعزام به خدمت رو پست ميكردي كه غيبت نخوري ، اميدوارم كه اينطور بوده و غيبت نخورده باشي .
اگر مشكل بالا رو نداشتين ، واسه دوستم چنين مسئله اي پيش اومد كه ترم يك نامه اعزام به خدمت واسش اومد ، كه رفت دانشگاه يه نامه گرفت و برد دايره تحصيلي نظام وظيفه و مشكلش حل شد . شما هم بهتره مشكل رو با دانشگاه در ميون بزاريد .
موفق باشيد
:11:
ممنوننقل قول:
سال دوم که کنکور دادم منتهی دفترچه هم فرستادم غیبت ندارم
پس باید برم دانشگاه نامه بگیرم راستی اگه دیر بشه چی می شه چون من برگشتم شهر خودم تا 28 دانشگاه نیستم دیر ببرم مشکلی پیش میاد:20:
واسه من هم موقعی که ترم اول بودم اومد.دنبالش نرفتم.:31:نقل قول:
سلام دوستان.
من تاریخ اعزامم 18 بهمن هست و شامل ماده 127 (دو برادری)میشم.برادرم هم الان رفته خدمت.همه مدارک رو هم گرفتم گفتن برو کامپیوتر ثبت کنه.کامپیوتر هم گفت که الان نمیتونیم تغییرات بدیم و برو بعد از تاریخ اعزامت یعنی 19 ام یا 20 ام بیا.از طرفی هم تو دفترچه نوشته که اگه 18 ام نرم غیبت میخورم و معافیت شاملم نمیشه.الان من چی کار کنم؟صبر کنم تا بیستم؟!!:19:
یعنی اصلا دنبالشو نمی گیری نمی دونی اگه از تاریخش بگذره چی می شهنقل قول:
دوست عزیز برو..نقل قول:
اگر خدا بخواد و این قانون دو برادری تصویب بشه تو بازم معاف میشی..
دیر و زود داره دیگه
بچه ها من پدرم متولد 1/1/1331 هست،خواهشا بگین چه تاریخی معافیت کفالت می تونم بگیرم؟
نقل قول:
من آخرم نفهميدم اين قانون چي هست!
من سه تا برادر بزرگتر دارم. دوتاشون رقتن خدمت و يكشون هم خريده.
يعني اگه اين قانون جديد تصويب شه من معاف ميشم؟!
با عرض سلام خدمت همه دوستان . من متولد اسفند 69 هستم و الان هم سال دومی هست که میخوام کنکور بدم . چه موقع باید دفترچه پست کنم ؟؟
بچه ها من پدرم متولد 1/1/1331 هست،خواهشا بگین چه تاریخی معافیت کفالت می تونم بگیرم؟
اگه دو تا از برادرهات پایان خدمت داشته باشن آره.نقل قول:
حتما 1/1/1391 ديگه . . .نقل قول:
بايد 60 سال تمام داشته باشه . :40:
دوستان این قانون 1پسر و3 خواهر مجرد به بالا راسته؟؟؟
نقل قول:دوست عزیز من منظورم قانونی هست که تاریخ اعزامت رو تا پایان خدمت برادر دیگه تمدید میکنن.کلا ما 2 برادریم.منظورم این قانونه.الان چی کار کنم؟نقل قول:
نقل قول:
قانون دو برادري (ماده 127)
ماده127- از دو ياسه برادر واجد شرايط اعزام به خدمت يكي از آنان كه سن او از ديگران كمتر است به شرطي كه خود و برادري كه به خدمت رفته است فاقد غيبت باشد با ارائه گواهي اشتغال به خدمت برادر يا برادران ديگر مي تواند به تاريخ خاتمه خدمت برادر يا يكي از برادران دفترچه آماده به خدمت در يافت نمايد.
تبصره1- برادر بزرگتري كه برادر يا برادران كوچكتر او به خدمت اعزام شده اند و اعزام وي قبل از آنان به هر علت مقدور نبوده است چنانچه فاقد غيبت باشد مي تواند تا خاتمه خدمت يكي از آنان از تاخير در اعزام به خدمت استفاده نمايد.
تبصره2- در صورتيكه مشمولان مذكور به خدمت اعزام شده باشندنمي توانند از معافيت تاخير در اعزام موضوع بند(د) ماده44 قانون خدمت وظيفه عمومي استفاده نمايند
تا قبل از اسفندنقل قول:
69+18= 88
پس باید بفرستی تا نری تو غیبت
خوب به برادرتون بگید که یک برگه حین خدمت بگیره که تاریخ اتمام داشته باشه..نقل قول:
اون برگرو با دفترچه پست کن
دوست من شما پست قبلی منو خوندین؟چیو پست کنم!!!نقل قول:
پست کردم جوابش هم اومده.برادرم هم گواهی اشتغال به خدمت گرفته.الان همه کاراشو انجام دادم.فقط مونده ثبت تو کامپیوتر که اونا هم میگن برو بعد از تاریخ اعزامت بیا.الان نمیتونیم ثبتش کنیم.مشکل من اینه که اگه بعد از تاریخ اعزام برم برام غیبت میزنن یا نه؟(مثلا 20 بهمن برم.)
