اگه قرار باشه آزادی وجود داشته باشه و به قول دوستان به سمت جلو حرکت کنیم باید طبق اینترنت جهانی باشه نه چیزی که خودشون اسمشو گذاشتن اینترنت
وقتی کاربر در زمان خرید اینترنت علاوه بر خرید حجم خارجی باید پول ترافیک داخلی هم بده یعنی اجبار به استفااده
البته شاید بگید میشه نصفش رو خارجی مصرف کرد ولی اصلا من میگم واسه چی باید واسه من تعیین و تکلیف کنن که از چی استفاده کنم ؟؟
خودشون رو محتوای داخلی کار کنن اگه خوب بود ما هم استفاده میکنیم
ولی وقتی به اجبار کاربر هول داده میشه به سمت ترافیک داخلی یعنی محدودیت ...
یادمون نره تا چند سال پیش چقدر این طرح های اینترانت رو تست کردن تا اجرایی بشه ولی عملا هیچ استقبالی نشد
حتی با تفکیک 500 سایت داخلی و ترافیک های نماوا و .... سعی شد کاربران به سمت اینترانت سوق داده بشن ولی بازهم اتفاق خاصی نیفتاد
تا اینکه این طرح اجرایی شد و برای اولین بار کاربر ناخواسته طرح ترافیک داخلی رو میخره
سوال اینجاست اینا اگه به فکر کم کردن سود شرکت ها به نفع مردم بودن
خب می اومدن طرح های جدید رو با ترافیک مختلف یا با همون تک نرخی که الان هست میدادن
چرا ترافیک داخلی داخلش نمایان هست ؟؟
چیزی جز اینکه این طرح چیزی نبود بجز اجبار کاربر به استفاده از نت داخلی ؟؟؟
در چند سال گذشته هیچ استقبالی از نت داخلی نشد بر خلاف میل آقایون که خیلی دوست داشتن ملت ترافیک ملی استفاده کنن
ولی به هر دری زدن نشد
تا اینکه با همین طرح جلو اومدن
و مطمعا باشید اولین گام در زمینه محدود سازی خواهد بود - چیزی که چندین و چند ساله دلشون میخواد ولی نمیتونستن !
در آخر
اگه هدفشون رضایت مشتری هست چرا طرح نامحدود خارجی رو حدف کردن ؟ و شرکت هایی مثل شاتل طرح نامحدود داخلی میدن ؟؟ (( البته همون حجم های 200 300 400 گیگ هم دست کمی از نامحدود نداره !! )) تقریبا میشه روزانه بالای 20 تا 30 گیگ !
یعنی کلیه تشویق ها و تعرفه ها به سمت نت داخلی باید باشه تا مشترک سود کنه ؟؟؟
شعارشون این بود به نفع مشتری !! با هدف کم کردن نرخ اینترنت - قرار بود ارزون بشه نه ترافیک تفکیک بشه !!
یه ذره چشممون رو باز کنیم و به تغییرات نت در 6 8 ساله نگاه کنیم میبینیم اون شعارهایی که در مورد اینترانت میدادن داره عملی میشه ( خواهشا در مورد سرعت حرف نزنید چون اصلا مورد بحث نیست ))
ولی پله پله
نامحدود های واقعی که ارائه میشد و بعدها شد نامحدود منصفانه و الانم حذفش کردن !!
پله پله ! :n01: