انیه محسن چاوشی در رابطه با مسائل اخیر
محسن چاوشی در رابطه با مسائل اخیر و پخش آهنگهایش بیانیه ای صادر کرد که پاسخگوی شبهات برخی از دوستان در رابطه با پخش آهنگها و سو استفاده برخی افراد سودجو از اعتبار و هنر ایشان می باشد.
به نام خدا
سلام اي دوست اي صميمي اي هموطن
انسان با همه خوبي ها و بديهايي كه بدست آورده در نهايت همه را گذاشته و سفري ديگر را آغاز ميكند.به تاريخ بنگريد , همه آدمها چه خوب چه بد آمده اند و رفته اند چه آدم مشهور چه كارگر ساده در اين بين مهم خوش نقشي در صحنه خداوند است كه ما نيز از اين حيث مستثني نيستيم. در اين روزها شاهد اتفاقاتي هستيم كه به نادرست و به ناحق شرايطي سخت براي اينجانب و همراهانم ايجاد کرده است كه دليلي جز كينه جويي از براي شهرتي كاذب ندارد و مشكلاتي كه سر راهمان ايجاد كرده اند فقط براي مطرح كردن نام خود ميباشد.قطعاتي را كه از من به تاراج برده اند و با نام خود با همراهي صداي من ايجاد كرده اند كاري جز سرقت و خيانت در امانت نبوده است و كساني كه مسبب اين كار هستند بدون هيچ شكي خود نيز آگاهي كامل دارند همانند كارهايي كه اخيرأ توسط اشخاصي به اسم همخوان با من منتشر شده است كه در خاطر من هيچگونه همخواني و يا رابطه اي با اين افراد چه از نزديك و چه از دور نبوده و نيست.ساده مي گويم زحمات تيم دو الي سه نفره ما را كه در اين روزگار آشفته تلاشي شبانه روز براي خلق آثاري در حد استانداردهاي بين المللي است را از بين نبريد و اعلام مي دارم تمامي قطعاتي كه در اين چند وقت به عنوان كار جديد از محسن چاوشي در كوچه و بازار فروخته ميشود و دست به دست درحال پخش شدن مي باشد تمامآ قطعاتي است كه به صورت اتودي ساده و در حدود 3 الي 4 سال پيش براي كسب تجربه بدون هيچ عمقي براي آهنگ سازي در مرحله ضبط ساده اولين اتود باقي مانده بود و توسط كساني به تاراج رفته است كه تشنگي شهرت سرتاسر وجود آنان را فرا گرفته است لذا اين حركت بدور ازسلامت اخلاقي است و پايدار نخواهد ماند.من از تمامي دوستان و هواداران خواهانم تا با آگاهي كامل از دامن زدن به اين وضعيت جلوگيري كنند.اگر به عشق و خداوند ايمان داريد از تكثير و ارائه اين قطعات پرهيز كنيد چرا كه اين اتفاقات شرايط خوبي را براي من و همكارانم به همراه نخواهد داشت و تلاش دو ساله ما را براي شما دوستان هموطن و همزبان مخدوش و كدر خواهد كرد.در نهايت گذاشتن و رفتن از آن بشر و خوش نقشي در عرصه اوست كه به يادگار مي ماند.
عشق از آن شماست(محسن چاوشی)