تو تاریخ اعزام که 18 بهمنه اگه برم کجا میفرستنم؟یه راست میبرن سرباز خونه یا میگن برو فلان تاریخ بیا؟
دوستان من برای معافیت کفالتم باید آخرین مدرک تحصیلیم که میشه مدرک پیش دانشگاهی رو کپی برابر اصل کنم ، الان اصل مدرک رو دارم ، کجا باید ببرم کپی برابر اصلش کنن ؟
این معافیت سرپرستی خواهر مجرد چجوریاست؟میگن جدید اعلام شده.
دوستان برای سرباز معلمی بخش نامه اومده و مدرک فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس رو میگیرن ، محلت ثبت نام هم تا یه ماه دیگه هستش ولی من یه ترم دیگه مدرک فوق دیپلمم رو میگیرم ، میخواستم بدونم میتونم الان ثبت نام کنم و بعد از اینکه فوق دیپلم رو گرفتم سرباز معلم بشم؟
خوب معلومه.همیشه دفترخونه ها کار کپی برابر اصل رو انجام میدن البته یه 2-3 تومنی هم میگیرن.نقل قول:
آرهنقل قول:
جدیده. تک پسر های خونواده که پدر بیمار دارن یا پدرشون فوت شده و یک خواهر بی شوهر دارن فقط تا پایان سال 89 میتونن معافی بگیرن
سلام .. من متولد نیمه ی اول 70 هستم (فروردین) کنکور هم شرکت کردم .. اعزام به خدمتو باید بفرستم ؟؟؟ کی؟؟؟
سلام من پدر و مادرم از هم طلاق گرفتن یه داداشم دارم که سربازی رفته زن و بچه هم داره اما با ما زندگی نمیکنه.
حالا معافم؟!!1
نه متاسفانه.تا وقتی که تک پسر نباشی،امکانش نیست.نقل قول:
دوستان یه سوال :
یک کسی با گذرنامه تا 29 اسفند امسال می تونه از کشور خارج بشه و الان هم شک داره کی بره حالا اگه اون 20بخواد بره ایراد نمیگیرن که بگند 10روزت مونده کجا می خوای بری یا کاری ندارند؟
سلام.
یکی گفت تلویزیون اعلام کرده که یک لایحه ی جدیدی رو ارائه کزدن که خانواده ای که یک فرزند بالای 18 سال داشته باشن، معاف میشه اون فرزند. درسته این؟
منظورتون رو از اینکه 20 بخواد بره نفهمیدم.نقل قول:
یعنی تک پسر باشه؟:41:نقل قول:
نه. این که توی بچه های اون خونواده، تنها کسی باشه که 18 سالش تموم شده باشه. اگه بچه ی دیگه ای هم هست، سنش کمه.
منظورت دفتر ثبت اسناده ؟ رفتم اونجا گفت برو دادگستری ، رفتم دادگستری گفت برو آموزش پرورش ، رفتم اونجا گفت برو دفتر ثبت اسناد . آموزش پرورشیه که بخشنامه اش رو نشونم داد که دیگهکپی برابر اصل نمیکنن ، اما از بین دادگستری یا دفتر ثبت اسناد یکیشون اشتباه کرده .نقل قول:
عجیبه.من خودم بردم دفتر ثبت اسناد سر کوچمون برابر اصل کردم چطور اون دفترخونه بهتون گفته برین دادگستری؟حدود 4 سالی میشه که دادگستری ها این کار رو به دفترخونه ها دادن.قبل از اون خودم واسه این کار میرفتم مجتمع دادگستری بهشتی تو خیابون قرنی ولی الان این کارو باید دفاتر ثبت اسناد انجام بده.در مورد آموزش و پرورشم درسته دیگه اونا و البته دانشگاه ها و مرکز آموزش عالی خودشون برابر اصل نمیکنن.نقل قول:
دوستان یه سوال در مورد معافیت پزشکی ببخشید ها معظرت میخوام
سوال یکی از دوستانه:
معافیت به کسانی که الت تناسلیشون کوتاه و از حد استاندراد خارجه میدون مثلا 5 سانت ؟؟؟؟
رفته پیش پزشک فوق تخصص گفته 95 درصد معاف ؟//
Diegoجان منظورم روز 20 اسفند بود:31:نقل قول:
منظورتون رو از اینکه 20 بخواد بره نفهمیدم.
به اصطلاح سوالم اینه:
یک کسی با گذرنامه تا 29 اسفند(اجازه ی خروج از کشور تا 88/12/29) امسال می تونه از کشور خارج بشه و الان هم شک داره کی بره حالا اگه اون 20اسفند بخواد بره ایراد نمیگیرن که بگند 10روزت مونده کجا می خوای بری یا کاری ندارند؟
فعلا تعداد خواهرهای مجرد مطرح نیست..نقل قول:
با هر تعداد خواهر هم میشه معافی گرفت.
اگه میشه یکی جواب بدهنقل قول:
انشاالله سال دیگهنقل قول:
یعنی بعده کنکور دیگه؟؟؟؟؟نقل قول:
بله بعد كنكور .نقل قول:
فارغالتحصيلان و دانشآموزان سال آخر دوره متوسطه روزانه و شبانه نظام قديم آموزش متوسطه و فارغالتحصيلان دوره پيش دانشگاهي و دانشآموزان دوره پيشدانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه متولد 1370 و بعد از آن براي ثبتنام و شركت در آزمون سراسري سال 1389 احتياجي به اخذ دفترچه آماده به خدمت ندارند .