شما با سیم تی دی هم می تونی به باند سه و 7 وصل بشینقل قول:
Printable View
شما با سیم تی دی هم می تونی به باند سه و 7 وصل بشینقل قول:
سلام . فک نمیکنم بشه به باند 7 یا 3 وصل بشه . فقط به باند 42 وصل میشهنقل قول:
بعضی شهرا باز شده ظاهرانقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
بحث باز شدن یا نشدن نیست . باند 3 روی 1800 مگاهرتز کار میکنه و باند 7 روی 2600 مگاهرتز و باند 42 روی 3500 مگاهرتز کار میکنه که ایرانسل مجوز ارائه TD-LTE روی فرکانس 3500 رو داره فقط !!!نقل قول:
ایرانسل عمدا این فرکانس رو انتخاب کرده که بتونه مودم هاشو بفروشه . چون این فرکانس رو هیچ گوشی ساپورت نمیکنه و مودم های بسیار اندکی هستن که اینو ساپورتش میکنن
الانم اگه دقت کنی ، توی ایران ، همه ی اونایی که دارن از TD ایرانسل استفاده میکنن ، فقط مودم های خود ایرانسل رو خریدن !!!
در مورد سیمکارت پرسیدن. وگرنه در مورد مودم حق با شماست.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من مشکلم حل شد فقط نتونستم تنظیمات وای فای رو پیدا کنم تا خاموش بشه.کسی می دونه؟
نقل قول:
(در مورد مودم جدید 4.5G ایرانسل- FD-M60 یا همون Huawei E5785)
بعد از چند بار تست توی باند های 3و7و+4G ، مشکوکم به اینکه واقعا تجمیع میکنه یا نع !!!!
اگه بتونم یه جایی برم که سرعت بالا باشه و لپتاپم هم همراهم باشه ، دقیق تست میکنم و عکس میذارم ...
ولی فعلا به تجمیع کردنش مشکوکم(چون سرعت منطقه ما کمه ، گفتنش سخته)
یه جای دیگه هم تست کردم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران - نزدیک میدان هفت حوض
فک کنم این مودم با اینکه میزنه +4G ، ولی نمیتونه تجمیع(+4G) کنه. اینم نتایج بدست اومده :
نقل قول:
دوست عزیز ایا این مودم تون انلاک میشه ؟ وایا قصد انلاک کردنش رو دارید یا نه ؟ اگر یک وقت انلاکش کردید هم لطفا همین جا خبر بدید و تجربیاتون رو به ما هم بگید
و اینکه ایا با توجه به هزینه ای که کردید ایا ارزش خرید داره یا نه ؟
سلام.دوست عزیز ایرانسل کلا توی تجمیع مشکل داره .شما برای اطمینان از از این موضوع با یک گوشی cat6 تست کنید متوجه میشید.توی تجمیع همون پهنای باند 7 رو بهتون میدهنقل قول: