یه سوال
چرانمیشه همون فونت فارسی رو با نرم افزار suit خود سونی که نوشته language download ریخت رو گوشی ؟؟؟؟
Printable View
یه سوال
چرانمیشه همون فونت فارسی رو با نرم افزار suit خود سونی که نوشته language download ریخت رو گوشی ؟؟؟؟
نقل قول:
پایه باش با هم گوشی ها رو عوض کنیم:31:
ولی هر چی میگردم بهترشو پیدا نمی کنم:5:
اگه ميشه بگين كجا ميتونم دفترچه راهنماي فارسيp990 را پيدا كنم
ممنون مشم
ای بابا.. یه برنامه ای چیزی معرفی کنید.
همش بحث.
بابا فارسی ساز نمیخواییییییم
كسي نيست جواب بدهنقل قول:
بخدا هرجا عقلم ميرسيد رفتم حتي داخل گوگل هم سرچ كردم
ترو جان هركي دوست دارين كمك كنيد
بروعلاالدین پیدا میکنی .نقل قول:
جای دور رفتی پسر خوبنقل قول:
باید می رفتی به سایت سونی اریکسون !
من رفتم نداشت!!
پس تو نت دنبالش نگرد
شاید علائدین داشته باشه
زیر زمینش یکی هست همه ی دفترچه فارسی ها رو داره
سلام /خوبین ؟ نه خبر؟بچه ها من نیاز فوری به نرم افزار برای ارسال و دریافت اس ام اس فارسی دارم !هیچ کدوم از راه حل های موجود در تاپیک هم مشکلمو حل نکرد البته بعضیهاش قبلا کارمی کرد ولی الان هیچ کدوم قابل استفاده نیستند و خود سایتشم پشتیبانی نمی کنه پس لطفا کمکم کنین نرم افزارهای زیر رو هرکی داره وبا توضیحات لازم لطفا واسم بزارین /ممنونم:
1) نرم افزار جهت دریافت و ارسال اس ام اس فارسی
2)نرم افزار انتی ویروس برای گوشی
3)نرم افزار انتی ویروس برای مموری کارت
4)نرم افزار قفل و دادن رمز شخصی برای پوشه هاو فایلها و....
5)نرم افزار منشی تلفنی
همه این نرم افزار ها تقریبا بنوعی قبلا در این تاپیک موجود بود وکارمی کردند ولی الان اون قبلی ها که تو تاپیک و صفحات مختلفش هست قابلیت ندارن لطفا راهنمایی و کمک کنید /
-----------------------------------------------
فریاد یک روزنامه نگار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبول پایه ام بهتر از این Imateنقل قول:
فارسی شد.
چون میخواستم اپدیت کنم گوشی رو خواستم این روش رو امتحان کنم ببینم اگه خراب شد که اپدیت درستش کنه.
وقتی دیدم فارسی نمیشه بیخیال شدم ولی فونت ها رو پاک نکردم.وقتی اپ شد همه چی درست شد.
البته من گوشیم و دادم داداشم.و به انتظار W960 میمانیم
عزيزم من توي شيراز هستمنقل قول:
آقا من تو يك سايتي خوندم پيچگوشي مخصوص تو جعبش هست مال شما هم بود
:43: بچه ها دو سه تا سوال:
1-گوشي p990 با بازي ها و تم ها هم مثل نرم افزار ها مشكل داره ؟
2-آيا از شكل ظاهري گوشي ميشه فهميد اصله يا نه؟(فرانسوي-چيني-نونييم)
3-بعد از اين مدتي كه اين گوشي رو تست كردين آيا به كسي پيشنهادش ميكنين؟
4-آخرين قيمت اين گوشي تو اين يكي دو روزيه اخير چند بوده؟
چه مشکلی من که مشکل ندیدمنقل قول:
نهنقل قول:
من که ازش رازیمنقل قول:
حدود 350نقل قول:
سلام من یه تازه واردم تمام صفحات این تایپیک رو خوندم الان یه 3 روزی هست که p990خریدم این بهترین گوشی موجود در بازار ایران هست من خیلی باهاش حال میکنم .N95 و P1 رو ول کنید بابا N95 که فقط به خاطر دوربینش مورد علاقه مردم هست.فعلا خداحافظ:31:
اونایی که 990 دارن بگن نرم افزارخوریش چطوره؟ حال میده یا نه ؟ نمیشه در حد ویندوز موبایل انتظار داشت که نرم افزار داشته باشه ولی نرم افزارهایی مثل ضبط صدای خفن - ماشین حساب - دیکشنری یا .... واسش هست یا نه؟
سلام يك سوال داشتم چه جوري ميشه فهميد گوشي فرانسه است يا چيني
لطفا جواب بدين يك چيز علكي تو پامون نكنن
سلام.من گوشیمو اپ کردم ولی صدای اسپیکر برا حرف زدن خیلی کم شده چیکار میشه کرد
دوستان عزیز 10 -12 تاتم برای 990 البته شایدتکراری باشه بهرحال تقدیم باعشق
سلام.
بچه ها از وقتی که P990 برادرم رو اپ کردم وقتی که میرم توی دوربین برای عکس برداری فوکوس میکنه ولی وقتی مزنم سر فیلم یرداری فوکوس از بین میره.در صورتی که قبل از اپ اینجور نبود.
