یه توضیح راجع به خروجیdvi میدین که چیه؟
من کارت گرافیکم 8500gt , dvi داره ولی lcd من نداره اگه لازمه برم lcd رو عوض کنه
Printable View
یه توضیح راجع به خروجیdvi میدین که چیه؟
من کارت گرافیکم 8500gt , dvi داره ولی lcd من نداره اگه لازمه برم lcd رو عوض کنه
LG- 19"- L1960 چطوره؟نقل قول:
من خودم نسبت به LG حس نوستالژیک دارم و بدم نمیاد که مانیتورم LG باشه. اما در مورد یک سری برند های دیگه هم تعریف زیاد شنیدم. برندهایی که شاید خیلی شناخته شده نباشند یا در بازار ایران کمیاب باشند. مثل viewsonic,DELL یا مثلا ASUS. اگر در مورد این برندها آشنایی دارید، لطفا نظرتون رو بگید.
مرسی
-اینکه مانیتور شما حداکثر تا چه وضوح تصویری Resolution را پشتیبانی می کند بسیار مهم می باشد.
-هرچه وضوح تصویر بالاتر باشد به نفع شما خواهد بود چرا که در اینده نیازی به خرید یک مانیتور جدید فقط برای افزایش یک رده وضوح تصویر نخواهید داشت. وضوح تصویر بالا یکی از الزامات گرافیست ها و فتوشاپ کار ها می باشد.
عامل بعدی میزان بازسازی تصویر می باشد.برای همین حتما دقت کنید که سرعت بازسازی تصویر در مانیتور شما حداقل 70 هرتز می باشد.
زمان پاسخ دهی و کنتراست خیلی مهم هستند. سرعت پاسخگویی هرچه کمتر بهتر
به نظر من امتیازات ال جی نسبت به مانیتور های دیگه بیشتره
دوستانيكه در مورد خريد مونيتور ترديد دارند: يك راه كمي مشكل! و وقتگير اما با ارزش اينه كه عبارتي مثل "مقايسه مانيتورهاي Lcd و Crt " رو به گوگل بدن تا .............................
منكه با samsung BF1750 تفاوت آنچناني بين كيفيت dvi و غير dvi نديدم (البته تو كارهاي روزمره و عادي)نقل قول:
مشخصات و توضیحات بیشتر
کد:http://www.overclockersclub.com/reviews/benq_fp241vw/
کسی نیست که به سوال من جواب بده.
من الان همه ی قطعات سیستم جدیدم رو مشخص کردم اما هنوز روی مانیتور شک دارم. لطفا راهنمایی کنید.
mohammad عزیز. اگه می خوای مانیتور خوب تهیه کنی، حس نوستالژیک به کارت نمی آد. پیشنهاد من اول Hansol و سپس Samsung هست. می تونی به این بحث: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی تا دلیلشو بدونی.
سلام
اول این که می دانم حس نوستالژیک به کارم نمیاد. دوم این که مگه Hansol مانیتور LCD هم داره؟ و سوم: آن تاپیکی که گفتی مربوط به مانیتورهای CRT است اما من قصد دارم LCD بگیرم آن هم 19 اینچ.
سلام به دوستان عزیز...
من یه مانیتور flat lg 1752s دارم...وقتی صفحات رو مینیمایز می کنم یا scroll .. یه پرشی ایجاد می شه...البته پرش شاید گویای این حالت نباشه...نمی دونم چه جوری توضیح بدم...یه چیزی تو مایه های قطع و وصل فوق العاده سریع که به چشم ما حالت پرش داره... بعد از خرید هم به هیچ کدوم از تنظیماتش دست نزدم(غیر از سی دی بهنما)....اگه تنظیم خاصی می خواد یا حالا هر چیز دیگه ممنون میشم جواب بدید:11: