از کجا متوجه شدین ؟نقل قول:
آخه من توی سیم کارت های اعتباری امتحان کردم هیچ هزینه ای کم نمیکنه !
تو سایت ایسنا هم که نوشته بود از اول اسفند تا 15 فروردین مجانی هستش !
از کجا متوجه شدین ؟نقل قول:
آخه من توی سیم کارت های اعتباری امتحان کردم هیچ هزینه ای کم نمیکنه !
تو سایت ایسنا هم که نوشته بود از اول اسفند تا 15 فروردین مجانی هستش !
سلام .
من بخوام که هرجا که میرم اسم خیابون را بنویسه چیکار کنم.
گوشی من 6600 است.
من شب که خواب بودم باتری موبایلم تموم شده بود. صبح که پا شدم زدم تو شارژ و روشنش کردم. دیدم یه G بالای صفحه نوشته.نقل قول:
ببخشید سوال کردم که ببینم پول میاد علامت سوالشو نزاشتمنقل قول:
مسیر زیر رو دنبال کنید :نقل قول:
Menu > Tools > Setting > Network
Cell Information رو برابر On قرار بدین
اگر کسی تو مشهد gprs اش فعاله بگه . من k750دارم لطفا منو راهنمایی کنید چیجوری اینترنتمو فعال کنم
گوشی شما باید برای اتصال به شبکه GPRS مناسب باشد (برای اطلاع از این موضوع میتوانید به سایت ما به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید).
تنظیمات GPRS بطور خودکار در یک پیام کوتاه (SMS) برای شما ارسال می شود. برای آنکه تنظیمات این سرویس به گوشی شما منتقل شود، باید اطلاعات ارسال شده را در تلفن همراهتان ذخیره (save) کنید.
توجه:
درصورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، می توانید از تاریخ 10 اسفند با شماره گیری [YES/OK] #5*3*130* این اطلاعات را دریافت نمایید.
اگر از دیتا کارت (PCMCIA) برای اتصال لپ تاپ خود استفاده می کنید، هنگام نصب کارت یا تنظیم اتصال به شبکه این اطلاعات را وارد کنید (*اسامی اطلاعات زیر ممکن است برای مدل های مختلف کارت متفاوت باشد):
Connection Name: Irancell
APN (Access Point Name): GPRS
Dial Number (if requested): *99#
این سرویس برای کلیه مشترکین ایرانسل (اعم از پیش پرداخت یا پرداخت ماهیانه) که گوشی با قابلیت GPRS دارند، موجود می باشد.
بالاخره سرويس كنترل حساب اينترنتي برقرار شد:
http://ecare.mtnirancell.ir:8080/ecare/StartUp?
بابا اين gprs ايرانسل آخرشه