اگه کسی میدونه بگه دلیلش چیه؟
کسی جواب من رو نمیدهنقل قول:
حال کردم از بروبچ 990 دار !!! چقدر اکتیو !!!
دوستان هرکی بلده طریقه فلش کردن p990i رو اینجا آموزش بده .
طریقه فلش به USB باشه که خیلی خوبه .
و فایل های مورد نیار هم بگین . چیا لازمه .
ممنونتون میشم .
دوستان من گوشیم دیگه smsنشون نمی ده باید برم تو مسیج تا بیبنم.کمک کنید چیکار کنم
من به سرم زده یه jasjar بگیرم. بیا دوتایی این کارو بکنیم.:10:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
هرچی که فکر می کنی برای گوشی درست کردن از ماشین حساب خفن تا ضبط کردن صدا اینجوری که پیش میره برای پرواز با P990 خودمونو باید آماده کنیم:21: :21: :21:
من فریم ور جدید و گرفتم گوشی توپ شده در ضمن اون 4 تا فونتم ریختم گوشی فارسی شد
phone:
CXC162037 R9F011
prgCXC162037_CCPU_HE_LL_NI
بابا دمتون خیلی گرمه !!!!!!!!!!!!!!! یعنی هیچ کگس جواب منو بلد نیستش ؟!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مال آپدیت نیست. مال من هم از همون اول همینجوریه.نقل قول:
شاید فکر کردن فوکوس بینهایت برای فیلمبرداری بهتره (اگه سوژه ازت دور باشه و در حال حرکت قطعا اینجوری بهتره) و در ضمن سریعتر.
با سلام و تشکر از محبت های بی دریغ شما دوستان بویژه متاپکس عزیزم که همیشه با راهنمایی های خود را بهره مند و شرمنده می کند.نقل قول:
بالاخره بعداز مدتها تنبلی رو کنار گذاشتم و برای بار دوم گوشیمو آپدیت نمودم .البته با دیال آپ چون تو چالوس هستم .حدود 6 ساعت و نیم کلش طول کشید ولی خوب ظاهرا موفقیت آمیز بوده ولی تغییر آنچنانی احساس نکردم فقط اون خط اولش اضافه شده و صداشم فکر کنم کمی بلند تر شده همین درکل خوب بود و پشیمون نیستم اینم مشخخصاتش :
phon:
cxc162037 rpg007
bloetooth:
dxc162058 r5a01
orgahizer:
cxc162036 r6d23
cda:
cda 162007/2r6d32
اگه انتی ویروس خوب و جدید واسه گوشی ومموری کارت داشتین با طریقه کارش واسم بذارین.
همینطور نرم افزار قفل کردن و رمز شخصی دادن برای پوشه ها و فیلها و نیز طریقه جدیدی واسه دریافت و ارسال اس ام اس ها بصورت فارسی /
ممنونم /موفق باشین / یا حق
یه سری هم به من بزنین :
--------------------------------
فریاد یک روزنامه نگار
سلام دوست عزیز . یعنی شما الان گوشیتونو آپدیت کردین؟ چون این فریمویر جدیدش نیست و مشخصات جدیدش اینه : :نقل قول:
Phone : CXC162037 R9G007
bluetooth : CXC162058 R5A01
orgahizer : CXC162036 R6D23
cda: CDA162007/2 R6D23
من که آخرش سر در نیووردم اگه می شه واستون امکان داره این چهارتا فایلو واسمون بذارین اینجا تا بگیریم / ممنوننقل قول:
به نظر شما چرا p910 از 990 گرونتره؟
من شنيدم كه تا چند وقت ديگه p990 مياد تا زير سيصدهزارتومن!!!
كه البته دور از ذهن هم نيست
اونوقت تكليف اونايي كه 650 تومن پول بالاي اين گوشي دادن چي ميشه؟؟؟
سلام بچه ها . من می خواستم یک p990i بگیرم . می خواستم اببینم اگه کسی در مورد معایب و مزایاش چیزی میدونه بزاره . mersi
سلام
آقا تو P990 چطوری میشه تمهايی که نصب کرديمو ديگه نمی خوايم رو Uninstall کنيم؟؟
سلام به همه دوستان سوني اريكسون باز
من يه مشكل جدي دارم لطفا اگه ميتونيد كمكم كنيد . من گوشيم P990i هست اما وقتب با قلم استفاده ميكنم رو قسمت پايني صفحه LCD قاتي ميكنه و الكي خط ميكشه . چيكار ميتونم بكنم . لطفا كمكم كنيد ممنونم.
بله، باید باشه.نقل قول:
1- P990 با هیچ نرم افزار و بازی که تایید شده باشه و کرک نشده باشه، مشکلی نداره. اگه مشکلی هم باشه، از برنامه هست، نه گوشی.نقل قول:
2- تنها معیار تشخیص از روی ظاهر، عبارت Made in France یا کشور دیگه هست که روی یک لیبل پشت گوشی و زیر باتری نوشته شده، و البته روی جعبه. اگه بارکد رو تو ااین سایت وارد کنی بهت میگه ساخت کجاست. همه اینا به شرطی که لیبل تقلبی نباشه و خودشون پرینت نگرفته باشن.
3- بستگی به شخصش داره، اگه طرف مشکلی نداشته باشه، قطعا.کد:http://en.barcodepedia.com/
4- 320 تا 340