من این تلوزیون رو دیشب خریدم و بکلی از خریدم پشیمونم شاید واسه قضاوت زود باشه ولی مواردی که پشیمونم کرد و ذکر میکنم
1_ صفحه نمایش در چهار گوشه بخصوص پایین نشت نور داره که در رنگ مشکی بیشتر نمایانه مخصوصا در منو ها حتی در نشانگر موس هم به صورت عمودی سرتاسر تصویر این نشت نور هست
2_ سیستم عامل وب او اس 3 دقیقا مثل کویر برهوته در استور ال جی هیچ یرنامه ای وجود نداره. برنامه های پیش فرضم خیلی محدود و کمن که فقط اینترنت برازر و هواشناسیش قابل استتفادست من موندم چرا این سیستم عامل با ارتقاش این همه پس رفت کرده چون ر ال جی های قدیمی تر خیلی برنامه های بیشتر و کلی بازی وجود داره تو این مدل که دریغ از یه بازی یا برنامه
3_ رسیورش واقعا فاجعست هیچ ماهوارا ای رو نداره من که یاه ست داشتم نتونستم پیداش کنم و اصلن هیچ سیگنال و کوالیتی رو هیچکدوم از ماهواره هاش نداراه خلاصش اصلا روش حساب نکنید و یه مشکل دیگش اینه نمیتونید جدا گانه انتن و ماهواره رو کانال یابی کنید اگه جدا گانه اینکارو کنید کانالای دیگتون میپره
خلاصه من بین سونی 800d و این مدل ال جی اینو انتخاب کر دم ولی ایکاش سونی خری ه بودم باسیستم عامل اندروید و کلی امکاناتش